Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A barátnőm ex-pasijával kúrtam a kanapén

Mióta kissé meghíztam, a férjem kerüli velem a szoros kapcsolatot. Amikor még vékony voltam, naphosszat szeretkeztünk, ám ez már a múlté. Ő még mindig a csirkecsontokat kergeti, ám én élvezem a saját testemet, és főleg azt, ahogy a férfiak reagálnak rám. Mióta nem osztjuk meg egymással az ágyunkat, én teljesen más irányban keresem e a kielégülést.

Egy alkalommal a barátnőmmel shoppingoltunk a belvárosban, amikor felfigyeltem arra, hogy a férfiak milyen szemmel néznek rám. Szinte felnyársaltak a tekintetükkel. A barátnőm meg is jegyezte, hogy hamar el tudna adni, ha épp az lenne a cél. Beültünk egy kávéházba, és a kis asztalnál ülve, néhány sütivel elpiszmogtunk, amiközben beszélgettünk.

– Hogy érted azt, hogy el tudnál adni? – Kérdezem tőle, mert egy picit piszkálja a csőrömet ez a kijelentés.
– Jaj, azt nem szó szerint kell érteni. Arra céloztam csak, hogy amilyen jól nézel ki, biztos itt is akadna legalább egy olyan pasi, aki bármit megadna azért hogy veled lehessen.
– Szóval azt mondod, hogy legyek inkább kurva?
– Nem, dehogy. Csak azt akartam ezzel kifejezni hogy nagyon jól nézel ki.
– Hát, ha te mint nő ezt mondod, akkor lehet benne valami. Szerinted mennyit kérjek, egy menetért?
– Ne már, ezt csak képletesen mondtam, nem kell szó szerint venni.
– Jól van, értelek. Csak én kicsit tovább léptem, és eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha…
– Ez most komoly?
– Persze. Ám ha ketten lennénk, akkor még nagyobb lenne a siker, nem gondolod?

Na, erre a a csaj kiakadt, mint az órarugó, és úgy nézett rám, mintha nem tudná eldönteni, hogy most viccelek, vagy komolyan mondom. Ő persze szingli, mindennaposak nála az ilyen kalandok, ám rólam ezt kevésbé tudja elképzelni. Még vagy félórát ücsörgünk, amig a sitik elfogynak, aztán tovább állunk.
– Feljössz hozzám? – kérdezi tőlem, mintha csak terelni akarna.
– Persze. Mi a program?
– Nincs semmi csak nem akarok ma egyedül maradni.
– Jól van menjünk.

Amikor megérkezünk hozzá, az utcán a kapu előtt egy pasira lesz figyelmes, aki a házat bámulja, és csak toporog a járdán. Ahogy közeledünk, egyre inkább kezd zavarba jönni, amit észreveszek, és rákérdezek ennek az okára.
– Te ismered ezt a pasit?
– Igen. Egy régi ismerősöm, már régen láttam.
– De ettől nem kéne ennyire paráznod. – mondom neki, mire ő még ijedtebben néz rám. Na bökd ki a mi gond a pasival.
– Nincs vele gond, sőt.
– Ezt kifejtenéd bővebben is?
– Na jó. Régebben kavartunk, néhány randi volt csak, de aztán szétváltak útjaink.
– Ez oké, de nem magyarázat arra, hogy miért vagy ilyen para.
– Ez nem para. Inkább úgy mondanám, hogy fellángolt a régi emlék.

Ekkor megállítom őt, hogy többet is kiszedjek belőle, hogy mi is történt köztük.
– Szóval? Részleteket akarok.
– Az a helyzet, hogy csak háromszor randiztam vele, mert egy igazi bika, és…
– Ezt hogy érted?
– Először is akkora a farka, hogy fájt, amikor szexeltünk, és neki nem is elég egy menet, hanem egész éjjel kúrt engem, úgy, hogy másnap alig bírtam ülni.
– Na így már értem. De mit akar itt? Miért jött el hozzád?
– Azt nem tudom. Talán fel akarja frissíteni a régmúlt eseményeit.
– Akkor most itt az alkalom, hogy beváltsd az ígéretedet.
– Mire gondolsz?
– Azt mondtad, hogy el tudnál adni. Most itt az alkalom, hogy összehozz engem ezzel a pasival, mert tudod, én szeretem a nagy faszt.
– Jó de mit csináljak?
– Odaérünk, bemutatsz, meghívod, a többi meg az én dolgom. Megteszed?
– Persze, a te kedvedért bármit megteszek.

– Szia Péter, hát te mit keresel itt?
– Szia Móni, épp erre jártam és arra gondoltam talán örülnél egy régi ismerősödnek.
– Persze hogy örülök, csak megleptél. Engedd meg hogy bemutassam neked a legjobb barátnőmet, Ibolyát.
– Szia Ibolya, én Péter vagyok, örülök hogy megismertelek.
– Szia Péter. – Mondom neki, miközben elmerülök a szemében, mert annyira kék, mint a tenger, és talán még a hullámok hangját is hallani vélem.

Móni közben kinyitja a kaput, és betessékel minket.
– Gyertek beljebb, egy italra talán még jók vagyunk, hisz még alig múlt el két óra.
– Óh, egy italra mindig van megfelelő alkalom. – válaszolok Móninak. – Igaz Péter?
– Úgy, ahogy mondod.

Amikor már bent vagyunk, letelepedünk a nappaliban, miközben Móni a konyhában készít egy kis innivalót. Én kihasználom az alkalmat, közelebb húzódok Péterhez és rákérdezek.
– Kérdezhetek tőled egy személyeset?
– Persze, csak nyugodtan.
– Móni azt állítja, hogy nagy farkad van. Igaz ez?

Péter, válasz helyett, csak vigyorog rám, majd kigombolja a nadrágját, és kicsapja elém a farkát. Mondanom sem kell, hogy az állítás valós, hisz most még csak lankadt állapotban van, ám még igy is nagyobb, mint sok más fasz, amit eddig láttam.
– Megfoghatom? – kérdezem tőle, ám a választ már előre tudom, és már nyújtom is a kezem, hogy rámarkoljak.
– Hogy tetszik? – kérdezi tőlem Péter.
– Nagyon fasza. – mondom gondolkodás nélkül.

Amig Péter faszát markolom, az egyre nagyobb lesz, miközben én is rásegítek némi masszírozással. Ekkor Mónika kilép a konyhából, mezében egy tálcával, ami csurig meg van rakva mindenféle finomsággal. Amikor meglát minket, egy pillanatra megáll, és kerek szemekkel nézi, hogy mi történik. Aztán folytatja az útját, és leül mellénk.
– Igazad volt Móni, tényleg hatalmas farka van Péternek.
– Ugye? Én megmondtam. Péter mutasd meg Ibolyának mit tudsz még.

Péter kajánul vigyorog, majd helyezkedni kezd, kissé lejjebb tolja a nadrágját, majd a farkát kezdi el masszírozni. Amikor már elég jól áll a dolog, akkor kicsit előre dől, és bekapja a saját farkát, de nem csak a hegyét, hanem legalább a felét a torkára tolja, majd szopni kezdi.
– Aszta kurva!! – kiáltok fel meglepetésemben, miközben nézem a kígyóbűvölőt, aki a saját faszát szopja.
– Na mit szólsz hozzá? – kérdezi tőlem Mónika, miközben látom rajta, hogy őt is felzaklatja a látvány.
– Nem semmi, de ezt én is meg tudom csinálni.
– Mutasd meg hogy csinálnád. – mondja Péter, miután kihúzza a saját szájából a saját farkat, és odatolja elém.

Ráhajolok, majd a számba veszem a végét, és apránként szinte az egészet a torkomra tolom, amitől Péter és Móni is kiakad.
– Baszki ibolya, neked is van ám rejtett képességed.
Ibolya nem válaszol, mert immár normál módon szopja tovább Péter farkát, akit szemlátomást elbűvöl a mutatvány. Eközben Móni sem marad szárazon, amig minket néz, letolja a bugyiját, és a kanapé párnája alól elővarázsol egy vibrátort, amit rögtön fel is dug magának.

Én abbahagyom a szopást, és nézem Mónikát, aki mindjárt el fog élvezni. Előbb én akarok élvezni. Felállok Péter mellől, leveszem a ruhámat, majd a bugyimat is, aztán bevezetem a pinámba ezt a hatalmas faszt. Csak félig megy belém, mert tényleg nagyon nagy, ám így is nagyon élvezem a dolgot, mert szerencsére a hosszúsága mellett van bőven körmérete is, ami pont kényelmesen kitölt belülről. Mivel így nem kényelmes, leheveredek a kanapéra Péter mellé, úgy, hogy a seggem felé fordul, és így folytatjuk a menetet. Péter bassza a pinámat, én meg csak lihegek, és érzem hogy hamar kész leszek.

Miután elélvezek, Péter kihúzza belőlem a farkát, és a segglyukamhoz illeszti, majd lassan elkezd befelé nyomulni. Ő csodálkozik a legjobban, amikor tövig belém nyomja a harmincvalahány centis farkát. Amikor rájön, hogy simán veszem ezt az akadályt, akkor belelendül ő is, és úgy kúrja a seggem, hogy alig bírok megmaradni a kanapén. Két kézzel kell kapaszkodnom, nehogy leessek róla. Amikor érzem, hogy lassul a tempója, akkor kimászok alóla, és feltérdelek a kanapé végébe, amire kényelmesen rá tudok könyökölni.

– Gyerünk Péter, most kezdek csak belejönni.
Péter veszi a lapot, és mögém térdel, és a hatalmas faszát megint benyomja a seggembe. Amig így bassza a lyukam, én a kezemmel izgatom magam, simogatom a csiklómat, és időnként bedugom néhány ujjam is. Ettől ismét elélvezek, de nem állok le, mert jön a következő orgazmus.

Már a harmadik orgazmus rázza a testem, amikor megérzem, hogy Péter egyre lassabb, és hogy ő is közel van ahhoz, hogy elélvezzen. Ismét lecsusszanok róla, majd hanyatt fekve várom, hogy kiverje rám a hatalmas farkát. M9közben ő fölöttem térdel, és két kézzel veri a faszát, én addig megint a csiklómat simogatom, ami úgy tűnik hogy Pétert megint lázba hozza, mert néhány rántás után egy hatalmas adag geci toccsan a mellem közé, aztán a többi mindent beborít. Amikor ő is kész van, csak leül a lábamhoz, és liheg, mint aki egy maratont futott le.

Most hogy egy szusszanásnyi időm van, odanézek a fotelba, ahol Móni még mindig a vibrátorral küzd, miközben ki tudja hányadik orgazmus rázza meg a testét, fájdalmasan nyöszörög, mintha ez valami rossz dolog lenne.

Miután mindhárman kielégültünk, ismét a kanapén ülünk, és beszélgetünk. Egy idő után, Péter farka megint kezd felállni, ami ismét hagy hatással van rám. Hozzádőlök, és úgy helyezkedek, hogy szophassam. Ám a szopás hatására ő is egyre inkább a folytatást akarja, így hát újra kezdjük, elölről. Most még Mónika is részt vesz az akcióban, ami egy kissé passzív hozzáállás részéről, ám nekem ez is izgalmas. Mivel nem akarja hogy Péter megbassza a pináját, úgy helyezkedik, hogy ez még véletlenül se történhessen meg. Én viszont szívesen meglovagolom őt, mind a két lyukmmal. Amikor Péter farka a seggemben van, Mónika a pinámat izgatja, simogatja, amikor viszont Péter a pinámat bassza meg, akkor Móni az ánuszomat simogatja, és ujjazza. Mindkettő élvezettel tölt el, és ez sorozatos orgazmushoz juttat.

Ez a beszélgetős, baszogatós délután, egészen kés estig tart, amikor Péter elköszön, mondván, hogy ma este még sok dolga van, ám ígéretett tett arra, hogy még találkotzunk.

Ha tetszik nektek ez a történet, akkor írjatok véleményt, és lájkoljátok. Ha tényleg tetszik, akkor írok még másikat is.
Csók mindenkinek,
Ibolya

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Igaz történetem - Szex Blog

Igaz történetem

Amikor is a férfitest megfeszült, és kirobbant belőle magja, meleg spermája, egyenesen Amina szájába, aki egyetlenegy cseppet sem hagyott kiszabadulni börtönéből. Akkor Jázmin nyögött fel, és szorította össze combjait, Amina kezével együtt, amivel a nő izgatta sokat látott pináját. Ugyanakkor az orgazmusa hatására, ujjaival megszorította a lány csiklóját. Amina először fájdalommal reagált, majd a fájdalom átalakult élvezetté, az élvezet hullámai meg felostorozták orgazmusát, ami még neki is szokatlan hevességgel jött, rombolt le mindent, és ment. Hangosan hörögve, nyögve élvezett el, csukott szemekkel, még épp időben elengedve mind a férfi makkját, mind heréit, belekarolva az ízlésesen izmos meztelen férficombba.

Balatoni nyár szopással

Balatoni nyár szopással Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is. Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet,...
szexualis-fantaziak

Szexuális fantáziák

Szexuális fantáziák Felmérések alapján kiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Kiderítették, mintha nem tudtuk volna, hogy a szexuális fantáziák mindig filmszerűek. Az eredmény magáért beszél... Fantáziálás a kedvesről Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált – vagy szeretne csinálni. Találjátok meg együtt azokat a helyzeteket, ami mindkettőtök számára a legtöbb élvezetet nyújtja. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Felejtsd hát el nyugodtan a szilikonnal és photoshoppal előállított címlapnőket. Ne akarj...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük