Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi - Szex Blog

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi

A csaj ismét letérdel előttem, majd minden bevezetés nélkül rábukik a farkamra, és szopni kezdi. Alig telik bele néhány perc, amikor elélvezek, amit ő lelkesen szív ki belőlem, majd a végén alaposan lenyalogatja a lankadó farkam. Én meg csak állok, mint akibe a villám csapott, a kezemben még mindig ott a pénz. A csaj feláll, ad egy csókot, amin jól érezhető a gecim.

Welcome Drink 2

Welcome drink / 2. fejezet

Tikk-takk tikk-takk. Már csupán 3 nap, és újabb 2 hetet kell kibekkelni szex nélkül. Akkor hát addig kell kihasználni…nem? Üres próbaterem, a kulcs a zsebében… És hogy mire vágyik? Rendelés: egy tanga, amit letéphet rólam, egy neccharisnya, amit szétszaggathat, egy szoknya, ami csak úgy magától felcsúszik, VÖRÖS RÚZS, ami nyomot hagy… Megérkezek. Már a látványától beindulok. Ledobom a földre a táskámat, D letámad. A falnak szorít, és hevesen megmarkolja a melleimet. Aztán az asztalnak dönt. Erős, nagyon...
Anális kényeztetés - Szex Blog

Anális kényeztetés

Amennyire tudtam a szájának nyomtam a fenekem, ő meg akkorát nyalt bele amekkorát bírt. Egyszerűen nem bírtam magammal, szinte sikítani tudtam volna annyira élveztem.
Csak csak aztán eszembe jutott hogy nekem is van még dolgom, olyan 1 percig szoptam mire teleélvezte a számat.

Betty egy létrán állva lesz az enyém - Szex Blog

Betty egy létrán állva lesz az enyém

Kidugom a nyelvem, és belenyalok, minek hatására enyhe remegés fut végig rajta. Ez felbátorít, és újra belenyalok, ám most mélyebben és hosszabban teszem. Betty, mintha élvezné a játékot, kicsit hátrébb nyomja a fenekét, amitől a puncija kerül közelebb számhoz, és amiből láthatóan folyik a nedve.

Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII - Szex Blog

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII

Kinga elém térdel négykézláb, és én bedugtam neki. Semmit sem éreztem eleinte, de a mozgástól, meg attól, hogy az a kis bőrszíj ingerelni kezdte a csiklóm, teljesen beindultam, ami a látvánnyal együtt elég volt egy újabb orgazmushoz. Kinga után aztán,… Kinga után – elcsukott a hangja – …utána, Zolit kellett megdugnom. – Hogy mi van? – kerekedett el a szemem. – Jól hallottad! Kinga és Betti franciázni kezdett. Betti felül volt. Aztán Zoli mögé térdelt a fenekébe hatolt, én meg Zoliéba. Fura póz volt, de megoldottuk.

Megtanítalak maszturbálni - Szex Blog

Megtanítalak maszturbálni

Megtanítalak maszturbálni Megtanítalak téged is, mert nagy eséllyel nem tudod hogyan és mit kell csinálni, hogy igazán élvezd a szexet. Ez az ötlet néhány évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennem, amikor egy barátnőm nálam volt a hétvégére, és beszélgettünk. Naná hogy a szex és az élvezetek is beszédtéma volt.Akkor jöttem rá, hogy a barátnőm, - nevezzük őt Erikának, - nem tudta, hogy mi fán terem az orgazmus. Annyit tudott csak, hogy a puncit kell piszkálni, és akkor...
csepeg a pinámbol a geci

A feleségem pasija nyitott ajtót.

A feleségem pasija nyitott ajtót. Már túl voltam az első traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élő-halott voltam annyira rossz volt. De aztán túléltem hisz' valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már,hogy hazaérjek és elmondjon mindent.Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen őszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és három hét után értem haza....
Mila, a pizzás fiú és a kihűlt pizza - Szex Blog Történetek

Mila, a pizzás fiú és a kihűlt pizza

Mila, a pizzás fiú és a kihűlt pizza A tükörből egy szép arc néz vissza. Hosszú szempillák, fekete szemek és szív alakú, bájos arc. Hosszú, fekete göndör haj keretezi a szép arcot és leér egészen derékig.Mila egyedül van otthon. Éppen befejezte a fürdést. Megköti magán rózsaszín plüss köntösét, majd kilép a fürdőből.- Oké, nézzünk valami filmet – lép a DVD-s polcához. Elég sok film közül választhat, de most valahogy egyikhez sincs kedve. Majd a polc leghátsó...
A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

egyedul-vagy

Hogyan élvezd a szex blogot

Hogyan élvezd a szex blogot A legfontosabb, hogy köszönd meg annak, aki ide elvezetett téged. Ha nincs ilyen személy mert magadtól találtál ránk, akkor jutalmazd meg magad, ahogy szeretnéd, és persze minket is, azzal, hogy lájkolod az oldalunkat, és a neked tetsző írásokat is.Azokat az írásokat, ami neked a legjobban tetszik, kitüntetheted azzal, hogy lájkolod, és hozzáfűzöd a megjegyzéseidet, véleményt, észrevételt, ezzel segítve másokat, hogy könnyebben megtalálják, ami számukra a legizgatóbb. A hozzászóláshoz csak egy regisztrációra van...
Osztozkodni jó - Szex Blog Beküldött térténetek

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó – Szex Blog. Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig.

Szex munka közben - Szex Blog

Szex munka közben

Miközben a vibrátort a popsijában járattam, a másik kezemmel előröl átnyúltam a két lába között és a punciját kezdtem simogatni, most már megengedte, hogy be is nyúljak, ezért egy ritmusban ujjaztam és a popsiját kényeztettem a vibrátorral.

Az önkielégítés tudománya

Az önkielégítés tudománya

Az önkielégítés tudománya A szexualitás rejtett izgalmai közben nem árt, ha saját testünk felfedezéséről sem feledkezünk meg. Amivel önmagát boldogítja, az a párját is felvillanyozza.BemelegítésA bőr rendkívüli érzékenysége rengeteg öröm forrása lehet. Próbáljuk a kezeket végigfuttatni a testen, úgy, hogy közben a bőr bársonyosságát figyeljük. Figyeljük meg, hogy fújással hogyan hűtjük, illetve melegítjük a bőrünket. Csiklandozzuk az egész testfelületet egy madártoll-szerű anyaggal, hogy megtudjuk, hol vagyunk a legérzékenyebbek. A bőrünk ízét érezzük, ha megnyaljuk az elérhető...
Szex a főnökkel - Szex Blog Történetek

Szex a főnökkel

Már én is teljesen be voltam gerjedve. Pinám tüzelt, forró nedveim elkezdtek bugyimba csorogni. Ekkor fenekemnél fogva felemelt, és rárakott az asztal szélére. Én szétraktam a lábaimat, kezeimmel, lábaimmal átkaroltam, szorosan magamhoz zártam. Pinámnál éreztem kemény faszát.

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra - Szex Blog

Pornó helyett két nőt kaptam karácsonyra

Ebben a pillanatban a konyhaajtóban megjelenik egy alak, aki így szól hozzánk: – Hát ti meg mit csináltok itt? – kérdezi a nő, ám a hangjából semmiféle rosszallást nem érzek ki. Amikor én is odanézek, egy harmincas szőke bombázó áll az ajtóban, aki csak mosolyog ránk. Heni mozdul elsőként, és az érkező csaj nyakába borul, és csókolgatja őt. Még az sem tartja vissza, hogy az arcán nyúlós cseppekben folyik róla a gecim, sőt a csaj kifejezett élvezettel nyalogatja róla.

Kerékpáros nyaralás - Szex Blog

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Itthon is népszerű a szabadtéri szex

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex

Itthon is egyre népszerűbb a szabadtéri szex Néhány éve még elképzelhetetlen lett volna itthon az, hogy a párok nyíltan a szabadban szexeljenek, legfeljebb eldugott helyeken, illetve ahol a madár sem jár. Mára azonban ez megváltozni látszik, ugyanis egyre több ilyen célzatú cikk jelenik meg szerte az országban, aminek a lényege, hogy szervezetten a természet lágy ölén szerelmeskednek a párok, akár még idegenek bevonásával is.Az ilyen indíttatású párok, vagy szóló személyek, hirdetést adnak fel, vagy keresik azokat,...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%