Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Gyors autós szex az ebédszünetben

Ma megvettem az új kisbuszt, és arra gondoltam hogy az első utam hozzád vezet, hogy megcsodálhasd az új szerzeményünket. Nem nagy durranás, egy régi kisbusz, kissé le van lakva, ráfér egy kis felújítás, de amire kell, arra tökéletes, a gyerekeket és a cuccokat bepakoljuk, és irány a természet. Van valami más.

Megállok az út szélén és mobilon megcsörgetlek, hogy itt vagyok. Egy perc se telik bele, máris ott állsz a csodajárgány mellett és mosolyogva körbecsodálod, hogy ez tényleg pont olyan milyennek mondtam. Amikor beülsz mellém, nem mondok és nem kérdezek semmit, indítok és máris robogunk ki a lakott területről, ami alig egy perc, közben mondod hogy ne menjünk messze, mert neked még munkaidő van, és csak 20 perced van. Rád mosolygok és máris balra letérek az útról, be a fák közé, és a dumaparttól nem messze megállok.

Így most nyugisabb, és benézel a hátsórészbe is, majd közlöd, hogy
– Tetszik.
– Csak ennyi hogy tetszik? Gyere nézd meg közelebbről is. és már mászok is hátra, hogy helyet adjak neked is a művelethez.
Nézd meg jól, hátul kényelmesen elfér a 2 gyerek, és még egy nagy halom csomag is, így akárhova el tudunk menni együtt.
– Tényleg tetszik, csak nekem egy kissé kopottas minden belül, és hát…
– Az nem gond, ha új lenne, a gyerekek 2 hét alatt úgyis lelaknák, és így legalább nem kell érte aggódni.

Ahogy ezt kimondom, megcsókollak, és Te viszont. Ahogy elmerülünk az ölelésben, e kezed a nadrágom elején, és már húzod is le a zippzárat.
– No no, nem azt mondtad hogy csak 20 perced van?
– De igen, ám ha már itt vagyunk jó lenne ha igazából is kipróbálnánk, nem gondolod?
És amíg ezt kimondod, már ki is szabadítottad a farkam, minden bevezető nélkül a szádba veszed és szopni kezded. Belül kissé szűkös a hely, ezért félig oldalt dőlve felveszem a ritmusod, és a farkam egészen mélyen lenyomom a torkodig, aztán vissza, és újra. Közben a kezemmel benyúlok a ruhád alá, be a bugyidba és lassan simogatni kezdem a puncidat, ami most nagyon forró, és nagyon nedves.

Kicsit hátrébb lépek, letolom a nadrágom, és háttal végigfekszem az üléssor előtt a szőnyegen, és azt mondom.
– Gyere kedves lovagolj meg, azt akarom hogy nagyot élvezz nekem, hisz ez a Te ajándékod is.
– Rendben, akkor most nagyon megbaszlak.

Fellibbented a ruhát a fenekedre, és csak úgy bugyiban, azt kissé félrehúzva guggolsz fölém, és máris ráülsz  a farkamra, hogy az tövig beléd hatol. Előbb lassan, majd egyre gyorsuló ütemben, kár rajtam a forró húsos puncid, miközben én a melleidet kiszabadítva, csókolgatom, csavargatom, és markolom, mint aki soha nem tud eltelni e mennyei örömmel. Az autó halkan nyikorog alattunk, és hintáztat mindet, hogy szinte hozzásegít az élvezethez, mint aki tudja hogy mi is a dolga.

Ebben a pillanatban érzem is, ahogy a puncid egyre jobban magába szív, és egyre nagyobb szorításokkal érkezik nálad a csúcs. A forró lüktető husikád körbeöleli a farkam és ahogy élvezel, majdnem olyan, mintha szopná, szívja és szorítja.
Amikor alábbhagy a lendület és a remegés, lecsúszol rólam, és mellettem, a szőnyegen ülve, ennyit mondasz.
– Gyere Kedves, most te baszod meg a számat.

Felemelkedek, és félig állva, félig guggolva úgy helyezkedek, hogy pont jó legyen. A puncidtól lucskos farkam úgy csusszan a szádba, mint az imént a puncidba, és pont úgy is szívod magadba. A kezeid a zacsimon simiznek, és a fenekem markolják, de megfogom az egyiket és a fejed felett markolva rátámaszkodok, majd a másikat is hozzáfogom, és így már könnyedén megbaszhatom a szádat. Amikor betolom, szinte érzem a nyelved önkéntelen ellenállását, ám a visszaúton pont ennek az ellenkezőjét, szinte vissza akar tartani, és ez a kettősség egyre jobban feltüzel.

Érzem már hogy közel vagyok, nagyon közel, és már nem tudom megállítani a kitörni készülő örömöt. Beleélvezek a szádba, miközben hihetetlenül finom, nyelvmozgásokkal, szinte végtelenségig el tudod nyújtani ezt az érzést.

Leülök veled szembe, és csak gyönyörködöm benne, ám Te azt kérdezed, hogy:
– Hooaa Koopjeeem?
– Seohava.
Megcsókollak. Érzem a szádban a friss gecimet, és csak csókollak, és Te viszont csókolsz, egészen addig amíg valami úton el nem fogy mind, majd a végén letöröljük egymás száját, rendbe tesszük a ruhánkat, és visszaülünk az első ülésekre.

Indítok és az órámra nézek.
– Látod, milyen ügyesek voltunk, belefértünk a 20 percbe.
Elindulok visszafelé, de nem a ház előtt állok meg, hanem előtte a fagyizónál, ahol kikérek 2 nagy adagot a legfinomabból és hozzá egy nagy műanyag-pohár kávét sok tejjel, amit magaddal vihetsz.
– Innen már elsétálok, addig elnyalom a fagyit.
– Rendben, én meg hazaviszem a kocsit és kitakarítom hogy mire hazaérsz szép legyen.
– Köszönöm a beavatást, most már valóban a mi autónk lett.
– Igen, a miénk.

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Szilvia a megcsalt feleség - Szex Blog

Szilvia a megcsalt feleség

Nem fejezi be a mondatot, mert még közelebb jön hozzám, majd a szájába veszi a farkam, és mint az előbb is, ügyesen játszani kezd vele, ám meglepetés éri őt, mert ebben a pillanatban elsülök, és beborítom őt a gecimmel. Szilvi meg sem lepődik ezen, csak a kezével simogatja a farkam, amiből ütemesen spriccel az anyag az arcára, a szájába, és ő láthatóan élvezi ezt.
Amikor vége, felül, majd kivesz egy zsepit a dobozból, amivel letörölgeti az arcát, ám az orrán ott marad egy foszlány, ami viccesen remeg rajta, amint beszélni kezd.

Egy sikertelen üzlet - Szex Blog

Egy sikertelen üzlet

Eközben Jack sem marad tétlen és megfosztva kosztümöm nadrág részétől, majd a bugyimtól, azonnal nyalni kezdi a bejáratomat. Nemcsak a puncira fordít figyelmet, mindenhol „tisztogat”. Dan fél kézzel a kezeim tartja magunk fölé, másik kezével kiszabadítja kosarukból a melleim. E kettős támadás hatására nem tudok mit tenni. Eleinte vergődök, tiltakozok, de a vágy felülkerekedik bennem.

puncinyalás

Nyelvlecke férfiaknak – avagy mi kell a nőnek

Nyelvlecke férfiaknak - avagy mi kell a nőnek A nő a férfiakkal ellentétben általában "nem esik hasra" a látványtól, őt más módon kell megközelíteni és behálózni. Számára fontos a nyugalmas helyszín, a hangulat varázsa, az időzítés, a gyengéd simogatás, a becéző szavak. A nők bőrérzete sokkal kifinomultabb a férfiakénál. A nő nem ütős-hangszer, hanem olyan, mint egy csodálatos hárfa, amelyen érdemes szépen játszani. Türelmes megközelítéssel kinyithatjuk személyiségét, eljuthatunk igazi énje legbelsőbb zugaiba. Figyelni kell testbeszédét, reakcióit, hogy meg tudjuk...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%

4 thoughts on “Gyors autós szex az ebédszünetben

  1. Angela szerint:

    Én is imádom az autós szex mindenformáját, de nem az autó miatt, hanem mert a szabadban vagyunk ilyenkor, ami fokozza a lebukás veszélyét, ami izgatóan hat. De a legfontosabb hogy ilyen esetekben mindig más a helyszín és ez megmozgatja a fantáziát, így olyan dolgokat is bátrabban ki lehet próbálni, ami egyébként nem kézenfekvő.

    1. ravanoss szerint:

      Jo hogy vannak meg ienek mint te 😉

  2. 2015koszi szerint:

    Egy időben en is elég sokat csináltam autóban es szuper volt de azert egy motel szobaban jobban el lehet huzni a dolgokat

    1. admin szerint:

      Az autós-szexnek megvan a maga varázsa, nem kell hogy kényelmes legyen, nem kell hogy sok idő legyen, pont úgy, és akkor jó, hogy van. Persze vannak más jobb kényelmesebb változatok, de ez egy külön kategória, ami nem pótolható semmilyen más módon. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük