• +4
  • -0
  • 4
4 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Játéknak indult, de nagyon durva lett 2. rész

Ezzel kezdd az olvasást: Játéknak indult, de nagyon durva lett c. írás folytatása.

Ahogy ott állok az asztal mellett, érzem, hogy a lábamon folyik az extra mennyiségű sperma. Undorító. Körbejárom az asztalt, hogy magamra vegyem a ruháimat, de nincs semmi. Egy fecni sem, ezek az aljas állatok, elvittek minden cuccomat, Semmi nem maradt. Nincs mire várni, elindulok hazafelé, úgy ahogy vagyok meztelenül. Már sötétedik, így nem csinálok ebből problémát. Fél óra séta után hazaérek, majd az első dolgom, hogy engedek egy kád forró vizet, és belefekszem.

A nap eseményeit végig gondolva, ez nem maradhat büntetlenül. A bosszúm mindenkit utol fog érni, az nem lehet, hogy megússzák. Amig a kádban ázok, kigondolom, hogy mit is kellene tennem, mi lenne az, ami elegendő bosszú lehet ezeknek a bugrisoknak. A gyereket megkímélem, ő nem erőszakolt meg, és a végén még ó segített, és kiszabadított. Neki majd valahogy meghálálom. De a másik három… Nekik annyi. Nem érdekel, hogy esetleg gyerekeik vannak, vagy beteg szülei. Mindhárman lakolni fognak.

Hol keressem őket? Ha csak gyalog sétálnak az erdőben, valószínű, hogy környék béliek, vagyis közel vannak. Ők abban a hiszemben élnek, hogy nem láttam őket, de tévednek. De még mekkorát tévednek. A stílusukat figyelembe véve, a legvalószínűbb, hogy a helyi kocsmában vannak most is. Úgy kell időzíteni, hogy mindhárman egy helyen legyenek, egy időben. A kocsma nem jó hely, ott mindig vannak mások is. De ennek csak egy módja lehet, meg kell tudni, hogy kik ók, és hol vannak.

Kiugrik a kád vízből, és a fürdőszoba szekrényben kutatva, egyszer csak megtalálja, amit keres. Hajfesték. Mivel a bugrisok látták, hogy hosszú szőke haja van, ezzel egyből lebukna, de ha befesti feketére, akkor nem. Az arcát nem látták, mert nagyrészt le volt takarva, és így ennyi álca elég is lesz. Fél órával késóbb, amikor a tükörben nézi magát, szinte egy idegen benyomását kelti. Gyerünk.

Magához vesz néhány dolgot, amiről úgy véli, hogy szüksége lehet rá, aztán irány a garázs. Alit két perccel később, már a főúton gurul, a helyi kocsma felé. Amikor kiszáll a kocsiból, a parkolóban egy autó sincs. Talán most szerencséje lesz. Belép az ajtón a helységbe, ahol elsőre nem lát senkit, kivéve a csapost, aki a pult mögött áll, és a piros kockás ronggyal a poharakat törölgeti.
– Mivel szolgáltatok? Kérdezi a pult mögött álló, a tétován közbenéző nőtől.
– Csak egy sört kérek. Mondja, majd leül az egyik asztalhoz, ami a kijárathoz a legközelebb van. Mire leül, a pincér, aki egy ben a csapos is, ott áll az asztala mellet, és egy alátétre leteszi a sorospoharat.
– Átutazóban van errefelé? Kérdezi a nőtől, és mintha komolyan érdeklődne, továbbra is ott áll az asztal mellett, a válaszra várva. Amikor a kérdés eljut hozzá, akkor válaszol is.
– Igen. Tudna ajánlani valami szálláshelyet, hogy ne kelljen tovább vezetnem ebben a sötétben.
– A legjobb helyen jár asszonyom, épp van üres szobánk.
– Hála istennek, már azt hittem, hogy a kocsiban kell töltenem az éjszakát.
– Elintézem a foglalást, és ha kész van, akkor csak alá kell írnia.
– Köszönöm.

Fogja a sört és egy szuszra kiissza a pohár tartalmát. Majd az üres poharat a csapos felé mutatva, jelzi neki, hogy kér még egyet. Amikor a csapos az második pohárral odalép a nő asztalához, akkor kinyílik a csehó ajtaja, és három macsó lép be, hangoskodva, és egy mást túllicitálva a délutáni eseményt boncolgatják, hogy melyikük volt a jobb. A nő azonnal felismeri őket, mire a pulzusa az egekbe szökik, és düh, amit érez, már emelné a kezét, hogy szétcsapjon köztük, de nem teszi.
A három fős társaság a mellette lévő üres boxban telepedik le, és tovább ecsetelik az élményeiket.

Közben a csapos kiviszi nekik a rendelésüket, és nem állhatja meg, hogy ne figyelmeztesse őket, hogy ne hangoskodjanak, mert azt nem szereti.
– Miért mi van, ha hangoskodunk, talán nem kapunk sört?
– Itt nem a sörről van szó.
. Hát miről van szó nagyokos?
– Talán még emlékeztek arra, amikor egy hónapja, volt itt egy társaság, akik szintén nem vették komolyan a figyelmeztetésem. Tudom, hogy emlékeztek rá, már itt ültetek a hátsó falnál, és remegve néztétek, hogy kihajigáltam azokat.
– Persze hogy emlékszünk, de minket nem dobhatsz ki.
– Ugyan miért nem?
– Mert a faterom a polgármester, és majd jól rád uszítom.
– Csak nyugodtan. Egyszer már őt ki s kidobtam, amikor csontrészegen molesztálta a nőket. De azt hiszem, akkor is itt voltatok, vagy nem?
– De. Itt voltunk.
A társaság ettől kezdve kicsit visszafogottabbá vált ám a beszédtéma maradt, miszerint azt a bizonyos nőt milyen jól kielégítették, az erdőben. Néhány perc múlva a pincér odalép a nő asztalához, és leteszi elé a nyomtatványt a szobafoglalásról.
– Csak itt írja alá, és máris mehet aludni.
– Nagyon köszönöm, de ha lehet, előbb kérek még egy sört.
– Persze, máris hozom. Amikor a pincér a pult mögött áll, és a sört csapolja, a másik asztaltól, az egyik vagány, átfordul a nő felé, és rákacsint. Erre a nő egy mosollyal válaszol neki, amit az bátorításnak vél, és feláll. Megkerüli a többieket, és leül a nő mellé, és így szól hozzá.
– Ma este a haverokkal csapunk egy görbe estét a farmon. Volna kedved csatlakozni hozzánk, egy jó bulira? A nő felé fordul, és unott képpel mondja neki.
– Én szívesen mennék, de már alig állok a lábamon, csak a bartánőmre várok, mert át kell neki adnom valamit, utána pedig megyek aludni, mert reggel tovább kell utaznom észak felé.
– Nem baj szivi, leírom neked a címet, és ha meggondolnád magad, akkor várunk téged. Hozhatod a barátnődet is.
– Jól van, még meggondolom. Azzal feláll, és a pincér útmutatója alapján elindul a szobája felé. Bent egy kicsit szöszmötöl, majd eloltja a villanyt és egy széket az ablak elé, amire leül, és a függöny résein át néz ki a parkolóba, ahonnan látni lehet a csehó ablakos oldalát is. Egyik sem kelti fel az érdeklődését, számára csak az a fontos, hogy lássa, mikor a tahó banda távozik.

A bosszú hajtja. Nem is gondolta volna, hogy ilyen hamar eljön ez a pillanat is. Csak ül a széken, ahol senki nem láthatja, ám ő mindent lát. Megrohanják az emlékek. Néhány évvel ezelőtt, egy ugyan ilyen szituációban volt, csak más körülmények között.
Akkor is egy szobában ült, az ablak mögött, és nézte az utcát, és várt. Az ellenséget várta. Kaptak egy fülest, hogy egy tálib csapat, meg akarja támadni a falut. Ennek nem volt oka, nem voltak itt katonák, nem volt semmilyen stratégiailag fontos objektum. Csak ölni akartak számolatlanul. Az ő egységének volt a feladata, hogy a falut védjék meg, és a tálibokat likvidálják. Éjfél után néhány perccel meg is érkeztek, nem kellet erőfeszítés sem ahhoz, hogy észre vegye, hisz két teherautóval érkeztek, nagyjából harmincan, és amint leugráltak a járművekről, elkezdtek lőni mindenre és mindenkire. Az akció, nagyjából másfél percig tartott, ennyi idő kellett ahhoz, hogy a harminc támadót megsemmisítsék.

Ez az akció is csak egy volt a sok közül, amiben részt vett. Volt ennél sokkal durvább, és véresebb harc. A kiképzése révén a legjobbak között volt számon tartva és az elért eredményei miatt minden bevetésen rá számítottak leginkább. Az alakulatánál ő volt az első nő, aki a harcoló alakulatban az afganisztáni frontvonalban harcolhatott. Látott már sok durva dolgot, és amit megtanult ebből, hogy nincs kegyelem. Aki másoknak szenvedést okoz, annak nincs kegyelem.

A mostani helyzetben is pattanásig feszült benne a tettvágy. A bosszú terve menet közben alakult ki, szinte a szerencséje adta a kezébe a megoldást. A három bugris azt hiszi, hogy ő a szobájában alszik. Amint kijönnek a csehóbol, a nyomukba ered, és elkapja őket, aztán majd ahogy a helyzet alakul, a bosszúja lesújt rájuk.
Éjfél után néhány perccel kinyílik az ajtó, és a három cimbora láthatóan jókedvűen elindul a parkoló felé, ahol beülnek egy Ford Broncoba, és elhajtanak.

Amikor a parkolóból kihajtanak főútra, már ő is a kocsiban ül, és a gázra lép, hogy kövesse a járművüket. A fején éjjellátó, így világítás nélkül követheti őket.
Negyedórányi autókázás után egy név és szám nélküli földúton haladnak a sötétség felé, aminek a végén egy lepukkant ház áll, aminek a közvetlen közelében állnak le a kocsival, majd mind a hárman bemennek a házba. Betty körbejárja a házat, és feltérképezi azt, ami kintről látható. Nincs konkrét terve, ám a lehetőségek száma végtelen, ami neki kedvez, mert lépéselőnyben van hozzájuk képest.

Az egyik ablakból a nappalit veszi szemügyre, ahol a három macsó sörrel a kezükben, ülnek a kanapén, és még mindig az erdőben megdugott nő a beszédtéma.
Miután körbejárta a házat, és nem talált semmi oda nem illő dolgot, úgy dönt, hogy itt az ideje a cselekvésnek. Odamegy a bejárathoz és határozottan megdöngeti az ajtót. Hangok hallatszanak bentről, és beszélgetés.
– Ki a faszom az ilyen későn? – kérdezi az egyik hang, aki a bejárati ajtóhoz közelít.
– Biztos az a fekete picsa a csehóból, talán rájött, hogy tőlünk megkaphatja amire vágyik.
– Az lehet. Mondja egy másik hang. Amire röhögés hangjai töltik meg a nappalit.
Az ajtó kinyílik, és az egyik kemény legény áll ott, alsógatyában, és sörrel a kezében.
– Szia, áll még az ajánlat a bulival kapcsolatban? Kérdezi a ámuló pasitól, aki még válaszolni is elfelejt. Mielőtt megjönne a hangja, a nő félretaszítja őt, és besétál a házba. A meglepett macsó csak belöki az ajtót és megy utána. Szinte egyszerre érkeznek meg a nappalinak kinevezett helységbe, ami a másik kettő számára is meglepetés, hisz nem hittek abban, hogy a nő el fog jönni, és most itt áll előttük. A nő mellett álló fajankó csak vigyorog és meghúzza a kezében tartott sörösdobozt, majd, amikor az kiürül, egyszerűen a sarokba hajítja.

Betty csak áll, és mosolyog. Nem azért, mert örül, hogy láthatja őket, hanem mert már tudja, hogy a bosszú ideje elérkezett, és ezek a szarcsimbókok azt kapják, amit megérdemelnek. A két szerencsétlen, akik a kanapé mellett ácsorognak, lépnek előre kettőt, talán, hogy jobban lássák, hogy tényleg ez az a csaj. A második lépés után megáll az idő számukra. Betty alig 2 másodperc alatt kiüti mindhármat. Aki előtte áll, aki közelebb van hozzá, épp nyitja a száját, hogy mondjon valamit, de már arra sincs ideje, hogy becsukja, mert sötétség borul rá. A mellette álló másik fickó csak annyit lát, hogy a haverja összecsuklik, mint egy papírkutya, aztán egy pillanattal később azt veszi észre, hogy egészen közelről látja a padlót, mielőtt a villany kialszik.

A mellette álló macsó eközben épp azt bizonyítja, hogy ő valójában nem is macsó, hisz a rémül tekintet egy épp magát összehugyozó rémült alakot rejt. Vele nem is volt gond, egyszerűen elájult. Remek. Gondolja Betty, és a három pasi kezét, a hátuk mögött megkötözi, és sorba ülteti őket a kanapén, majd leül velük szemben egy fotelba. Nem csinál semmit, csak vár, megvárja amig magukhoz térnek, ami nem lehet több mint fél óra.

A fél óra elteltével ébredezni kezd az egyik. Bambán pislog körbe, láthatóan fogalma sincs arról, hogy mi történt vele. Amikor észreveszi a nőt, aki vele szemben ül, kissé elcsodálkozik.
– Ki vagy te? És mit keresel a házamban?
– Hamarosan megtudod, amint felébrednek a barátaid is. Ekkor a bamba faszi körül néz, és észreveszi a társait is. Ekkor kezd egy kicsit ideges lenni, majd, amikor azt is észreveszi, hogy a kezei meg vannak kötözve, már jól látható rajta a rémület.
Nem sokkal később, a tárasai is ébredezni kezdenek. Néhány perc múlva már három bamba arc néz a nőre, aki egy cseppet sem zavartatja magát, csak mosolyog a három férfira.
– Ki vagy Te? Miért vagyunk megkötözve?
– Miért vagy itt?
– Mit csináltál velünk? Jönnek sorban a kérdések, de válasz nincs egyire sem. Betty felkel a fotelből, és lassan elkezd járkálni körülöttük. Ezek hárman csak a fejüket forgatják, és még mindig nem rémlik nekik semmi.
– Szóval nem tudjátok, hogy ki vagyok? Ez sajnálatos.
– Honnan a faszból kéne tudnunk, hogy ki a picsa vagy? Kérdezi az egyik, a többi meg csak bólogat.
– Nem rémlik semmi, faszfejek? Pedig néhány órával ezelőtt, nagyon is tudtátok, hogy ki vagyok, igaz? Az erdő szélén, a tisztáson. Rémlik már valami?

Mivel a három jóbarátnak nem nagyon van szerencséje, amikor gondolkodni kell, percek telnek el, mire leesik nekik a tantusz, hogy mégis ki lehet ez a nő. Megpróbálják menteni a helyzetet, hátha mégis megússzák a dolgot, ezért az egyik belekezd a meséjébe.
– Ugyan, az csak vicc volt, Nem gondoltuk komolyan. Betty lép egyet a beszélő felé, és jobb kézzel akkora pofont ken le neki, hogy az leesik a kanapéról, és a földön fetrengve ordít.
– Menj a picsába, nincs jogod ahhoz, hogy a saját otthonomban így bánj velem, mert…
A mondatot már nem tudta befejezni, mert a nő egyszerűen fejbe rúgta, amitől a pasi mozdulatlanná dermedt, és úgy is maradt.
A másik kettőhöz fordulva, ismét megkérdezte, amire választ vár.
– Szóval rémlik már hogy ki vagyok? A kettőnek már kezd derengeni, hogy ez lehet az a nő, akit az erdő szélén megbasztak, aztán otthagyták, és még a cuccait is elvitték.

Az egyik épp szólni akar, ám a másik meglöki, és ráförmed.
– Ne mondj neki semmit, majd hívunk ügyvédet, és az mindent tisztázni fog.
– És mégis hogyan akarsz ügyvédet hívni, ha egyszer meg vagyunk kötözve?
– Azt még nem tudom, de jobb, ha nem mondunk semmit. Mindeközben Betty csak néz rájuk mosolyogva.
– Nem kell nektek már ügyvéd, sőt semmi nem kell már nektek. Úgy látom nem fogjátok fel, hogy miért jöttem, de a gyengébbek kedvéért elmondom. Ezek már nem szólnak semmit, csak lehajtott fejjel hallgatják, amit a nő mond.
– Jól van elmondom. Rosszkor voltatok rossz helyen, bár ezt én is elmondhatnám magamról. De nem ez e lényeg. Rám találtatok, egy olyan helyzetben, amikor minden jóérzésű ember segített volna a rászorulónak, vagyis rajtam, ám ti nem tettétek meg, sőt a helyzetemet kihasználva megerőszakoltatok mind a hárman. Így történt?

Nem válaszolnak, ezért Betty immár ordítva megismétli a kérdést.
– Így történt? Válaszoljatok. Erre mindketten bólogatnak, és szinte alig hallhatóan mondják, hogy igen.
– Jól van, immár beismertétek a bűnötöket, most rajtam a sor, hogy elmondjam miért jöttem el hozzátok. Mindketten ránéznek, és várják a választ.
– A bosszú miatt jöttem. Nem engedhetem meg, hogy egy elkövetett bűn megtorlás nélkül maradjon, ezért bűnhődnötök kell. Nem akarom sokáig húzni a dolgot. A vádbeszéd elhangzott, enyhítő körülmény nincs, és az elkövetett bűnt bevallottátok. Ezért nincs más hátra, mint kihirdetni az ítéletet. Itt egy kis hatásszünetet tart, majd miután körbe járta a kanapét, ahol ülnek, megáll velük szemben, és csak annyit mond.
– Halál.

A két pasi erre elkezd esdekelni, hogy könyörüljön meg rajtuk, meg hogy bocsánatot kérnek, és bármit megtesznek, amit csak óhajt, ám a nő nem enyhül, sőt inkább vérszomjat kap. Odalép a hozzá közelebbihez és ököllel az arcába üt, amitől az átesik a kanapé háttámláján és a padlón elterülve mozdulatlanná válik. A másikat térddel arcon rúgja, amitől az is azonnal elhallgat, és mozdulatlanságba dermed. Leguggol mellé, és kitapintja az életjeleit, de már nincs. Leveszi róla a bilincset, amit a zsebébe tesz, majd a következő áldozatával megismétli a műveletet. Ez sem él már. Harmadikként az következik, akit elsőként ütött ki, aki még él, ám eszméletlen.

Miután a bilincseket összeszedte, kimegy a kocsijához, és a csomagtartóból kivesz egy piros kannát, ami tele van benzinnel. Visszasétál a házba, és a nappaliban alaposan körülnéz, majd, amikor látja, hogy minden rendben van, szétlocsolja a kanna tartalmát, miközben a bejárat felé hátrál. Bele nyúl a zsebébe, és előveszi az öngyújtóját, majd a másik zsebéből kikotor egy cigarettát, és rágyújt. A füstöt a ház belseje felé fújja, és csak annyit mond.
– Ámen.
Az öngyújtót behajítja a házba, ami abban a pillanatban lángra kap. Mire kocsihoz ér, már az egész ház lángol. Bedobja a kannát a csomagtartóba, aztán beül a kocsiba, és teljes gázzal elindul a motel felé, ahol már várja őt a puha ágy.

Reggel nyolc óra van, és Betty a csehóban ül, annál az asztalnál, ahol az este is. A reggelijét eszi, ami sonkás-tojás, és nagyon finom. A pult felett a tévében épp helyi híreket mondják, amikor a csapos felhangosítja a tévét.
…a három áldozat feltehetően italozott, amikor nem ismert ok miatt, a ház kigyulladt, és porig égett. A három áldozatnak esélye sem volt arra, hogy kimeneküljenek, mindhárman bent égtek.

A következő hír, egy Miamiból Acapulcoba tartó menetrendszerinti járat katasztrófáról számol be, ami ismeretlen okból lezuhant, és a mexikói öbölbe zuhant. A katasztrófát senki nem élte túl. Betti később megtudta, hogy az ex-pasija is azon a gépen utazott, amelyik lezuhant. Egy gonddal kevesebb, őt már nem kell megbosszulnia.

  • +4
  • -0
  • 4
4 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account