Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Egy bérház körfolyosóján

Egy bérházban laktam egészen mostanáig, ami számomra mindig izgalmas és kalandos volt. Egy ilyen házban, a hétvégék mindig csendesek, de inkább úgy fogalmaznék, hogy másféle hangokat hallhat az, aki nyitva tartja a fülét. A nyári napok még a vártnál is több élményt hordoznak magukban, ami általában valami izgalmat is rejt magában.

Én a negyedik emeleten laktam, fölöttünk csak a tetőtérbe beépített kis lakások vannak. A lift is csak a negyedik emeletig jár, onnan már csak lépcsőn lehet feljebb menni az ötödikre. Eddig sosem mentem fel oda, mert nem volt rá okom, egészen addig a napig.

Az történt, hogy egy reggel, a nyitott ablakomból, azt hallottam, hogy egy nő hangosan sikongat. Egy kis fülhegyezés után rájöttem arra is, hogy ez a hang kizárólag szex útján jön létre. Szóval a nő az ötödiken, épp szexel valakivel. Amikor végre abbahagyta, nem sokkal később kezdődik elölről. Na, gondoltam, ez a pasi is jól nyomja, alighogy befejezi, más tolja is a második menetet.

A gyanús az volt, amikor már az ötödiket nyomták. Akárhogy is, de egy átlagos pasi nem képes arra, hogy egymás után ötször meghágjon egy nőt. Meg kéne lesni. Ez csak egy gondolat volt, ami felbukkant az elmémben, de nem hagyott nyugodni, hisz ekkor már a következő menet ment.

Azon gondolkodtam, hogy ha felmegyek, akkor mit is csináljak? Megállok az ablaka előtt, és bekukkolok? Ez tök ciki lenne, főleg ha lebukok. Kopogjak be? Á, az nem helyénvaló. De akkor hogyan tudnám meglesni, hogy mi történik? Már csak azért sem, mert az ötödiken három lakás is van, és nem egyértelmű, hogy honnan jön a hang.

Az ablakomból rálátok a lépcsőházra, ezért úgy döntöttem, hogy figyelni fogom, hogy ki megy fel oda. A megfigyelés hetekig tartott, de nem láttam idegent, aki felment volna, de még helyi lakót sem. Az ötödiken lakik egy középkorú pár, őket kizárom. Ezen kívül van még egy anyuka is két gyerekkel, de férj, vagy pasi nélkül. Egy nő is lakik ott fent, aki nagyjából negyven körüli lehet, és viszonylag jól néz ki. Arra a következtetésre jutottam, hogy vagy a gyerekes anyu lehet, vagy a magányos nő, ám egyértelműen az utóbbi az esélyes. A baj csak az, hogy nem tudom melyik az a lakás.

Egy szombati napon, amikor más sötét este van, megint hallom a hangját. Na, mondom, most van itt az alkalom, hogy kilessem a sötétség leple alatt. Kilépek az ajtón, és felosonok a lépcsőn, majd megállok, és hallgatózok. Aztán tovább merészkedek, és az első nyitott ablakon benézek.  függöny behúzva, de bent sötét van, ezért megyek tovább. A következő ablak, mögött eléggé mozgalmas élet zajlott, az anyu épp igyekezett valami ételt beletuszkolni a két gyerkőcbe.

Megyek tovább, majd a következő lakás ablakánál, úgy tűnik megtaláltam, amit kerestem. Bent félhomály van, és csak egy tévé fényeit lehet látni. A tévé másik oldalán ott ül a közép korú pár, és épp tanakodnak valamin, ám a tévé miatt nem hallom hogy miről szól a csevej. Aztán meghallom a keresett hangot. Egy nő, éppen sikongatva élvez. Megvan amit kerestem, án kissé csalódott vagyok ez eredmény miatt, hisz nem erre számítottam.

Csendesen elindulok vissza a lépcsőház felé, igyekezve, hogy ne vegyen senki észre. Amikor elhaladok az utolsó ablak előtt is, – ami idefelé jövet az első volt, – lemerevedek. Visszalépek, hogy benézhessek az ablakon, amikor meglátom a negyvenes nőt, amint a szoba közepén áll, és mintha egy tükör előtt pózolna. Persze tök meztelenül. Ahogy nézem, azon gondolkodom, hogy vajon ő képes lenne-e, olyan hangokat kiadni, mint amiket én is hallottam.

Amig nézem őt, ő úgy tesz, mintha valakinek címezve adná elő a műsorát. Vonaglik, simogatja magát, és úgy általában felizgat. Arra eszmélek, hogy áll a faszom, mint a cövek. Ekkor a nő kimegy a szobából, amiből arra következtetek, hogy vége a műsornak. Vissza gyömöszölöm a farkam a nadrágba, és épp indulnék, amikor fény gyúl, és a nő visszatér, a kezében egy bazi nagy dildóval. Leül a kanapéjára, a lábait felhúzva megsimogatja a punciját, csak úgy az ujjaival.

Elég meredek a szituáció, ugyanis a szobában fényló világosság pont megvilágít engem, és így megláthat akár ő is, vagy bárki, aki a házban jön-megy. Amikor ismét odanézek, akkor a dildó már félig benne van, és laza mozdulatokkal betolja, majd kiengedi.

Én egy kicsit hátra lépek, egészen a folyosó korlátjáig, hisz így kevésbé esik rám a fény, és talán kevésbé feltűnő, hogy az álló farkam masszírozom. Ez a jelenet egészen addig folytatódik, amig a nő elélvez. Nagyon látványosan csinálja, ficánkol és vonaglik, és persze közben sikongat is, ahogy az kell. Majd, miután végzett, feláll, letörölgeti a szerszámát, majd egy hirtelen mozdulattal odalép a függönyhöz és félrerántja.

Ahogy kikönyököl a párkányra, egyből meglát, a félreérthetetlen pózban. Az egész olyan hortelen történt, hogy nyögni sem bírtam.

– Á, Egy kedves szomszéd a kukkoló. – mondja nekem mosolyogva.
– Bocsánatot kérek, de nem tudtam ellenállni a látványnak, és hát magával ragadott az izgalom.
– Jól tetted. Csak kár hogy nem láttam, hogy csinálod.
– Szóval nem haragszik rám?
– Dehogy haragszom, épp ellenkezőleg, örülök, ha a rajongóim is velem tartanak a játékban.
– Rajongó? Én is a rajongója lennék?
– Minden jel erre mutat. Kész vagy már?
– Még nem.
– Akkor gyere ide hozzám. – Mondja nekem a nő, miközben megnyalja a szája szélét. – Szeretnéd ha leszopnálak? Vagy megelégszel azzal, ha kiverem neked?
– Nem is tudom. Ez most elég kellemetlen helyzet.
– Ha neked kellemetlen, akkor menj haza. – mondja nekem, majd felegyenesedik, mint aki távozni készül.
– Nem úgy értettem.
– Hát hogy?
– Csak arra gondoltam, hogy ez mennyire ciki, hogy a szomszédomat kilesve maszturbálok egy nő ablakában.
– Mint mondtam, kedvelem a rajongókat. Nos, mi a válaszod? Válasz helyett csak lépek egyet előre, aztán még egyet, hogy biztos legyek abban, hogy már eléri a farkam.
– Szóval csak verjem ki?
– Ahogy szeretnéd. Én benne vagyok minden jóban.
– Gyere közelebb. Egészen odaállok az ablakpárkányhoz, mire ő felhasal arra, és így egészen közel kerül a farkamhoz. Eleinte csal lassan nyalogatja, majd a szájába veszi, és szopni kezd. Isteni, ahogy szopni tud, és én majdnem elélvezek tőle, amihez hozzájárul az is, hogy már vagy negyedórája verem rá.
– Mindjárt elélvezek. – mondom neki, hogy legyen alkalma eldönteni, hogy nyeli vagy elengedi. Amikor már lüktet a farkam, mert pillanatokon belül elélvezek, akkor elenged a szájával, és a kezével markolja meg, majd gyors tempóban kiveri a farkam, és az összes gecimet az arcára engedi. Ezután az ujjaival begyűjti, és lenyalogatja.

– Nagyon fimon vagy. Köszönöm, de most megyek aludni. Jó ét.
Ezzel elhúzz a sötétítő függönyt, eloltja a villanyt, és beálla teljes csend.

Az még el kell mondanom, hogy még sokszor megismételtük ezt az ablakon át szopást, de később ennél több is volt, mert hetente néhány alkalommal nála töltöttem az éjszakát is.


Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni.Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég...
Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex – Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex - Hogyan szerezz örömet a barátnődnek. Athena Douris a világ leghíresebb leszbikusainak egyike, számos leszbikus magazin szerkesztője, aki kétségkívül nagyon sokat tud arról, mi minden tudja lázba hozni, felcsigázni a női testet. Athena Douris beavat az orális szex rejtelmeibe. Lehet, hogy a kezdet néha viszontagságosnak tűnik, de cikkünkben közölt útmutatók alapján talán legközelebb jobban fog menni. Megéri igyekezni, mert ha jól csinálod, a barátnőd hálás lesz érte!ELSŐ LÉPÉS: Ha orális szexre kér...
egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet.Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...
A szomszéddal maszturbáltam 4 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 4

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 4. rész Reggel korán felébredek. Először azt sem tudom hol vagyok, de aztán apránként előbukkannak a tegnapi nap emlékei. Igen, emlékek, ezt megőrzöm az életem emlékkönyvében. A szemem nyitva, de nem mozdulok. Jó így. Csak a szemem járja körbe a szobát, ami egyszerű, de ésszerű berendezésű, nincs benne semmi személyes, igazi vendégszoba. Eszembe jut, hogy nincs itt velem a cuccom, sem a...
Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

Gyönyör a fürdőben - Szex Blog Történetek

Gyönyör a fürdőben

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

Libegő gyönyör

Libegő gyönyör Hát ez mi? Éreztem kezeit a combomon felfutni, és megint a gombjaimon matatni. Mit akar? Álló dákóval kell majd kiszállnom odalent? De ő csak folytatta a ki- és felszabadító tevékenységét, és hamarosan bejutván az alsómba, megmarkolta farkamat.A 21-es busz nagy nehezen felkecmergett velünk végállomására, a Normafához. Mihelyt menetrendjére várva leállította a motorját, végre jó levegőt szívhattunk, és Kedvesem csókja még jóízűbb lett, mint bármikor. Gyönyörű őszi napsütés öntötte el a hegyet, és az...
leszopta-a-faszt

Szex a webkamera előtt

Szex a webkamera előtt Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgycsőben ragadt mennyiséget. Majd oldalról belenézett mosolyogva a kis...
A telefonom csörgése ébresztett - Szex Blog Történetek

A telefonom csörgése ébresztett

Barbi tudta ezt, de határozottan elkerekedett a szeme, amikor a mondatom befejezésével szinte egy időben bokámig toltam a nadrágom, és egy laza mozdulattal kiléptem belőle. Levettem a felsőm is, mire a szoba ajtóig értem. Ott volt egy szék általában arra pakolom a ruháimat.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük