Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
A télapó elhozta nekem, a karácsonyi ajándékomat - Szex Blog

A télapó elhozta nekem, a karácsonyi ajándékomat

Az öregember élvezettel nyalja a fincsi és illatos puncit, szinte nem is tud betelni vele, hisz már pontosan emlékszik arra, amikor még fiatal volt, amikor még szinte minden nő őt akarta. De persze nem volt köztük semmi, hiszen Télanyó mindent megadott neki, amire csak vágyott. Ám ez a mostani érzés mindent felülír, amit eddig valaha átélt. Nem tudja mi az, de azt igen, hogy ilyen érzéssel még soha nem találkozott.

A kedvesem barátnője

Mivel csak ketten voltunk, a kedves ledobta magáról a fürdőrucit, és megkért hogy kenjem be a testét a napolajjal, aminek persze nem tudtam ellenállni. Jó alaposan beolajoztam a testét, minden hajlatot, minden dombocskát, amit persze Ő is nagyon élvezett, ám én le sem tudtam volna tagadni, hisz állt a farkam mint a cövek.

Pajzán Viccek gyűjteményé 1 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 1

– Drágám, most hogy összeházasodtunk, azt hiszem kialakíthatnánk a szexuális életünket a következők szerint: Este, ha a frizurám rendben van, azt jelenti, hogy nem akarok szexet. Ha nem egészen szép a hajam, nem elég rendezett, ez azt jelenti: lehet, hogy akarom a szexet, lehet hogy nem. Viszont ha a frizurám teljesen elhanyagolt, ez azt jelenti, hogy akarom a szexet.
– Rendben van édesem!

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát - Szex Blog

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

Tényleg pont jó. Annyira izgalmas a nő, annyira felizgat szexuálisan, hogy az izgalmam egyre csak nő. Ennek hatására, olyan hirtelen tör fel belőlem az orgazmus, hogy szinte beleremegek. Csak húzgálom a farkam, miközben egymás után röppennek ki belőlem a fehér cseppek, amik egymást követve landolnak a két ágy közötti szőnyegen, kis sötét foltokká változva. – Ez nagyon szép volt. – mondja a nő, miközben látom rajta, hogy most ő következik.

A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...
Boldog szülinapot

Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot! Szeretlek, és nagyon fáj, hogy nem lehetek veled a szülinapodon, pedig már számtalanszor elgondoltam, hogy miket is csinálnánk mi ketten együtt.Most is mint mindig, mindenről Te jutsz eszembe, bármire nézek, mindenhol mindenben azt látom, hogy veled akarok lenni, és együtt megélni a percek szépségét. Most, amikor e sorokat írom érzem ahogy a szívem dobog, és érzem ahogy egyre nő bennem a gerjedelem irántad, és a vágy folyamatos hompölygésén keresztül is érzem, hogy most Te...
A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

Felszedtem egy nőt az út széléről - Szex Blog

Felszedtem egy nőt az út széléről

A nőt betakarom egy vékony takaróval, ami elég kell hogy legyen, mert elég meleg van idebent. Én bemegyek a konyhába, öntök magamnak egy pohár konyakot, és ledőlök a kanapéra, a táskáját és a kabátját csak a szőnyegre dobom, amikor eszembe jut, hogy meg kéne nézni a zsebeit is.

Egy sikertelen üzlet - Szex Blog

Egy sikertelen üzlet

Eközben Jack sem marad tétlen és megfosztva kosztümöm nadrág részétől, majd a bugyimtól, azonnal nyalni kezdi a bejáratomat. Nemcsak a puncira fordít figyelmet, mindenhol „tisztogat”. Dan fél kézzel a kezeim tartja magunk fölé, másik kezével kiszabadítja kosarukból a melleim. E kettős támadás hatására nem tudok mit tenni. Eleinte vergődök, tiltakozok, de a vágy felülkerekedik bennem.

férfi erogén zonák

A férfi erogén zónái

A férfi erogén zónái Erosz a görög mitológiában a testi szerelem istene. Talán úgy is lehetne nevezni, hogy a szexuális vágy megvalósulására buzdító, csábító szellem, de lehetne úgyis nevezni, hogy a „test ördöge”. Az erotika felkészítés, előkészületi állapot a nemi együttlétre. Az erotikus gondolatok, akár partner nélkül is eláraszthatják a tudatot, sőt álomban is működhet. Ennek nemcsak az erotikus álmok a megszemélyesítői, hanem az ébredéskor tapasztalható erekció vagy éppen - főleg kamaszkorban - az éjszakai spontán...
Egy bombanő a férje előtt szopott le a szabadban - Szex Blog

Egy bombanő a férje előtt szopott le

Egy bombanő a férje előtt szopott le Egy bombanő a szabad ég alatt, a férje előtt szopott le. Mindjárt elmesélem hogy ez hogy történt. A múlt héten, nagyon jó idő volt, igaz még nem kánikula, ám szélcsendes és napos. Ennek örömére kimentem a szigetre egy kicsit nudizni, és napozni. Kerestem egy magányosan álló padot, és letelepedtem. A pad, valójában egy asztal, a két hosszabbik oldala mentén egy-egy pad van, ami így egyben egy egységet képvisel. A napos...
Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi - Szex Blog

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi

A csaj ismét letérdel előttem, majd minden bevezetés nélkül rábukik a farkamra, és szopni kezdi. Alig telik bele néhány perc, amikor elélvezek, amit ő lelkesen szív ki belőlem, majd a végén alaposan lenyalogatja a lankadó farkam. Én meg csak állok, mint akibe a villám csapott, a kezemben még mindig ott a pénz. A csaj feláll, ad egy csókot, amin jól érezhető a gecim.

Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

Közös maszti a kolleganőmmel az irodában - Szex Blog

Közös maszti a kolléganőmmel az irodában

Most nincs rajta a blúza, de még a melltartója sem, így most a teljes figyelmem a melleire összpontosul, amik csodásak, ám ez még nem minden. A szoknyája a derekára van felhajtva, ami alatt most még bugyi sincs. Ám ott van az egyik keze, ami a punciját simogatja, és ami időnként eltűnik benne. A másik keze a melleit simogatja, markolja, néha megcsípve a bimbókat is. Én csak nézem őt, ás ámulok rajta, egyben a látvány is magával ragad. A farkam a nadrágom mélyén ismét ágaskodni kezd.
– Tetszik? – kérdezi Szonja elcsukló hangon.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%