Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A neten kezdődött

Egyik nap otthon ültem és unatkoztam. Már rég nem voltam férfival, a barátommal való szakításunk után nem volt kedvem senkihez. Azonban akkor este úgy éreztem, felrobbanok, ha most nem szeretkezek egy jót valakivel. Iszonyúan vágytam rá. Leültem a gép elé, felléptem egy chates oldalra és ráklikkeltem egy állófarok nevű pasira. A neve máris sokat ígérő volt. Beszélgetni kezdtünk. Kiderült hamarosan, hogy egy városban lakunk és mindketten ráérünk. Egy gyors fotócsere és miután mindkettőnknek tetszett a másik megadtam a címemet. 20 perc múlva megérkezett. Addigra megfürödtem és egy selymes, vékony hálóingben fogadtam.

Amikor kinyitottam az ajtót, láttam, hogy tetszik neki, amit lát. Megcsókoltam és bezártam utána az ajtót. Behúztam a szobába és bekapcsoltam egy kellemes, lágy zenét. Leültettem az ágyra és kértem, hogy engedje, hogy én kezdjem a játékot. Nem volt kifogása. Táncolni kezdtem. Lassan, erotikusan, majd vetkőzni. A hálóinget lágyan a nyaka köré tekertem, majd a nyakát csókolgattam, és a testét simogattam. Vetkőztetni kezdtem. Mikor a nadrágot levettem éreztem, hogy nagyon kemény már a férfiassága. Lágyan simogattam, majd levéve a nadrágot és az alsót a számba vettem. Majd kivettem és csókolgatni kezdtem. Mikor éreztem, hogy már majd megőrül, újra a számba vettem és szopni kezdtem. Majd a golyóit csókolgattam, amit nagyon élvezett. Hangosan nyögött, majd hatalmasat élvezett az újabb szopás alatt.

Ezután mondtam, hogy most már a tiéd a terep. Lefektetett az ágyra, levette a bugyimat és a térdemtől felfelé lassan haladt felfelé. Mikor a szeméremajkaimhoz ért, megállt és nem csinált semmit. Csodálkoztam, most mi van? Majd rájöttem, hogy csak visszaadja, amit én csináltam vele. Aztán nyalakodni kezdett, először csak a nagyajkakat, majd teljesen belenyomta a nyelvét a pinámba és addig nyalt, amíg hangosan, nagyot nem élveztem. Még remegtem a rám törő orgazmustól, mikor a mellemet kezdte szívni, szopni, majd közben a férfiasságát belém nyomta. Egyre hevesebben mozgott rajtam, majd megfordított és immár kutyapózban újból bennem volt. Néha megállt a mozgásban, ilyenkor én nekinyomtam a fenekemet és körkörös mozgásba kezdtem. Láttam, hallottam, hogy ezt élvezi. Elnyújtottuk a szeretkezést, de még így is rövidesen éreztem, hogy újra elélvezek. Ezúttal majdnem egyszerre mentünk el.

Rövid pihegés és szundikálás után felállt és felöltözött. Megkérdezte, találkozunk-e még a chaten. Mondtam: persze. Azóta sem voltam fenn azon a néven. Nem tudom, ő mit gondolt erről a napról, de nekem egy fergeteges szex volt, viszont csak kölcsönös vágyaink kielégítését szolgálta. De nagyon jó volt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége

Az új lakótárs

Az új lakótárs 1998-ban történt. Budapesten kezdtem el dolgozni, de mivel vidékről jöttem fel 1997-ben, a munkahelyem biztosított nekem szállást. Kis apartmanokat bérelt, és potom összegért adta ki két dolgozójának. Egy szoba - komfortos kis lakások voltak, 2 lány vagy két fiú részére. Meg volt benne minden, ami ahhoz kell, hogy az ember a fárasztó munka után jól érezze magát benne. Egy évig egyedül voltam, nem volt lakótársam. Aztán egyszer csak szóltak a személyezi osztályról, hogy a...
Leszopott a főnököm - Szex Blog

Leszopott a főnököm

– Most pedig a számat bazd meg, jó alaposan. Margit nem mozdul rám, de mivel már érzem az első adag megindulását, én lépek hozzá, a szájába nyomom a farkam, és amint az előbb, tövig nyomom belé, pont úgy baszom meg, ahogy az imént a pináját. Amikor már vége, és a farkam is kezd lankadni, ő még cumizza egy ideig, majd elengedi.

tini szex

Büntetlenül szexelhetnek a tinik

Büntetlenül szexelhetnek a tinik A törvény is igazodott ahhoz a tényhez, hogy egyre többen vesztik el általános iskolás korukban a szüzességüket. A július elsején hatályba lépett új büntető törvénykönyv megkegyelmezett azoknak a 14–18 éveseknek, akik lefekszenek 12 évesnél idősebb, de még a 14. szülinapjuk előtt álló barátnőjükkel vagy barátjukkal: most már nem ítélhetik őket börtönbüntetésre megrontásért. 12 évesen is elég idős lehet valaki ahhoz, hogy beleegyezzen a szexbe, feltéve, ha a partnere sem idősebb 18-nál – vezethető...
author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük