Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében

Évente jelennek meg statisztikai kimutatások arról, hogy mely korosztály melyik témát kedveli a legjobban. Meglepő lett az eredmény. A statisztika szerint a férfiak 17%-át érdeklik az autók és technikai információk, 23%-át politika és gazdasági hírek vonzzák, a maradék 60 %-ot pedig egyértelműen a szex érdekli.

cybersex-e1389470245713

A nők érdeklődési köre ennél egyértelműbb, a család, a gasztronómia és otthon témákat a nők 48%-a keresi fel rendszeresen, a pletykákra mindössze 8%-a nyitott, az erotikára és romantikára viszont 44%-k kíváncsi.

A felmérésből kiderül továbbá az is, hogy az erotikus jellegű témák nem feltétlenül a fiatalokat érdeklik. Az érettebb korosztály gyakrabban keres fel ilyen oldalakat, ráadásul több időt is tölt el ezeken.

A kimutatás érdekessége, hogy a statisztika szerint évről évre növekszik az erotikát kedvelők száma.

Dr. Rudolf Endre pszichiáter szerint a növekedés betudható a modern technikai vívmányok erőteljes terjedésének, de a is elképzelhető hogy a házasságok nagy része sikeretlen és mindkét fél nyitott lenne több érzelemre, gyengédségre, romantikára.

A statisztikával kapcsolatban erotikában majdnem vezetünk, egyedül az olaszok előznek meg minket. Náluk a lakosság több mint 73%-a rendszeresen látogat felnőtt tartalmakat, igaz ők ezt nyíltan vállalják is.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A szomszéd nő egy valódi kukkoló - Szex Blog Történetek

A szomszéd nő egy valódi kukkoló

Ettől megint kiver a víz, és a farkam ismét teljes hosszában kimerevedik. – Igen, így jó lesz, csináld csak. Hátra dőlök a fotelban, és úgy nézem, mint egy mozifilmet. Ahogy az egyik keze ujjai a szeméremajkait simogatják, a másik kezével a feneke alatt közelit a punci felé, és előbb egy, majd két ujja belecsúszik, és így a két kéz szinkronban dolgozik. Ekkor már én sem fogom vissza magam, és a farkam simogatom, ami láthatóan Timinek is tetszik, mert az ujjai egyre gyorsabban mozognak. Ki-be, fel-le.

Margit is szereti ha finom - Szex Blog

Margit is szereti ha finom

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen. Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként. – Hát ez tényleg isteni finom.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük