Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Gang Bang orgia a nudista parkban - Szex Blog Történetek

Gang Bang orgia a nudista parkban

– Na most nyald ki a pinámat nagyfiú. Mondja nekem, majd hátradől, hogy a feje az asztal másik szélén lelóg.
Én rádőlök, és nyalni kezdem. Közben ujjazom a pináját, ami elég könnyen megy, lazán eltűnik benne előbb három, majd négy ujjam is, majd az egész kézfejem. amig a csiklót nyalom, addig az öklömmel baszom a pináját. Könnyedén jár ki és be.
Teszek egy próbát, és az ánuszába tolom az egyik ujjam, majd sorban a többit is. Könnyedén megy.

A kolléganőm titkos szexkalandja - Szex Blog

A kolléganőm titkos szexkalandja

A kolléganőm titkos szexkalandja A kolléganőm a főszereplője ennek a történetnek, ami már elég régen történt. Adódott egy alkalommal, hogy a cégnél, ahol dolgoztunk, épp nem volt munka, mert a számítógépek leálltak, és vártuk a szerviz érkezését. Egy pihenőhelységnek nevezett szobában voltunk, és beszélgettünk, és iszogattunk. Az ivás nem volt mindennapos, ám ekkor már a műszak vége felé jártunk, és esélytelen volt, hogy a gépek időben használható állapotba kerüljenek.Szóval beszélgettünk mindenféle dologról, ami között szerepelt minden,...
A perverz barátnőm - Szex Blog Történetek

A perverz barátnőm

– Mit szeretnél megmutatni?
– Ház ezt. – Mondja nekem, majd az egyik ujjával bele nyúl a puncijába, és amikor kiveszi, és az orrom elé tartja, akkor láthatom, hogy az ujjait vastagon beborítja az az átlátszó és sűrű nyálka, ami belőle jön.

Andi és én lelépünk a buliból - Szex Blog

Andi és én lelépünk a buliból

Odalépek hozzá, majd belenyomom a farkam a pinájába, amikor felsikolt. – Ne oda, a seggembe nyomd. Andi hátra nyúl a két kezével, megmarkolja a farizmait, majd a segge lyukába dugja a kezei két ujját, és széthúzza. Pont mint anyunak, kifordul a belseje, ami ott vöröslik előttem, én meg belevágom a faszomat, és baszom őt, ahogy csak bírom. Ő is hamar elélvez, szinte ugyan úgy, mint pár pillanattal korábban az anyja. Andi maga mögé nyúl, és eltaszít magától.

ujra-itthon-5a

Újra itthon

Újra itthon Késő volt, amikor végre hazaértem. Gyorsan lezuhanyoztam és meztelenül bebújtam Kedvesem mellé az ágyba. Úgy terveztem, hogy végre kipihenem a két hét alatt felgyűlt fáradtságot. Ám miközben magamra húztam a takarót a fenekem hozzáért a félig kemény farkához. Hú, ezt nem hagyom ki gondoltam magamban. Lejjebb csúsztam és óvatosan a számba vettem a kedvenc testrészét. Rögtön megmoccant és óriásit sóhajtott Kedvesem. Lassan, aprólékosan kényeztettem a számmal. Számba vettem a golyóit és óvatosan nyalogattam, majd vissza...
Imádom a nyári meleg napsütést - Szex Blog

Imádom a nyári meleg napsütést

Hogy nyomatékot adjak a szavaimnak, máris odanyúlok a pinácskámhoz, és a két középső ujjamat beledugom. Még mindig lucskos, mitől is változna. Lassan benyomom, majd visszahúzom, aztán újra, miközben nézem őt, hogy miként reagál. A szeme a kezemen, és a puncimon, láthatóan tetszik neki ez a játék, mert a keze a saját puncijára simul, és lassú mozgással simogatásba kezd.

A haverom a húga és én - Szex Blog történetek felnőtteknek

A haverom a húga és én

A haverom a húga és én Sziasztok szeretnék veletek egy kis történet megosztani ami velem történt még fiatalabb korban.Volt nekem egy jó haverom. Mindketten 18 évesek voltunk. És úgy bár nagyon kanosak , hiszen se nekem se neki nem volt barátnője. Így hát csak a kezünk marat. És egyszer csak beszéltünk.hogy ki mire szokta verni . Elárult hogy ha csak ketten vannak otthon a húgával. Ès a huga alszik akkor ki szokta verni rá . Kérdezem tőle és azt hogyan? Elmesélte hogy csak...
Éjszaka is nyitva van a sarki bolt - Szex Blog

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt

Elkezdi kicsatolni az övemet, majd lehúzza a sliccem, és kiveszi a farkam a nadrágból. Én körül nézek az utcán, hogy jár-e arra valaki, de az utca üres. Iszik egy kortyot a sörből, majd leguggol előttem, és a szájába feszi a makkomat. Érzem ahogy a hideg sör körbejárja, ahogy a nyelve is ugyan ezt teszi, és ettől még jobban megkeményedik, és baromira felizgulok.

Egyedül élvezem a magányt - Szex Blog képregény történet

Egyedül élvezem a magányt

Cindy megmutatja neked a legújabb csipkésen szexi fehérneműjét, és amig őt nézed, annyira izgalomba jön, hogy nem bírja megállni, hogy ne nyúljon magához. Előtted maszturbál, és élvez el, hogy megközelebb mindenképpen visszatérj a Szex Blog oldalra!

Hárman dugjuk meg a barátnőmet.

Hárman dugjuk meg a barátnőmet

Hárman dugjuk meg a barátnőmet. Először csak halkan, majd egyre hangosabban nyögdécselni kezdett, miközben tovább szopta a farkamat. Megszűnt a külvilág, csak a szerelmemet láttam, amint az élvezet hullámokban elborítja a testét. Az, hogy neki mindjárt jó lesz, erősebb inger volt számomra bárminél.

Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Nudi kemping szex

Hamarabb fejezték be, felültek a homokon és néztek minket. Katicám nem bírta visszatertani magát, nagy nyögések között elélvezett, én meg teletöltöttem forró puncikáját. Utána egy jót fürödtünk. A párral nem tudtunk megismerkedni, eltűntek. De nem keseredtünk el, ez volt még csak az első napunk.

csepeg a pinámbol a geci

A feleségem pasija nyitott ajtót.

A feleségem pasija nyitott ajtót. Már túl voltam az első traumán amit az okozott, hogy kiderült félrekefélt a feleségem. Akkor egy hétig szinte élő-halott voltam annyira rossz volt. De aztán túléltem hisz' valahol én is akartam már, hogy átéljem ezt. Alig vártam már,hogy hazaérjek és elmondjon mindent.Hatalmasat dugtunk és megegyeztünk abban nem gond ha néha félrekefél csak legyen őszinte és mesélje el a történteket. Ebben maradtunk és szintén külföldön voltam és három hét után értem haza....
A fehérnemű

A fehérnemű

A fehérnemű Kb. két éve történt, akkor még egy női fehérnemű boltban dolgoztam. Szerettem csinálni, mert szeretek emberekkel foglalkozni.Egy nyári napon történt ez az eset, a déli órákban mikor a legnagyobb meleg szokott lenni.Egész nap nem jött szinte senki, csak néhány érdeklődő. Teljesen üres volt a bolt, amikor belépett egy gyönyörű nő. 35-40 év körüli lehetett és nagyon csinos volt. Magas sarkú fekete szandálban volt, ami a pánttal volt a vékony bokájára csatolva, apró kis csatokkal....
fokozd-az-izgalmakat

Fokozd az izgalmakat!

Fokozd az izgalmakat! Vízben – a zuhanyrózsa segítségével is lehet ám önkielégítést végezni. Állítsd be a vízsugár erősségét úgy, hogy az pont kellemes legyen neked. Tárd szét a lábaidat, és fordítsd fel a zuhanyrózsát. Hagyd, hogy a kiáramló vízsugár simogassa a csiklódat. Ha ettől izgalomba jössz, ujjadat be is csúsztathatod a hüvelyedbe, bár van, akinek már önmagában a vízsugár is elég. Arra azonban ügyelj, hogy ne legyen szappanos az ujjad, amivel magadba hatolsz, mert a szappan...
Családi nudista kalandjaim az autóban - Szex Blog

Családi nudista kalandjaim az autóban

Szóval a farkam becsusszant Ildinek, aki egyből pozíciót váltott, hogy még véletlenül se forduljon elő mégegyszer egy ilyen baleset. Próbálta magát tartani, de valahogy ez nem jött össze, mert a farkam még mindig egyenesen állt. A nagy igyekezet ellenére, a következő zöttyenőnél, megint belecsúszott, ám most már ügyesebben tartotta magát, ezért nem az egész ment bele, csak a hegye. Ami meglepett, hogy most nem igazán tartotta vissza magát, sőt, mintha élvezte is volna a dolgot. Így zötykölődtünk tovább, amikor Ildi egyszercsak átölel, magához szorít, majd az arcát a nyakamhoz szorítva a fülembe súgja. – Baszki, elélveztem.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%