Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A Doktor néni vette el a szüzességem

Egy érdekes történtet szeretnék elmesélni, ahogy a Doktor néni elvette a szüzességem. 6 éve történt, 15 éves voltam, testnevelési középiskolába vettek fel, ezért júniusban a ballagás után el kellett mennem a helyi kórházba sportorvosi vizsgálatra. Ez a vizsgálat szinte mindenre kiterjedt, az utolsó vizsgálatra a nemi beteg gondozóba kellett menni, ami egy másik épületben volt. Mivel a névsor végére kerültem, ezért mire odaértem a nemi betegre, az orvos éppen menni készült, de megnyugtatott, hogy 1 órától jön egy másik orvos, aki megvizsgál. Kicsit féltem a vizsgálattól, mert pár évvel azelőtt volt egy balesetem aminél majdnem ottmaradt a büszkeségem, de szerencsére nem sérült meg, csak a környékén van nagyon sok heg.

Úgy döntöttem, hogy megvárom a váltást a váróban, teljesen egyedül voltam. 3/4 1 körül bejött egy nagyon szép nő, kb. 30 éves volt.
– Engem vársz? – kérdezte mosolyogva.
– Hát… Ha ön a doktornő? – válaszoltam elég zavarodottan és az ajtóra mutattam.
– Igen. Látom sportorvosira jöttél. – és kivette a kezemből a kartont.
– Gyere be. Gyorsan átöltözök és megnézlek. – mondta és tovább mosolygott.

Krisztának hívták, elkezdtünk beszélgetni, hogy milyen meleg van. Volt egy vetkőző bent a teremben, ami egy elfüggönyözött rész volt. Kinyitotta a táskáját, kivett belőle egy csomó ruhát bement a fülkébe és magára húzta a függönyt. Utána kiszólt, hogy nyissam, ki az ablakot és az ajtót, mert nagyon büdös van bent, hátha kiviszi a huzat. Kinyitottam az ajtót és az ablakot, majd leültem a vizsgálóasztalra és elkezdtem nézegetni a képeket a falon, egyszer csak a szemem a vetkőzőre tévedt. A huzat belekapaszkodott a függönybe és kb. 10 cm szélesen széthúzta azt, megláttam Krisztát, kb. 170 cm magas volt, hosszú (természetes) szőke haj, világos nadrág és zöld top volt rajta, amit a nyakán megkötött zsinór tartott rajta. Amikor odanéztem éppen ezt a zsinórt oldotta ki, levette a topot, nem volt rajt melltartó és gyönyörű, feszes kerek mellei voltak. A farkam mindjárt belendült, mivel csak egy bermuda és egy póló volt rajtam és elég nagy farkam volt már akkor. Most mi lesz? Biztos észreveszi, hogy mekkora merevedésem van, de nem tudtam abbahagyni a kukkolást.

Kibújt a cipőjéből, levette a nadrágját, egy fehér csipkés tanga volt rajta, egy kicsit vizsgálgatta a testét, majd felvett egy fehér melltartót és az orvosi köpenyét (nem bírtam ki, hogy közbe ne nyúljak magamhoz, lassan dörzsölgettem a faszomat a nadrágon keresztül). Gyorsan felugrottam, odamentem az ablakhoz, mintha egész végig kifele néztem volna és abban reménykedtem, hogy lecsillapodok, mire rátér a vizsgálatra. Kijött, megnézte a kartonomat.

– Akkor most nadrágot le! – mondta és becsukta az ajtót.
A szerszámom, még mindig kőkemény volt, most fogok beégni, gondoltam és egy kicsit tétováztam.
– Ne légy annyira szégyellős! – mondta nevetve, megfordított és lekapta rólam a bermudát.
Ott álltam ágaskodó farokkal előtte. Egy kicsit meglepődött, de nem igazán zavartatta magát.

Ekkor megfogta a makkomat és felhúzta a bőrt rajta. Nagyon finoman csinálta, azelőtt még nő nem ért a farkamhoz. Teljesen felhúzott bőrrel tartotta pár másodpercig, miközben vizsgálgatta. Teljesen síkos volt a faszom.

Egyszer csak éreztem, hogy valami kitörni készül belőlem, a korábbi dörzsölgetéstől teljesen beizgultam, éreztem, hogy nem bírom visszatartani. Nagyot rándult a testem és vastag sugárban elkezdett ömleni a sperma kifelé (volt rendesen, mer már jó pár hete nem vertem ki). Végigfröcsköltem a padlót, szerencsére Krisztára nem ment. Kicsit meglepődött az elélvezésemen. Azt hittem, hogy dühös lesz, de csak elküldött a mosdóba, hogy takarítsam le magam, amíg ő feltörölte a padlót. Mire visszaértem, feltörölte a gecit és már a kartonom is ki volt töltve. Elég ideges voltam.

– Nem kell izgulni, nem mondom el senkinek! – próbált megnyugtatni és kezembe nyomta a kartonomat.

Sietve elköszöntem és kirohantam a teremből. Gyorsan leadtam a papírt és leültem a közeli parkba, hogy átgondoljam a történteket. Hirtelen az jutott eszembe, hogy kellene vinni neki egy csokor virágot, bocsánatkérés képen. Mivel a szüleim pár napra elutaztak, elég sok pénz volt nálam, bementem a belvárosba és vettem egy elég nagy csokrot, nem tudom milyen virágból, de nagyon szép volt.

Tudtam, hogy 4-ig van rendelés ezért 3/4 4-re visszamentem a rendelőhöz, nyitva volt az ajtó, nem volt bent beteg, valami női újságot olvasott. Kopogtam, gyorsan beléptem, odaadtam neki a virágot és zavarodottan valami bocsánatkérés félét kezdtem el mormogni. Kriszta meglepődött, megköszönte a virágot. Majd, mondta, hogy üljek le, mert valamit akar kérdezni.

– Te kukkoltál engem öltözés közben? – mondta.
Mintha hideg zuhany ért volna. Kellett nekem visszajönnöm!
– Hát… Végül is… Igen. Honnan jöttél rá? – kérdeztem.
– A táskád ott volt a vizsgálóasztalon, látszott hogy ott ültél és az utána történt incidensből! Gondolom még nem voltál nővel? – mondta nevetve.
– Nem. Most először ért nő a farkamhoz! – mondtam, már egy kicsit nyugodtabban.
– Merre laksz? – kérdezte.

Elmondtam neki. Mondta, hogy majd elvisz egy darabon mert úgyis arra megy és a munkaideje is lejárt. Mondtam neki, hol tegyen le, mert akkor elugrok a barátomhoz, mert úgysincs senki otthon. Megkért, hogy menjek ki, mert át akar öltözni. Átöltözött és elindultunk a kocsihoz. Elég mesze parkolt ezért végig beszélgettünk. Elmondta, hogy nemrég végzett teljesen az orvosin, addig csak gyakornok volt, ez az első munkahelye és ez a második napja. Megérkeztünk a kocsihoz, elmondtam, hogy hol rakjon le és elindultunk. Délutáni csúcsforgalom volt, ezért sokat álltunk a lámpáknál és észrevettem, hogy közben a sebességváltóval játszik, nem tudtam megállni, odaképzeltem a farkam, hogy azzal játszadozik, simogatja és újra megmerevedett a faszom.

Amikor odaértünk ahhoz a helyhez, ahol ki kellett volna raknia, egyszerűen tovább hajtott. Néztem a testét gyönyörködtem a domborulataiban.
– Mutatok neked valami érdekeset! – mondta és közben mosolygott.
Kihajtott a városból, majd befordult egy földútra, ami egy erdő közepébe vezetett. Bementünk az erdőbe és megálltunk egy tanya romjainál. Kiszállt, majd én is utána.
– Nemrég vettem ezt a telket, ha lesz pénzem, kiköltözök ide. – mondta, hátrament és felnyitotta csomagtartót.
Ott állt háttal nekem. Összeszedtem minden bátorságomat és hátulról átöleltem. Megfordult. Vadul elkezdett csókolni, én soha nem csókolóztam még előtte, ezért inkább ő falta a számat. Abbahagyta a csókolózást, kivett egy takarót a csomagtartóból és leterítette a kocsi mögé.

– Megtanítalak arra, hogy kell egy nőt kielégíteni! Először jön a csókolózás! – mondta.
Leültetett a takaróra és gyengéden elkezdett csókolni, lassan rájöttem a módjára, egyre szenvedélyesebben faltuk egymást.
– Nyakam! – mondta.

Finoman elkezdtem csókolgatni a nyakát, egyre mélyebben lélegzett, végigsimítottam a derekát és a hátát. Lefektettem a pokrócra.
– Második lecke: hogy kell a nőt felizgatni! – mondta.

Elmagyarázta az erogén zónákat és, hogy nem kell mindjárt a puncinak esni, a nők azt szeretik, ha hosszan simogatják őket. Újra elkezdtem csókolni a nyakát, de lassan elkezdtem lefelé kalandozni. Teljesen megszűnt körülöttem a világ, nem is jutott eszembe, hogy valaki ránk bukkanhat itt az erdő közepén. Megláttam a köldökét, teljesen felizgatott a lukacska, gyengéden belenyaltam. Kriszti teste megfeszült és egy óriásit nyögött. Megvan az erogén zóna! Gyengéden elkezdtem csókolgatni a hasát és a köldökét, éreztem, hogy a teste egyre forróbb lesz és egyre nagyobbakat sóhajtott. Felnyúltam a nyakához, kioldottam a top pántját és lassan lehúztam róla. Elkezdtem nyalogatni a mellbimbóit, miközben a kezem a hasát simogatta. Felváltva nyalogattam mindkét bimbót, amíg teljesen kemények lettek.
– Nyald ki a pinámat! – zilálta.

Kigomboltam, majd lehúztam a nadrágját, mindjárt megcsapott a csodálatos punci illat. Félrehúztam a bugyiját és mélyen belenyaltam, ő meg irányított, hogy merre csináljam. A borotvált puncija tocsogott a nedvektől és teljesen forró volt. Egyre nagyobbakat nyögött, ebből tudtam, hogy jól csinálom.

Egyszer csak egy iszonyatos nagy dörrenést hallottam, felnéztem az égre és abban a pillanatban el kezdett szakadni az eső.
– Ne hagyd abba! – nyögte.

Tovább nyaltam. Az víz kis patakokban végig folyt a testén. Néha meg-meg szívtam a csiklóját, már teljesen hullámzott a teste, miközben aprókat sikongatott. A teste megremegett, egy óriásit nyögött és a puncija megtelt nedvvel. Elélvezett. A ruháink teljesen átáztak. Pihent egy kicsit, összeszedtük a ruhákat és beültünk a kocsiba. Magára kapta a topot, megcsókolt és elindultunk vissza a városba.

Mondta, hogy már legalább 3 hónapja nem élvezett el és most ez nagyon kellett neki. Azt is hozzátette, hogy most felmegyünk a lakására megszárítkozunk.

A város teljesen kihalt, ezért gyorsan bejutottunk hozzá. Egy kisebb sorházban lakott egy másik csajjal, Nikivel, aki ugyanabban a kórházban volt asszisztens. Beállt a garázsba, elég hűvös lett úgyhogy mindketten elkezdünk fázni. Niki otthon volt, gyorsan bemutatott neki, majd bement a letusolni. Niki 24 éves, kb. 170 cm magas vékony, hosszú göndör hajú nő volt, talán meg gyönyörűbb mint Kriszta.

Hosszú világoskék bő ruha volt rajta. Bementünk Kriszta szobájába, mondta, hogy vessem le a vizes ruhákat, mert meg fogok fázni és bújjak be az ágyba. Alsógatyára levetkőztem és bebújtam az ágyba. Niki lefeküdt mellém, felém fordult, láttam a gyönyörű testét, meg kellett érintenem! Felemeltem a takarót és ráterítettem, majd végig simítottam a combját, egy kicsit meglepődött, de hagyta magát. Ledobtam a takarót, fölé hajoltam és megcsókoltam egyre vadabbul csókolózunk. Felállt, levettem a ruháját, csak egy fehér csipkés bugyi maradt rajta. Elkezdtem csókolgatni a mellét, miközben benyúltam a bugyija alá és az ujjazni a punciját.

Nem kellett sok a csajnak, teljesen beizgult. Levettem a bugyit és elkezdtem nyalni a punciját, miközben a segglyukát izgattam, lassan tágítottam ki. Egyre hangosabban nyögdécselt, miközben simogatta a melleit. Egyre hangosabban nyögött, majd megremegett a teste és összerogyott a földre. A puncijából, csak folyt a nedv, miközben a földön pihente a fáradalmakat.

Megszomjaztam, kimentem a konyhába, a hűtőben találtam tejet, megittam vagy fél litert. Amikor vissza akartam rakni a tejet, Niki megfogta a kezemet és becsukta a hűtőt. ő is ivott a tejből.
– Frenetikus volt az előbbi! De most én akarok játszadozni a farkincáddal! – mondta, elhúzta a gatyámat és a maradék tejet ráöntötte a farkamra.

Nagyon jól esett a hideg tej. Lehúzta a gatyámat, letérdelt elém majd elkezdte csókolgatni a heréimet, miközben a kezével óvatosan simogatta a makkomat. Végignyalta a dákómat, majd finoman elkezdte szopogatni, nagyon jól csinálta, néha csak a makkot ingerelte, máskor teljesen benyelte és finoman szívogatta, de néha teljesen kivette a szájából és csak a nyelve hegyével játszott a makkom hegyével, ez volt a legjobb. Éreztem hogy mindjárt elsülök, ezt ő is tudta, megmarkolta a farkamat, teljesen hátra húzta a bőrt, úgy hogy már egy kicsit fájt is és a nyelvével nyalni kezdte a makkom hegyét. Akkor elszállt velem a világ, majdnem összerogytam és vastag sugárban fojt a geci a farkamból (azóta se sikerült még egyszer akkorát élveznem). Letisztogatta a farkam.

Elment bekapcsolta a központi fűtést és berakta ruháimat a mosógépbe. A házban jó meleg volt, ezért mindketten meztelen voltunk. Lassan esteledni kezdett, Kriszta is kijött a fürdőből és mivel mindenki megéhezett, Nikivel készítettünk vacsorát, amíg Kriszta felhozta a maradék vizes ruhákat a kocsiból. Leültünk az asztalhoz és jóízűen megvacsoráztunk. Mondták a csajok, hogy menjek el fürödni. Gyorsan lefürödtem, amikor kész lettem bementem a nappaliba.

A kanapén feküdtek egymás mellett és valami sorozatot néztek. Utánam Niki is elment fürödni és hamarosan ő is visszajött. Ahogy mellém feküdt, megéreztem a selymes bőrét és a testápoló illatát. Megcsókoltam a vállát, majd a nyakát, de ekkor már Kriszta is játszadozni kezdett az egyre merevedő faszommal. Csókolgatta, szopogatta, amíg teljesen kemény lett.

– Most következik a nagy pillanat! – mondta és ráült a farkamra.

Finoman mozgott rajta, néha megszorította. Kicsit szűk volt a puncija, de ez nagyon izgató volt. Niki ugyanakkor fölém guggolt és a punciját a számra eresztette, elkezdtem nyalni. Ahogy Kriszta egyre gyorsított, egyre vadabbul nyaltam, a csajok egymás mellét simogatták és néha csókolóztak. Egyre közelebb kerültem az orgazmushoz, láttam hogy Nikinek sincs sok hátra, egyre mélyebbre nyaltam. Egyszer csak elsültem, Kriszta felszisszent a forró spermától, de Nikinek se kellett sok, megszívtam a csiklóját és egy óriási nyögés kíséretében elélvezett, a meleg pinanedve végigfolyt az arcomon. Kriszta leszállt a farkamról megtisztogatta, majd kiment a konyhába. Nikivel átöleltük egymást és pihentük az élvezetet, elaludtunk. Hajnalban ébredtem fel, hárman aludtunk a kanapén.

Elkezdtem simogatni a csajokat, ők is fölébredtek. Niki négykézlábra állt, én pedig gyorsan beraktam a farkamat neki és elkezdem hátulról baszni. Kriszta befeküdt Niki elé, aki elkezdte kinyalni. Mivel ez a harmadik élvezésem volt elég lassan sikerült elmennem, ezalatt Kriszta többször is elélvezett. Beleeresztettem a gecit Nikibe, majd újra elaludtam.

Nem sokkal dél után ébredtem, egyedül voltam. A ruhám az ágy mellett volt égy levél kíséretében. A levélben az állt, hogy nagyon élveztek az éjszakát és néha látogassam meg őket!

Ennyi volt a történetem. Azóta párszor meglátogattam őket…


Az elbaszott swinger buli - Szex Blog

Az elbaszott swinger buli

Szóval hevesen csókolóztunk és már majdnem elkezdtem kibontani a textilből, amikor észbe kaptam, hogy szinte nincs is rajta ruha. Ami van az pedig nyitott alul. Ezért ezt részét elengedtem a dolognak. Helyette hátrahajtottam az ülést, amennyire csak bírtam és elfeküdtem rajta, őt pedig ráültettem a fejemre. Nem kellett nógatni. Gyorsan elhelyezkedett a 69-es pózhoz, amennyire csak kocsiban el lehet és már szájában is volt a farkam. Nekem se kellett több. Imádattal csókoltam meg a szeméremajkait. Említettem már a mézes csésze hasonlatomat a forró mézzel? Igen? Akkor oké, mert kb. mintha egy olyan cuccba nyaltam volna bele. Be volt gerjedve a kedvesem rendesen.

A kukkoló anyós története - Szex Blog

A kukkoló anyós története

Szóval nézi a játékom. Nézd csak, engem nem zavar. Húzgálom még egy darabig, hogy jól láthassa. Aztán amikor már nem bírom tovább, elsül a faszom, és telespriccelek vele mindent. Amikor kész vagyok, a kezemről lenyalogatom a maradékot, majd odanézek a réshez. Pont amikor odanézek, akkor tűnik el, és magamra hagy. Szép kis képmutató az öreglány.

Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

pc-izom

PC – az elfelejtett örömizom

PC - az elfelejtett örömizom Számos fiatal anya számára ismerős a szülés után fellépő kellemetlen jelenség: hirtelen lehajlás, vagy egy jóízű nevetés után néhány csepp vizelet ürül a nadrágba. A legtöbben szégyellnek a problémával orvoshoz fordulni, melyért egy elgyengült izomcsoport, a Pubococcygeus a felelős.A NAGYMAMA ELLENŐRIZTE Az amerikai Dr. Arnold Kegel elsők között foglalkozott a jelenséggel. Mivel az alhasi szervek, közöttük a méh, húgyhólyag, hüvely felfüggesztéséhez a Pubococcygeus ( a továbbiakban PC ) izomzat hozzájárul, ezen a...
Igaz történetem 2. rész - Szex Blog

Igaz történetem 2. rész

Ne csináld! Nem akarom! Kérlek! Könnyei kicsordultak, sírni kezdet. De a fasz nem állt meg, még intenzívebben baszta, míg csak meg nem feszült a férfi teste és engedte bele magját a nőbe. A megerőszakolt testébe, annak is a kivezető nyílásába. A férfi amikor beleélvezett, tövig belevágta magát, nem figyelve semmire sem. Amina úgy érezte, szétszakad a segge. Hihetetlenül fájt neki, mint eddig még egyszer sem, de akkor egy olyan erejű orgazmus csapta meg, hogy lassan távolodni kezdett a világ, a hangok, a fájdalom. Elsötétedett minden, Amina elájult.

Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük