IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
  • +12
  • -0
  • 12
12 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Azt akarom, hogy az “alattvalód” lehessek!!!! Azt akarom, hogy parancsolj, és én teljesítem a kívánságod. Nem is… kényszerítesz rá, hogy teljesítsem a kívánságaid. Nem ellenkezhetek, csak ha arra utasítasz. És azt akarom, hogy arra utasíts. Mert akkor bedurvulsz, és az jó. Te vagy a főnök, az van, amit Te mondasz!
Azt akarom, hogy azt mondd: “Ereszkedj térdre!” és én szó nélkül megteszem. De ez nem tetszik neked, ez nem elég. Azt mondod “Nem hallom a választ!”, én válaszolok, hogy “Igenis”, és így ereszkedek térdre. Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátra húzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam. Ezután az öledbe veszel és az ágyba viszel. Lefektetsz, és azt parancsolod, maradjak mozdulatlan, és ne kérdezzek semmit. Egy kötelet veszel elő, amivel két oldalt kikötözöd a kezeimet. Látod a “félelmet” a szememben, ettől pedig bevadulsz. Egy szemfedőt húzol a szememre. Érzem, hogy leszállsz rólam, és távoldsz, de nem látok semmit. Meztelenül fekszem kikötözve bekötött szemmel az ágyon. Valamit érzek a hasamon, valami csiklandoz.

Egy pálca… Ahhh… “Meg fogsz ütni?”, Te befogod a számat! “Azt mondtam, maradj csöndben! Rossz voltál, ezért meg kell hogy büntesselek”. Úgyhogy suhintasz egyet a pálcáddal, egy picit csíp, de még nem fáj, aztán fojtogatni kezdesz, én kétségbeesetten kapkodom a levegőt. Erre Te annyira begerjedsz, hogy belém teszed a farkadat. Az annyira kemény, hogy felnyögök, és sikítok. “Még mindig nem tudsz csöndben maradni?”. Valamivel be kell tömnöd a számat, hogy elhallgattass. Úgyhogy a farkadat találom hirtelen a számban. Egyből olyan mélyen nyomod le, hogy öklendezni kedek. Csak ki-be húzogatod a számban a péniszedet, aztán hirtelen kiveszed, és végig húzod a testemen. Amikor a melleimhez érsz, közé szorítod, és kemény mellszexbe kezdesz. Majd lejjeb mész, és újból dugni kezdesz. Én ismét fél nyögök. “Na most már aztán…” Tényleg dühös vagy. Leszállsz rólam, és egy szigszalaggal tapasztod le a számat. Aztán folytatod a heves lökdösést. Valami elfojtott hangot mégis hallatok, rettentően élvezem. Néha megfeszítem a köteleket, miközben “szabadulni próbálok”, miközben dugsz. Ficánkolok eredménytelenül. A felsőtestem néha felemelkedik. Te csak hevülsz és hevülsz, aztán kiveszed a farkad, és a mellemre élvezel. Lihegsz. Letéped a számról a tapaszt. Eloldozod a köteleket, én pedig a már szabad kezemmel leveszem a szemfedőt. Micsoda játék ez… ahh… ilyen szexet…

1 órával később edzésre kell menned, én pedig pont arra megyek haza, ezért egy darabon együtt megyünk. Van még időm a vonatom indulásáig, ezért behívsz a tornaterembe. Még senki sincs ott, az edzés csak egy óra múlva kezdődik, Te be akarsz melegíteni előtte egyedül. Az öltözőbe mész, ahol végignézem, ahogy leveszed az inged. Tisztára be vagyok indulva az izmos felsőtestedre. Érinteni akarom a kockáidat, a mellkasod. Leveszed a nadrágodat is, a boxeredben csak úgy dudorodik a gyönyörű farkad. Nem bírok magammal. “Oké, szexelni akarok veled itt és most, azonnal!” Te sármosan rámnézel, látok egy félmosolyt az arcodon, majd hidegvérrel odalököd “Te nem követelhetsz, én parancsolok, emlékszel?” állok ott értetlenül, felhúzod az edző felszerelésed és a cipődet, majd a tornaterembe mész. Bemész a szertárba a labdáért, amikor meglátsz oldalt egy ugrókötelet. Megfogod, és kikiabálsz nekem az öltözőbe: “Gyere a tornaterembe!”. Én megyek a hang után, Te már az ajtóban nekem esel, hevesen csókolni kezdesz, és a bordásfalnak szorítasz, hogy már egy kicsit fáj.

A karomat a fejem fölé emeled, és az ugrókötéllel kikötözöl. Leráncigálod a bugyimat a szoknyám alól, letolod a nadrágod, aztán csak felemelsz , hogy a lábaimmal összekulcsolom a derekad. Ott lógok felkötve a bordásfalra, lábaimmal beléd kapaszkodom, és Te csak dugsz. Belém hatolsz a hatalmas merev péniszeddel, és tövig nyomod. Minden egyes lökésnél nekicsapódom a bordásfalnak újra. Fogod a csípőmet, és Te irányítod a tempót, és az erősséget. Nagyon gyors vagy és nagyon erős. Kiveszed a farkad, és nyalni kezdesz. Úgy izgatod a csiklómat a nyelvedel, hogy muszáj nyögnöm. Becsukom a szemem és csak élvezem, amit művelsz velem. Aztán újra a farkadon a sor. A szemem összeszorítom, már-már könny csordul ki a szememből. Mindjárt elélvezek, ahhhhh már nem is hallom, milyen hangosan nyögök. Te csak gyorsabb vagy, és durvább, egyre erősebb, én már hosszan kiabálok, és akkor… elmész Te is. Olyan orgazmust keltettél bennem a tornateremben, hogy remegnek a lábaim. Csak lógok a az ugrókötélen, eloldozol, próbálok magamhoz térni. Felveszem a bugyimat, és egy szó nélkül kisétálok. Te utánam jössz, és a falnak támasztod a karodat, amivel az utamat állod. Rám mosolyogsz. “Holnap látlak?” Én pedig szerényen mosolyogva bólogatok, de nem jutok szóhoz. Egy lassú lágy búcsúcsókot nyomsz a számra.

  • +12
  • -0
  • 12
12 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account