Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Miranda nagyszerű ötlete

Egy kis tudományos kutatómunka, Rick? – kérdeztem a pasimtól. Amikor ugyanis beléptem a dolgozószobájába, éppen kemény pornót nézett. Ahogy meghallott, megpróbálta a Tálcára küldeni az ablakot, de már késő volt… Már megláttam a monitoron a nagyon is konkrét képet. A pasim zavarban volt, amiért rajtakaptam. Tudtam, hogy ha öt perccel később jövök be, már maszturbált volna.

– Szia… Miranda. Mi újság?
– Semmi különös. Csak beugrottam. Már órák óta itt gubbasztasz.
– Hát befejeztem a munkát, és… tudod… Néztem egy kis pornót, semmi komoly.
– Nyugi Rick, én kábé százszor nyitottabb vagyok a pornóra, mint az eddigi nőid. Kíváncsi vagyok, hogy mi ment a képernyőn. Elég izgató volt, de csak egy villanást láttam belőle, mielőtt lekapcsoltad. Mi volt az?
Rick arca elvörösödött.
– Semmi, semmi, már el is felejtettem! – jelentette ki.
– Na persze! Hadd lássam – fogtam meg az egeret, és megnyitottam a böngésző előzményeit. – Hmm… érdekes URL. Lássuk csak… Basszus!
Nagyon izgató látvány fogadott. A képen két vonzó nő arca volt látható. Az egyik szőke volt, fejét hátra hajtotta. A másik barna hajú, és közvetlenül a szőke nő fölé hajolt. Ragyogó vörös rúzsuk volt, szájuk nyitva. A képből ítélve a két nő éppen smárolni készült egymással. Eddig még lájtos, igaz? Na most jön a lényeg: a lehajoló, barna hajú nő szájából sperma csurgott a szőke nő szájába!
– Tyűha, Rick! Ez kemény!
A pasim nem válaszolt.
– Rick, mi ez? Ilyet még nem is láttam. Van ehhez videó is? Megnézném, hogy mi történt.
– Öööö… van videó… Menj vissza eggyel.
Jó érzés volt, hogy Rick legalább ennyire megnyílt előttem. Megnyomtam a Vissza gombot, és ugyanezt a képet láttam egy galériában, néhány hasonlóval. Rákattintottam a szőke és a barna nő fényképére, és pár másodperc múlva egy videót kezdett el játszani a Windows Media Player. Elkerekedett a szemem: a forró, fehér geci a barna nő szájából a szőke nő szájába csöpögött! Amikor a videónak vége volt, rákattintottam még néhányra, és végig néztem még pár rövid előzetest, amikben nők osztottak meg spermát egymással. Olyan videók is voltak, amikben a nők egy-egy jó testű pasival szexeltek, és le is szopták, utána a nők csókolóztak, és átadták egymás szájába a gecit. Még sosem láttam ilyen remek oldalt: jól keveredett benne a finom leszbikus szex és a jó öreg hagyományos szex is; a többi pornóoldal általában csak az egyikre koncentrált.
Ámulva néztem a videókat. Ilyen durva dolgot még nem láttam. Tudtam, hogy a pasik szeretik, ha a csajuk szopás után lenyeli a spermájukat, de legtöbbjük valószínűleg ennek a látványnak is nagyon örült volna. A csajok három dolgot is választhattak: kiköpik, lenyelik, vagy megosztják egy másik nővel.
– Rick, ez nagyon jó! – jelentettem ki. Tudtam, hogy sok nő elszomorodott volna, ha a pasiját pornónézésen kapta volna, de én totál elfogadtam. Sőt, tulajdonképpen támogattam is, mert én is vezetek egy szexblogot, és Rick gyakran talál olyasmit az Interneten, amiről én is írhatok.
– Tetszik? – kérdezte. – Nem túl durva, Miranda?
– Nekem, durva? Ahhoz nagyon durvának kéne lennie! Hadd nézzek még meg párat – vettem át az irányítást, és rákattintottam még néhány videóra. Miközben néztem őket, kezdtem nedvesedni is. Némelyik jelenet a jól ismert hardcore pornó volt. Szeretem nézni a dugást; általában úgy képzelem, hogy a férfi engem kefél a képernyőn látható pornósztár helyett. A szexjelenetek az átlagosnál jobbak voltak, a szopásos jeleneteket pedig remekül megcsinálták. Megértettem, hogy Rick miért indult be, biztos arra gondolt, hogy ő is kaphatná azt a szopást a képernyőn.
A szopásos jelenetek után a nő mindig a szájában tartotta a gecit, aztán a másik nő fölé hajolt, és kiengedte az ajkai közül. Kíváncsi voltam, milyen érzés lehet. Először abba gondoltam bele, milyen lehet fogadni az anyagot. Kíváncsi voltam, vajon a sperma még akkor is forró-e, ha már egy percet töltött az előző nő szájában. Amikor csókolóztak, elképzeltem, hogyan keveredhet a sperma a nyállal. Elképzeltem, hogyan mozog a két száj között, ahogy a két nyelv találkozik.
Tudtam, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom.

Eltelt pár nap, és én nem tudtam kiverni a fejemből a két spermát cserélő nő látványát. Rick és én bevettünk már másokat, de nem tudtam, hogy ilyesmiben benne lenne-e. Aprólékosan elterveztem az egészet, a tervemben szerepelt Rick, én, a barátnőm, Donna, és a pasija, Sam. Rick és én még sosem csináltuk négyesben.
– Rick, emlékszel arra az oldalra, amit a múltkor mutattál az Interneten? – kérdeztem egy finom vajas-kagylós spagettis vacsora után.
– Amelyiken két nő osztozik a spermán? – kérdezte, mintha mást is néztünk volna.
– Igen, arra. Nagyon bejött. Jobban, mint a legtöbb pornó az Interneten.
– Az jó. Örülök, hogy tetszett. Beraktam a könyvjelzőkbe, hátha újra megnézed majd. Van pár új videó is – mondtam a pasim, miközben elkezdte leszedni az asztalt, és a mosogatóba rakni a mosatlant.
– Hát megnézném még egyszer. De most nem ezért hoztam fel, Rick. Én, ööö… nem is tudom, miért vagyok zavarban. Annyi mindent elmeséltünk már egymásnak. Szóval… megcsinálnám a valóságban is!
Elvörösödtem, készültem a negatív reakcióra.
– Tényleg? Megcsinálnád? Hűha…
– Csak egy ötlet volt, Rick. Nem is tudom, miért, de az az oldal annyira jó volt, teljesen felizgatott! Ha látok valami szexuális témát, amiről nem sokat tudok, nagyon kíváncsi leszek. Mint amikor a vibrátoros oldalt mutattad.
– Ó, a Sybianos gépekkel? Vagy ahogy én nevezem, a baszógépekkel?
– Az is nagyon jó volt! De én most ezt próbálnám ki.
– Én benne vagyok! Már csak egy harmadik kell. Mit szólsz a barátnődhöz, Suzanne-hoz?
Suzanne egy jó barátnőm volt, akivel egyszer már csináltuk hármasban. Rick remekül érezte magát, de nekem annyira nem jött be a dolog, mert a lánynak nem igazán voltak biszexuális hajlamai. Rick kapta a legtöbb figyelmet, engem a csaj nem nagyon kényeztetett. Még csak meg sem csókolt, nem hogy a puncimat kinyalja.
– Én a másik barátnőmre gondoltam, Donnára. Neki van már egy kis leszbi tapasztalata a főiskoláról, és szerintem ő is olyan nyitott, mint mi.
Tudtam, hogy a pasimnak tetszeni fog az ötlet. Donna nagyon aranyos volt, haja szőke, alakja pompás. A mellei nem voltak túl nagyok, a lábai sem túl hosszúak, de jól karbantartotta a testét. Folyton kivágott pólókat és szűk szoknyákat viselt. Nagyon csinos volt, és igazán optimista.
– Tyűha, Mirada. Ha rá tudnád venni Donnát, én totál benne lennék! – nevetett Rick. – De neki van pasija. Hogy is hívják, Sam?
– Igen, őt is be kéne vegyük.
– Miért kéne? – kérdezte Rick.
– Azért, mert nem várhatom a barátnőmről, hogy azt mondja a pasijának, hogy nélküle jön el szexelni hozzánk! Ez igazán nem lenne vele fair. Nem is tudom, miért kéne kihagyjuk. Ráadásul… ha osztozkodni akarunk a spermán, jó sokra lesz szükségünk! Miután elélvezel, eltart egy ideig, míg újra akcióba lendülsz, és én adni és kapni is akarok.
– Hát igazad van. Intézd el a dolgokat, és vágjunk bele, Miranda!
– Meglesz – mondtam huncut mosollyal.
A következő héten megbeszéltem Donnával a dolgot. Könnyedén meggyőzte a pasiját, hogy szálljanak be, és Sam még a házát is felajánlotta az akcióhoz. Úgy szerveztük, hogy szombat este kilencre megyünk át hozzájuk, vacsora után. Donna egy nappal előtte felhívott, hogy elmondja, mennyire izgatott.
– Nos, Miranda, be kell valljam, erről még sem én, sem Sam nem hallottunk! Hol bukkantál erre a jó kis cuccra?
– A pasimé a dicsőség. Éjszakánként órákon át kattintgat a pornóoldalakon. De nem tudok haragudni rá, mert én is ezt csinálom. Miután Rick megmutatta nekem a spermacserés videókat, egy órán át bámultam őket!
– Hát akkor szombaton kilenckor találkozunk! Üdvözlöm Ricket!
Szombaton Rick és én tengeri kaját vacsoráztunk egy étteremben, közel Donnáékhoz. Amikor a házukhoz értünk, csengettem, Donna nyitott ajtót. Szűk kék farmert és fekete pólót viselt. Üdvözöltük a pasiját, és leültünk koktélozni. Én egy kis whiskeyt ittam és kólát. Kínos érzés volt Sam mellett ülni, tudván, hogy nemsokára szexuális partnerek leszünk.
Csevegtünk úgy egy órán át, aztán Donna megtörte a jeget azzal, hogy simán, szó nélkül kibújt a ruháiból. Rick, Sam és én meredten bámultuk a mellét. Biztos voltam benne, hogy mind a hárman szívesen a szánkba vennénk aranyos kis cicijét. Sam ölébe nyúltam, hogy érezzem az erekcióját. Mindannyian lenyűgözve figyeltük, ahogy Donna nadrágja lecsúszott a padlóra, és félrerúgta. Nem volt rajta bugyi. Végigmértük meztelen testét, miközben odajött hozzánk a díványhoz.
Beült a pasim ölébe. Sam és én a nagy, vörös dívány másik felén ültünk. Nagyon izgató volt figyelni a barátnőmet a pasim ölében. Egymás szemébe néztek, és a pasim elkezdte gyúrni Donna melleit. Kíváncsi voltam, vajon Samet is felizgatta-e, hogy a csaját az én pasim tapizza. Megragadtam Sam ingét, és megcsókoltam, ő meg a mellemet fogta meg a fehér blúzomon át. Nagyon jó érzés volt, úgyhogy levettem a blúzomat és a fekete melltartómat, hogy jobban hozzáférjen a mellemhez. Donna épp Ricket vetkőztette. Kiélveztem Sam érintését a melleimen, miközben a barátnőm a pasimmal foglalkozott. Miután levetkőztette, megint az ölébe ült. Tudtam, hogy nemsokára szopni fogja a farkát.
Bár nem beszéltünk meg a spermamegosztós részt, én nagyjából elterveztem az egészet. Azt akartam, hogy előbb Donna szopja le Ricket, és ossza meg velem a spermát. Lehúztam Sam cipzárját, és lehúztam a nadrágját, feltárva kék boxerét. Láthatóan meredezett a farka. Nem akartam túl hamar leszopni; szét akartam választani a két spermamegosztást, és ehhez a két pasi külön-külön kell elélvezzen. Elmondtam ezt Samnek, aki egyetértett, bár így várnia kellett. Megfogtam a kezét, és néztük, mit művel Donna és Rick. Samen még rajta volt a boxere, akárcsak rajtam a bugyim. Hagytam, hogy simogasson, miközben a párjainkat néztük.
Donna leült a padlóra Rick lábai közé, és elkezdte szopni. Lenyűgöző látvány volt, ahogy egy másik nő kényezteti a pasimat. Ráadásul sokkal jobban is szopott, mint én, ezért egy kicsit féltékenynek is éreztem magam. Valahogy sikerült neki teljesen mélytorkozni Rick farkát. Nekem sosem fért a számba az a hatalmas fasz. A lány feje fel-le mozgott a pasim kőkemény dákóján. Szőke haja kezdett teljesen össze zilálódni. Rick a lány vállát simogatta, és becsukott szemmel élvezte a szopást. Sejtettem, hogy remek érzés lehet neki ez a profi, egyre gyorsuló kényeztetés.
Kíváncsi voltam, mit szól ehhez Sam. Mereven bámulta a barátnője arcát, ami fürgén mozgott fel-le Rick ölében. Donna a pasija szeme előtt kényeztette a szájával egy másik férfi farkát. Sam láthatóan eléggé beindult ettől. Ellenőrzésképpen benyúltam a boxerébe. Arra gondoltam, hogy nemsokára én fogom a pasim és a barátnőm szeme láttára leszopni. Ettől teljesen benedvesedtem.

Végül Rick nem bírta már tovább. Szeme szorosan összezárult, és hatalmasat élvezett Donna szájába. Reméltem, hogy a lány nem felejti el, hogy most nem szabad lenyelnie. Ez biztos nehéz feladat volt, mert ha Rick igazán be van indulva, hatalmas adagot tud kiadni magából. A lány minden cseppet kiszívott belőle, aztán összezárt szájjal odajött hozzám.
Hátraengedtem a fejem, és kinyitottam a számat. Donna az ölembe ült, és fölém hajolt. Gyönyörű arca alig pár centire volt az enyémtől. Lassan kinyitotta a száját, ami tele volt a pasim spermájával. Rámhajolt, és megéreztem az ajkamon az első gecicseppet. Forró volt és ízletes, keveredett Donna nyálával. Lassan beljebb engedtem a cseppet, és nagyra nyitottam a számat. Nagyon jó érzés volt a barátnőm szájából kóstolni a pasim gecijét. Donna az egészet a számba engedte, aztán lehajolt, és megcsókolt. Éreztem meztelen testét, miközben smároltunk. Mostmár a pasim összes gecije a számba került, úgyhogy egy kicsit visszajuttattam Donnának is belőle. A forró geci ide-oda táncolt ajkaink között, ahogy nyelvünk összesimult. Donna közben a melleimmel is játszott, ami még jobban felizgatott. Végül a csókolózás közben lenyeltem a gecit. A barátnőm szemébe néztem, és lassan befejeztük a csókot.
Az első spermamegosztásom nagyon jól sikerült. Alig vártam, hogy cseréljünk. Körülnéztem, hogy a többiek mit csinálnak. A pasim, Rick a díványra rogyva pihente ki kemény munkája fáradalmait. Pedig vonzó barátnőmnek több oka lett volna pihenni. Most is betérdelt Rick elé, és simogatta a pasim combját. Sam mereven ült mellettem, hatalmas erekciója vígan ágaskodott a boxere alatt. A ruháink jó része a padlón hevert egy csomóban a dohányzóasztal alatt.
Kimentem a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet. Néha nagyon meg tudok szomjazni a szopástól, úgyhogy fel akartam készülni Donna pasijára. A gondolat, hogy mindezt Rick is végignézi majd, még jobban benedvesítette a bugyimat.
– Kérhetek én is egy kis vizet? – jött utánam Donna. Töltöttem neki is a hűtőből, és együtt visszamentünk a nappaliba. Túlöltözöttnek éreztem magam, úgyhogy levettem a bugyimat, majd leültem Sam mellé, és kiittam a vizemet. Néhány csepp a mellemre is jutott belőle. Mostmár készen álltam a következő körre.
Tudtam, hogy Sam már alig várja a szopást, úgyhogy szokásomtól eltérően nem incselkedtem vele, hanem egyszerűen csak lerántottam a boxerét. Letérdeltem elé, dákója ott meredezett az arcom előtt. Beraktam a farkát a melleim közé, hátha így jobban felizgul. Oldalra pillantottam, hogy felmérjem Donna és Rick reakcióját, miközben jól megmelengettem a faszt a melleim között. Azok ketten úgy pihegtek ott, mintha régi szeretők lennének, és ettől egy kis féltékenységet éreztem; valamiért nem is a szex része zavart, hanem ahogy a pasim átfogta a lány vállát. De mindezen gyorsan túllendültem, és kényeztetni kezdtem Sam golyóit. Szemem sarkából láttam, hogy Donna mindezt nagy mosollyal nézi, talán éppen annyira élvezte, mint Sam. Rick is meredten bámult minket, reméltem, eszébe jutott az a sok-sok alkalom, amikor az ő golyóit kényeztettem így.
Néhány cseppnyi előnedvet éreztem Sam farkából rám csöppenni, úgyhogy úgy döntöttem, ideje hozzálátni a szopáshoz. A szemébe néztem, és megnyaltam az ajkamat; a pasik általában szeretik ezt a szopás előtt. Előbb a makkot nyaltam meg, finoman köröztem rajta a nyelvemmel, mintha csak egy nyalóka lenne. Kezem még mindig a golyóin volt, és kezdtem a farkából többet a szájamba engedni.
– Mmm… – sóhajtott fel Sam, miközben én egyre mélyebbre engedtem a farkát a számba. Jó lett volna, ha én is úgy le tudom mélytorkozni, ahogy Donna csinálta Rick-kel. Kicsit aggódtam, hogy Sam enélkül csalódott lesz, hiszen bizonyára hozzászokott, hogy Donna mindig a torkára engedi. Megtettem, amit tudtam, hogy az egészet beszívjam, de azért nem estem kétségbe a fél sikertől sem: Sam érzékelhetően jobban élvezte, amikor csak a makkját cirógattam.
Jó sok nyálat engedtem ki a számból, hogy jó nedves szopás legyen. Hangosan cuppogtam. Azért is, hogy Samet izgassam vele, és azért is, hogy Donnát és Ricket is szórakoztassam.
– Mmm… Uh… – nyögdécseltem. Kivettem a dákót a számból, és simogattam egy kicsit, hogy beszélhessek közben. – Szereted, ha szopnak, Sam? Tetszik, hogy a barátnőd nézi, ahogy egy másik nő leszopja a faszodat?
– Óóó… Igen! Jó érzés… – mormogta.
– Ki foglak szívni, ugye tudod? – vertem a farkát. Nagyon csúszós volt a nyálamtól, élvezettel szorongattam. – És miután a számba engedted a gecidet, Sam, meg fogom osztani a barátnőddel. Beindulsz ettől? Hogy tudod, hogy a barátnőd a számból fogja nyelni a spermádat?
– Mmm… szopjál, kicsim – sikerült kinyögnie.

 

Újra bekaptam, a csípője felémlendült. Szoptam. Nyelvem őrült módra pörgött dákóján. Próbáltam minden technikát bevetni, amit Rick szeretett, remélve, hogy Samnek is bejönnek. Nyelvemmel köröztem a makkján, majd az ellenkező irányba. Aztán egész közel nyelveltem a golyóihoz, majd felnyaltam a makkjáig. Azt akartam, hogy a lehető legjobb legyen neki. Fejem gyorsan mozgott fel-le az ölében. Próbáltam izgatóan a szemébe nézni, de a szeme csukva volt. A hajamba markolva élvezte a szopást.
A csípője mozgásából és a heves zihálásából éreztem, hogy nemsokára elélvez. Ismételgetnem kellett magamban, hogy nem szabad lenyelni. Erősebben szívtam, és fürgén mozgattam a nyelvemet. Éreztem, ahogy a makkja a torkomhoz csapódik, a kezemmel pedig a dákója tövét stimuláltam. Sam hangosan felnyögött, és tudtam, hogy mindjárt elsül.
Éhesen szoptam a farkát. A lehető legtöbb gecit ki akartam belőle szívni. Jó ütemben baszta az arcomat. Hirtelen abbahagyta, és éreztem az első forró gecisugarat a számba lövellni. Gyorsan újra megmozdult, és éreztem a nyelvemen a makkja lüktetését. A forró geci gyorsan megtöltötte a számat. Ösztönösen le akartam nyelni az egészet, de visszafogtam magam, az anyag pedig egyre gyűlt. Kissé másabb volt mint Rické, valamivel sósabb, textúrája sűrűbb. Teljesen kiszívtam, közben a golyóit is simogattam. Sam szinte elalélt a gyönyörtől. Az utolsó lövésénél éreztem az arcomon a golyóit összehúzódni, és miközben visszarogyott, még finoman simogattam egy kicsit, hadd élvezkedje ki magát. Szép látvány volt, ahogy a farka egy párszor még összerándult. Szorosan összezártam az ajkaim, nehogy bármi is kicsöppenjen a drága folyadékból.
Donna már elhelyezkedett. Fejét hátraengedte Rick ölébe, száját nagyra nyitotta. Föléereszkedtem, éreztem meztelen bőrét. Kék szemébe néztem. Felizgatott a tudat, hogy Sam néz minket. Pár centire Donna arcától nyitottam ki a számat. A forró sperma kezdett átcsorogni. Amikor Donna ajkához ért, a lány még nagyobbra tátotta a száját. Eláztattam vele az ajkait és a csodás kis arcocskáját. Aztán mindent a szájába tereltem. Figyeltem, hogyan keveredik a pasija spermája, az én nyálam és az ő nyála a nyelvén. Eltartott egy percig is, mire az összes geci átfolyt a szájába. Aztán nedves csókot nyomtunk egymás ajkára.
Nagyon beindított a tudat, hogy a pasim mindezt végignézte mellettünk. Premier plánban gyönyörködhetett a spermaosztásban, hiszen Donna feje végig az ő ölében volt. Benyúltam Sam lába közé, és éreztem, hogy megint kezd keményedni.
Hosszan, érzékien csókolóztunk Donnával. A nedvek vígan folydogáltak a szánkban. Újra megéreztem a számban Sam gecijét, ahogy a nyelvünk összegabalyodott. Ez a lány csodálatosan csókolt. A testéből áradó forróság feltüzelt, éreztem ágyékát a combomon. Kezdtem nagyon beindulni, és gyanítottam, hogy ezzel a barátnőm is így van.
Donna végül lenyelte a pasija spermáját, és hangosan cuppogott is hozzá egy kicsit, mintha valami ínyencfalatot fogyasztott volna el. Átkaroltam, és éreztem a feje mögött Rick újra keményedő farkát.
– Ez kurva jó volt! Jól kitaláltad, Miranda! – mondta Rick.
– Te adtad az ötletet – válaszoltam. – Mielőtt meg nem láttalak az Internetes oldalt bámulni akkor éjjel, még sosem hallottam a spermamegosztásról.
– Hát jó, de elég hihetetlen, hogy végigcsináltuk… Ejha… Csak ennyit tudok mondani…
– Szerencsés fickók vagyunk, Rick! – jelentette ki Sam. Ha közelebb ültek volna egymáshoz, talán még le is pacsiztak volna örömükben.
Örültem, hogy a srácoknak ennyire tetszett a mi kis spermacserélős orgiánk, de én még nem élveztem el. Kefélni akartam valakivel, és még egy spermacserére is vágytam. A két vágy küzdött bennem.
Aztán rájöttem. Olyan ötletem támadt, amitől a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad.
– Remélem, még maradt bennetek, fiúk, mert még akarok egy kört – jelentettem be.
– Én is! – csatlakozott Donna. – De előbb meg kell ujjaznom magam; kegyetlenül benedvesedtem. Miranda, talán partnert kéne cserélnünk.
– Hát… Én nem pont erre gondoltam.
– Akkor mire? Csináljuk úgy, mint az előbb?
Még mindig Donnán feküdtem. A fülébe súgtam legújabb spermacserélési ötletemet:
– Kefélni akarok a pasiddal. Jó a szopás is meg minden, de ki vagyok éhezve, nekem dugás kell. És kitaláltam, hogyan dughatunk úgy, hogy meg is oszthassuk egymással a spermát.
Miközben végighallgatta a tervemet, ösztönösen a melléhez nyúlt. Jól beindult attól, hogy elképzelte, mivé fajulhat ez az egész.
– Miután Sam belémélvez, kinyalhatnál! – folytattam suttogva. – Így meg is leszek dugva, és le is nyelheted a pasid gecijének nagyját. Csak ezúttal nem a szánkból, hanem a puncinkból adjuk át a spermát. Azután pedig te is dughatsz egyet Rick-kel, és én is kinyalom a gecijét a puncidból. Hogy tetszik az ötlet?
Kezemet megpihentettem az ágyékán. Éreztem a nedvét az ujjbegyeimen.
– Hűha… Miranda, ez kemény! De azért tetszik… Ötletes csaj vagy!
– Miről beszélgettek? – kérdezte Rick a díványról. Donna feje még mindig az ölében pihent. Sam is kérdően nézett ránk a dívány másik végéről.
– Csak arról, hogy hogyan folytathatnánk a spermacserét – mondtam nekik. Aztán elmondtam az ötletemet is, ami gyorsan megtetszett nekik, úgyhogy nem is vesztegettük az időt.
– Menjünk a hálószobába! – javasolta Sam. – Hatalmas franciaágyam van, az kényelmesebb lesz, mint a dívány.
Mind a négyen átmentünk Sam csodás hálószobájába. A világítás diszkrét volt, a berendezés elegáns: nagy, sötét tölgyfa öltözőszekrény, egy hozzá illeszkedő éjjeliszekrény és egy ébresztőóra, na meg persze az ágy. Vörös ágyneművel és két nagy, puha párnával.
Nagyon be voltam indulva, magamnak akartam az első kört. Az ágy bal oldalához vezettem Samet, és hanyatt feküdtem. Igazából más pózokat szeretek, de arra gondoltam, hogy a mai tervemhez a misszionárius lesz a legjobb. Így a geci nem csorog majd ki belőlem, mielőtt Donna kinyalná. Sam fölém helyezkedett. Donna és a pasim kiskifli-nagykifli pózban helyezkedtek el az ágy túloldalán, onnan figyeltek minket. Sejtettem, hogy Rick farka vadul meredezik Donna fenekének. De ebből a szögből csak annyit láttam, hogy mohón markolja Donna mellét.
Mindig is nagyszerű érzés volt Rick-kel egy gruppenben részt venni. Szerettem azzal izgatni, hogy a szeme láttára keféltem valaki mással. És szerettem nézni, ahogy őt egy másik nő felizgatja. Donna kifejezetten vonzó volt számomra szőke hajával és aranyos testével. Tudtam, hogy Rick remekül érzi magát vele.
Széttártam Sam előtt a lábam. Jó test volt, nem kifejezetten izmos, de szép kemény mellkasú, pont a megfelelő szőrzettel. Éreztem a súlyát, ahogy a puncimhoz illesztette farkát. Tudtam, hogy nemsokára belémkerül a gecije, és alig vártam, hogy Donna kinyalja belőlem.
Hagytam, hogy Sam munkához lásson. Én csak feküdni akartam, és élvezni a kefélést. Olyan szélesre nyitottam a lábam, ahogy csak tudtam, és éreztem a makkot a puncimba hatolni. Miközben Sam teljesen kitöltött, Donnára és a pasimra néztem. Látni akartam az arcukat, ahogy Sam felnyársal. Donna nagyon be volt indulva a látványtól, hogy a pasija pár centire tőle engem kefél. Rick lenyűgözve figyelte, ahogy Sam kúrja a nőjét. Ráadásul a menet hihetetlenül jó volt. Élveztem, hogy nyugodtan fekhetek, és Sam kihasználja a testemet. Merev farka keményen döngette a csöpögő puncimat.
Rick a szemem előtt gyúrogatta Donna mellét. Odanyúltam, megfogtam a kezét, és éreztem alatta Donna meleg, puha mellét, hegyes mellbimbóit. Azt akartam, hogy érezze, milyen gyönyör jár át új partneremtől. Párszor felnyögtem, miközben Sam keményen és gyorsan kefélt. Izzadságcseppek hullottak a mellemre.
Ekkorra már felfelé emelgettem a csípőmet, hogy rásegítsek Sam lökéseire. Szenvedélyesen csókolni kezdtem, remélve, hogy ettől még intenzívebb lesz az orgazmusa. A pumpálás sebességéből ítélve éreztem, hogy nem sokáig bírja már. És a tudat, hogy forró gecijét majd Donna fogja kinyalni belőlem, teljesen feltüzelt. Felfedeztem nyelvemmel Sam nyelvét, miközben egyre keményebben keféltünk, és ő egyre közelebb jutott az orgazmushoz.
Hirtelen megéreztem magamban farkának első összehúzódásait. Szorosan fogtam Rick kezét, miközben egy másik férfi belémélvezett. Annyira izgató volt ez így… Oldalra fordítottam a fejem, és megcsókoltam Donnát. Kíváncsi voltam, vajon mire gondolhatott aközben, hogy a pasija megbaszott.
Sam hangosan nyögve engedte belém forró spermáját. Őrült módra csókolgatta a vállcsontomat, és ez valamiért nagyon jó volt. Nyögdécselve engedte belém a hullámokat. Éreztem magamban a meleg anyagot. Alig vártam, hogy Donna megkóstolja.
Néhány utólagos összehúzódás után Sam felsóhajtott, és rámrogyott. Hagytam, hogy egy percig pihenjen bennem, de aztán finoman letoltam magamról, hogy Donna kinyalhassa belőlem a cuccot.

A hátamon feküdtem, lábaimat összezártam, nehogy kicsorduljon a puncimból a sperma. Donna rögtön elém helyezkedett. Amikor megéreztem a haját a combomon, széttártam a lábamat, hogy jól odaférjen a pasija anyagához. Felemelt fejjel néztem, ahogy arcát a puncimba temeti. Első csókjába belebizseregtem. Finoman kezdte nyelvelni Sam nedvét. Hihetetlenül jó érzés volt, ahogy kinyalta belőlem a spermát. Minden cseppet kinyalogatott, ehhez jó mélyen a lyukamba dugta a nyelvét, és nyalta a puncimat, mint egy fagyis tölcsért. Nedves nyelvével végigszántott a punciajkaimon is. Amikor mindent kinyalt belőlem, a vállára tettem a kezét. Nagy nyelést hallottam, és tudtam, hogy lenyelte a spermát. Tovább nyalogatott, éreztem, hogy nemsokára elélvezek. Hangos cuppogásokkal és szívásokkal nyalt.
– Tetszett? – tettem fel a költői kérdést. – Jó volt kinyalni a pasid gecijét a pinámból, Donna? Ízlett a nedvem és a pasid forró magja?
Nem válaszolt, csak folytatta a kényeztetést. Igazán profin nyalta a puncimat, pont a megfelelően körözött a csiklómon. Amikor nagyon eltalálta, belemarkoltam a hajába. Tudtam, hogy el fogom veszíteni a fejem.
Hirtelen végigszántott a testemen az orgazmus. Hihetetlenül jó volt végre elélvezni a hosszú, kemény szex után, aminek ráadásul még nem is volt vége. A gyönyör hullámai elektromos szikrákként csiklandozták a testemet, és összehúzták a hüvelyemet. A csípőm akkorákat rándult, hogy ellökte Donna arcát, de a lány tudta, hogy most nem szabad abbahagyni, úgyhogy vadul nyalt még egy kicsit, amitől egy második, még erősebb hullám is elárasztotta a testemet.
Az orgazmus egetverő volt; minden elködösült, egyszerűen átjárta testemet az öröm. Testem minden izma ellazult. Donna felemelkedett a puncimról, a combomat simogatta, és hagyta, hogy átjárjon az orgazmus. Még néhány kis rándulás végigszántott rajtam. A lány arcán nedvek csillogtak. Lefeküdt mellém, és mélyen, szenvedélyesen megcsókolt. Éreztem ajkán a nedveimet; ez az egyik kedvencem, ha egy másik nővel csinálom.
Ekkorra már az ágy közepén voltam, Donna rajtam, a két férfi kétoldalt. Tudtam, hogy Rick majd’ megőrül, hogy újra elélvezhessen, így megragadtam a kezét, és megkérdeztem, készen áll-e rá, hogy megbassza Donnát. Nem akartam siettetni a dolgokat, de meg akartam kóstolni a pasim gecijét a barátnőm puncijából.
Egyikünk sem mondott semmit, elhelyezkedtünk a következő menethez. Egy kis forgolódás után az ágy jobb oldalán kötöttem ki, ahonnan eddig Donna figyelte, hogyan kefélek a pasijával. Sam mögémfeküdt, kiskifli-nagykifli pózba, és vártuk, hogy a párjaink is elhelyezkedjenek. Közben éreztem Sam farkát a hátam alsó részén. Bár már a két orgazmus megpuhította, azért jó érzés volt, ahogy a bőrömhöz simult, és ahogy néhány utolsó csepp rámszivárgott belőle. Sam megcsókolta hátul a nyakamat és összedörzsöltük a lábunkat, miközben Rick kefélni kezdte Donnát.
A látvány, ahogy a pasim Donnát kefélte, még jobb volt, mint amikor a szopást néztem végig, és máris eszembe jutott, hogy nemsokára megkóstolhatom a következő orgazmus eredményét. Sam finoman simogatta a hátamat, így néztük, hogyan jönnek előttünk lendületbe. Azt hittem, Rick úgy fogja felnyársalni a lányt, ahogy Sam engem, de finoman és lassan dolgozott. Ahogy megcsókolták egymást, egy kis féltékenységet éreztem. Figyeltem, ahogy a pasim ajkai tapasztaltan kényeztetik a lány ajkát. Figyeltem, ahogy a nyelvük találkozik. Hallottam a lágy cuppogásokat, és tudtam, hogy Donna az egekben jár.
Rick visszafogottan dolgozott, lassú mozdulatokkal kefélte a barátnőmet. Egymás szemébe néztek, Rick beletúrt a lány selymes, szőke hajába. Sam átölelt hátulról, tenyerébe fogta a melleimet. A bimbóim hegyesen ágaskodtak. Kicsit közelebb csusszantam az előttem kefélő párhoz, már majdnem a bőrükhöz értem. Lábam Donna combjához simult, finoman a fülébe csókoltam. Megfogtam Rick fenekét, ahogy finoman pumpálta Donnát. Éreztem az izmain minden lökést. Donna hevesen zihált, de Rick tartotta az ütemet, nem gyorsított be.
Tudtam, hogy Rick az ilyen lassú menetek után nagyot tud élvezni, s mikor éreztem fenekét megfeszülni, sejtettem, hogy rátört az orgazmus. Halkan felnyögött, és lassú, hosszú hullámokban élvezett a barátnőmbe. Csípője fel-le mozgott, az utolsó csepp spermát is mélyen Donnába engedte. Az orgazmusa után szorosan átkarolta Donna fenekét. Még csókolóztak egy percig, aztán hátrahúzódott, és szólt, hogy vegyem át.
Kibontakoztam Sam öleléséből, és Donna fölé ereszkedtem, 69-es pózban.
– Nem kell kinyalnod, Donna, csak ki akarom próbálni ezt a pózt is.
De azért nyalogatott, na nem annyira, hogy el is élvezzek, de jó érzés volt.
Még sosem láttam ilyen közelről frissen baszott puncit. Csodás látvány volt. Az ajkacskák körül csillogott a puncilé, Rick spermája épp csak kicsordult a lyukból. Gyorsan felnyaltam egy cseppet, ami a lány combjára került, aztán hozzáláttam, hogy a nagyját is kinyerjem. Éreztem rajta a pasim gecijének ismerős ízét, de keverve Donna puncijának sósabb aromájával. Széttártam a puncit, mint egy virág szirmait, hogy a mélyén lévő gecihez is bejussak. Már csöpögött belőle, úgyhogy éhesen vetettem rá magam. Mélyen a puncijába fúrtam a nyelvem, örömmel hörpintettem ki belőle mindent.
Kegyetlenül dögös érzés volt kinyalni Rick forró nedvét Donna frissen telepakolt puncijából. El sem hittem, hogy tényleg megtörténik. Éreztem, hogy Rick és Sam is simogatnak, és szívből nyaltam Donnát. Úgy csókoltam a csiklóját, ahogy az enyémet szeretem, ha csókolják, folyamatosan változtattam a nyelvem sebességét és erősségét. Megpöcköltem párszor a csiklóját a nyelvemmel, aztán kis köröket írtam le körülötte.
Donna sokkal több hangot adott ki, mint én; hangosan nyögött és sóhajtozott. Éreztem forró leheletét a puncimon. De nem is maradt mozdulatlan; többször át kellett helyezkedjek, hogy hozzáférjek izgő-mozgó testéhez. Amikor már közel állt az orgazmushoz, lábát szorosan a fejemre fonta. Hirtelen megéreztem az összehúzódásait, ettől még egy kis anyag kicsurrant a puncijából. Az orrom a bőrének feszült, annyira az arcomba tolta a punciját, én pedig erősen nyelveltem a csiklóját. Rick gecije és a saját nedvei teljesen elkeveredtek az arcomon, pedig én tényleg mindent megpróbáltam, hogy felnyaljam a nemes keveréket. Lábával még erősebben szorított, és vad nyögésekkel kiélvezte magát.
– Hát – jelentette ki, amikor magához tért -, ez igazán nagy élmény volt!
– Nekem is – feleltem. – Nagyon izgató volt kinyalni téged, miután Rick megkefélt!
Mindannyian végighevertünk az ágyon. Én kerültem középre, Sam a jobb, Rick a bal oldalamra. Csodás volt mindkét oldalamon egy-egy férfit érezni. Kezdtem elbóbiskolni. A testem követelte a pihenést a kemény éjszaka után. Donna Sam túloldalán kötött ki, de azért áthajoltam a pasi fölött, hogy adjak neki egy jó hosszú, nedves jóéjtpuszit. Az arcomhoz értem; sperma, puncilé és nyál borította. Az ablakon kezdett beszűrődni a hajnali fény. Lábunk összefonódott, és hosszú, mély álomba merültem.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Megtanítalak maszturbálni - Szex Blog

Megtanítalak maszturbálni

Megtanítalak maszturbálni Megtanítalak téged is, mert nagy eséllyel nem tudod hogyan és mit kell csinálni, hogy igazán élvezd a szexet. Ez az ötlet néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, amikor egy barátnőm nálam volt a hétvégére, és beszélgettünk. Naná hogy a szex és az élvezetek is beszédtéma volt. Akkor jöttem rá, hogy a barátnőm, - nevezzük őt Erikának, - nem tudta, hogy mi fán terem az orgazmus. Annyit tudott csak, hogy a puncit kell piszkálni, és akkor...
A neten kezdődött - Szex Blog Történetek - szexblog.com

A neten kezdődött

Még remegtem a rám törő orgazmustól, mikor a mellemet kezdte szívni, szopni, majd közben a férfiasságát belém nyomta. Egyre hevesebben mozgott rajtam, majd megfordított és immár kutyapózban újból bennem volt.

author-avatar

Az írónk: SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Egy gondolat a következőről: „Miranda nagyszerű ötlete

 1. Admin szerint:

  Mivel még senki nem szólt hozzá, ezért felteszem a kérdést, hogy vajon mi adja ennek az írásnak az erejét? miért népszerű? Ha van 1 perced kérlek írd le néhány mondatban, hogy neked miért tetszik.

  • +0
  • -0
  • 0
  0 X
  Tetszik
  0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük