Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem.A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...
Szex egy idegen pasival - Szex Blog - szexblog.com

Szex egy idegen pasival

Szex egy idegen pasival Ülök a távolsági járaton, és figyelem, ahogy az esőcseppek egyre nagyobb intenzitással verik az ablakot. A francba, már csak ez hiányzott! Fázósan dörzsölöm meg a karjaimat, aztán karba fonom a kezem, amikor látom, hogy a mellettem ülő srác nem tudja levenni a szemeit a hidegtől összeugró bimbóimról. Egész jóképű, nem is értem, miért kell nyilvánosan ilyen éhesen bámulnia más nőket. Ahogy így elnézem, jó pár évvel fiatalabb is nálam. Mindegy. Akárhogy is,...
Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII - Szex Blog

Amikor azt hitted már mindent hallottál – Ruhynga VII

Kinga elém térdel négykézláb, és én bedugtam neki. Semmit sem éreztem eleinte, de a mozgástól, meg attól, hogy az a kis bőrszíj ingerelni kezdte a csiklóm, teljesen beindultam, ami a látvánnyal együtt elég volt egy újabb orgazmushoz. Kinga után aztán,… Kinga után – elcsukott a hangja – …utána, Zolit kellett megdugnom. – Hogy mi van? – kerekedett el a szemem. – Jól hallottad! Kinga és Betti franciázni kezdett. Betti felül volt. Aztán Zoli mögé térdelt a fenekébe hatolt, én meg Zoliéba. Fura póz volt, de megoldottuk.

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban - Szex Blog

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban

Alexa ettől kissé megnyugszik, majd még közelebb jön hozzám, majd bátortalanul hozzáér a kezével a farkamhoz. Az érintésétől megborzongok. Annyira finom a keze, ahogy hozzáér, hogy beleremegek. – Vedd a szádba nyugodtan. – mondja neki Ildi, mire a lány ránéz, majd a következő pillanatban odahajol hozzám és finoman, szinte alig érintve a szájába veszi a makkomat. Érzem, ahogy a nyelve lassan hozzáér, ahogy végigsimít rajta, és azt is érzem, hogy a lány megremeg. – Bátrabban csináld. bíztatja őt Ildi.

Karácsonyi erőszak az otthonomban - Szex Blog

Karácsonyi erőszak az otthonomban

Nincs ideje ezen elmélkedni, mert megint egy orgazmus öleli körbe a testét, és belepréseli őt az ágy matracába. Amikor a kábulatból feleszmél, ismét benne van a két fasz, de most már nem annyira kellemes, mint az elején, így az orgazmus is elkerüli. Már fáj a pinája, az ánusza is sajog, és mivel mér ne is élvezi, sőt inkább arra vágyik, hogy végre magára hagyják, és elmenjenek. Nem ez történik. Újra és újra megbasszák őt.

Éva egy idegen pár előtt masztizik - Szex Blog

Éva egy idegen pár előtt masztizik

Amikor Éva elélvez, a puncijából sugárban tör elő a nedve, de talán van benne egy kis pisi is, ami pont telibe talál engem. Az arcomba csapódik az első sugár, aztán a többi is. Amikor Éva már teljesen kész van, akkor felül, és meglátja a két idegent. Ő is, mint én, széttárja a kezeit, mintegy bocsánat kérést, és csak ennyit mond a szájtátó nézőinknek. – Bocsi.

Családi nudista kalandjaim az autóban - Szex Blog

Családi nudista kalandjaim az autóban

Szóval a farkam becsusszant Ildinek, aki egyből pozíciót váltott, hogy még véletlenül se forduljon elő mégegyszer egy ilyen baleset. Próbálta magát tartani, de valahogy ez nem jött össze, mert a farkam még mindig egyenesen állt. A nagy igyekezet ellenére, a következő zöttyenőnél, megint belecsúszott, ám most már ügyesebben tartotta magát, ezért nem az egész ment bele, csak a hegye. Ami meglepett, hogy most nem igazán tartotta vissza magát, sőt, mintha élvezte is volna a dolgot. Így zötykölődtünk tovább, amikor Ildi egyszercsak átölel, magához szorít, majd az arcát a nyakamhoz szorítva a fülembe súgja. – Baszki, elélveztem.

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt - Szex Blog

Éjszaka is nyitva van a sarki bolt

Elkezdi kicsatolni az övemet, majd lehúzza a sliccem, és kiveszi a farkam a nadrágból. Én körül nézek az utcán, hogy jár-e arra valaki, de az utca üres. Iszik egy kortyot a sörből, majd leguggol előttem, és a szájába feszi a makkomat. Érzem ahogy a hideg sör körbejárja, ahogy a nyelve is ugyan ezt teszi, és ettől még jobban megkeményedik, és baromira felizgulok.

A csajom, a húga szájába veri bele a faszom - Szex Blog

A csajom, a húga szájába veri bele a faszom

Amikor az első csepp előbukkan, Abi szája a füléig ér, majd lelassít, talán, hogy jobban lássa mi történik. Az az első csepp egyenesen Nilla szájába repül, majd a következő is. Abi a szemeivel követi a fehér csepp útját, és amikor az eltűnik a húga torkában, enyhe remegés fut végig rajta. A következő csepp már célt téveszt, így Nilla orra alatt landol, majd lassú nyúlással igyekszik a társai után, de Abi megelőzi, és lenyalja róla.

A kolléganőm titkos szexkalandja - Szex Blog

A kolléganőm titkos szexkalandja

A kolléganőm titkos szexkalandja A kolléganőm a főszereplője ennek a történetnek, ami már elég régen történt. Adódott egy alkalommal, hogy a cégnél, ahol dolgoztunk, épp nem volt munka, mert a számítógépek leálltak, és vártuk a szerviz érkezését. Egy pihenőhelységnek nevezett szobában voltunk, és beszélgettünk, és iszogattunk. Az ivás nem volt mindennapos, ám ekkor már a műszak vége felé jártunk, és esélytelen volt, hogy a gépek időben használható állapotba kerüljenek.Szóval beszélgettünk mindenféle dologról, ami között szerepelt minden,...
A szomszéddal maszturbáltam 2. rész - Szex Blog

A szomszéddal maszturbáltam 2

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 2. rész A borítékkal visszamentem a szobába, közben kibontottam, és az ágyra heveredve elkezdtem olvasni. Kedves Ismeretlen.Köszönöm a mai napot, igazán élvezetes volt így látnom téged, és azt gondolom, hogy neked is hasonló élmény volt. Eleinte, amikor először megláttalak, kissé zavarban voltam, de amikor láttam rajtad hogy veszed a lapot, és megmutattad magad teljes valódban, ahogy élvezted a közös játékot, tudtam hogy több...
maszti-a-kadban

Maszti után egy menet a barátnőmmel

Maszti után egy menet a barátnőmmel Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk.Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára....
Igaz történetem 2. rész - Szex Blog

Igaz történetem 2. rész

Ne csináld! Nem akarom! Kérlek! Könnyei kicsordultak, sírni kezdet. De a fasz nem állt meg, még intenzívebben baszta, míg csak meg nem feszült a férfi teste és engedte bele magját a nőbe. A megerőszakolt testébe, annak is a kivezető nyílásába. A férfi amikor beleélvezett, tövig belevágta magát, nem figyelve semmire sem. Amina úgy érezte, szétszakad a segge. Hihetetlenül fájt neki, mint eddig még egyszer sem, de akkor egy olyan erejű orgazmus csapta meg, hogy lassan távolodni kezdett a világ, a hangok, a fájdalom. Elsötétedett minden, Amina elájult.

Welcome drink / 1. Fejezet

Kedd… D tegnap szállt le a géppel. 1 hónap telt el az utolsó találkozásunk óta. 1 hónapja csak az írás, a chat-szex az, ami miatt visszaszámolgattuk a napokat. Tudtuk, hogy ha újra találkozunk, nagyot fog szólni… jó ég, azok a beszélgetések, fantáziálások… Írt. Itthon. Találkozzunk MINÉL HAMARABB!!!! Bár átjönne - gondoltam. Este, kinn a szabadban, ahol senki nem jár már. Mert persze a lakás tabu. Már izgatottan vártam, leírtam neki, mire vágyom: “Azt akarom, hogy nekinyomj...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%