Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Anyával töltjük a karácsonyt kettesben - Szex Blog

Anyával töltjük a karácsonyt kettesben

Kicsit eltávolodik tőlem, és könnyedén lenyom a kanapéra, amitől így a hátamon fekve, várom hogy megtörténjen a dolog. Az egyik lábamat a kanapé mellé a szőnyegre teszi, a másikat, viszont magasba amelve a támlájára helyezi. Tudom mi következik, és vágyom is rá. Amikor megérzem a forró leheletét a puncimon, akkor már tudom, hogy elvesztem, és átadom magam a gyönyörnek.

Szilvássy Fanny meglepő esete

Szilvássy Fanny meglepő esete Szilvássy Fanny elhelyezkedett a tikfa napozószéken, lerakta maga mellé Mandarina Duck táskáját, kivette belőle az Elit Woman magazint és hátradőlt. Kinyújtotta a lábát, bokában keresztezte, majd szórakozottan meghimbálta Escada márkájú, pántos papucsát, szétnyitotta térdén a magazint, az orrára engedte Sophia Loren napszemüvegét, és a sötét üveg takarásában a közeli teniszpálya felé fordította a szemét.Mercedes teniszezett ott a szálloda alkalmazottjával, Lacival, aki miatt Fanny a szokásosnál bő két órával korábban kelt, fél óráig...
Edit néni, a magányos szomszéd - Szex Blog Történetek

Edit néni, a magányos szomszéd

Megfogta a kezem és odatette a pinájához, kérte, hogy nyúljak bele, és simogassam szép finoman. Ujjam simán belecsúszott nedves, forró pinájába, és elkezdtem benne matatni. Ügyetlen lehettem, mert megfogta a kezem és odatette az ujjam a csiklójához, kérve, hogy itt játszadozzak.

Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

Szex a főnökkel - Szex Blog Történetek

Szex a főnökkel

Már én is teljesen be voltam gerjedve. Pinám tüzelt, forró nedveim elkezdtek bugyimba csorogni. Ekkor fenekemnél fogva felemelt, és rárakott az asztal szélére. Én szétraktam a lábaimat, kezeimmel, lábaimmal átkaroltam, szorosan magamhoz zártam. Pinámnál éreztem kemény faszát.

Nem ciki az önkielégítés

Nem ciki az önkielégítés Mindenki hallgat, de mindenki csinálja, ki így, ki úgy! A maszturbálás fent tartja a testünkkel a lelki egyensúlyt és segít megtalálni önmagunkat. Mindig is önkielégítettek az emberek, nincs olyan nő a földkerekségen, akinek ne okozott volna bár egyszer gyönyört saját nemi szervének megérintése. Sokan titkolják, kapcsolatban élők pedig bűntudatot érezhetnek amiatt, hogy nemcsak a párjukkal élik meg a földi mennyországot. Nem kellene, az élvezetekhez akkor is jogunk van, ha a partnerünk fáradt, vagy...
Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam - Szex Blog

Felszedtem egy nőt, de kettőt kaptam

Eközben Ancsa is megfordul, majd letérdel, és csatlakozik a szopáshoz, és mint két jó barátnő, testvériesen megosztoznak rajtam. Olyan élvezettel szopják a farkam, hogy képtelen vagyok tovább visszatartani, ezért a kezembe veszem, és kiverem rájuk. Jut mindkettőnek bőven az arcára, ám miután már belőlem nem jön semmi, egymásról nyalogatják a nyúlós cseppeket. Ez elég sokáig eltart, hisz ott is nyalják egymást, ahol semmi nincs.

Közös maszti a kolleganőmmel az irodában - Szex Blog

Közös maszti a kolléganőmmel az irodában

Most nincs rajta a blúza, de még a melltartója sem, így most a teljes figyelmem a melleire összpontosul, amik csodásak, ám ez még nem minden. A szoknyája a derekára van felhajtva, ami alatt most még bugyi sincs. Ám ott van az egyik keze, ami a punciját simogatja, és ami időnként eltűnik benne. A másik keze a melleit simogatja, markolja, néha megcsípve a bimbókat is. Én csak nézem őt, ás ámulok rajta, egyben a látvány is magával ragad. A farkam a nadrágom mélyén ismét ágaskodni kezd.
– Tetszik? – kérdezi Szonja elcsukló hangon.

Kerékpáros nyaralás - Szex Blog

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

Erzsi néni, aki nem csak beszél - Szex Blog

Erzsi néni, aki nem csak beszél

Olyan hirtelen tör ki belőlem az orgazmus, hogy szinte én is meglepődök rajta. A szemem még most is Liza puncijára tapad, ám az élvezet magával ránt. Aztán megfeszülök, a kezem meg örült tempóban veri a faszom, a geci meg csak fröcsög belőlem. Behunyt szemmel adom át magam az élvezetnek, amíg az utolsó csepp is elszáll belőlem, majd a végén elernyedek. Amikor kinyitom a szemem, megdöbbenek. A szoba ajtóban ott áll Liza, mellette meg Erzsi néni, akinek az arcán a döbbenetet látom. Magamra húzom a takarómat, és csak vigyorgok rájuk.

Anális kényeztetés - Szex Blog

Anális kényeztetés

Amennyire tudtam a szájának nyomtam a fenekem, ő meg akkorát nyalt bele amekkorát bírt. Egyszerűen nem bírtam magammal, szinte sikítani tudtam volna annyira élveztem.
Csak csak aztán eszembe jutott hogy nekem is van még dolgom, olyan 1 percig szoptam mire teleélvezte a számat.

nőnapi-maszti

Egyedül ünnepelt nőnap

Egyedül ünnepelt nőnap Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.Evelin is várta az estét, várt egész nap... ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenetet a barátjától... de talán majd az esti hívásnál, akkor biztos mondja... Evelin körül...
A legélvezetesebb karácsony - Szex Blog

A legélvezetesebb karácsony

Mire észbekapnék, már el is élvezek, nem kicsit, hanem nagyon. Péter meg csak tolja belém a farkát, miközben a zacsija a csiklómon csattan, és én újra elélvezek, majd újra és újra, amig azt nem érzem, hogy… Nem is tudom, hogy mit érzek, mert ez egész testem remeg, és szinte görcsösem tolom oda Péternek a fenekem, mert ő még mindig úgy bassza a puncimat, ahogy eddig még soha senki.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%