Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Strapon és a barátnőm nővére

Sok dolog van, ami felizgat, de a legjobban azok a dolgok, amiben a barátnőm is partnerem, amiben ő is benne van. Szeretjük az extrém dolgokat, és amit lehet, ki is próbálunk. Ilyen dolog a Strap-on is.
Egyszer beszélgettünk róla, ami engem tökre felizgatott, hogy vajon milyen lenne, ha a csajom egy ilyennel dugná meg a fenekem. A legjobb, hogy ő is rákattant, ő is izgatott lett a gondolattól.
Amúgy nem vagyok meleg, a hideg is kiráz, ha egy fiú hozzám ér, a többiről nem is beszélve. A lányok vonzanak, velük bármire kapható vagyok. Anita szerencsére szintén szereti az ilyesmit.
Egy alkalommal, amikor egyedül vagyok otthon, egy hirtelen ötlettől vezérelve megrendelek a neten egy felcsatolható dildót, ami nem túl nagy, inkább csak vékonyka. Elképzeltem, ahogy felcsatoljuk Anitára, aki mögém állva… Beleborzongok még a gondolatába is. Na majd a hétvégén kipróbáljuk, ha addig megérkezik.

Már szombat van, de Anita nem jött. Ilyenkor, minden szombaton reggel átjön hozzám, és sokáig hancúrozunk. Mi történhetett? Felhívom mobilon, de nem elérhető. Még egy ideig várok rá, néha hívom is, de semmi. Amikor már nem bírok magammal, a dildót beteszem a táskámba, majd elindulok hozzá, hátha csak valami…
A csengetésre a nővére nyit ajtót, és csodálkozva néz rám.
– Szia Tomi. Hát te…?
– Anitához jöttem – mondom neki, miközben ő félreáll, és utat enged, hogy beléphessek.
– Anita nincs itthon.
– Nincs? – kérdezek vissza csodálkozva.
– Nincs, mert el kellett utaznia. A szüleinkhez. Tudod, néha szükségük van egy kis segítségre.
– Nem tudtam.
– Gondoltam, hogy Anita erről nem beszélt neked. Kérsz kávét?
– Igen.
Amíg a konyha felé megyünk, Éva tovább mondja a sztorit.
– Az van, hogy én szoktam menni, de mivel a hétvégén ügyeletes vagyok a kórházban, nem mehetek el itthonról.
– Értem – mondom neki, pedig nem.
– Volt valami programotok?
– Á, nem, csak a szokásos.
– Hancúrozásféle, mi? Jaj, bocsi…
– Ezt is elmondta neked?
– Persze, mi mindent megbeszélünk egymás között, például azt is, amikor… Kész a kávé.
Leülünk az asztalhoz, Éva letesz egy hamutartót is, majd leül mellém. Én a táskámból kiveszem a cigimet, majd megkínálom őt, aztán én is rágyújtok. Miután belekortyolunk a kávéba, és kifújjuk a füstöt, Éva ránéz a táskámra.
– Mit hoztál?
– Semmit.
– Na jó, de mi van benne?
Éva is pont annyira kíváncsi, mint Anita, ő is mindent akar tudni, még ha nem is rá tartozik.
– Csak a szokásos holmim – mondom neki, majd megigazítom a táskát, mielőtt még belelátna, és…
Amint elengedem a hátizsákomat, az megbillen, és lefordul a székről, és persze a tartalma egy hangos csattanással kifordul a konyha kövére. Éva meglepetten nézi egy pillanatig a gumifaszt, majd elvigyorodik.
– Ohhh… Csak a szokásos mi?
Dermedten nézem a táska tartalmát, amint csendesen pihen a konyha kövén. A fekete szíjak, mint valami kantár követik, ám a végei még a táska mélyén rejtőznek. Zavaromban lehajolok, és visszarámolom az egészet a táskába, de Éva megállít.
– Mutasd csak? – mondja érdeklődve, miközben kiveszi a kezemből. – Hát ez meg mire jó?
– Semmi – mondom pironkodva.
– Ha azért ez nem semmi. Szóval? Mire való ez?
– Hát…
– Várjunk csak. Ha igaz, neked van ilyened. – Ahogy ezt kimondja, a tenyerébe csap a műfasszal. – Ugye?
Pirulva bólogatok, megszólalni nincs lelkierőm.
– És ez a szíj mire való?
– Azzal kell felcsatolni.
– Aha, értem már. De akkor… Kettő… Most már értem, egy a punciba, egy meg a popsiba, igaz?
– Hát… úgy is lehet.
– Úgy is? És még hogy?
Bassza meg, most már benne vagyok nyakig. Erre mit mondjak? Épp próbálok valami frappánsat mondani, amikor Éva feláll, és próbálgatja a szíjakat magára csatolni.
– Jól csinálom?
Az izgalmam fellángol, amint látom, hogy a hámrészét magára illeszti, majd becsatolja. Amint a szíjakat meghúzza, a gumifasz egyszerűen mered előre.
– Hú, ez izgalmas! – mondja Éva, miközben marokra fogja a szerszámot, és úgy csinál, mintha épp kiverné. Szóval ez nőknek való. De akkor mi a te szereped?
Erre már tényleg nem akarok válaszolni, nem szeretném, ha megtudná, mi az igazság. Nem szeretném őt beavatni a mi kis titkunkba, mert… ez nem rá tartozik.
– Szereted, ha Anita seggbekúr téged? Na fordulj meg!
Én persze nem engedelmeskedek, csak állok előtte, miközben a farkam már jócskán meredezik. Amikor Éva ezt észreveszi, kissé meglepettnek látszik, majd leül a székre.
– Szóval igen. Húúú! Erre nem számítottam.
– Jól van, most már vedd le és add vissza!
– Jól van, de… – kezd bele, de megáll, és csak néz rám. – Ez tényleg izgalmas.
– Mi? – kérdezek vissza.
– Á, semmi, csak belegondoltam, hogy milyen lenne, ha egy ilyen művégtaggal seggbekúrnám a pasimat. Ne is tudom mit szólna hozzá.
– Kérdezd meg tőle, de most már kérem.
Éva nem válaszol, csak ül a széken, nézi a nadrágom elejét, majd a szemembe néz, miközben egyfolytában húzgálja a kezével a szilikon cuccot.
– Tényleg felizgultál ettől? – kérdezi tőlem, de most már nem látom a szemében a kajánságot.
Lesütöm a szemem, és csak bólogatok.
– Nahát – mondja ismét, majd elengedi, és hozzálát kicsatolni a szíjakat. – Az a helyzet, hogy én is izgatott lettem. Mit gondolsz…?
Megint felnéz rám, majd megrázza a fejét, és folytatja a műveletet. Amikor feláll a székről, elém lép, a szemembe néz, és megfogja a nadrágom elejét, ahol kidudorodik.
– Húú… A tiéd sokkal nagyobb.
Megint elpirulok, de ő nem hagyja, hogy kibúvót keressek.
– Mit szólnál, ha seggbedugnálak?
Válaszolni nem bírok, mert egy remegés fut végig rajtam, ahogy a farkam is megremeg. Nem tudom mit mondjak erre. Annyira felizgatott a dolog, ahogy látom rajta a meredező műfaszt, és az ajánlatát, hogy megdugna…
– Mutasd! – utasít Éva, és a nadrágomra mutat. – Vedd le a nadrágod!
Ellenállnék, mert hát milyen az, hogy a csajom nővérével… A következő pillanatban egy hirtelen mozdulattal letolom a nadrágom. A farkam úgy meredezik, hogy attól tartok, mindjárt elsül.
– Ejha! – mondja Éva, majd odalép hozzám, és megfogja a makkomat, hogy aztán lehúzza róla a bőrt. – Tetszik. Mit szólsz ahhoz, ha egyezséget kötünk?
– Mire gondolsz? – kérdezem kíváncsian.
– Én megduglak téged, ezzel az izével, te meg megdugsz engem, ezzel a csodás fasszal. Benne vagy?
Még mindig kétségek közt gyötrődök, mert bár az ajánlata korrekt és kívánatos, de én még mindig Anita miatt vagyok kétségben. Nem tartom vele szemben korrektnek, ha kihasználom a távollétét, és közben meg a nővérével…
– Rendben. – vágom rá némi tépelődés után.
– Helyes válasz – mondja Éva, majd rábukik a farkamra, és alaposan megnyálazza.
Ezután hátat fordít nekem, fellebbenti a ruhájának a hátulját, ami alatt persze semmi sincs, így a csupasz puncija szinte hívogatóan mosolyog rám. Nem is váratom meg.
Amint odaillesztem a nyíláshoz a makkomat, Éva egy lendülettel tövig rácuppan a farkamra, majd mozogni kezd rajtam, előre-hátra, én meg ellentétes ritmusban tolom be neki.
Amíg baszom őt, a kezeim a seggét simogatják, majd ahogy a ruha egyre jobban kezd lecsúszni róla, már a melleit is a kezemben markolom. Ő meg csak liheg – persze én is, –, amint egyre közelebb kerül ahhoz, hogy elélvezzen. Azt gondoltam, hogy egyszerre fogunk a csúcsra érni, de tévedtem, mert Éva megelőz. Úgy spriccel belőle a nedve, hogy abból jut rám is bőven, miközben a lábain csordogál lefelé.
Mielőtt én elélveznék, ő megint megelőz, ám most nem is várja meg a végét, csak ellök magától, miközben ő is megfordul.
– Fordulj! – utasít határozottan, ami még jobban felizgat.
Még rázza az orgazmus, amikor mögém áll, és a kezeivel széthúzza a farpofáimat, majd a tenyerébe köp, és alaposan benedvesíti a nyílásomat. Ezután mindenféle előjáték nélkül odailleszti a gumifaszt, majd erőteljesen megnyomja, ami így simán belémsiklik.
Erre az élményre nem számítottam, Anita sokkal kíméletesebb, finomabb mozdulatokkal csinálta volna, de Éva meg akart baszni, és most meg is teszi.
Kicsit fáj, furcsa is, de élvezem nagyon. A farkam olyan keményen csusszan a markomba, mintha üvegből lenne, de én keményen rámarkolok, és alaposan megcibálom, mert el akarok élvezni.
Amint Éva kúrja a seggem, én meg verem a faszom, hamar elélvezek. Erővel szorítom, rángatom a farkam, és amikor végre kitör belőlem a geci, én ámulok rajta leginkább, hogy milyen sok van bennem.
Amikor kész vagyok, Éva rácsap egy nagyot a seggemre.
– Jó volt? – kérdezi vidáman, miközben kihúzza belőlem, a nem túl nagy dildót.
Felé fordulok, és vigyorogva válaszolok neki.
– Jó bizony.
Éva lenéz a farkamra, ami még most is keményen meredezik felé, és így szól hozzám.
– Valamit elrontottál, vagy nem volt igazán jó, mert még most is áll a faszod.
– Vagy azért, mert nagyon jó volt, nem gondolod?
– Talán igen.
Éva leül a székre, majd magához húz, és megint a szájába veszi a makkomat, és lassú nyelvcsapásokkal szopni kezd. Mivel már nem siet, ahogy én sem, csak élvezem ahogy játszik velem, ahogy ő is csak élvezettel szopogatja, nem törekszik a végre.
Ez az élvezetes játék sokáig tart, ám a végére megtörténik az elkerülhetetlen, amikor elélvezek, ám ő ezt is örömmel fogadja, kiszopja belőlem az utolsó cseppeket is.
Amikor vége, Éva hátradől a székén, és rágyújt, miközben engem néz, amint elpakolom a farkam, rendbe teszem a ruházatomat.
– Ezt nehogy itt felejtsd! – mondja nekem, miközben megint a műfaszt markolja és úgy tesz, mintha épp rejszolna.
– Vedd le, le kell mosni.
Éva feláll, lecsatolja magáról, majd az egészet a mosogatóba dobja.
– Majd én elmosom.
Éva tényleg elmossa, méghozzá jó alaposan, ahogy azt már oly sokszor megtette az edényeivel. Amikor készen van, csak a csepegtetőbe teszi, és ismét leül.
– Ugye ez csak köztünk marad? – kérdezi tőlem. – Nem szeretném, ha a húgom is tudomást szerezne erről.
– Hidd el, én sem szeretném, ha megtudná.
– Remek. de…
Várom, hogy folytassa, de nem teszi.
– Mire gondolsz?
– Tudod… mi lenne, ha ezt megismételnénk?
– Ez most komoly?
– Aha. Arra gondoltam, hogy hármasban.
– Mármint Anita, te meg én?
– Aha.
– Ebbe ő nem menne bele.
– És ha mégis? Te benne vagy?
– Persze.
– Remek. Akkor csak bízd rám a dolgot, de ezt az… izét itt kell hagynod addig.
– Rendben.

Mivel más nem volt, amit együtt kellett volna megbeszélni, vagy csinálni, én elköszöntem tőle, és vártam, hogy megtudjak valamit a hármasban elkövetendő akcióról. Nem kellett sokáig várni.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

Séta helyett szex - Szex Blog

Séta helyett szex

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük