Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Csajos buli után

Csajos buli után másnap reggel korán felébredtem. Miután végig járom a házat, kiderül, hogy még mindenki alszik, persze ez nem is csoda, hisz még csak félhét van.

A buli nagyon jól sikerült, volt kaja, pia, és tánc is, mindenki jól érezte magát. Oly annyira jól, hogy a vége felé, egy kisebb fajta orgia is alakult a lányok között. A legjobb, hogy csak lányok voltak, összesen hatan, velem együtt. Igaz hogy csak kettőt ismertem személyesen, a többinek még a nevét sem tudom.
A buli meglehetősen hirtelen ért véget, mert mindenki ott aludt el, ahol éppen volt, ahol az orgazmus leterítette. És persze mondanom sem kell, hogy minden lány pucéran van. Mivel nyár van, és az éjszaka is meleg volt, így ez nem gond. Rajtam sincs semmi, de ez nem zavar, mert amúgy is szeretek meztelenül lenni.

Elbotorkálok a konyháig, és hozzálátok kávét főzni magamnak. Megvan a főző, de a hozzávalókat keresgélni kell. Néhány perc múlva már minden megvan, és perceken belül elkészül a reggeli ébresztőm. Amikor elkészül, a kezembe veszem a bögrét, és keresek egy helyet ahova leülhetek. Ekkor pillantom meg a kertben a hintaágyat. Keresve sem találnék ennél jobb helyet.

Mielőtt kimennék, keresek egy cigit, mert a reggeli kávéhoz mindig elszívok egyet. Meg is van. Kezemben a kávéval, és a cigivel, elindulok a hintaágyhoz, és letelepedek rá. Meggyújtom a cigit, és egy nagyot szívok belőle, majd belekortyolok a kávéba is. Finom, bár nem annyira, mint amit én szoktam főzni otthon, de most ez is megteszi.

Elheveredek a párnákon, és csak gyönyörködök a reggeli természet sokszínűségén. Ezt az életformát el tudnám viselni egész életemben, közel a természethez, vagy inkább benne lenni a természetben.

Mire a cigit elszívom, a nap már rám süt, és én élvezem ezt a simogató meleg napsugarak simogatását. Nagyon finom. Ahogy a nap simogat, én is hozzáteszem a magam élvezetét, és a kezemmel megsimítom magam. Ez így igazán élvezetes. Elfekszem a hintaágyon, és kinyújtom a tagjaimat, a lában a karfán, a kezem meg mellettem lóg, és érzem ahogy a fűszálak csiklandozzák az ujjaim hegyét.

A másik kezem még mindig a puncimon, és egyre inkább beleélem magam az élvezetbe. A simogatás már nem elég csak a csiklómon, két ujjam már benne is van, miközben ki és be jár bennem.

Aztán a hintaágy megmozdul alattam, és nem úgy ahogy eddig. Felnézek, és az egyik lány ül a lábam mellett, kezében egy bögrével. Amikor ránézek, ő visszamosolyog rám.
– Jó reggelt. Látom nem csak én vagyok korán kelő.
– Jó reggelt. – Mondom neki köszönésképpen, majd a kezem diszkréten elveszem a puncimtól, és amikor nem néz felém, akkor lenyalogatom.

A lány, elővesz egy doboz cigit, és felém nyújtja.
– Kérsz egyet? – mondanám hogy nem, mert én már elszívtam a reggeli adagomat, de ehelyett mégis odanyúlok, és kiveszek egy szálat a dobozból.
– Köszi.
– Amúgy bocsi, nem akartalak megzavarni, folytasd csak nyugodtan.
– Nem zavartál meg, Minden reggel így kezdem a napot.
– De jó neked.
– Miért mondod ezt?
– Én is legszívesebben így kezdeném, de nem lehet, mert a nagyim, minden hajnalban kiver az ágyból, és nem hagyja, hogy mást csináljak, mint ami szerinte helyes.
– És szerinte mi helyes?
– Hát mi? Egy bőséges reggeli, és a mosakodás. Bár néha mégis sikerül úgy kezdeni a napot, ahogy te is tetted.
– Akkor csak nyugodtan, tegyél úgy mintha itt sem lennék.
– O, engem nem zavar ha itt vagy, sőt úgy jobban szeretem ha társaság is van hozzá.
– Megértelek.

A lány hozzákezd a puncizáshoz, – még a nevét sem tudom, – miközben a másik kezében még ott füstöl a cigi is, amiből időnként szippant egyet. Amig nézem őt, én is fújok néha egy füstpamacsot a reggeli szellőbe, ami egy pillanat alatt szertefoszlik. Amikor a füstöléssel végzek, a csikket a hinta mellé ejtem a fűbe, majd ha itt az ideje, akkor eltakarítom. Elhelyezkedek a hintaágyon, a lány mellett, majd a kezemmel megérintem a csiklómat, miközben őt nézem. Nagyon szép, és vonzó lány, más helyzetben, nem csak nézném. Ahogy megsimítom magam, ő rám néz, és kéjesen sóhajt egyet, és le sem veszi a tekintetét a kezemről. Ez engem is felizgat, mert szeretem ha másokból valamilyen válaszreakciót váltok ki, szeretek hatással lenni másokra, még ha csak így is.

Amig ő néz engem, ahogy a pinámat simogatom, én is nézem az ő játékát. Sima a puncija, és napbarnított, a kisajkai kissé fodrosak, és szinte a feketébe futó árnylat. Tetszik, és egyben még inkább felizgat. A simogatásom átcsap ujjazásba, eleinte csak kettő, majd három ujjam cuppog az ütemes kéjvágyhoz.
– Bedughatom neked az ujjam? – kérdezi tőlem a lány, miközben vágyakozva néz rám.
– Persze, csináld csak. Én kiveszem a pinámból az ujjaimat, és ő meg belém dugja a sajátját. előbb csak kettő, majd három, és amint megérzi hogy bejáratott helyen jár, belém dugja mind a négy ujját, miközben ütemesen döfködi így a pinámat, és a sajátját is, egyforma ütemben.

Én sem akarok lemaradni, ezért én is viszonzom neki a dolgot, bedugom neki a négy ujjam, azt gondolván, hogy amit ő csinál, azt ő is szereti. Nem tévedtem. Ahogy megmozgatom benne a kezem, szinte azonnal elélvez. Vonaglik, sikítozik, és dől belőle a pisi is. Immár mindkét kezével saját magát simogatja, ami szinte már vad aktusnak látszik.

Elhagyom a helyem, és előtte térdelve folytatom az játékot. A kezem ismét a pinájában van, ami annyira lucskos, hogy szinte könnyedén belecsúszik a négy ujjam, majd az egész kézfejem. Így öklözöm a pináját, miközben folyamatosan rázza út az orgazmus, és szinte önkívületi állapotban van. Aztán egyszer csak megfeszül a teste, a szeme fennakad, és a pinája szinte rámarkol az öklömre. Ebben a pillanatban megint feltör belőle a pisi, és beterít vele engem. Én ráhajolok, és a csiklóját és az ajkait nyalogatom, miközben az arany eső beterít engem. Az arcomra, a számba, és szinte mindenemre folyik, és fröcsköl a forró vizelete.

Én persze eközben sem vagyok tétlen, mert saját puncimat simogatom, így hamar elélvezek. Mire a lány rángása elcsitul, és én már a harmadik orgazmust élem át, ő kinyitja a szemét, és mosolyogva néz rám.
– Jó reggelt, Barbara vagyok.
– Szia Barbi, én meg Cyntia.

Kihúzom a puncijából az öklömet, és leülök mellé, mire ő is elhelyezkedik, majd ismét megszólal.
– Köszönöm ezt a kellemes reggeli játékot, már nagyon régen nem volt ilyenben részem.
– Ne köszönöd, nekem is pont annyira volt élvezetes, mint neked, így nekem kellene megköszönni.
– Akkor maradjunk ennyiben. – mondja nekem, majd a ház felé néz, és a szája elé kapja a kezét. – Oda nézz!

Abba az irányba nézek, ahova ő is, és akkor meglátom a többi lányt, akik a konyhában vannak, és az ablakon és az ajtón néznek felénk. Biztosra veszem, hogy mindent láttak.
– Gyere, igyunk mi is egy kávét erre a nagy izgalomra. – mondom neki, majd felállok és megfogom az egyik kezét, és húzom magam után. Amikor odaérünk z ajtóhoz, a lányok félreállnak, hogy beengedjenek. Mind vigyorog, és minket néz, van aki az ujját is végig húzza rajtam, aztán megnyalja, és még jobban vigyorog.

– Nekünk is maradt még kávé? – kérdezem a körénk gyűlt csajoktól, mire szinte egyszerre válaszolnak és ugranak, hogy kiszolgáljanak minket. Amig a kévét isszuk, mindegyikük biztosít arról, hogy milyen jó volt nézni minket, és hogy ez milyen izgató hatással volt rájuk.
Hogy igazolják az igazukat, mind a négyen kisétálnak a hintaágyhoz, majd elhelyezkednek rajta, és hozzálátnak ahhoz, hogy átéljék azt, ami nekünk is nagy örömet okozott.

A nap folyamán még többször is megismételtük. Nagyon jó volt mindenkinek.


Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

A barátom nője, és az óriás dildó - Szex Blog

A barátom nője, és az óriás dildó

Én csak nézem, miközben fel vagyok izgulva. Nem kicsit, nagyon. Úgy áll a faszom, hogy legszívesebben elővenném és kiverném rá, de nem merem megtenni. A harmincöt centi kétharmada már benne van, ami teljesen kitölti őt. Megdöbbentő a látvány és ezzel együtt izgató is. Ha nem a barátom nője lenne, akkor most… Eszembe jut egy apróság. Igen, ezek után csak apróságnak tűnik a farkam, ha bedugnám neki, legfeljebb harangozni tudnék benne, ezzel a mérettel szemben én nem vagyok versenyképes.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About Cyntia

Leszbikus nő vagyok, szeretem a nőket, imádom a női testet. Sok izgalmas dolog esett meg már velem, néhány ilyen történetet megosztok veletek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük