Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Hármasban masztizunk az éjszakai parkban

Volt egy barátnőm, – aki csak barát volt, – aki egy éjjel felhívott. Hajnali kettőkor csöngött a telefonom, aminek a hangjára  felébredtem.

– Halló.  -nyöszörögtem bele, a mobilba, mert még félig aludtam.
– Szia, megkérhetlek valamire?
– Az éjjel közepén? remélem valami fontos dolog.
– Igen. Az van hogy még bent vagyok a munkahelyemen, és nem tudok hazamenni. Arra gondoltam, hogy hazavihetnél.
– Jó jó. – motyogok bele a telefonba.
– Jaj de jó. Fél óra múlva itt tudnál lenni?
– Persze, nem gond. – mondom neki még álmosan, majd kinyomom a hívást.

Felülök az ágyon, és próbálok magamhoz térni. Pár percnyi ásítozás után magamra kapok egy nadrágot, és egy pólót, majd elindulok a garázs felé. Beülök az autómba, és elindulok, majd tíz perccel később már ott vagyok az irodaépület előtt a parkban, és várok. Mivel nyár van, jó idő, és még az éjszaka közepén is megleg van, kiszállok a kocsiból, és egy közeli padra telepedek. Senki nem jár már ilyenkor az utcán. Rágyújtok és várok. Amig szívom a cigit, megvakargatom a tököm, és azt veszem észre, hogy félárbócon van. Érdekes hogy nem is vettem észre. Ahogy tovább mogyorózom, egyre jobban megkeményedik, hogy már alig fér el a nadrágban. Körül nézek, és mivel nem látok senkit, a környéken, kiszabadítom a nadrágból, és rendesen megsimogatom. Fincsi.

Néhány perccel később, már keményen áll, én meg rendesen maszturbálok a szabad ég alatt. Teljesen belefeledkezek a műveletbe, amikor Zsuzsa leül mellém a padra, és így szól hozzám.
– Sokáig kellett rám várni?
Meglepetésemben gyorsan betuszkolom a farkam a nadrágba, de nem fér be. Igyekszem eltakarni, de az sem meg, így csak ráhúzom a pólómat.
– Bocsi, kicsit elkapott a hév.
– Azt látom. Miért hagytad abba?
– Hogy hogy miért, mert nem illik.
– És a néződdel mi lesz?
– Milyen néző? – kérdezem tőle, és közben körül nézek. Két paddal mellettem, egy nő ül a padon, derékig felhúzott szoknyával, és engem néz.
Kicsit elpirulok, ám a farkam megint ágaskodni kezd.
– Én is néztem a játékodat.
– Tényleg?
– Aha. Ha nem esik nehezedre folytathatnád, hogy lássam a végét is.
– Na és az a nő ott? – mutatok abba az irányba, ahol a nő ül a padon, és még mindig néz.
– Szerintem neki is tetszik. Ugyan már, ne kéresd magad.
– Ne már. Hisz mi csak barátok vagyunk. Milyen az hogy kiverem neked a faszom.
– Vedd úgy hogy egy kis extra a barátsághoz.

Mivel a farkam már megint keményen ostromolja a nadrágomat, inkább kiszabadítom, hogy ne nyomorodjon hiába.
– Ez az Peti. Rajta, hadd lássam.

Lassan hozzálátok a művelethez, és meghúzgálom, amikor azt veszem észre hogy Zsuzsa felhúzza a ruháját, pont mint az a másik nő a másik padon, majd benyúl a bugyijába, és simogatja magát. Ettől még inkább megjön a kedvem, és egyre hevesebben húzom a farkam, amitől hamar a csúcs közelébe érek. Ahogy nézem őt, amint a keze ütemesem mozog a bugyiban, megint elfog a vágy, amitől a farkam lüktetni kezd, ami előjele annak, hogy mindjárt elélvezek. Minden figyelmem Zsuzsa bugyijára és a kezeire összpontosul, így nem is veszem észre hogy az a nő, a másik padról, ott áll előttünk.
– Szabad ez a hely? – kérdezi halkan, mire én összerándulok, és felnézek rá. Mielőtt válaszolhatnék, Zsuzsa ad választ a kérdésére.
– Persze, ülj csak le, szabad a hely.

A nő leül, és csak nézi a farkam, ami a markomban merevedik, ám mozdulatlan. Ránézek Zsuzsára, aki csak kacsint egyet, és folytatja a masztizást. Én is újra indítom a masztit, és húzgálom a farkam, közben az idegen nőt nézem, ahogy a ruháját felhúzza, ahogy az előbb is volt, és a keze megint a punciját simogatja. Persze nincs rajta bugyi, így látom hogy mit hogy csinál, és ettől még izgalmasabb a dolog.

Így ülünk a padon hármasban maszturbálva, és egymást nézzük közben. Mondhatom, baromi izgalmas a helyzet, így a szabad ég alatt, egy idegen, és egy barát társaságában maszturbálni. Úgy tűnik, hogy nekik is pont ennyire izgalmas, mert Zsuzsa elélvez mellettem. Halkan sikongat, kicsit dobálja magát, és remeg mint a kocsonya. miután ő kész van, az idegen csaj következik, aki már nem annyira visszafogott, hangos sikkantásokkal élvez el, miközben az egész teste kimerevedik. Amikor túl van az orgazmuson, akkor ugyan abban a helyzetben pisilni kezd, ami jó messzire spriccel.

Amig nézem őt, ahogy élvezi a játékot, én is a csúcsra érek. Csak csendben, visszafogottan kilövöm a gecit, ami messzire száll, és eltűnik a pad előtt álló pisitócsában. miután én is kész vagyok. Végre a farkam is eléri a kezelhető méretet, így elteszem a nadrágba.

Az igen nő feláll, elsimítja a ruháját, és ránk néz.
– Köszönöm. – mondja halkan, majd elindul az éjszakába.
– Most már mi is indulhatunk. mondja Zsuzsa. – Kérlek vigyél haza.

Amikor megérkezünk hozzá, és kiszáll mellőlem, csak annyit mond.
– Köszönöm. – Majd elindul a ház felé, én meg beindítom a kocsit, és én is hazamegyek.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex – Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex - Hogyan szerezz örömet a barátnődnek. Athena Douris a világ leghíresebb leszbikusainak egyike, számos leszbikus magazin szerkesztője, aki kétségkívül nagyon sokat tud arról, mi minden tudja lázba hozni, felcsigázni a női testet. Athena Douris beavat az orális szex rejtelmeibe. Lehet, hogy a kezdet néha viszontagságosnak tűnik, de cikkünkben közölt útmutatók alapján talán legközelebb jobban fog menni. Megéri igyekezni, mert ha jól csinálod, a barátnőd hálás lesz érte! ELSŐ LÉPÉS: Ha orális szexre kér...
Szilvia a megcsalt feleség - Szex Blog

Szilvia a megcsalt feleség

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.

Anális kényeztetés - Szex Blog

Anális kényeztetés

Amennyire tudtam a szájának nyomtam a fenekem, ő meg akkorát nyalt bele amekkorát bírt. Egyszerűen nem bírtam magammal, szinte sikítani tudtam volna annyira élveztem.
Csak csak aztán eszembe jutott hogy nekem is van még dolgom, olyan 1 percig szoptam mire teleélvezte a számat.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük