Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A nővérem és a barátnője

A nővérem egy nem mindennapi nő. Már csak azért sem, mert bombajó teste van, és ehhez még jó fej is. Sokat beszélgetünk, viccelődünk, főleg a barátnője a téma, mert még sosem láttam, hogy pasival kavart volna, viszont Beával szinte minden egyes nap. Ő is jó csaj, bár elmarad a nővéremhez képest.
Egyszer rákérdeztem, hogy úgy vannak-e együtt, de nem adott konkrét választ, csak vigyorgott. Ezt én igennek vettem, bár még nem láttam őket úgy együtt.
Ma is itt van nálunk, bezárkóznak a Klári szobájába, és egyfolytában beszélgetnek és nevetnek. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a vidámság tárgya, de inkább nem kérdezem meg, mert annyira titokzatosak.
Klári megkért, hogy ebédre dobjak össze valamit, mert éhesek, és mert anyuék a hétvégére elmentek kikapcsolódni. Én szívesen főzök, főleg, mert mindig megdicsérnek a főztömért.
A konyhában készítem elő a kajához valókat, ami főleg hús, mert Klári odavan a húsos kajákért, de azért lesz mellé egy kis zöldség is. Ha lesz még rá időm, akkor valami édességet is készítek, mert azt meg én szeretem.
A konyhában még melegebb van, mint a többi helyiségben, de hát ez már csak ilyen. A hús pácolásával kezdem a műveletet, mert annak kell még idő, amíg a fűszerek ízét magába szívja. Egy edénybe némi olajat öntök, majd alaposan megfűszerezem. A villát beleszúrom a húsba, majd a fűszeres olajba teszem, amikor a szemem sarkából mozgást látok. Amikor odanézek, csak egy pillanatra látom meg a nővéremet, amint a fürdő felé suhan pucéran.
Egy pillanatra megáll a kezemben a villa, amiről a hús belecsobban az edénybe. Klári nem is pucér, csak egy tanga van rajta, bár az annyira kicsi, hogy csak azért lehet látni, mert a bőrébe egy vékony csíkot vág. Persze láttam már őt meztelenül, így nem ér váratlanul a dolog, hacsak azért nem, mert… Jó bevallom, hiába a nővérem, attól még feláll tőle a faszom, mert tényleg jó csaj, és izgató is. Klári már a fürdőben van, ám én még most is ott állok, miközben azt érzékelem, hogy a farkam egyre inkább meredezik. Megrázom magam és folytatom, amit elkezdtem. Most jön a következő szelet hús, pont ahogy az imént is, a villával teszem az olajba, amikor megint elsuhan egy árny a nappalin keresztül.
Amikor odanézek, Beát látom, aki tényleg pucéran megy a nővérem után, be a fürdőbe. Ő nem siet, ráérősen ballag, miközben van alkalmam alaposan szemrevételezni az idomait. A szám tátva marad, és csak nézem, amíg el nem tűnik az ajtó mögött, ami becsukódik mögötte.
A farkam persze még keményebben meredezik a nadrágomban, ami eléggé elvonja a figyelmem az ebéd elkészítéséről, de még időben vagyok. A húsokat belehajigálom az olajba, majd szórok még rá fűszereket. Bea jár az eszembe, mert még nem láttam őt meztelenül, így most kissé… ráizgultam. Igazán volna hozzá kedvem…
Az edényre ráteszem a tetejét, majd berakom a hűtőbe, hogy pácolódjon. Megmosom a kezem, majd indulok a szobámba… Indulnék, mert a két csaj kijön a fürdőből, de két lépés után Klári megáll, és odajön hozzám.
– Mikor lesz kész a kaja?
– Még egy órát pácolni kell a húst, aztán még félóra.
– Az jó, mert már most éhesek vagyunk.
Amikor ezt kimondja, Bea is csatlakozik hozzá, bár ő Klári háta mögött áll meg, így nem láthatom.
– Szólok, ha készen van – mondom nekik, majd indulnék tovább, de elállják az utam.
Mindketten csak néznek rám, amikor rájövök az okára, a farkam még mindig áll, vagy talán megint, amit mindketten észre is vesznek.
– Aztán fasza legyen ám a kaja – mondja Klári, majd megfordulnak és otthagynak.
Elindulok a szobám felé, de félúton meggondolom magam, és a fürdőbe megyek. Amikor belépek, egyből érzem azt a semmivel össze nem téveszthető illatot, ami a nőkből árad. Annyira finom, annyira izgató, amitől a farkam még most sem lankad, sőt, inkább még keményebben ostromolja a nadrágomat.
Leülök a kád szélére, és rámarkolok. Hú, ez jó. Még egy kicsit megszorítom, amitől még inkább megbizsereg, ezért kiszabadítom, és végighúzom rajta a kezem. Megint Beára gondolok, hogy vajon tényleg a nővérem csaja, vagy csak… Mi lenne, ha rányomulnék? Talán bejövök neki. De mi van, ha nem. Mi van, ha balhét csinálnak? Épp itt tartok a gondolatmenetben, amikor rájövök, hogy már nem csak markolom a farkam, hanem rendesen húzgálom, amitől már jócskán fel vagyok izgulva. Nem csak a merevedésemre gondolok, hanem Beára. Igazán kellemes lehet vele.
Ha már itt tart a dolog, úgy döntök, hogy kicsapom, legalább, ha lelankad, nem fognak bámulni. Letolom a nadrágomat, és hozzálátok, hogy kicsapjam. Már elég közel járok ahhoz, hogy elélvezzek, amikor kinyílik a fürdő ajtaja, és Bea feje bukkan fel a résben.
Bassza meg, elfelejtettem bezárni az ajtót.
– Szia, nem zavarok? – kérdezi tőlem, miközben már nyomul is be az ajtón, majd becsukja maga mögött. – Csak a kezem akarom megmosni.
Bea odalép a mosdóhoz, megnyitja a vizet, miközben engem néz továbbra is.
– Folytasd csak nyugodtan – mondja, miközben a kezét a folyó víz alá tartja.
Én meg teljesen le vagyok merevedve. Épp rá gondoltam, hogy vajon miként is kellene kezdeményezni a dolgot, és most itt áll előttem anyaszült meztelenül, és csak néz. A kezem lassan újra mozdul, húzok egyet a farkamon, miközben a seggét bámulom, egészen a lábujjáig, majd feljebb is. Ahogy a kezeit mozgatja, a mellei kellemesen ringatóznak, amihez odaragad a tekintetem, miközben az egész testemet átjárja a remegés.
Bea befejezi a kézmosást, megtörli a kezét, majd a mosdókagylónak támaszkodva néz le rám.
– Szívesen megnézem ahogy kivered – mondja, miközben olyan bájos mosollyal néz rám, amitől a remegésem még tovább erősödik.
– Tényleg?
– Persze. Szeretem az ilyet.
A kezem megmozdul, majd lassan megindul a farkamon, aztán a következő pillanatban már gyors ütemben jár rajta fel és le. Bea megbűvölten nézi minden mozdulatomat.
Amint néz, a lábait kissé eltarja egymástól, az egyik kezével odanyúl a puncijához, majd mélyen belenyúl. Amikor a keze ismét szabaddá válik, azt a szája elé emeli, és megnyalja.
– Hmmm… Megkóstolod?
Mivel nem jön ki hang a torkomon, csak bólintok, mire Bea megismétli az iménti mozdulatát, ám most az én orrom elé tartja a kezét, amin bőségesen van nyálka. Amikor megnyílik a szám, ő egy pillanat alatt a számba nyomja az ujjait, majd a nyelvemet és a szájpadlásomat alaposan bekeni, majd ismét a puncijába nyúl, hogy megismételje a mozdulatot.
– Ízlik?
Megint csak a bólogatás.
Bea elém lép, majd az egyik lábát a kád szélére téve, olyan közel jön hozzám, amennyire csak bír.
– Nyald ki – mondja nekem röviden.
Előrehajolok, és a nyelvem beledugom, amennyire csak képes vagyok rá. Nagyon lucskos, szinte folyik belőle, én meg csak nyalom, ő meg élvezi. Bánatomra néhány korty után eltávolodik, a lábát is leveszi mellőlem, és csak néz.
– Verd a faszod.
Ismét hozzálátok, hogy kiverjem, amikor ő megfordul, és háttal tolat felém, miközben lejjebb ereszkedik, hogy a következő pillanatban a nedves punciját ráhúzza a farkamra, majd heves mozgásba kezd, ahogy rajtam lovagol. Rövid idő alatt eljutok arra a pontra, amikor elélveznék, csakhogy nem jön össze.
Ebben a pillanatban kinyílik a fürdő ajtó, és Klári áll meg előttünk.
– Hát te? Csak nem megéheztél egy kis friss husira? – kérdezi Beától.
– Kis husi? Láttad már mekkora ez a husi?
– Naná, hogy láttam.
Bea nem lassít, továbbra is rajtam lovagol, miközben Klári lép egyet felé, és a melleit a lány szájába nyomja. Bea lelkesen szopja és harapdálja a nővérem cicijét, amitől egyre közelebb jut ahhoz, hogy elélvezzen.
Klári a kezeivel simogatja őt, ahol csak éri, így Beát már nem lehet visszatartani attól, hogy az orgazmusa magával ragadja. Amint a csúcsra ér, még vadabban préseli magát az ölembe, miközben érzem benne az összehúzódásokat, hallom, ahogy teli szájjal nyüszít, és az egész teste remeg.
Amikor már nem remeg, felemelkedik rólam, majd átöleli Klárit és megcsókolja, aki viszonzásképpen magához szorítja, úgy ölelkeznek, mintha már soha többé nem akarnának elválni egymástól.
Én csak nézem őket, amitől az izgalmam még magasabb szintre lép, önkéntelenül is rámarkolok a farkamra és húzgálom. Az ölelkezés közben a nővérem rám néz, és csak vigyorog, de tovább csókolja Beát.
– Verd ki! – mondja nekem.
– Azt csinálom, nem látod?
– Verd ki ránk! – mondja megint Klári, mire Bea elhúzódik tőle, majd ő is felém fordul.
– Verd ki! – Mondja Bea is.
A következő pillanatban mindketten csak engem néznek, és egyszerre kántálják ezt a rövid kis utasítást.
– Verd ki!
– Verd ki!
– Verd ki!
– Verd ki!
Naná, hogy kiverem. Csak nézem őket, mert izgatóak, gyönyörűek, és kívánatosak, miközben egyre gyorsabban verem a farkam.
– Verd ki!
– Verd ki!
– Verd ki!
Tovább kántálják a mantrájukat, amikor már semmi szükség nem lenne rá, hiszen az első adag úgy röppen ki a farkamból, hogy az Bea combjára esik, majd a gravitációnak engedelmeskedve, lassan elindul lefelé.
A két lány csak nézi, ahogy a spermám nagy ívet leírva hol az egyikre, hol meg a másikra cseppen, miközben csak nevetnek, és bámulják a műsoromat.
A kád szélén ülve nézem őket, amint lelkesen élvezik a cseppjeimet, amik lassan csordogálnak rajtuk, amikor Bea közelebb lép, majd lehajol hozzám, és a makkomat a szájába véve a nyelvével körbenyalogatja. Aztán felemelkedik, a szemembe néz, és csak annyit mond.
– Köszönöm.
Ezután megfordul, és Klárival együtt kimennek a fürdőből, hogy otthagyjanak a lankadó farkammal a kezemben.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hatvan év felett is van szex - Szex Blog

Hatvan év felett is van szex

Böbe kézbe fogja a farkam, ami már megint kezd lankadni, ám néhány rántás után megint keményen áll. Böbe, hogy ő se maradjon száraz, most is felhúzza a szoknyáját, majd fölém guggol, és a kemény farkamat bevezeti magába. A lovaglásának meg is van az eredménye, mert amikor ő elélvez, én is vele tartok. Tényleg jó ez a faszkarika. Amikor lenyugszunk, ismét a konyhában ülünk az asztalnál, és beszélgetünk.

Kerti fürdetés Katival - Szex Blog

Kerti fürdetés Katival

Most már nem mímelem a hátmosást, csak megkúrom, hogy végre elélvezzen nekem. Ahogy a zacsim csattog alatta, ő közben nyöszörög, és erőteljesen rátart minden lökésemre, aminek a végeredménye az, hogy elélvez. Nem állok meg, csak baszom tovább, amíg én is elérek az orgazmusig. Amikor belövöm neki az első adagot, akkor szinte sikít, mintha megint élvezne, de ez csak az öröm jele nála, hogy végre valaki alaposan megbaszta.

szexualis-fantaziak

Szexuális fantáziák

Szexuális fantáziák Felmérések alapján kiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Kiderítették, mintha nem tudtuk volna, hogy a szexuális fantáziák mindig filmszerűek. Az eredmény magáért beszél... Fantáziálás a kedvesről Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált – vagy szeretne csinálni. Találjátok meg együtt azokat a helyzeteket, ami mindkettőtök számára a legtöbb élvezetet nyújtja. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Felejtsd hát el nyugodtan a szilikonnal és photoshoppal előállított címlapnőket. Ne akarj...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük