Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nem ciki az önkielégítés

Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése. 

Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy épp elutazott.

Számos eszköz segítségünkre lehet az önkielégítéshez, a leggyakrabban használatosak azonban az ujjak és a vibrátorok. Noha egyetértenek a maszturbálás hasznosságával, a vibrátorok használatát azonban nem nézik jó szemmel a szakértők. Számos problémát okozhatnak.

Például érzéketlenné tehetnek a hagyományos nemi kapcsolatra. A genitális zóna idegvégződései hozzászokhatnak a vibrálással elért stimulációhoz, amire egy férfi nem képes.
Tanulmányok regimentjében bizonyították be, hogy a maszturbáló nők szexuális élete jobb, egészségesebbek, házasságuk, párkapcsolataik sikeresebbek, és jóval tudatosabban élik meg nemiségüket.

Nem ciki az önkielégítés

 

Lássuk az egészségügyi előnyeit

Megelőzi a húgyúti fertőzéseket: azok a nők, akik rendszeresen maszturbálnak, sokkal védettebbek a húgyúti és a méhnyak környéki fertőzésekkel szemben. Amikor orgazmusod van, kinyílik a méhszáj, ami lehetővé teszi a jótékony baktériumok behatolását. A kielégülés során termelt hüvelynedvek pedig a fertőző mikroorganizmusok eltávolítását segítik elő. A méhszáj és a méhszalagok rugalmasabbakká válnak.

Erősíti a szívet és megelőzi a cukorbetegséget: az önkielégítést végző, és ki is elégülő nők szíve sokkal jobban funkcionál. Kevésbé esélyesek a cukorbetegségre, mivel megemelkedik az inzulinszintjük. A szívbetegségek megelőzését a megemelkedett pulzusszámuk, szapora lélegzetvételük biztosítja. A logika fordítva is működik: azoknak a nőknek, akik képtelenek elmenni, vagy kórosan csökkent a libidójuk, mielőtt szexuálpszichológushoz fordulnak, ki kell vizsgáltatniuk magukat, hogy nincs-e diabéteszük, és a szívükkel minden rendben van-e.

Természetesen az álmatlanság ellen: egy fáradt nap után egy kiadós maszturbálás elűzi a stresszt, és hozzájárul a pihentető alváshoz. A szexuális aktivitás növeli a szervezet dopamin, azaz jutalomhormon-szintjét. A nyugalomérzethez az endorfin és oxytocin hormonok kiválasztódása is hozzásegít.

 

Feldobja a lelked: minden maszturbáló tudja, hogy az önkielégítés hatására a depresszió pillanatok alatt elszáll. Az igalmi állapot növeli a dopamin és az adrenalin szintjét, aminek a hatására rózsaszínűbbnek látod a világot.

Nem ciki az önkielégítés

Legyőzi a stresszt: a szex a szervezet létszükséglete. Hiányában hormonális elváltozások, stressz, elégedetlenség lépnek fel. Az egyedül végzett szexuális tevékenység is eltávolítja a stresszt, mely számos betegség okozója.

Javítja a szexuális életet: a szexuális kielégületlenség a párkapcsolatok egyre gyakoribb megrontója. Próbáld meg a partnered előtt művelni, ezzel őt is felajzod, és a közös együttlétetek is érdekesebbé válik.
Fájdalomcsillapító: a fejfájás már nem lehet ürügy a szexuális aktus elmaradására, az orgazmus ugyanis csillapítja a fájdalmat.

 

Önbizalmat ad: amennyiben fizikailag és érzelmileg kielégült vagy, sokkal jobban hiszel magadban, a képességeidben és a testi erődben.

Nem utolsó sorban széppé tesz: az orgazmus hatására megnövekszik a vérnyomás, a pulzusszám, kitágulnak a vérerek, izzadunk, és összehúzódnak, majd ellazulnak az izmaink, tehát erőteljes méregtelenítő hatása van. Az izgalom hatására megnövekednek a mellek, majd újból összehúzódnak, ettől rugalmasabbakká válnak, és később ereszkednek meg.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Úgy vársz rám

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám A megbeszélt időre érkezem meg hozzád, kopogok, és néhány pillanattal később ott állsz előttem az ajtóban. Csak nézlek, és szóhoz sem jutok. Egy vékony selyemnek látszó köntös van rajtad, és tisztán látszik hogy alatta az új szerzeményed, egy vadítóan szexi melltartó van, és egy bugyi, de ez nem is látszik, de gondolom hogy rajtad van. Egyet lépünk beljebb, és én a virágot átadom neked, és közben a sarkammal az ajtót is becsukom. Majd lépünk még...
A barátom nője, és az óriás dildó - Szex Blog

A barátom nője, és az óriás dildó

Én csak nézem, miközben fel vagyok izgulva. Nem kicsit, nagyon. Úgy áll a faszom, hogy legszívesebben elővenném és kiverném rá, de nem merem megtenni. A harmincöt centi kétharmada már benne van, ami teljesen kitölti őt. Megdöbbentő a látvány és ezzel együtt izgató is. Ha nem a barátom nője lenne, akkor most… Eszembe jut egy apróság. Igen, ezek után csak apróságnak tűnik a farkam, ha bedugnám neki, legfeljebb harangozni tudnék benne, ezzel a mérettel szemben én nem vagyok versenyképes.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük