IdegenekSzexi LányokSzexblog - Szextörténetek!True Dating Randi és ismerkedés
 • +1
 • -0
 • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Szex másképp: iWiW Red

A hippi korszakban a szex tabuk nélküli folyamatos pörgés volt, mindenki mindenkivel, bárhol hajlandó volt a szexre, persze ha ez a kölcsönös szimpátiával párosult. Aztán jött az új világ, és a fertőzésekkel veszélyessé vált szexkalandozások nagyon visszafogottá váltak. Nagyjából ezzel egy időben született meg az internet, ahol kezdetben a fő téma a szex volt, így ezen belül szinte minden megtalálható volt, persze akkoriban még csak képekben, mert technikailag erre volt csak lehetőség.

A technika fejlődése

lehetővé tett egyéb eszközöket is, részeben az internet sebességének a növekedése, részben a videók elterjedése, és integrálódása a webhálóra. Nagyjából a 2000-ig  az internet uralkodó témája volt a szex, szinte minden kattintásra feljött valami felnőtt tartalom.

Ekkortájt kezdtek egymás után megszületni a web2 formátumú weboldalak, ahol már nem csak a statikus tartalom volt a domináns, hanem az olvasónak is lehetőséget adott, hogy hozzászóljon az adott tartalomhoz, illetve az oldalak felépítésének köszönhetően a látogató az oldalak tagjává válhatott, ott megosztva a saját tartalmait. Megszülettek az első valódi közösségek, 2002 – Friendster, 2003 – MySpace, LinkedIn, 2004 – Facebook. Azóta is szinte minden évben megjelenik néhány új közösség, néhány általános ismerkedést tesz lehetővé ám sok van, ami az ismerkedést a párkeresést célozza meg, ilyenek a Badoo, a twoo.

A Közösségi oldalak átvették a vezető szerepet a szextől

ma már az elsődleges tartalom a közösségek, a mindenféle megosztó hálózattok mint a flickr, instagram, a szex tartalmak kissé visszaszorultak, de azért érezhetően jelen van a mai napig, egy kissé megváltozott formában. A mai szex tartalmak fő jellemzője a megváltozott szexuális szokások miatt, illetve a modern rohanó világnak köszönhetően, pont olyanná vált, mint az átlagos mindennapok, így az átlagember, akinek egy kis szexhez támad kedve, már ki sem kell tennie a lábát otthonról, a saját kényelmes karosszékéből az interneten megtalálja amit keres. Való igaz, hogy ez csak virtuális, de erre van idő, nem kap el betegséget, és nem kell napokig udvarolni érte. Flörtölhetsz bárkivel a világon kényelmesen.

Az egyik ilyen forma a webkamrán keresztül folytatott csevej, ami igaz hogy önkiszolgáló, de legalább hamar megvan. A másik változat a dinamikusabb embereknek való ismerkedős oldal, csak meg kell adni a paramétereidet, és hogy kit keresel, és a gép szinte azonnal dobja, ezután eldöntheted, hogy akarsz-e találkozni vele, vagy sem, illetve, ha találkozol, akkor mi lesz a kimenetele.

A hagyományos közösségekben, valójában nem tűrnek meg semmiféle szexuális tartalmat, mert e közösségekben rendszerint a kiskorúak és gyerekek is vannak nem is kevesen. Olyan közösség, ami kifejezetten a szeximádóknak szól nagyon kevés van, és azok többsége is rendszerint fizetős, vagy csak korlátozottak a lehetőségek. Magyarországon is így van ez, – olyan közösségek, ahol a szex nem tabu, és ahol megoszthat bárki magáról bármit és  megnézheted mások dolgait, – az oldalak használhatósága elég nehézkes, sokszor fizetős, és nem lehet bármit megtenni, amit egy ilyen közösségben valóban lehetne.

Mostanában indult egy olyan oldal, ahol szintén a szex a központi téma, és a legnagyobb előnye hogy teljesen ingyenes! Igaz hogy nem magyar, de a nyelvet ki lehet választani, igy szinte az egész világon mindenki számára elérhető. Ez az oldal magába foglalja a közösségi oldalak elvárásait, mindezt úgy, hogy csak szeximádóknak szól, ahol nem hogy tiltott, de megkövetelik, a felnőtt tartalmak közzétételét. A megosztás az egyik erőssége, ahol képeket, videókat, sztorikat lehet közzétenni, és ez hozzáférhető bármelyik tag számára. Van cset, ahol lehet irkáni, de a legjobb, hogy lehet ismerkedni, lehet barátokat jelölni, és azt elfogadni, lehet egymásnak üzeneteket küldeni, és meghívóval a barátainkat is meginvitálhatjuk egy kis flörtölésre. A tagságba bekerülni nagyon egyszerű, csak regisztrálni kell, és máris indulhat a nyüzsgés.

Ha bárkinek kétsége van, látogassa meg az oldalt, és regisztráljon ingyenesen, itt biztosan azt kapja, amire számít.
https://iwiw.red/

 

forrás: SzexIndex
 • +1
 • -0
 • 1
1 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
1 Comment
 1. Gabriel Gabriel 9 év ago

  Csajokat várunk, akik szeretik megmutatni magukat, akik szeretik az elismeréseket, és akik szeretik felizgatni a pasikat. Csatlakozz hozzánk és mutasd meg magad 🙂

  • +0
  • -0
  • 0
  0 X
  Tetszik! Nem tetszik!
  0% 0%

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account