Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller

Balatoni nyár szopással

Balatoni nyár szopással Nagyon izgat, ahogy a pasik néznek a strandon, főleg amikor fehér bikiniben vagyok, és az tudom, hogy vizesen átlátszik. A barátnőm szerint olyan mintha meztelen lennék. A puncim teljesen átlátszik mivel csupasz és a mellbimbóim is.Az idén nyáron is a Balatonon nyaraltam a barátnőmmel, és a strandon megismerkedtünk két sráccal. 1 évvel volt idősebb, aki nekem tetszett, de mégis olyan kisfiús volt. A vízben mindig próbált megfogni vagy megölelni, többször megfogta a fenekemet,...
Erzsi néni, aki nem csak beszél - Szex Blog

Erzsi néni, aki nem csak beszél

Olyan hirtelen tör ki belőlem az orgazmus, hogy szinte én is meglepődök rajta. A szemem még most is Liza puncijára tapad, ám az élvezet magával ránt. Aztán megfeszülök, a kezem meg örült tempóban veri a faszom, a geci meg csak fröcsög belőlem. Behunyt szemmel adom át magam az élvezetnek, amíg az utolsó csepp is elszáll belőlem, majd a végén elernyedek. Amikor kinyitom a szemem, megdöbbenek. A szoba ajtóban ott áll Liza, mellette meg Erzsi néni, akinek az arcán a döbbenetet látom. Magamra húzom a takarómat, és csak vigyorgok rájuk.

Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

ekszakai-II-01

Az éjszakai fürdő után

a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat.

Pajzán Viccek gyűjteménye 2 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 2

Az ifjú férj és feleség nem tudnak betelni egymással a nászéjszakán. Egy percig kimerülten fekszenek egymás mellett, amikor hirtelen megszólal a férfi:
– Drágám, most egy darabig nem látsz majd. – Hogy-hogy? Még csak most kezdődött a nászutunk, hová mész máris? – Sehová! Csak fordulj meg!

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban - Szex Blog

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban

Alexa ettől kissé megnyugszik, majd még közelebb jön hozzám, majd bátortalanul hozzáér a kezével a farkamhoz. Az érintésétől megborzongok. Annyira finom a keze, ahogy hozzáér, hogy beleremegek. – Vedd a szádba nyugodtan. – mondja neki Ildi, mire a lány ránéz, majd a következő pillanatban odahajol hozzám és finoman, szinte alig érintve a szájába veszi a makkomat. Érzem, ahogy a nyelve lassan hozzáér, ahogy végigsimít rajta, és azt is érzem, hogy a lány megremeg. – Bátrabban csináld. bíztatja őt Ildi.

így baszom meg a szád

Szexel indul a hét, a legjobb hétfő

hevesen kezdesz szopni, én pedig tövig nyomom, így baszom meg a szád, amíg érzem hogy elélvezek. Az első lövések még a szádba mennek, de aztán kiveszem, és telespriccelem az arcod a friss és forró gecivel, ami a homlokodtól lassan folyik végig az arcodon, és az álladról lecsepeg a melledre és a combodra.

orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

Nem ciki az önkielégítés

Nem ciki az önkielégítés Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése. Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy...
A kukkoló - Szex Blog

A kukkoló – Ruhynga V

Gyönyörittas nyögései között szája mosolyra nyílt. Tisztában volt vele, hogy őket nézem és láthatta a kezem, ahogy a farkamon járt fel s alá. A másodpercek, amíg így néztük egymást Bettivel, óráknak tűntek. Még nem láttam senkit élőben szeretkezni, és a látvány teljesen megrészegített.

Szüzesség elvesztése - Szex Blog Történetek

Szüzesség elvesztése

Egyre csak azt kiabálta „dugd már bele! nem bírom tovább érezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszál már!” én sem tudtam ellenállni az ágy elé térdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak úgy csattogott a segge. Jót élveztünk. Szinte nem is vérzett. Iszonyúan leizzadtunk.

Élvezetek a buszon hazafelé - Szex Blog

Élvezetek a buszon hazafelé

Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

A szopógép Judit helyett inkább Csilla - Szex Blog

A szopógép Judit helyett inkább Csilla

Ekkor megérzem, ahogy a puncija körbeöleli a farkam, majd ezt ütemesen ismételve mindaddig, amíg el nem ernyed a karjaimban. Csilla lecsúszik a derekamról majd a kezébe veszi a farkam és néhány intenzív rántással befejezi nálam is az aktust. Egészen addig simogat, amíg lassan el nem ernyed az ujjai között. Ezután még egy ideig ott állunk a vízben, miközben csak öleljük és csókoljuk egymást. Amikor úgy tűnik, hogy minden alapraállt, lassan visszasétálunk a társasághoz.

A rózsa illata

A rózsa illata Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.- Drágám!...
Orális orgiák - Szex Blog

Orális orgiák

Időt kell hagyni a nőnek és a férfinak is a teljes kibontakozásra, a feloldódásra, hogy ezt követően eljuthassanak mindketten a teljes odaadásig, a gyönyörteljes kényeztetésig.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%