Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
A doktornő álma - Szex Blog Történetek

A doktornő álma

Ami ez után következett, azt alig hinném el, ha nem velem történik. Leült a mellette levő székre, lábait széttárta, párszor benyúlt magának, ismét felállt, közel lépett hozzám, sóhajtott és nyögött nagyokat, mire ágyékomat elöntötte a dús, forró női nedv, ami egyenesen rám ömlött.

Felszedtem egy nőt az út széléről - Szex Blog

Felszedtem egy nőt az út széléről

A nőt betakarom egy vékony takaróval, ami elég kell hogy legyen, mert elég meleg van idebent. Én bemegyek a konyhába, öntök magamnak egy pohár konyakot, és ledőlök a kanapéra, a táskáját és a kabátját csak a szőnyegre dobom, amikor eszembe jut, hogy meg kéne nézni a zsebeit is.

Édeshármas szextörténet - Szex Blog

Édeshármas szextörténet

Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik. Ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak. Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.

A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

A feleségem megerőszakolása - Szex Blog Történetek

A feleségem megerőszakolása

Amikor végre benne van a faszom, elkezdek mozogni. Kezdetben lassan, aztán egyre gyorsabban. Ahogy a tempót növelem, úgy szűnik az ellenállása is. Mielőtt elérném a csúcspontot, kicsit lazítok a szorításon is, hogy neki is legyen elég ideje eljutni az orgazmusig. Váltogatom a tempót. Hol a lassabb dugás, hol pedig a gyors baszás. Amikor gyorsítok, akkor már ő is láthatóan élvezi, hisz a fenekét úgy nyomja rá a farkamra, hogy az tövig belecuppan.

Edit néni, a magányos szomszéd - Szex Blog Történetek

Edit néni, a magányos szomszéd

Megfogta a kezem és odatette a pinájához, kérte, hogy nyúljak bele, és simogassam szép finoman. Ujjam simán belecsúszott nedves, forró pinájába, és elkezdtem benne matatni. Ügyetlen lehettem, mert megfogta a kezem és odatette az ujjam a csiklójához, kérve, hogy itt játszadozzak.

A csajom leszopja az ételfutárt - Szex Blog

A csajom leszopja az ételfutárt

Már egy ideje megy a műsor, a futár meg sem mozdul, ám Anett egyre jobban belemerül a dologba. Már nem csak a fasz jár ki-be a szájában, hanem a keze is a punciját simogatja, amitől hamarosan el fog élvezni. Ahogy mézem a formás seggét, ahogy az ujjai ujjazzák a nedves pináját, elfog a vágy, mire felállok a fotelből, odamegyek hozzá, majd a farkam belenyomom. Anett erre megremeg, és még erőteljesebben szopja a fickót, miközben én hátulról megkúrom őt.

Karácsony második napja Szilvivel - Szex Blog

Karácsony második napja Szilvivel

Egy kicsit még húzom a dolgot, de nem sokáig, mert érezni akarom ahogy elélvez, ki akarom nyalni a puncijából az édes nedveit. Amikor a remegése már nem csillapodik akkor sem, amikor leállok, akkor még jobban begyorsítom a tempót, amitől szinte kirobban belőle az élvezet, és szinte a számba fröcsköli a finom levét.

Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

Kerékpáros nyaralás - Szex Blog

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

Meztelen kaland a kempingben - Szex Blog Történetek.

Meztelen kaland a kempingben

Meztelen kaland a kempingben Az úgy volt kérem, hogy elmentünk nyaralni. Ahogy mindig is szoktuk, előre nem határoztunk meg szoros időtervet, inkább csak egy területet, amelyet bebarangolunk kényelmesen, ráérősen, belefér amennyi belefér. Ezen a nyáron éppen a keleti régióba mentünk, pihenni, és megcsodálni a táj és a kultúra rejtett szépségeit.A napi program után, már jó későn, végre találtunk egy kempinget, és nem is teketóriáztunk, eldöntöttük, itt fogunk aludni. Elég lerobbant hely volt, forgalma se nagyon lehetett,...
Első randi és huncut ismerkedés a bárban - Szex Blog

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá. Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom.

Ébredés - Szex Blog Történetek

Ébredés

Lassan elkezdesz ráereszkedni. Nagyon szűk vagy és csak picit nedves. Ez teszi a legszebbé és legkellemesebbé ilyenkor a behatolást, ahogy makkom utat tör magának a forró puncid legmélyére, miközben hüvelyed minden pontját érinti és ingerli.

reggeli-kave

Reggeli Kávé

Reggeli Kávé - Reggelt, itt a kávé... (nesze, bazd meg... a tehénnek meg tessék...) azért a kávét így is az ágyba kaptad.., és azért persze odaülök melléd..... a hátamat az ágyvégnek támasztom, felhúzott térdekkel ülök, és nem néznek rád...Te csak iszod a kávét, és nem figyelsz rám (látszólag..de minden idegszáladdal érzel..érzed....mint ahogy én is...), most helyzet van.. Miután a halvány mosoly a szád szögletéből eltűnik, (én is igyekszem megőrizni a szerep kívánta komolyságomat) odafordulsz lenyelve az...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%