Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A nő legfontosabb „erogén zónája” a férfi szeretetteljes közeledése és szexuális kívánalma. A célratörő és direkt erogén zónák ingerlése inkább taszítólag hat a nőre, minthogy kedvét lelné benne.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a lány gyerek „nemtelenül” tanulja az anyjától a szeretettel járó viselkedés formákat. Ezzel szemben a fiú és az anya között szexuális státusz különbség van. A kis fiú már csecsemő korában szexuálisan is pozitív reakcióval éli át az anya szerető gondoskodását. A testi érintésre merevedéssel is reagál, különösen akkor, ha az anya – például fürdetés közben – érinti a gyerek nemi szervét. Ehhez a biológiai reakcióhoz jó érzés társul. Később, az anya szocializálja a gyereket az által, hogy a felé irányuló szexuális jellegű kezdeményezésekről leszoktatja a fiát. Az anya tabu a fia számára. Ez a gátlás akkor robban a felszínre, ha a fiú felnőtt férfiként közelít partneréhez.

A gátlás alól való felszabadulás az oka annak, hogy a férfiak szívesen kihagynák az előjátékot és igyekeznek mihamarabb „célba érni”. Ez a nőknél másként van. Az anya és lánya azonos szexuális kategóriába tartoznak és a szeretetet nemi kisérőjelenség nélkül sajátítják el. Röviden és kissé romantikusan szólva minden nő arra vágyódik, hogy párja a szeretet bölcsőjéből ringassa át a szerelem nászágyába. Ez ugyan kissé érzelgősen hangzik, dehát mi nők már csak ilyenek vagyunk. A férfi vágya partnere iránt meglehetősen nyilvánvaló, érezhető, tapintható, míg a nő libidójának esetleges „titkai” csakúgy rejtettek, mint a nemi szerve, ellentétben a férfiak genitáliájával. A nő önbizalmát és szexuális örömélményét fokozza a partner aktivitása. Jó szexualitású férfinek nincs is szüksége egyéb manipulációkra, mint Kedvesének látására, közelsége.

Természetesen ezen túl a nőknek is vannak közvetlen erogén zónái. Csakúgy, mint a férfiak a nők is érzékenyek a nyak és a fül szeretetteljes ingerlésére. A könyökhajlat, térd, térdhajlat hasonlóan ingerelhető helyek. A férfi feneke a férfi erogén zónáinak egyike, de ez a nőkre nem vonatkozik. Viszont miután a férfiaknál ez is beleszámít az erogén zónák „listájába”, azt hiszik, hogy ez a nőre is stimulálóan hat. Pedig ez nem így van. Sok férfi szívesen csap rá, akár kézzel a konyhában, akár a vásárban fakanállal a nő helyes kerekded fenekére azt gondolván, hogy ez a nőnek ugyanolyan jól esik, mint neki esne, ha partnere hasonlót tenne. Csakhogy a nők éppen azért nem veregetik fenéken a férfit, mert el sem tudják képzelni, hogy az valakinek jó lehet. Azt értik, hogy ez a férfi részéről kihívás, de erről sem jut az eszükbe, – kivéve a szexuális együttlét alatti simogatást –, hogy ez a nő számára is lehet öröm.

A női mell, nem úgy, mint a férfinél már igen jelentős szerepet tölt be, mind a lét-, mind a fajfenntartásban, hiszen a gyerek léte függ a szoptatás sikerétől. A mellbimbó körül lévő idegvégkészülékek sokasága miatt, amelyeknek ingerlése fokozza a tejelválasztást, a nemi életben is fontos forrása a nő erotikus görbéjének növelésében. Azonban éppen a túlzott ingerlékenység miatt, az erős inger csakúgy fájdalmat okozhat, mint minden intenzív inger mindenféle vonatkozásban. Erre is igaz, hogy a gyenge ingerhez közelít az élőszervezet, míg az erőstől eltávolodni igyekszik.

Gyakran megesik a szívem azokon a férfi pácienseimen, akik arról panaszkodnak, hogy feleségük egyszer keményen elutasítja őket ilyenkor, másszor viszont nem. A nők valóban kiszámíthatatlanok, legalábbis látszólag. Ugyanis, ha a nő ráhangolt a szeretkezésre, biztosan nem érez fájdalmat, csakúgy, mint a kellő előkészítés után akkor sem, ha a férfi belé hatol. Míg ellenkező esetben mindkét terület ellenállóvá válik és fájdalomérzettel reagál. Ahhoz, hogy ez ne így legyen szükséges, hogy az előjáték során a nőt partnere szeretetteljes becézgetéssel terelje a szexuális együttlét különböző történéseinek befogadása felé.

Bizony a férfiak nagy része úgy kezeli a nemi aktust, mintha az „lóverseny” lenne. A legtöbb női panasz éppen erről szól. Szoktam is mondani, ha a férfiaknak három keze lenne, kettővel azonnal a nő melléhez, a harmadikkal a nemi szervéhez nyúlna, de miután csak kettő van nekik, azt váltogatják ezen a három helyen.

A női nemi szerv zárt rendszer. Éppen ezért gyakran találkoztam aktív nemi életet élő férfiakkal, akiknek fogalmuk sem volt arról, hogy mik rejtőznek a majdnem zárt nagy ajkak mögött. Volt aki többet képzelt oda, volt aki kevesebbet. Az viszont tény, hogy a nő legérzékenyebb erogén zónája a csikló, amely a nagy ajkak felső részén, a kis ajkak találkozásának felső részénél található. Azonban csak egy van belőle, nem három, mint ahogyan azt néhány férfi páciensem képzelte, s mint ahogy azt a nők szeretnék.

Ismerd meg a férfiak erogén zónáit is: katt ide!

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem. A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...
Orális orgiák - Szex Blog

Orális orgiák

Időt kell hagyni a nőnek és a férfinak is a teljes kibontakozásra, a feloldódásra, hogy ezt követően eljuthassanak mindketten a teljes odaadásig, a gyönyörteljes kényeztetésig.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük