Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Karácsonyi buli

A céges karácsonyi partik idejét éljük, lévén mindjárt itt a karácsony. Nálunk is volt egy jó „kis” puccos (kisestélyis-öltönyös) összejövetel. Az elején a szokásos évértékelés, meg fejtágítás a főnökség részéről, majd egy svédasztalos vacsora, aztán „szolid” bulizgatás.

Utóbbira azért rendesen rákészültek, bár így is sikerült majdnem kiinni a helyet a tömény készletből 😉

karácsonyi buli

A hölgyek rendesen kitettek magukért, és kihasználták azon opciót is, hogy a cég állta az oda-vissza utat taxin, így aztán mindegyikük alaposan kirittyentette magát, és meglehetősen lengén öltöztek a férfi nép legnagyobb örömére. A női kollégák ruhái sokszor csak a legfontosabb dolgokat takarták, illetve mély betekintést engedett a lábak, keblek világába.

Az én „párocskám” is rendesen kicsípte magát; selymes fekete kisestélyi, testszínű combfix, fekete magassarkú, bebongyorított haj, szolid smink, és persze amit csak én láttam; a fehérnemű. Fekete, csipke bugyi és melltartó.

Az este folyamán elég sokat beszélgettünk, még többet iszogattunk. Roptuk a parketten is; simultunk a másikhoz és húztuk a egymást, ahogy csak tudtuk; apró érintések, félreérthető – vagy épp félre nem érthető – beszólások és kacsintások tarkították az estét.

Hajnal tájban úgy döntöttünk ideje lenne vízszintbe helyezni magunkat. Hívtam tehát egy taxit, majd a hölgyem bemondta a címét a sofőrnek.

Szolid kis lakása volt. Ahogy felértünk máris egymásnak estünk. Vadul csókolózni kezdtünk. Míg faltuk egymást ledobáltuk a kabátjainkat, majd ő a hajamban kezdett turkálni, míg én a fenekét és a melleit vettem a kezeimbe. Ruhájának selymes érintése csak még jobban feltüzelt.

Lehámozta rólam a zakómat. Gyakorlatilag letépte rólam a nyakkendőt. Már épp az ingemet gombolta kifelé. Ahogy az utolsó gombbal is végzett, széttárta az anyagot és a mellkasom kezdte simogatni, majd az ujjait követte az ajka is; apró csókokat lehelt a mellkasomra.

Péniszem alig fért a nadrágomban. Ez látszott a ruhán is; jókora sátrat sikerült verni.

Mikor ismét fölegyenesedett megfordítottam és lehúztam a hátán a cipzárt. A nyakát majd a vállait csókolgattam, közben lesimogattam a vállairól a ruha pántjait. A selymes anyag a földre hullott. Kezeimbe vettem a csipkés anyaggal bevont melleit és gyürkészni kezdtem őket.

Jobb kezem lejjebb csúsztattam. Éreztem a puha bőrét a hasán, majd ismét csipkés anyagot értem. Ujjaim tovább csúsztak lefelé; a bugyin keresztül simogattam a szeméremdombját. A vékony anyagon keresztül éreztem forróságát. Épp becsúsztattam volna az ujjaim a bugyija alá, mikor elkapta a kezem és megindult az egyik szoba felé.

A hálóba érve felkapcsolt egy sólámpát, mely halvány vöröses fényt bocsátott ki magából.

Visszalépett hozzám és megszabadított a még rajtam lévő ruhadaraboktól majd az ágyra lökött. Mellém térdelt, és átemelte egyik lábát rajtam. Megfordult, így a hátsó fele került a fejemhez. Simogatni kezdtem a harisnyás lábait, miközben ő a farkammal kezdett el játszani; csókolgatta, szopogatta…

Kezeim átsiklottak a fenekére, majd félrehúztam a szeméremdombjáról a fekete csipkés bugyiját. Éreztem az illatát. Kívántam az ízét. Nem is tétováztam; megemeltem a fejem, hogy hozzáférjek a szeméremajkaihoz. Nyalogatni kezdtem őket. Nyelvem föl le siklott a bársonyos, puha bőrén.

Közben ő is tovább furulyázott a farkamon; a makkom izgatta és a nyelvével.

Egyszer csak gondolt egyet és felállt majd a farkam fölé helyezkedett és beleült. Először lassan, majd egyre hevesebben lovagolt.

Kezeimmel a csipkés melltartón keresztül izgattam a melleit, majd a jobb kezem levándorolt a lába közé és a hüvelykujjammal a csiklóját kezdtem dörzsölgetni.

Hátra nyúlt és kikapcsolta a melltartóját, ami a mellkasomra hullott. A bal kezemmel most már a selymes bőrét tapintottam, miközben a melleit simogattam. Ujjaim közé vettem a bimbóját és húzogattam, morzsolgattam.

Az intenzív kényeztetésnek köszönhetően hamarosan elélvezett. Ekkor a mellkasomra borult és így összebújva simogattam a hátát, fenekét, karjait.

Miután kissé kifújta magát, négykézláb helyezkedett. Mögé térdeltem és betoltam a puncijába a farkam. Igazán sikamlós volt. Megmarkoltam a fenekét és hevesen lökdösni kezdtem. Perceken belül én is elélveztem. Egymás mellé heveredve simogattuk egymást.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük