Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Élvezetek a nőgyógyásznál

Miután végeztem a vizsgálattal, lehúzom a gumikesztyűt, és a kukába hajítom egy laza mozdulattal.
– Készen is volnánk Kati néni – mondom az öreglánynak, aki lassan kezd kikászálódni a vizsgálószékből.
– Ugye nincs semmi baj? – kérdezi tőlem pironkodva.
– Nincs semmi baj, minden normális, de a viszketésre felírok egy kenőcsöt.
– Jaj, köszönöm drága doktor úr.
– Ne hálálkodjon, hisz ez a dolgom.
Amíg Kati néni betipeg a paraván mögé, hogy felöltözzön, én addig megírom a receptet, mivel az asszisztensem ma nem jelent meg a munkában, pedig ez az ő dolga lenne. Mire én készen vagyok, ő is felöltözik, majd átveszi tőlem, és további hálálkodások közepette távozik. Elkísérem őt az ajtóig, hogy lássam van-e még páciens, ugyanis péntek délután lévén, már mennék haza.
Kati néni eltipeg, én meg gyanúsan nézek arra a középkorú férfira, aki a rendelőm előtt ücsörög.
– Rám vár?
– Nem, dehogy – mondja nekem, és már fordulok is be az ajtómon, amikor folytatja a mondókáját. – A kislányom…
Megállok, majd visszafordulok felé, és körülnézek. Még mindig egyedül ücsörög a padon. Talán észreveszi rajtam az értetlenséget, mert tovább beszél.
– A kislányom, csak most elment a vécére pisilni.
– Értem, ha visszaér, kérem jöjjenek be.

Alig ülök le az asztalomhoz, amikor kinyílik az ajtó, és a férfi nyomul be rajta, a kislány pedig mögötte lépdel, mintha bizony tőlem kellene őt megvédeni.
Az apukát leültetem egy székbe, majd, amikor a kislány előlép a paraván mögül, őt a vizsgálószékhez irányatom, majd segítek neki elhelyezkedni, és a háttámlát egészen vízszintesre állítom.
Felhúzok egy újabb gumikesztyűt, és először a hasi vizsgálattal kezdem, kitapintom a belső részeket, amikor valami keményet érzékelek. Az nem lehet, hogy egy tizennyolc éves lánynak rákja legyen, de legalábbis elég valószínűtlen. Pedig a gyanú fennáll, mert valami nagy és kemény van benne, ami kitapintható.
Odahúzom a szék mellé az ultrahangos monitort, majd a hasi vizsgálófejjel a kemény rész fölött mozgatva meg is tudom a probléma okát. Leteszem az eszközt, majd az apához fordulok.
– Úgy tűnik, hogy itt egy sima vizsgálatnál többre van szükség, szeretném megkérni, hogy fáradjon ki, és ott várjon.
– Én itt szeretnék maradni – mondja az apa.
– Ebben az esetben a vizsgálatnak vége, megírom a kórházi beutalót, ahol majd hétfő reggel el fogják őt látni.
– Értem, akkor inkább kimegyek.
Az apa kilép az ajtón, majd bezárom utána az ajtót, visszamegyek a lányhoz, és rákérdezek.
– Mióta van benned?
– Tegnap óta. Próbáltam kivenni, de nem érem el, hogy meg is tudjam fogni.
– Apu nem tudja igaz?
– Nem.
– Jól van, megpróbálom kivenni.
Ismét kesztyűt húzok, leülök elé a székre, majd alaposan bekenem a kezem síkosítóval. Amikor felé fordulok, az első dolog, ami szembeötlik, hogy bámulatosan szép a puncija. Kívül sima, beljebb fodros, és teljesen rózsaszínű az egész. Felette kis szőke szőrpamacs incselkedik velem, és ahogy a nagyajkai között kilátszik a kisajkak fodros széle, az észbontóan izgató. Nézegetném még egy ideig, de most munka van.
A síkosítóból nyomok rá is egy keveset, majd elkenem rajta, aztán két ujjal belenyúlok, hogy kitapintsam az a kis huncut vibrátort, ami becsúszott neki.
Eléggé szűk, így nem is csodálom, hogy egymaga nem bírta kiszedni. Az ujjam ugyan eléri a műanyag játék végét, de megfogni én sem bírom. A piszkálgatás következtében viszont sikerül megnyomnom a végén lévő gombot, amitől a kis dög feléled, és heves rezgésbe kezd.
– Jaj, jaj, jajjj… – mondja a lány, miközben én igyekszem ismét megnyomni azt a gombot, hogy kikapcsoljam.
Az ügyeskedésemnek hála sikerül is megnyomni, ám ahelyett, hogy kikapcsolódna, magasabb rezgésszintre vált, amitől Ria még jobban jajgat, és a szék oldalát markolja.
– Jól gondolom, hogy ha még egyszer megnyomom, akkor még gyorsabb lesz?
– Iiiiiiigeeenn…
– Jó akkor mással próbálkozunk. Adok be neked egy szurit, amitől majd kitágulsz, és akkor egy fogóval ki tudom venni.
– Joooooohhhhhh…
Úgy tűnik, Ria elélvezett.
Miután beadtam neki a tágítót, várni kell legalább tíz percet, hogy hasson. Odaállok mellé, hogy elmondjam mire számítson, ám ő nem is figyel rám, csak megmarkolja a kezem, és úgy szorítja, hogy az szinte fáj.
Be kell vallanom, hogy felizgat a dolog, hiszen itt fekszik előttem egy csodaszép fiatal nő, akiben épp dolgozik a felelőtlenül használt vibrátora, és aki most ettől sorban élvez el. Ettől a farkam már mereven áll, még szerencse, hogy a köpenyem ezt eltakarja.
Az órámra nézve még legalább öt perc kell ahhoz, hogy a szer hasson, bár ahogy nézem, Ria számára nem is olyan kellemetlen a várakozás, igazán élvezi.
Amikor a következő orgazmus magával ragadja, az egyik kezével felém nyúl, látszólag csak véletlenszerűen, ám mégis elér hozzám a keze, ami a keményre merevedett farkamon állapodik meg. Erre a fejét is felém fordítja, felnéz rám, miközben a keze kitapogatja a férfiasságomat és keményen rámarkol.
Na ettől még inkább felizgulok, a farkam csak lüktet a nacimban, amit Ria élvezettel simogat és szorongat.
Talán mégsem kellene ennek így lennie, hiszen ő a páciensem, de most ez sem érdekel. Ria felém fordul, majd a másik kezével is rásegítve szétrántja rajtam a köpenyemet, és a nadrágom övét megmarkolva magához ránt, hogy hozzálásson kigombolni a sliccemet.
– Ne tedd ezt! – mondom neki.
– De én akarom.
– Dehogy, most csak az izgatottság beszél belőled.
– Nem. A faszodat akarom.
Ellenkezek én, bár talán nem egészen úgy, ahogy kellene, mert a farkam már Ria kezében van, és két kézzel cibál maga felé. Amikor már elég közel vagyok, odahajol hozzá, a szájába veszi, amikor pont elélvez. A farkammal a szájában sikít, miközben olyan erővel szopja, hogy mindjárt elélvezek tőle.
Amikor vége az orgazmusának egy pillanatra elernyed, ami pont elég nekem ahhoz, hogy a farkam eltegyem, és az órámra nézzek.
– Most már idő van, maradj nyugton, amíg kiveszem belőled.
– De doki, még be sem dugta.
Erre felkapom a fejem, és döbbenten nézek rá, de ő csak mosolyog.
Kézbe veszem a hüvelytágító eszközt, és odaillesztem a puncijához. Bevillan, hogy szükség lehet síkosítóra is, de most nem. A puncijából olyan mennyiségű nedv szivárog, ami csorog le rajta, egészen az ánuszáig, majd a papírlepedőn nagy folttá válik.
Amint tolom bele a tágítót, és ahogy a nedve csordogál, megérzem az illatát is. Isteni friss punciillat árad belőle, ami ismét felizgat. A kezem ügyesen dolgozik, a csillogó fém akadálytalanul csusszan bele. Feltekerem a tágító csavarját, majd rögzítem azt. Így most látszik a vibrátora, ami nem nagy, de annyire kerekített a vége, hogy nem is csodálkozom azon, hogy kézzel nem bírtam megfogni. Majd egy csipeszt veszek a kezembe, amit betolok neki, ennek a vége olyan, mint egy olló, így könnyedén rá tudok fogni, ám a vibrálás ezt megnehezíti.
Az meg még inkább akadályoz, hogy eközben Ria megint elélvez, miközben úgy ficánkol, hogy a csipeszt is ki kell húznom, amíg le nem csillapodik.
Amikor lecsitul, megint rám néz, és a szemeiben azt látom, hogy most már kellőképpen kielégült.
– Most ne mozdulj, ezzel az eszközzel – mutatom felé a csipeszt, – megfogom, és kiveszem. Egy pillanat az egész, de ehhez nyugton kell maradnod.
– Jó. De utána ugye bedugod?
– Miért tenném, ha már kint van?
– Nem arra gondoltam – mondja kacéran.
– Hát mire?
– A faszodra.
– Ugye tudod, hogy azt nem tehetem.
– Kár – mondja elgondolkozva, de aztán megint rám vigyorog – és ha azt mondom apunak, hogy visszaéltél a helyzettel?
– Ezt nem teheted!
– Persze hogy nem, de mi van, ha mégis?
Mellbe vág a kiscsaj rámenőssége, és az, hogy ilyen galád módon akar velem elbánni. Mérlegelem, hogy mi van, ha nem teszem meg, és tényleg beárul. Akkor elveszítek mindent, amit eddig elértem, mehetek pizzafutárnak. De ha viszont megteszem… Hú micsoda élvezet lenne! Nem. Ez etikai kérdés, ha megteszem, akkor saját magam számára leszek egy nulla.
Egy pillanatig még gondolkodom, miközben kiveszem a puncijából a vibrátorát, kikapcsolom, és a kisasztalon lévő rozsdamentes tálba teszem.
– Ez meg is van.
– Köszi doki. Most pedig tedd be nekem!
– Tényleg beárulnál apádnak?
– Dehogy. Bár lehet, hogy mégis. De nem is ez a lényeg.
– Hanem mi?
– Az, hogy kívánlak. Tetszik a faszod, és szeretném magamban érezni, ahogy alaposan megbaszol, én meg élvezem.
– Te beteg vagy. Nem teszem meg, és kész.
Ria felül az ágyon, kilép a kengyelből, majd lecsusszan, és letérdel előttem. Ismét a nadrágomat veszi kezelésbe, majd, amikor a farkam már kint van belőle, ő rábukik, és szopni kezdi.
Tudom, hogy nem kellene hagyni, hogy ezt tegye, ellenkeznem kéne, de képtelen vagyok rá. A lány szépsége, a kihívó és lehengerlő viselkedése inkább felizgat, és már nem is gondolok a következményekre.
Élvezem, ahogy a nyelve a makkomon játszik, de aztán egy hirtelen váltással megáll, visszaül a vizsgálóasztalra, a lábait meg a kengyelbe teszi.
– És most basszál meg! – mondja nekem, miközben a szeméremajkait széthúzza kissé, és az ujjaival a csiklóját simogatja.
Az első gondolatom, hogy felhúzom a nadrágomat, majd befejezettnek tekintem a vizsgálatot, ám a lábam másképp gondolja, mert odalép elé, a lábai közé, így a meredező farkam egyenesen a nedves puncijába csúszik.
Még leállhatsz. Mondja egy hang a fejemben. Dehogy, már késő. Válaszolok a hangnak, majd egy lendülettel tövig nyomom a farkam Ria puncijába. Aztán egyre gyorsabban járok benne, amitől őt ismét az orgazmus rántja magával és lihegve elélvez. Nem áll le, ahogy én sem, ha már eddig eljutottunk már be akarom fejezni. Most már én is el akarok élvezni.
Ria újra elélvez, én is közel vagyok hozzá, de ő eltol magától, majd lemászik az ágyról, és letérdel előttem, hogy újra a szájába vegye a farkam, hogy olyan vadul szophassa, amitől én is elélvezek.
Ahogy szopja, felnéz rám, mintha a visszajelzésem hiányozna neki, hogy én is élvezem. Nincs rá időm, hogy ezen elmélkedjek, mert elindul belőlem a folyam, ami hangtalanul csurran bele a szájába, amit ő a nyelvével felkavar, majd lenyeli, hogy a következő adagra összpontosítson.
Amikor már nincs több, a kézfejével megtörli a száját, bár ott nem látok semmit, inkább csak egy jelzés, hogy jólesett neki.
Amikor felemelkedik, lábujjhegyre áll, és ad egy puszit a számra. Érzem rajta a gecim illatát, bár ez nem igazán zavaró.
Megigazítom magamon a ruhámat, ahogy Ria is felöltözik.
A tálcán lévő játékszert egy nedves törlővel megtisztítom, majd egy darab gézbe csomagolom. Leülök az asztalomhoz.
– Kérlek szólj az apádnak, hogy bejöhet – mondom neki, de ő nem mozdul, ehelyett inkább odalép hozzám, és a kezeit a vállamra teszi.
– Nem mondok semmit apunak, nem is tettem volna ilyet, csak akartalak. Aztán odahajol az asztalomhoz, majd a receptre, ami előttem van, amire én akartam írni, felírja a telefonszámát, majd félbehajtva a köpenyem felső zsebébe teszi.
– Ezt arra az esetre, ha már nem leszel az orvosom.
Ria megfordul és az ajtóhoz lép, majd kitárja. Az apa bejön, és megáll mellettem.
– Mi a helyzet doktor úr? Ugye nincs nagy baj?
– Dehogyis. Felírok egy krémet, amivel minden nap be kell kenni a kérdéses területet, ettől néhány nap alatt rendbejön.
– Nagyon köszönjük – mondja az apa.
– Én is köszönök mindent – mondja a lány is.
Az apa, a lánya vállára teszi a kezét, majd kisétálnak a rendelőből, amikor megakad a szemem a gézbe csomagolt játékon.
Felmarkolom, majd az ajtóból utánuk szólok.
– Ria!
Erre mindketten megfordulnak, és csak néznek.
– Visszajönnél egy pillanatra?
Ria szinte futva jön vissza hozzám, majd csillogó szemekkel megáll előttem.
– Ezt itt felejtetted – mondom neki, majd a kis csomagot a kezébe nyomom, lehetőleg úgy, hogy az apja ebből ne lásson meg semmit.
Ria a zsebébe teszi a játékát, majd otthagy, hogy csatlakozzon az apjához, ám mielőtt még a folyosó végén elfordulnának, ő visszanéz, és egy csókot dob felém.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Hétvégi orgia a haverokkal - Szex Blog

Hétvégi orgia a haverokkal

Ettől egy kicsit felgyorsulnak az események. Már nem csak simogatások és érintések vannak, mert elszabadulnak a fantáziák. A következő páros, aki Viki és András, egy jó kis műsort adnak nekünk elő. Viki a kanapén ül, András meg előtte áll, és a farkát veri, hogy minél nagyobb és minél keményebb legyen, majd betolja Viki szájába. Viki ellenkezés nélkül befogadja, és úgy szopja, hogy attól András elélvez, és telelövi a csaj száját. Amikor vége van, Viki úgy csinál, mintha ízlelgetné a spermát, majd mindenki meglepetésére kitalálja, hogy András volt az.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük