Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szomszéd kiscsaj a tetőn masztizik

A szomszéd kiscsaj, ha jól belegondolok, talán volt vagy tizenhat éves. Nagyon ritkán láttam őt, és az az igazság hogy nem is igen foglalkoztam vele. A szülei reggel elmentek otthonról, és csak estefelé értek haza, ám ő már délután otthon volt. Nem láttam őt, de a zene, ami tőle áradt, az jelezte mindig, hogy otthon van. Az ő bejáratuk, nagyjából a miénkkel szemben volt, és a kettő között, egy hatalmas és terebélyes fa is állt. A két birtok között meg egy masszív kerítés.

A kert utca felőli szakasza, talán négy méter volt, ám a hátsó rész nálunk hosszan elnyúlt, vagy húsz méterre. Az ő birtokuk, a ház végénél véget ért. Ezért én nyugodtan napoztam a kertben, sok esetben egész nap meztelenül jöttem-mentem, és a kerti asztalnál töltöttem a legtöbb időmet. Időnként látogatók is jöttek hozzám, ám ők tisztában voltak azzal, hogy én nudista vagyok, és otthon is meztelenül vagyok.

Egy alkalommal, észrevettem, hogy a szomszéd kiscsaj kint heverészik a tetőn. A szobájának az ablaka alatt volt egy olyan kis tető, ami az alatta levő részhez tartozott, án a cserepeken kívül nem volt rajta semmi. Ahonnan én ráláttam, amikor észrevettem őt, az a kerti asztal, mögötte fák, és az orgonabokrok. Csak egy rés volt a zöld növényzetben, ahonnan láthattam annak a kis tetőnek a szélét.

Ahol én ültem, onnan pont oda láttam, de mivel én a napernyő árnyékában ültem, nyugodtan megleshettem, hogy mit csinál a tetőn. A fején egy füles volt, – gondolom zenét hallgatott, – miközben a nyakát nyújtogatta felém. A kis csitri. Nem is foglalkoztam vele tovább, jöttem-mentem, és tettem a dolgom.

Meg is feledkeztem erről, de néhány nappal később, ismét kiszúrtam őt. A helyzet most más sokkal egyértelműbb volt. Kint feküdt az előtetőn, én nem volt rajta más, csak egy apró tanga, a fején a füles, és jól láthatóan megint engem mustrált. Mi a fene, csak nem rám kattant a kiscsaj? Ismét elment róla a figyelmem, de néhány perc múlva megint eszembe jutott, és amikor odanéztem, ledöbbentem. A csajszi még most is ugyan úgy heverészik mint az előbb, ám most annyi a különbség, hogy az egyik keze a tangájában matat. Na de ilyet! Nem gondoltam volna róla. Csináld csak ha jól esik. Gondoltam magamban, majd rájöttem, hogy ha én megteszem minden nap, akkor ő miért ne tehetné meg.

Ahol ő van, onnan nem láthat mindent, csak azt hogy ott ülök, és a laptop van előttem, amit buzgón nyomkodok. Amikor ismét odapillantok, azt látom, hogy helyezkedik, mert jobb pozícióba akar kerülni, talán hogy jobban láthasson. Na, gondoltam segítek neki egy kicsit. Elkezdtem átrendezni a terepet, úgy tetem, mintha a napernyőt igazítanám meg. Majd elsétálok az ajtómig, és a házból kihozok egy másik napernyőt is, hogy felállítsam. Ez persze csak egy taktikai lépés volt, hisz csak azt akartam megtudni, hogy tényleg követ a tekintetével, vagy csak a véletlen műve, hogy úgy tűnik, engem néz. A gyanúm beigazolódott. Amikor elindulok, ő is helyzetet vált, és szinte végig követi az utam, egészen addig, amig a kettes számú napernyőt is felállítom az asztal fülé. Amikor visszaülök az asztalhoz, immár egy másik székre, akkor a csajszi is felveszi az előző pozícióját, és folytatja a puncisimit.

Most már világos, hogy rám veri a punciját. Ez a gondolat bennem is felébreszt valamit, amitől a farkam kezd egyenesbe jönni. Kicsit rá is segítek a kezemmel, hogy egyértelműbb legyen a dolog. Ekkor a lány, már nyíltabbá válik, és feltérdel. A cipőfűző méretű tangája igencsak félre van csúszva, és ahogy engem bámul, egyre hevesebben masztizik.

Aztán valami közbe jön, Egy hang kiált a lánynak.
– Csilla, gyere mert mennünk kell.
– Máris megyek. -. mondja a lány, majd bemászik az ablakon.

Gondoltam, hogy mára vége a műsornak, és ha már ilyen pompásan áll a farkam, akkor kezelésbe veszem, hogy legalább nekem legyen kellemes befejezés. Hozzálátok, hogy rendesen leápoljam a farkam, és hamar bele is melegedek. Mivel a vizuális előjáték már megvolt, hamar eljutok a csúcsra, amikor odapillantok a tetőre, és látom hogy a csajszi megint ott van, és most már tanga nélkül, tök meztelenül, térden állva simogatja magát. Na ez volt az utolsó csepp számomra, amitől egyből elélvezek. A testem megfeszül, és kilő belőlem a sok geci, amiből megy mindre, és mindenhova. Ekkor hallom meg azt a cincogó hangot, ami a szomszéd felől jön. A kiscsaj is megfeszül, szinte hanyatt esik, és úgy élvez el, hogy a szemeit rám szegezi, és vadul simogatja, ujjazza a punciját, miközben a másik keze a pici cicijét masszírozza, én meg csak nézem őt. Amikor már kész van, akkor ismét engem keres a tekintetével, és dob nekem egy csókot. Majd egy hirtelen mozdulattal beveti magát az ablakon.

Ezek után, néhány napig rossz idő volt, így pucérkodás is elmaradt, ám az azt követő napon, összefutottunk a kapuban.
– Szia. Ugye nem mondod el a szüleimnek?
– Dehogy mondom, ez legyen a mi titkunk.
– Köszönöm. – mondja nekem, majd bemegy a házba, én meg megyek a dolgomra.

Másnap megint a kertben ülök, a kedvenc helyemen, amikor egyszer csak besétál hozzám, köszön, majd leül az egyik üres székre.
– Szia, gondoltam meglátogatlak.
– Szia, mesélj, mi járatban vagy?
– Csak beszélgetni akartam, ha van hozzá kedved.
– Persze hogy van. Az első, amit tudni szeretnék, hogy hány éves vagy?
– Tizenkilenc.
– Tényleg? Ne vedd zokon, de tizenhatnak néztelek.
– Ezzel nem vagy egyedül, a legtöbben sokkal fiatalabbnak tartanak.
– Nem baj. Elárulod hogy miről szeretnél beszélgetni?
– Igen, vagyis… Nem tudom.
– Mégis, mire gondolsz?
– Valójában arra gondoltam, hogy…
– Mond már ki, hisz csak ketten vagyunk.
– Jó. Szóval arra gondoltam… illetve azt szeretném mondani… Francba. Ez így tök ciki.
– Nem ciki, csak mond ki, mi jár a fejedben.
– Jól van, szóval arra gondoltam, hogy szeretném egészen közelről nézni, ahogy maszturbálsz, mert ez engem nagyon felizgatott.
– Rendben.
– Tényleg?
– Persze, nincs ebben semmi rossz, és ha ezzel neked örömet okozok, akkor szívesen megteszem. De bevallom ez nekem is jól eső érzés, hogy megtisztelsz a bizalmaddal.
– Köszönöm.
– De mondok neked még jobbat. Ha van hozzá kedved, akkor akár csinálhatnád te magad is.
– Mit? Hogy én is masztizzak közben?
– Úgy is jó, de nem erre gondoltam, hanem arra, hogy ha van kedved, kiverheted a farkam.
– Tényleg? Jaj de jó. Köszönöm. – mondja nekem fülig érő szájjal, miközben feláll a székről odalép hozzám, és egy hatalmas cuppanós puszit kapok tőle.

Ettől kezdve egész nyáron, ha tehette, ha nem voltak otthon a szülei, akkor átjött hozzám, és együtt töltöttünk jó sok időt.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Inga, én és az új kilátó - Szex Blog

Inga, én és az új kilátó

Inga teste megfeszült, hangja elcsuklott, majd egy pillanat múlva hangos sikolyokkal fűszerezve járta át testét a gyönyör.
Orgazmusa pillanatában én is átadtam magam az érzésnek. Lüktetve ontottam magamból forró testébe a nedveim.
Gyönyöre hosszan elnyúló és lassan lecsengő volt. Inga, kéjrudam minden egyes pulzáló mozdulatára halk nyögéssel reagált, miközben én lecsukott szemmel és remegő lábakkal adtam át magam a testemet elöntő hullámzó érzéseknek.

A szomszéd nő egy valódi kukkoló - Szex Blog Történetek

A szomszéd nő egy valódi kukkoló

Ettől megint kiver a víz, és a farkam ismét teljes hosszában kimerevedik. – Igen, így jó lesz, csináld csak. Hátra dőlök a fotelban, és úgy nézem, mint egy mozifilmet. Ahogy az egyik keze ujjai a szeméremajkait simogatják, a másik kezével a feneke alatt közelit a punci felé, és előbb egy, majd két ujja belecsúszik, és így a két kéz szinkronban dolgozik. Ekkor már én sem fogom vissza magam, és a farkam simogatom, ami láthatóan Timinek is tetszik, mert az ujjai egyre gyorsabban mozognak. Ki-be, fel-le.

Hűtsük le magunka egy kicsit - Szex Blog

Hűtsük le magunka egy kicsit – Ruhynga X.

Egyik kezét fel-le mozgatta rajtam, a másikkal közben a golyóimat masszírozta. Majd újra a szájába csúsztatott. Éreztem, hogy közeleg a vég. – Mindjáhhhhhhhhhhrt elévezekhhhhhhh! – suttogva próbáltam a tudtára adni. Nem voltam benne biztos, hogy hallotta-e, vagy csak nem vett róla tudomást, de egy pillanatra sem állt meg. Kati szenvedélye magával sodort. Elementáris erőjű gyönyört okozott. A mennyiség, ami kilövell belőlem elárasztotta Kati torkát.

Egy gondolat a következőről: „A szomszéd kiscsaj a tetőn masztizik

 1. TIvadar szerint:

  Az én szomszédom nem fiatal, nagyjából 40 éves, és nem a tetőn, hanem az erkélyen maszturbál. Mindig meglesem, de a nejem elől bújni kell, mert kitekerné a nyakam, meg a szomszéd nőnek is, ha megtudná.

  • +0
  • -0
  • 0
  0 X
  Tetszik
  0% 0%

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük