Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében

Évente jelennek meg statisztikai kimutatások arról, hogy mely korosztály melyik témát kedveli a legjobban. Meglepő lett az eredmény. A statisztika szerint a férfiak 17%-át érdeklik az autók és technikai információk, 23%-át politika és gazdasági hírek vonzzák, a maradék 60 %-ot pedig egyértelműen a szex érdekli.

cybersex-e1389470245713

A nők érdeklődési köre ennél egyértelműbb, a család, a gasztronómia és otthon témákat a nők 48%-a keresi fel rendszeresen, a pletykákra mindössze 8%-a nyitott, az erotikára és romantikára viszont 44%-k kíváncsi.

A felmérésből kiderül továbbá az is, hogy az erotikus jellegű témák nem feltétlenül a fiatalokat érdeklik. Az érettebb korosztály gyakrabban keres fel ilyen oldalakat, ráadásul több időt is tölt el ezeken.

A kimutatás érdekessége, hogy a statisztika szerint évről évre növekszik az erotikát kedvelők száma.

Dr. Rudolf Endre pszichiáter szerint a növekedés betudható a modern technikai vívmányok erőteljes terjedésének, de a is elképzelhető hogy a házasságok nagy része sikeretlen és mindkét fél nyitott lenne több érzelemre, gyengédségre, romantikára.

A statisztikával kapcsolatban erotikában majdnem vezetünk, egyedül az olaszok előznek meg minket. Náluk a lakosság több mint 73%-a rendszeresen látogat felnőtt tartalmakat, igaz ők ezt nyíltan vállalják is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Jó reggelt Drágám.

Jó reggelt Kedvesem

Ahogy a tested mozgása egyre szaporábbá válik, úgy gyorsítom én is a tempót. Ahogy közeledsz a csúcs felé, úgy nő bennem is a vágy, hogy minél többet kaphassak meg belőled, hogy jobban érezhessem hogy valóban élvezed.

Tanítás után édes a délután

Fanni orgazmusa még jobban beindított, így én rogytam le hangos sóhajok és kiáltozás közben a padlóra, és engedtem be magamba a mennyországot. Gábor néhányszor még nyomott, aztán kihúzta belőlem duzzadó faszát, és néhány rántással az arcunkra élvezett.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük