Vélemények – Ajánlások

Szeretnénk fejlődni, szeretnénk a legjobb történeteket közzétenni, de ehhez tudnunk kell, hogy neked mi tetszik, mi a kedvenc sztorid. Segíts nekünk, és egy mondatban foglald össze, hogy miért tetszik az oldal, mit olvasnál szívesen.
Segíts nekünk egy megosztással is, hogy mások is értesüljenek arról, ami neked tetszik.

Személyes adatokat nem teszünk közzé!
Foglald össze egy mondatban hogy miért tetszik neked a weboldal, mit gondolsz a történetekről.

Ancsa

Sok oldalon olvasok szexuális tartalmú történeteket, de ide mindig visszatérek, mert itt találom a legváltozatosabb kínálatot. Az is tetszik, hogy gyakran kerülnek fel új írások. Aki szereti az erotikus történeteket, itt biztosan megtalálja a neki tetszőt, csak tudjon választani!

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Tündérke

Sokszor jártam már az oldalon, és mindig örömmel olvasom az új történeteket, főleg hétvégén, amikor jólesik a kikapcsolódás. Nem mondom, hogy minden történet tetszik, de nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése. Ha valaki szeret szexuális fantáziákról szóló történeteket olvasni, akkor ezen az oldalon jó helyen jár.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

István

A legtöbb történet tetszik, izgató és izgalmas is egyben, de azért vannak olyanok is, amik nem tetszenek. Nem vagyunk egyformák. Szívesen olvasgatom az oldalt, amikor nincs más tennivalóm. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szexuális fantáziákat.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

Nick Wood

Szeretek írni, szeretem ha a írásaim olvasottak, ezért igyekszem minden esetben olyan történeteket írni, ami nem felületes, nem sablonos, és végképp nem unalmas. Örömmel tölt el, ha az írásaim másoknak is örömet okoznak, ha felébresztik a vágyakat, és némely esetben még új dolgot is megtanít.
Igazán örülnék, ha több visszajelzést kapnánk, mert ezzel van elismerve a munkánk, nem utolsó sorban ez ad ihletet ahhoz, hogy a következő történet is olyan legyen, amit az olvasók szeretnek.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Az első kisestélyi Kizárólagos tulajdonosa - Szex Blog

Az első kisestélyi Kizárólagos tulajdonosa

Az első kisestélyi Kizárólagos tulajdonosa A belvárosban járt. Nem szeretett ott járni. Bár sosem volt tömegiszonya, valahogy személytelennek érezte az egész környéket. Hivatalból intézett valamit, és valamivel korábban végzett, mint gondolta. Ahogy lépkedett a főutcán, különös dolog történt vele. Egy márkás ruhaüzlet kirakata előtt haladt. Mintha lasszót dobott volna rá a kirakat. Már elment előtte és mégis. Visszarántotta. Egy mágikus erő odaszegezte a kirakatüveghez. Szeme elkerekedett. A kirakatbábú nagyon hasonlított rá, szinte ugyanúgy volt fésülve, mint...
Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon - Szex Blog

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon

Egy idegen pasi maszturbált nekünk a teraszon Az apám, a munkája miatt, elég sokat utazik, és a legjobb az egészben, hogy nem akárhova, hanem a legmenőbb helyekre, és sokszor elvisz engem is magával. Tavaly nyáron, Miamiban töltöttünk el három hetet, ami újabb élményekkel gazdagított. A ház, amiben laktunk ez idő alatt, az óceán-parton volt, onnan nagyjából pár száz méterre. Bazi nagy ház, kilátással. Amúgy az egészet az a cég fizeti, akinek dolgozik. A házban több szoba, fürdőszoba...
Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem. A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...
orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

Inga, én és az új kilátó - Szex Blog

Inga, én és az új kilátó

Inga teste megfeszült, hangja elcsuklott, majd egy pillanat múlva hangos sikolyokkal fűszerezve járta át testét a gyönyör.
Orgazmusa pillanatában én is átadtam magam az érzésnek. Lüktetve ontottam magamból forró testébe a nedveim.
Gyönyöre hosszan elnyúló és lassan lecsengő volt. Inga, kéjrudam minden egyes pulzáló mozdulatára halk nyögéssel reagált, miközben én lecsukott szemmel és remegő lábakkal adtam át magam a testemet elöntő hullámzó érzéseknek.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%