Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Szexrandi a kertem végében a szomszéd nővel

A kertem végében van néhány szalmabála, amit azért vettem meg, mert tervem van vele. Nem sok, alig egy tucatnyi, de mivel nem akartam, hogy szem előtt legyen, a telek hátsó végében raktam le egy kupacba.
Ez így is volt egy ideig, ám egy napon észrevettem, hogy a bálák szét vannak túrva. Elképzelni sem tudtam, hogy ki vagy mi csinálta, de azért összepakoltam, a végén egy fóliával is letakartam az egészet, hogy ne ázzon el.

Néhány nappal később megismétlődött a dolog, aztán többé-kevésbé rendszeressé is vált. Napközben nem vagyok otthon, a városban dolgozom egy biztonságtechnikai cégnél, ám egyszer úgy alakult, hogy a kocsiban maradt néhány IP kamera, ami nem lett felszerelve, mert a megrendelő elszámolta magát.
Na, gondoltam, most legalább megtudom, ki túrja szét a báláimat. A ház oldalára felszereltem egyet, ami pont a szalmabálákra irányul.

Másnap, amikor hazaértem, ismét a megszokott helyzet fogadott. Nem is foglalkoztam vele tovább, bementem a házba, és beindítottam a gépemet. Bingó. A rendszer rögzített négy fájlban mindent, ami történt. Elindítottam az elsőt.

Mivel ez mozgásérzékelővel működik, mindjárt az első filmen meglátom Marit, a szomszéd nőt, amint átmászik a kerítésen. Nem nagy kerítés, szinte csak átlép rajta és már bent is van a telkemen. Mari előbb körülnéz, elsétál a házig, benéz az ablakon, majd visszamegy a szalmákhoz, és az egyik felsőt lerángatja a kupacról, majd leül rá, és mintha várna valamire.

Egy kicsivel később leveszi magáról a ruháját, amin viszont én csodálkozok el, nem is kicsit. Abban a zsákban, amit ő ruha gyanánt visel szinte mindig, olyan formás test rejtőzik, amit ritkán látni. Szóval Mari kényelembe helyezi magát, majd hátradől, és a szétrakott lábai között matat a kezeivel. Masztizik. Kár, hogy nem a kamerával szemben van, mert így nem sokat látok belőle, de azért felizgat a dolog.

Meglepő, hogy így látom őt, mert férje is van, akiről… Nocsak! Amíg ő maszturbál, a kerítésnél megjelenik még egy alak, akit szintén felismerek. Józsi az, aki két házzal lejjebb lakik, és aki szintén családos ember, két gyerekkel. Józsi is átmászik a kerítésen, majd odamegy Marihoz, aki mintha már várta volna őt.
Józsi nem sokat teketóriázik, megáll előtte, letolja a nadrágját, majd a nő lábait megfogva magához húzza. Minden bevezető nélkül benyomja Mariba a faszát, és baszni kezdi. Semmi erotika vagy előjáték, csak a baszás.

Az aktus nem tart sokáig, mert Józsi két perc alatt elélvez. A faszát kirántja a pinából, majd kiveri a nőre. Ezután felhúzza a nadrágot, majd, mint aki jól végezte dolgát, a kerítésen át távozik.

Mari megint elterül a szalmán, majd letörölgeti magáról a gecit, aztán folytatja a maszturbálást, mert a két perc szerintem neki nem volt elég, hogy elélvezzen. Addig simogatja magát, amíg végül elélvez, de nem hagyja abba, meg sem áll egészen addig, amíg három orgazmusa nem lesz.

A másik három videón nincs semmi, csak egy macska, ami szintén beugrik a kerítésen, két gyerek, akik a réten játszanak kicsit távolabb, és egy madár, ami elszáll a kamera előtt. Felszerelve hagytam a kamerát, hogy lássam, mi történik. Ahogy azt gondoltam, néhány naponként megjelent a párocska egy gyors szexre, bár Mari szempontjából nem igazán az, mert Józsitól ő sosem élvezett el. Mindig csak hétköznapon jöttek össze, hétvégén soha.

Egy nap úgy alakultak a dolgaim, hogy nem kellett mennem dolgozni, nem volt megrendelés, ami nyáron előfordul. Ezen a napon otthon vagyok, és csak pihenek, amikor eszembe jut a kamera által megfigyelt szalma. Bekapcsolom a gépet, és ránézek. Mari megint ott ül a bálán egy szál semmiben, és csak vár. A felvétel szerint már vagy negyedórája, de Józsi még sehol sincs. Talán valami dolga akadt, és nem tud eljönni.

Én csak nézem a nőt, mert szép. Ezelőtt sosem láttam más ruhában, mint amit visel, ami mindenét eltakarja. Olyan, mint egy zsák, amiben krumpli van, de lehet akár alma is, vagy bármi más. Mari esetében a bármi más, az formás mellek, kerek fenék, és minden olyan, amitől egy nő szépnek mondható.
Mari még egy ideig vár, majd elkezdi egyedül a játékot. Ledobja a ruháját, majd elhelyezkedik, és megint masztizni kezd. Amíg őt nézem, a farkam feláll, ahogy eddig is, mert be kell ismernem, hogy felizgat a látvány. A kezem önkéntelenül is a farkamra csusszan, és rámarkol. Ahogy nézem őt, én is maszturbálok vele. Aztán jön egy gondolat. Elteszem a farkam, és kimegyek hozzá.

Ahogy közelítek felé, egyből észrevesz. Abbahagyja, amit csinál, majd a ruháját maga elé tartva, ijedten néz rám.
– Szia. – köszönök rá, miközben megállok előtte.
– Szia. – mondja ő is. – Ne haragudj!
– Miért haragudnék?
– Mert… rajtakaptál.
– Nem gond. Láttam én már nőt maszturbálni.
– Szóval mindent láttál?
– Mindent még nem, de…
– Ugye nem mondod el neki?
– Kinek és mit?
– A férjemnek.
– Ugyan, én nem is szoktam vele szóba állni.
– Biztos? Ha akarod, akkor…
– Mit?
– Szóval, ha nem mondod el neki, akkor én veled is…
– Mire gondolsz? – kérdezem tőle, mintha nem tudnám.
– Ha… Ha nem mondod el neki, akkor én leszoplak.
– Ugyan, erre semmi szükség.
– Nem akarod?
– Nem erről van szó.
Mari most maga mellé hajítja a ruhát, amivel eddig eltakarta magát, és csábító mosollyal néz rám. Kinyújtja felém a kezét, és megmarkolja a nadrágom szélét.
– Én szeretném.
– Mit is szeretnél?
– Hogy… hogy… szóval azt.
Mari hozzálát, hogy kioldja a nadrágomat, majd előveszi a farkam, ami már jócskán áll.
– Látom, te is akarod.
Mari előrehajol, majd a farkam végét a szájába veszi, hogy aztán óvatos nyelvcsapásokkal még jobban felizgasson.

Élvezem a helyzetet, és hagyom magam, de aztán eszembe jut a kamera, ami most is működik és mindent vesz, ezért igyekszem úgy helyezkedni, hogy az a legjobb képet mutassa. A helyezkedés eredményeként Mari azt gondolja, hogy tényleg meg akarom őt dugni, ezért ő is addig mocorog, amíg az álló farkam egyszerűen belecsusszan.
– Ez az, így nagyon jó. – mondja nekem, miközben rámozog a farkamra.
Ha már így alakult, akkor miért ne. Lendületesen kúrom a punciját, aminek hatására Mari elélvez. Még liheg, amikor eltol magától, majd hasra fordul, feltárva felém a hátsóját.
– Most hátulról is basszál meg!

Odalépek hozzá, majd becsúsztatom neki a farkam, hogy megismételjük az előző menetet. Úgy tűnik, így egy kicsit tovább tart nála a dolog, vagy csak mert ez már a második lenne. Ahogy baszom őt hátulról, a szemem sarkában mozgást érzékelek, és amikor odanézek meglátom Józsit. Nem csinál semmit, csak néz. Talán most jön rá, hogy a nőt, akit eddig ő kúrogatott, most más bassza. Így járnak a későn jövők.

Én tovább baszom Marit, amikor eltol magától, hogy a farkam is kicsusszan belőle.
– Most a segglyukamat is! Basszál meg jó alaposan!
Ahogy a kezével széthúzza a fenekét, odaillesztem a farkam a lyukhoz, mire ő rámozdul, és simán bemegy neki az egész tövig.
– Ez az, basszál erősen!
Teszem amit mond, ám közben megint Józsira nézek, aki már nem csak áll, hanem a nadrágjából kiálló farkát masszírozza.

Amíg Mari seggét baszom, ő csak jajgat és vinnyog, mintha fájna neki, ám ennek ellenére mégis elélvez. Érzem a farkamon, ahogy lüktet a belseje, majd lassan elernyed. Eközben Józsi is a csúcsra ér, nemes egyszerűséggel telefröcsköli a kertemet gecivel, majd dolga végeztével elteszi a farkát, és távozik. Pont időben, mert Mari most megfordul, és ráveti magát a farkamra, hogy szopja. Ügyes a nő, így hamar a szájába élvezek.

Miután én kész vagyok, ő még mindig ott ül előttem, és a száját törölgeti.
– Így már jó? – kérdezi tőlem.
– Persze, hogy jó.
– Akkor nem árulsz el a férjemnek ugye?
– Nem is akartam ilyet tenni.
– Tényleg? Akkor most feleslegesen hagytam magam megdugni?
– Szerinted felesleges volt?
– Nem. Én nagyon élveztem. Máskor is megismételhetnénk.
– És mi lesz Józsival?
– Róla honnan tudsz?
– Tudod, beszélnek ezt-azt a faluban.
– Ó, baszki!
Azt persze nem mondhatom el neki, hogy már hetek óta filmre veszem a romantikát nélkülöző randikat.
– Nyugi, tőlem nem fogja senki megtudni.
– Köszönöm. Most mennem kell.

Mari belebújik a ruhájába, majd ahogy jött, távozik, a kerítésen át. Én még maradok egy kicsit, visszapakolom a bálákat, amik már meglehetősen le vannak strapálva, majd a végén a fóliát is ráterítem. Dolgom végeztével, kellemesen kifáradva bemegyek a házba, majd becsukom magam után az ajtót, amikor megszólal a csengő.

Kinézek a kapu felé, ahol ott ácsorog Mari férje, Feri és Józsi. Kisétálok hozzájuk, majd üdvözlöm őket.
– Jó napot. – mondja Feri komor ábrázattal. – Úgy tudom itt van nálad Mari.
– Már miért lenne itt? – kérdezek vissza, mire Feri Józsira néz.
– Azt mondták nekem.
– Akkor bizony rosszul mondták, mert nincs itt nálam.
– De igen, láttalak titeket, amint a kert végében basztatok.
– Tényleg? – nézek rá Józsira. – Én is láttam sok dolgot a kertem végében, gyertek be, és elmesélem, hogy miket.

Amíg ezt kimondom, Józsira kacsintok, aki mintha tudná, hogy rajtakaptam őket, inkább visszavonul.
– Most nem érek rá – mondja zavartan. – Nekem most dolgom van.
Józsi sarkon fordul, és elsétál az utca vége felé.
– Igaz, amit Józsi mondott? – kérdezi tőlem Feri.
– Már hogy lenne igaz? Te hiszel ennek a lókötőnek?
– Nem, de… Olyan hihetően mondta, hogy bedőltem neki.
– Akkor jó, ha megtudok valamit, akkor ígérem neked fogok szólni elsőként. De most dolgom van. Szia Feri.

Bemegyek a házba, és bekapcsolom a videót, kíváncsi vagyok rá, mit rögzített a kamera. Amikor beindul a rendszer, megjelenik a monitoron a kertem hátsó fele, ahol épp sétálok Mari felé. Magam alá húzom a székemet, amikor kopognak. Megáll a mozdulatom, majd megyek az ajtó felé, és kinyitom. Mondhatnám, hogy meglepetés, de valahogy sejtettem, hogy Mari lesz az.
– Szia. – köszönök rá ismét.
– Szia. – mondja lesütött szemmel, és csak áll előttem.
– Mi az? – kérdezem őt, mire rám emeli a tekintetét.
– Láttam beszéltél vele.
– A férjeddel? Igen.
– Elmondtad neki?
– Én nem, de gyanítom, hogy Józsi igen, mert együtt jöttek.
– Baszki.
– Ne aggódj, én fedeztelek, nem mondtam semmit, sőt inkább azt hazudtam, hogy nem is voltál itt, nem is láttalak. Így most majd Józsi magyarázkodhat azért, amit esetleg elmondott a férjednek.
– Rendes vagy. Bejöhetek?
Mivel a videó még most is megy, nem látom jó ötletnek, hogy bejöjjön, mert nem tudom miként reagálna rá, hogy felvettem az egészet.
– Most nem alkalmas, tudod… épp takarítok.
– Akkor majd én segítek neked – mondja Mari, majd besétál mellettem.
Mit tehetnék, becsukom az ajtót és megyek utána. A nappaliban érem utol, ahol Mari áll a tévé előtt, és nézi, ahogy épp a farkam szopja.
– Te felvetted?
– Igen.
– Miért?
– Mert már egy ideje szét van baszva a szalma, és meg akartam tudni, hogy miért.
– Ez tök izgi.
– A szalma?
– Nem, dehogy. Hanem a videó. Még nem láttam magam így, és ez most baromi izgató.
– Tényleg?
Mari nem válaszol, csak leül a tévé elé a kanapéra. Egy ideig csak nézi, majd rám néz.
– Neked is tetszik?
– Még nem volt alkalmam megnézni.
– Azt is felvetted, amikor Józsi megbaszott?
– Igen.
– Megnézhetem?
– Persze. – mondom neki, majd leülök mellé, és a távirányítóval kikeresem a kérdéses videót, majd elindítom.
Amikor már megy a videó, Mari csak nézi, mintha még sosem látott volna filmet. A szemei tágra nyitva, úgy bámulja, mint egy gyerek, a csilingelő karácsonyi vasutat. Mit tagadjam, nekem is izgató a dolog, a farkam megint meredezik.
– Ez tényleg felizgat. – mondja ismét.
– Miért?
– Nem tudom. Jó nézni, ahogy a számba veszek egy faszt, és addig szopom, amíg…
Mari elhallgat, majd a ruháját a derekára húzza, és a lábai közé nyúl, aztán a puncitól nedves kezét az orrom elé tartja.
– Látod?
Naná, hogy látom! Már nyúlnék érte, hogy lenyaljam az ujjáról, de megelőz, és a saját szájába dugja az ujjakat, és addig szopogatja, amíg el nem tűnik róla.
– Jól van, elég volt Józsiból, inkább nézzük a másikat.
– Melyikre gondolsz?
– A tiédre. Te jobb pasi vagy, mint Józsi, inkább téged néznélek.
Ez hatott. Ismét elindítom a mai felvételt, ha tetszik neki, akkor nézzük azt. Hátradőlök, amikor Mari is ezt teszi, majd még jobban felhúzza a ruháját, és simogatni kezdi magát. Ez meghozza a kedvem, hogy én is kielégítsem magam, ezért kiveszem a farkam a nadrágból, hogy én is együtt maszturbáljak vele.
A különbség csupán annyi, hogy amíg ő a tévét bámulja, én őt nézem, bár néha vet rám egy pillantást.
– Tetszik? – kérdezi tőlem.
– Nagyon – válaszolok neki elcsukló hangon.
Ő erre még nagyobb tempóban simogatja magát, majd megáll, és csak néz engem, ahogy a farkam húzgálom. Feláll, elém lép, és rám ül, így egy pillanattal később már tövig benne van a farkam, ő meg lovagol rajtam.
– Igenn… így… sokkal… jobb… nézd… most…élvezel… a… számba…
Ezt úgy mondja végig, hogy közben fel s le jár rajtam, miközben egyre mélyebben liheg, és az utolsó szónál el is élvez. Amikor az orgazmus rátör, szinte rám préseli magát, és remeg, mint a nyárfalevél. Amikor lecsillapodik egy kissé, ismét visszaül mellém.
– Láttad? – mutat a képernyőre.
– Arra gondolsz, amikor kiszoptad, és a szádba fröcskölt a geci?
– Igen arra. Nem is tudtam, hogy ez ennyire jól mutat videón.
– Én még nem vagyok kész – mondom neki. – Ha akarod megint megteheted.
– Naná – mondja nekem vigyorogva, majd elém kuporodik a szőnyegre, és rábukik a farkamra.
Mari ügyesen tud szopni, ritka az olyan nő, aki ennyire ösztönösen csinálja jól. A lelkesedése és a technikája révén hamar a csúcsra érek, már csak a kezével veri a farkam, a tátott szája meg várja, hogy megtöltsem.
Az első csepp egyenesen a torkába megy, majd a többi is követi, ám van, amikor mellémegy, akkor az orrán vagy az arcán landol. Az utolsó cseppeket már csak kiszopja, hogy a végén tisztára nyalva elengedje a farkam.
– Megint fincsi volt. Neked is jó volt ugye?
– A legjobb, amit valaha éreztem. Ügyes vagy.
– Köszi. De most már mennem kell, nehogy az a barom megint keresni kezdjen. Szia.

Mire az utolsó szót is kimondja, már a ruha is rajta van. Aztán odalép a szoba ablakához, kinéz jobbra, balra, majd egy macska ügyességével kiugrik rajta. Mire én is odaérek, már csak a saját kertjük végénél látom a ruháját meglebbenni.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A barátnőm ex-pasijával kúrtam a kanapén - Szex Blog

A barátnőm ex-pasijával kúrtam a kanapén

Péter kajánul vigyorog, majd helyezkedni kezd, kissé lejjebb tolja a nadrágját, majd a farkát kezdi el masszírozni. Amikor már elég jól áll a dolog, akkor kicsit előre dől, és bekapja a saját farkát, de nem csak a hegyét, hanem legalább a felét a torkára tolja, majd szopni kezdi.

Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Szex a parton - Szex Blog Történetek

Szex a parton

Anne-Mary fölém hajolt, a félhosszú vörös haját az arcomra lógatta, és lágyan megcsókolt. Beleremegtem attól az érintéstől és csóktól amit tőle kaptam. Éreztem, hogy farkam hegyén megjelenik az első finom előfolyás, amit ő érzékenyen szétkent rajta az ujjával. El sem hittem, hogy ez igaz lehet. Újra megcsókolt, mélyen. Nyelvemet magába szívta, majd lágyan körözni kezdtünk, egymás szájában.