Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Megdugta a legjobb barátom a nőmet

Hétvége lévén sokáig henyélünk az ágyban, aztán Petra mégis felkel, és pucéran elindul a konyha felé. Nem sokkal később már érzem a friss kávé illatát, ami engem is kirángat az ágyból.
– Jókor jöttél, épp most lett kész.
– Tudom, hogy mikor kell jönni – mondom vigyorogva.
Megfogom a bögrémet, majd a számhoz emelem, ám a kezem megáll. Csengetnek. Ki a fene lehet az vasárnap korán reggel?
– Megnézem ki az – mondom Petrának, letéve a kezemből a bögrémet.
Kinézek a lyukon, és meglátom Zolit, amint az ajtónk előtt toporog. Belebújok egy rövidnadrágba, majd kinyitom az ajtót.
– Szia. Helga nincs itt nálatok?
– Nincs. Miért lenne?
– Mert, tudod, már eléggé elfajultak a dolgok – kezd bele a mondókájába, miközben elslisszol mellettem, majd invitálás nélkül bejön a lakásba és a nappaliban leül a kanapéra – tegnap este elment otthonról, és azóta nem érem el.
– Szar ügy – mondom neki röviden.
– Az. Persze, ha átgondolom a dolgot, jobb is, hogy elment, mert az utóbbi időben már nem voltunk valami jól.
– Szia Zoli, kérsz kávét?
– Igen, köszi.
Petra ismét a konyhában, ám most már rajta van egy póló is, így csinálja a kávét.
Alig egy perccel később megjelenik az ajtóban, majd leül Zoli mellé, és az egyik bögrét a kezébe nyomja.
– Irigyellek titeket.
– Miért? – kérdezi Petra csodálkozva.
– Mert ti mindig olyan… hogy is mondjam? Olyan kiegyensúlyozottak vagytok.
Zoli mondja tovább is, hogy miért irigy, miközben a kávét kortyolgatja, mi meg csendben figyelünk.
– Az a legrosszabb, hogy már egy éve nem volt szex, előtte meg azért legalább heti egy volt. Nem hiszem el, hogy nem igényli, mert én igen, nem bírom már tovább. Biztos vagyok benne, hogy van valakije.
– Ugyan már! Miért gondolod ezt?
– Mert nem vagyok hülye, észreveszem az ilyet.
– Nem biztos, hogy így van.
– Tényleg nem biztos, de már mindegy is. Elment.
– Akkor itt az idő, hogy keress magadnak valakit. Nem gondolod?
Zoli felénk fordul, majd csak néz, aztán egy könnycsepp gördül le az arcán. Aztán még egy, amit a kezével letöröl, de már nem tudja megállítani a folyamatot. Petra odahajol hozzá, és megöleli.
– Jól van már, nem történt tragédia.
De igen. Itt van a legjobb barátom, és bőg, méghozzá a nejem vállára hajtott fejjel ömlenek a könnyei. Petra rám néz, a tekintetében a kérdés. Most mi a fasz van? De persze nem mondja ki, ahogy én sem, hogy mit tehetnénk vele, érte.
Petra az egyik kezével a fejét simogatja, a másikkal meg a combját paskolja, miközben nyugtató szavakat duruzsol a fülébe. Ez hat. Zoli megnyugodni látszik, lassan csillapodik a sírása, ám amikor a tenyerét Petra combjára teszi, mintha elvágták volna a sírását, elhallgat.
– Most jobb? – kérdezi tőle Petra.
– Igen, így már jobb – mondja a kérdezett.
Petra megpaskolja a combján nyugvó kezet, mintha csak elégedettségét fejezné ki vele, hogy segíteni tudott egy barátnak. Csakhogy ezzel együtt valami más is történik. Zoli még jobban hozzábújik, a szabad kezével a szemeit törölgeti, ám a másik keze, mintha csak véletlen lenne, egyre feljebb siklik a nejem combján.
Petra megint ráteszi a kezét az övére, de nem azért, hogy azt megállítsa. Zoli keze megint megindul, egyre feljebb, már Petra pólója széléig merészkedik, majd alá is csúszik.
Petra kissé megremeg, majd rám néz. Mintha engedélyre várna, hogy… Miért is? A kezem én is a combjára teszem, majd ahogy Zoli is, egyre feljebb csúsztatom rajta, amíg az a combjai között a puncijához nem ér. Forró. Tűzforró. Petra most a kezét az enyémre teszi, amitől még inkább érezhető a remegése.
Zoli még most is öleli őt, a keze meg már egyedül folytatja az útját, amíg el nem éri a forróság forrását. Amikor az én kezemmel találkozik, egy pillanatra megáll, majd még intenzívebben fedezi fel az általam már jól ismert nedves rést.
Petra már nem is figyel ránk, csak hátrahanyatlik a támlára, és behunyt szemmel élvezi a kényeztetést. Én odahajolok hozzá, és megcsókolom őt. Hevesen reagál, majdhogynem felfal, ám állom a sarat, mert engem is felizgat, ahogy Zoli a punciját simogatja.
Felemelem a pólója szélét, és a melleit kezdem izgatni. Eleinte csak simogatom, majd erősen megmarkolom, és a bimbóját csavargatva, még feljebb taszítom őt az élvezetek hullámain.
Eközben azt nézem, hogy Zoli mit csinál. Immár vadul ujjazza a nőmet, aki még szélesebbre tárja a lábait, utat engedve a betolakodónak, és a szabaddá tett melleire rábukva, nyalogatja és szopja a bimbóit. Petra egyre hangosabban liheg, majd felül és rám néz. Aztán Zolira is, majd egy hirtelen mozdulattal leveszi magáról a pólót, és feltérdel mellém. Előrehajol, hogy elérje a nadrágomat, ahonnan ügyes mozdulatokkal kiszabadítja a farkam, majd rábukik, és úgy szopja, mintha az élete függne tőle.
Mindeközben Zoli sem tétlenkedik, mert a felé meredező segg látványa őt még inkább felizgatja. A kezével végigsimít rajta, majd a farpofákat széthúzva, egyre mélyebben és intenzívebben simogatja. Petra minden mozdulatára megrezzen, és nyögdécsel, úgy tűnik, hogy igazán élvezi a helyzetet. Aztán Zoli feltérdel, majd egyszerűen belenyomja a farkát Petra puncijába, és egyszerűen megbassza a nejemet.
Petra a dupla élvezet gazdájaként csak nyög és hörög, mert a szája tele van a farkammal. Amikor az első orgazmusa megvan, nem áll le, csak szopja tovább a farkam, egészen addig, amíg negyedszerre is elélvez. Ekkor simán összecsuklik, elterül a kanapén, én meg hozzálátok, hogy kiverjem rá a farkam, ahogy Zoli is.
Petra két adagot kap egyszerre, nem győzi elkenni magán, és amit lehet a szájába tuszkol, és az ujjait nyalogatva várja a folytatást, de már nincs bennünk semmi. Petra leszopkodja a farkam, majd Zoliét is, aztán egyszerűen visszahelyezkedik ülő helyzetbe.
– Köszönöm. Ez nagyon jó volt – mondja Petra.
Ismét visszaülünk mellé, és csak bámulunk ki a fejünkből, amikor megszólal a csengő.
– Várunk még valakit? – kérdezi Petra vigyorogva.
– Nem, de megnézem ki az – válaszolok neki, majd elindulok az ajtó felé.
Amikor kinyitom az ajtót, meglepetésemre Helga áll előttem, aki kisírt szemekkel néz rám.
– Itt van Zoli? – kérdezi köszönés helyett.
– Igen.
Erre Helga, mintha puskából lőnék ki, beront az ajtón, félrelök, és egyenesen a nappalit megcélozva odalép Zoli elé.
– Bocsáss meg! – mondja neki, a patakzó könnyei között.
Zoli csak néz rá, aztán épp mondana valamit, de erre már nem marad ideje. Helga letérdel előtte, kiszabadítja a nadrágjából a férfi farkát, majd a szájába veszi, és szopja.
Petra csak nézi, ahogy én is, a meglepetéstől szóhoz sem jutunk, ám Zoli másként értékeli a dolgot, mert vigyorogva néz ránk, miközben a kezével egy lájkot mutat nekünk.
Amíg Helga Zolit szopja, Petra ismét kiszabadítja a farkam, és újra keményre szopja, miközben csak nézzük, ahogy a Zoli előtt térdelő nő, egymás után dobálja le magáról a ruháit, hogy aztán a férje farkára ülhessen. Alaposan meglovagolja őt.
Ezek után felgyorsulnak az események, mert Helga otthagyja Zolit, hogy segítsen Petrának a farkam szopásában, miközben Zoli mögé térdel és egyszerűen megbassza.
Ez a csere-bere parti egészen késő délutánig tart, amikor kiderülnek érdekes dolgok. Egészen pontosan Helga bevallja, hogy mindig is vágyott arra, hogy ilyen párcserés szexpartiban vehessen részt, de nem merte elmondani Zolinak, mert attól tartott, hogy az emiatt dobni fogja. Inkább titokban csatlakozott másokhoz, hogy így elégítse ki a vágyát, ám ez mostantól leegyszerűsödik, mert másnap ismét összejöttünk, ahogy ettől kezdve szinte minden alkalommal, amikor a vágy szólított.
Itt el kell mondanom, hogy néha előfordult olyan is, amikor valamelyikünk nem tudott ott lenni, így csak hármasban áldoztunk az élvezet oltárán. Persze volt olyan is, amikor csak Helga volt ráérős, de ez minket egy cseppet sem zavart.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Séta helyett szex - Szex Blog

Séta helyett szex

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad. 

Hogy szopd le a kedvesedet? - Szex Blog

Hogy szopd le a kedvesedet?

Ha mindenre odafigyelsz, és nem előjátéknak szántad az akciót, a végeredmény hamar szemmel látható lesz. A közelgő ejakuláció hatására a makk megduzzad, színe elsötétedik, ha tehát nem szeretnéd a száddal érezni párod végső gyönyörét, ez az a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod.

Amikor kilép a fürdőből egy kicsit meglepődök rajta, hisz nincs rajta semmi. Meztelen nő a parkban - Szex Blog

Meztelen nő a parkban

Amikor kilép a fürdőből egy kicsit meglepődök rajta, hisz nincs rajta semmi, amiről eszembe jut, hogy neki nincs mit felvennie, és én nem adtam neki. – Jaj, ne haragudj, elfejeltettem hogy neked ruha is kell.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük