Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szexuális fantáziák

Felmérések alapján kiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Kiderítették, mintha nem tudtuk volna, hogy a szexuális fantáziák mindig filmszerűek. Az eredmény magáért beszél…

szexualis-fantaziak

Fantáziálás a kedvesről

Ez jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált – vagy szeretne csinálni. Találjátok meg együtt azokat a helyzeteket, ami mindkettőtök számára a legtöbb élvezetet nyújtja.
Egyébként a nők is így vannak ezzel. Felejtsd hát el nyugodtan a szilikonnal és photoshoppal előállított címlapnőket. Ne akarj olyan lenni! Az elérhető hús-vér nő izgatóbb, mint az elérhetetlen.

Szex egy másik nővel

Jó, előfordul, hogy a pasik fantáziái között szerepel a szex egy ismeretlennel. Nem kíván nagy pszichológiai érzéket azonban ennek a fantáziálásnak a megfejtése: a férfiak vadászösztöne azt diktálja, hogy szerelmeskedj egy „új” nővel. Ez a lehetőség a legtöbb férfit izgatja, azonban igazából nem akar új kapcsolatot. A fantáziálás remek lehetőséget nyújt arra, hogy úgy lépjenek félre, hogy közben nem kockáztatják, hogy elveszítsék barátnőjüket, élettársukat.

Orális szex

Közel a toplista éléhez mindkét nemnél. Az olyan fantáziák, amelyekben a férfi arról álmodozik, hogy kedvesét részesíti ebben, vagy fordítva, a nő csinálja ezt vele, egyáltalán nem meglepőek. Sok nő titokban úgy érzi, hogy az orális szex „mocskosabb”, mint a szerelmeskedés. Őt ezért izgatja annyira. A férfiak pedig azt gondolják, hogy mivel az orgazmus csiklón váltható ki leginkább, a nőket nyilvánvalóan felizgatja az orális szex. Sok pár azonban túlságosan erkölcstelennek érzi a szex e formáját, ezért csak fantáziál róla.

Szex több nővel

A felnőtt férfinak ez éppolyan vágyálma, mint a gyereknek az, hogy véletlenül bezárják a cukorkaboltba. Ha egy nővel szerelmeskedni jó érzés, akkor kettővel kétszer olyan jó. A valóságban azonban a legtöbb férfi (tudatosan vagy tudat alatt) azon szorong, vajon képes-e kielégíteni akár egyetlen nőt is, így nem meglepő ez az álomvigasz. Kutatások szerint a férfiak jelentős többsége a való életben nem is akar (és nem is tudna) eleget tenni egy ilyen szexuális kihívásnak.

Másokat nézni szerelem közben

Ez a fantáziaforma mindkét nemnél előfordul. A férfi exhibicionista fantáziálásai gyakran szólnak arról, hogy mások csodálják. Izgalmas bemutatót tart, és a nézők általában irigykednek szexuális szakértelmére. Ez egoerősítő fantáziálás.

Ha kedvese önmagát elégíti ki

A legtöbb férfi vágylistáján az egyik leggyakoribb első pont: nézni a nőt, ahogy „játszik magával”. Valószínűleg önbizalmat ad nekik, hogy a nőket is éppúgy foglalkoztatja a szex, mint őket. A titkos megfigyelés a férfiak kíváncsiságát elégíti ki: mit csinálnak a lányok, hogyan szereznek örömet maguknak, amikor ők nincsenek ott?

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A Pride szó jelentése: büszkeség - Szex Blog Hírek

A Pride szó jelentése: büszkeség

A Pride szó jelentése: büszkeség. Ebben az értelemben büszke vagy arra, hogy mersz más lenni. Ám ez nem az aminek látszik. Ez tudatlanság, és információ hiány. Ha egy férfi, aki biológiailag is férfi, úgy viselkedik mint egy idióta szőke nő, arra nincs oka hogy büszke legyen. Sokkal inkább nevetséges.  Ez csak a viselkedésre vonatkozik, de elmondjuk hogy mi van ennek a hátterében Az ember nem csak test, az ember nem azonos a materialista szemlélet állati mivoltával. Az...
A meztelenkedő - Szex Blog Történetek

A meztelenkedő

A meztelenkedő Tegnap figyeltem fel rá, csak úgy, véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjá éledő aszfaltdzsungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen női test. A függönyök elhúzva, két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel, s alá járkált a helyiségben. A nő tett-vett, rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide-oda. Odaragadtam az ablak elé, nem mindennap lát az ember pucér szomszédokat. Kíváncsian figyeltem, mi következik. Semmi. Néha kiment a...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük