Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Erika barátnőm és az új pasija esti látogatása

Szombat van, és én egyedül vagyok itthon. Ez még nem lenne nagy baj, de unatkozok. Ez nem jellemző rám, ám néha előfordul, hogy épp nincs kedvem semmihez. Már benne járunk a délutánban, de csak fekszem az ágyon én bámulom a tévét, amiben semmi jó nincs. Szar ügy.

Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kezembe veszem a mobilom, és felhívom Erikát, hátha neki van valami ötlete, amivel elüthetjük az időt. Megnyomom a hívásgombot, majd várom hogy felvegye.
– Szia. Mit csinálsz ma? – teszem fel neki a kérdést, ám ő nem válaszol. – Halló, itt vagy?
Hallom hogy valamivel szöszmötöl, de nem szól bele, ami egy kicsit furcsa. Arra gondolok, hogy kinyomom, és újra megpróbálom, amikor meghallom a suttogását.
– Itt vagyok, de most nem tudok beszélni.
– Mi az? Mi történt?
– Randira megyek, de férjem folyton a nyomomban jár, most is a klotyóban vagyok. Miért hívtál?
– Csak arra gondoltam, hogy csinálhatnánk valamit, mert unatkozok.
– Ez sajnos most nem fog menni, mindjárt elmegyek itthonról, és nem tudom mikor leszek megint elérhető, ha érted mire gondolok.
– Persze, hogy értem. Legalább jó a pasi?
– Isteni. Várj küldök róla képet.

Egy pittyenéssel később már meg is jön a kép. Megnyitom, és beleremegek. Miért mindig Erikának jutnak az ilyen dögös pasik?
– Na, hogy tetszik?
– Nagyon dögös. Irigyellek.
– Jaj már. Neked is lehetne, ha nem döglenél otthon a négy fal között álandóan.
– Pont ezért hívtalak, hogy csináljunk valami.
– Nos, én csinálni is fogok, te meg addig foglald el magad valamivel.
– Jó. Szia.

Kinyomom a telót és megint a pasi képét nézem. Basszus, pont olyan, ami nekem bejön. Amíg az adoniszt bámulom, a kezem elindul, majd miután felfedezi a puncimat, benyúlok a bugyi alá, és megsimogatom. Hmmm… Szinte egy pillanat alatt elélvezek.

***

Csengetésre riadok fel. Úgy tűnik a maszti után elszundítottam. Igyekszem magamhoz térni, és úgy ahogy vagyok, egy szál bugyiban megyek az ajtó felé, majd kilesek a lyukon. Az ajtó előtt Erika áll, így hát kinyitom neki az ajtót. Ám ekkor ér egy kis meglepetés. Nincs egyedül.
– Szia Drága. Micsoda fogadtatás. Beengedsz minket?

Mivel arra nem számítottam, hogy a pasit is magával hozza, ezért az egyik kezemmel eltakarom a mellemet, bár ez nem igazán sikerül. Le van szarva.
Félreállok, hogy beengedjem őket, miközben Erika bemutatja nekem a pasiját.
– Ő itt András. Ő meg a barátnőm Melinda.
– Örvendek. – mondja nekem András, egy széles vigyor kíséretében, miközben a kezét nyújtja felém.
– Szia. – válaszolok neki kissé közömbösen, és kinyújtom felé a kezem.
Míg elsétál mellettem, eszembe jut, hogy a kezem valószínűleg még most is puncis, de most már mindegy.  Erika ad nekem két cuppanós puszit, majd megy a pasi után, én meg közben belépek a fürdőbe, és magamra veszem a köntösömet. Mire megkötöm, ők már a nappaliban ülnek a kanapémon, és várakozóan néznek rám.
– Mi a helyzet? – kérdezem meg tőlük, miközben megpróbálok barátságos képet vágni.
Erika Nem kertel, belevág a közepébe.
– A férjem otthon van. – mondja nekem, majd ránéz a pasira, és folytatja. – Kölcsön adnád a kisszobádat nekünk?
Erre mit mondjak. Nem az első alkalom lenne, Erika tudja jól, hogy hozzám mindig jöhet, ha pasizni akar. Én már megszoktam.
– Persze. De nincs hangoskodás, ugye?
– Majd igyekszünk csendben maradni.
– Jól van. Tudsz mindent, megtalálod ami kell.
– Persze. Köszönöm.
– Köszönöm. – mondja András is, majd mindketten felálnak, és elindulnak a szoba felé.

***

Én ismét elheveredek a kanapén, majd mivel már sötét este van, ismét a tévé távirányítóját nyomkodom, hátha találok valami kedvemre valót. Egy filmnél maradok, ami valójában nem érdekel, ám arra jó, hogy elnyomja a hangokat, – ami abból a szobából árad felém, – amig el nem nyom ismét az álom.

Arra ébredek fel, hogy csend van. A tévének csak a képe látszik, de hang nincs hozzá. A szoba felől sem hallok hangokat, talán már elaludtak. Aztán ajtó nyitás hangját hallom. Az egyikük kijön a szobából, majd a fürdő ajtaja csukódik. Én még fekszem egy darabig, azon gondolkodom, hogy én is lezuhanyzok, és elmegyek aludni, amikor ismét a fürdő ajtajának a hangját hallom, majd azt, hogy valaki leül a lábamhoz, a kanapéra. Nem tudom melyik lehet az, odanézni meg nem akarok, így hát csak fekszem tovább, amig a fürdő szabaddá nem válik.

Egy pillanattal később megint hallom a fürdő ajtaját, majd röviddel utána a csobogó víz hangját. Ezzel egy időben az, aki a lábamnál ül, megfogja a lábfejem. Ez inkább csak egy laza érintés, de határozottan tudatos. Majd ezután a tenyér, elkezd a bokám felé araszolni, majd gyengéd érintésekkel, halad felfelé a lábszáramon. Ez András, Erika érintését megismerném. Mi a picsa? Mit akar ez velem?

Nem mozdulok, mert nem akarom hogy tudatában legyen annak, hogy ébren vagyok, mert akkor az igazolná, hogy élvezem az érintését. Pedig ez a helyzet. Ahogy a kéz végig simít rajtam, egyre inkább libabőrös leszek, és az a helyzet hogy jól esik ez az érintés. Mit tegyek?

A kéz egyre feljebb siklik a combomon, és már a lában között matat, érezhetően keresi a legforróbb és legnedvesebb helyet, ami egy férfi számára a legizgatóbb. Mit akar ez a pasi velem? Miért? Megint hallom a fürdő ajtaját, majd a mezítlábas lépteket, ami hozzám közelít. Amikor odaér hozzám, megsimítja az arcomat, majd leguggol mellém, és a fülembe súg.
– Alszol Meli?
Válasz helyett kinyitom a szemem, és a félhomály ellenére is belenézek az övébe, de nem válaszolok. Akkor Erika odahajol hozzám, és megcsókol. Szólnék, de nincs hozzá erőm, mert érzem, hogy a csókjától elgyengülök, és mert időközben András is megtalálta amit keresett, mert most az egyik ujjával a csiklómat dörzsöli.
– Ugye nem rossz ez így neked? – kérdezi Erika, miközben a köntösöm alá nyúl, és megmarkolja a mellemet. Ő pontosan tudja, hogy a mellem, a legérzékenyeb erogén zónám, és ha azt izgatja, akkor végem van. Így is történt.

Ahogy a mellbimbómat a két ujja közé fogja, ahogy finoman megcsavarja, attól egy finom remegés fut végig rajtam, miközben András két ujját is felnyomja a puncimba, ami ki-be jár bennem, amitől egyre jobban felizgulok, és már nem bírok magammal.

Amikor felülök, Erika velem jön, majd térden állva előttem lekuporodik a szőnyegre, széttolja a lábaimat, miközben hozzákezd, hogy kinyalja a puncimat. Amikor Andrásra nézek, az még most is ott ül ahogy eddig, és a faszát masszírozza, ami elég nagy, és elég hívogató ahhoz, hogy ne bírjak neki ellenállni. Odahajolok hozzá, majd a kezembe veszem, és lassan átveszem tőle a ritmust, így én húzgálom neki tovább, ő pedig hátra dőlve csak élvezi a kezem munkáját.

Erika továbbra is a csiklómat nyalogatja, amikor majdnem elélvezek, de aztán mégsem. Ő persze lelkesen nyal tovább, de amikor már harmadszorra is elvéti az orgazmusomat, gyanús lesz a dolog.
– Te most szivatsz engem? – kérdezem tőle mérgesen, mire ő vigyorogva néz fel rám.
– Á, dehogy. Mondja nekem fülig érő szájjal.
– Bazd meg, már háromszor elbasztad, de megállj még visszakapod ezt.
– Jól van már, csak játszottam veled. Tudom, hogy ilyenkor még nagyobbat fogsz élvezni.

Erre már én is megenyhülök, és András faszára nézek, és így szólok hozzá:
– Ezért kárpótlást kérek.
– Rendben. A tiéd lehet.

Egyből veszem az adását, felállok, otthagyom Erikát, majd András fölé guggolok, és ráereszkedek a farkára, ami tövig hatol belém, hála Erikának, aki kellőképpen felizgatott már. András megmarkolja a seggem, és lendületesen mozgat a farkán, amit nagyon élvezek.

Eközben erika sem tétlenkedik. Ismét mögém jön, és az ánuszomat simogatja, amig a pinámat András fasza tölti ki. Aztán meglep engem, mert az egyik ujja, belecsúszik a segglyukamba, ami számomra külön élvezetet ad. Ahogy Erika, András tempójában ujjazza a seggem, azt veszem észre hogy már nem is egy hanem legalább három ujja van bennem, amitől nagyon hamar elélvezek.

Miután én kész vagyok, Erika egyszerűen lerángat Andrásról, majd átveszi az irányítást, és ő ül rá a nagy faszra, hogy tovább lovagoljon rajta. Én csak leülök melléjük, mert az orgazmus kivette minden erőmet, így csak nézem őket, ahogy Erika lovagol, András meg csak bassza őt, miközben Erika pinája hangosan cuppog.

Nézni őket, ahogy basznak, nekem legalább annyira izgató, mint amikor én voltam felül, ezért most sem vagyok tétlen, saját magam simogatom. Már majdnem jó is lenne, amikor Erika leugrik a faszról, és mellém ül, miközben András is felkel, elénk áll, majd hozzálát, hogy a faszát kiverje ránk.

Nagy lendülettel húzgálja, ám csak nem akar elsülni. Erre Erika besegít neki, oda hajol hozzá, és a makkját nyalogatja, ám igy is késik az áradat.
– Gyere segíts már. – mondja nekem.
Hát jó. Odahajolok hozzá én is, de nem nyalogatom, hanem bekapom az egészet, szinte a torkomon érzem a végét, majd szopni kezdem. amiközben Erika a zacsiját nyalogatja. Addig játszunk András faszával, két oldalról nyaljuk közösen, amitől végre el tud élvezni.

Ekkor ismét a markába fogja, és gyors ütemben kiveri ránk. Az első lövés elsuhan köztünk, ám a többit már ügyesen begyűjtjük, hogy ne menjen kárba. Amikor elfogy az anyag, Erika alaposan lenyalogatja, majd a szája szélét is körbe nyalva elterül mellettem. András beül közénk, és csak lihegünk.

Amikor már eléggé lecsillapodtunk, András kinyújtja a karját, és a kezét a combomra teszi, a másikkal meg átölel. Mi a fene? Csak nem én jövök be neki, Erika helyett? De nem. András oda hajol Erikához és megcsókolja, aztán úgy is maradnak, úgy tűnik hogy szét sem akarnak válni.

Amikor már eleget néztem őket, felállok, majd elköszönök tőlük.
– Jó éjszakát. Én most nyugovóra térek, de ti csak folytassátok.
Erika reagál csak erre, felemeli a szabad kezét, és int felém. Ezek szerint náluk még nincs vége a napnak. bemegyek a fürdőbe, majd egy gyors zuhanyzás után a szobámba megyek, és bebújok a takaróm alá.

***

Reggel már világos van, amikor felébredek, de nem a fény miatt, hanem mert elzsibbadt a karom. Megpróbálom megmozdítani, de nem megy. Ekkor kinyitom a szemem, és Erikát látom magam előtt, ahogy édesen alszik, a fejét a karomon pihentetve. Ezek szerint magam mögött Andrást érzem, akinek a merev farka a seggemhez nyomódik.

Ez a nap is jól kezdődik.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A lányom barátnője - Szex Blog - szexblog.com

A lányom barátnője

Még ki sem mondta, már spricceltem is bele. Mindkettőnket rázott az eksztázis, csillagokat láttam, és csak élveztem, élveztem bele a fiatal punciba. Egyszerre élveztünk el. Nem akartam kivenni belőle a farkamat, nem akartam megtörni ezt a pillanatot. Aztán leengedtem a lábát és átöleltem. Szorosan, magamhoz, kis terpeszben állt, láttam, ahogyan folyik ki belőle a magom. Csak öleltem és simogattam a melleit, punciját és a nyakát csókoltam. Percek telhettek el így, már teljesen lelohadt a dorongom, mikor megfordult, mélyen a szemembe nézett és megkérdezte

punciborotvalas

Az első punciborotválás

Az első punciborotválás Mire 14 éves lettem, egy sűrű pamacs (sőt őserdő) volt a puncimon. Habár én szőke vagyok, az teljesen sötét volt és ronda. Nem akartam úgy kinézni, mint egy öreg nő szőrös pinával. De azt gondoltam, hogy most már így kell élnem örökké. Senki nem mondta, hogy másképp is lehetne, amíg nem találkoztam Csillával, aki bebizonyította ezt Csilla új lány volt a suliban, igazán csinos volt és azonnal népszerű lett nemcsak az osztályban, hanem az...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük