Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
  • +14
  • -0
  • 14
14 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%

Buja hétvége

Ez egy nagyon Buja hétvége. Amikor legközelebb kinyitottam a szemem, már világos volt. Még nem teljesen, de már nem volt sötét. Arra gondoltam hogy talán 6 óra körül lehet. Hallgatóztam. csend volt, semmi zaj, semmi nesz. Ez az egyik előnye a vidéki életnek.

Most is hason fekszem, pont úgy, ahogy az este lefeküdtem. Felkeljek, vagy még aludjak egy kicsit? Ha csend van, akkor az azt jelenti hogy a többiek még alszanak. Ez így jó, csend van, béke és nyugalom.

Niki. Villant az agyamba. Vajon ő is alszik még, vagy már felébredt? Ő korán szokott kelni. Megkéne fordulni hogy lássam itt van-e még, vagy már serénykedik a konyhában.

Lassan rászántam magam arra hogy megnézem Őt. Ahogy átfordultam felé, egy tetovált hátat láttam magam előtt. Ki ez? Nem ugrott be elsőre, de valami felderengett, hogy este Vera volt az ágyunkban.

Kissé felemelkedtem, Nikit kerestem. Ott volt a másik oldalon. A szeme nyitva volt, nézett rám, és közben mosolygott. Először nem értettem, aztán ahogy jobban megvizsgáltam a helyzetet, észrevettem, hogy Vera átöleli őt, és úgy alszik. Pont úgy, ahogy én szoktam Nikivel, amikor kettesben vagyunk.

Vera karjai Niki nyaka körül, az egyik felül, a másik Niki nyaka alatt. A lába pedig teljes egészeben a dereka köré van fonva.

Amikor tudatosult bennem, hogy a Kedves mekkora csapdában van, nevethetnékem támadt, de csak egy mosoly lett belőle.

– Várj egy percet Királykisasszony, mindjárt megmentelek a gonosz sárkánytól.

Felkeltem, és átsétáltam az ő oldalára. Leemeltem a lábat, majd a kart, és végül kihúztam alóluk a hercegnőmet.

– Meneküljünk mielőtt felébred. Azzal elindultam a konyha felé, Őt pedig húztam magammal. Mikor már úgy gondoltam hogy megmenekültünk a „veszélytől”, átöleltem, és a fülébe súgtam.
– Jó reggelt Drágám. Ülj csak le, én majd megcsinálom neked a kávét. Majd egy újabb kérdés jut eszembe, míg a kávénkat csinálom.
– Mondd Drágám, ma is az „ádámésévás” ruhánkban töltjük a napot?
– Persze. Én már megszoktam, felöltözve lenne fura.
– Mit gondolsz, megcsináljam a többieknek is a kávét, vagy hagyjuk rájuk, boldoguljanak ahogy tudnak?
– Ők még alszanak, majd megcsinálják frissen. Ebben maradtunk.
Mivel a kávénk kész lett, eldönthettük hogy maradunk a konyhában, vagy inkább kiülünk a szabadba. Épp kérdezni akartam Nikit, amikor megszólalt.
– Menjünk ki a szabadba. Elindultunk, én vittem a kávét, Ó meg a cigit.

Ahogy kiléptünk az ajtón, már tudtam hogy ez a nap is hosszú és élvezetes lesz. Niki is egyből észrevette.

Az asztaltól egy kicsit távolabb, egy napozóágyon fekszik Melinda, és láthatóan élvezte a reggeli napsütést, és persze az ujjai játékát magán. Teljesen átszellemülten és széttett lábakkal fekszik a napozóágyon, és  élvezettel masztizik.

Nem akarjuk megzavarni őt, az elfoglaltságban, ezért csendben leülünk az asztalhoz, és csendben szürcsöljük a kávét, és közben őt nézzük.

Amikor már a harmadik orgazmuson is túl van, odasúgom Nikinek.
– Itt hagylak egy kicsit, megcsinálom a kávét Melinek is, mert így nem fog tudni elmenni a konyháig. Niki vigyorog, majd bólint, és nézi tovább Melindát.

Pár perc alatt kész lett a kávé és már megyek is vissza. Meli még mindig révületben fekszik a napon. Leteszem a kávét az asztalra, majd rágyújtok és figyeljük mi történik.

Néhány perccel később felül, és csak bambán néz maga elé. Megértem, hisz nem kímélte magát, így korán reggel, ez elég sok energiát kivesz az emberből, ráadásul Ő három alatt meg sem állt.

Aztán az ülésből feláll, és lassan elindul az asztal felé, az egyik keze a szemét takarja, mert a nap még elég alacsonyan jár. Lép egyet, aztán még egyet, majd 3 lépés után megáll, és döbbenten néz ránk. Látszik rajta hogy erre nem számított.
Mielőtt még rosszra gondolhatott volna, mondtam neki, hogy:
– Gyere Melinda, neked is csináltam kávét.

Egy pillanatra lefagy, aztán odatipeg hozzánk és leül egy székre. A kávét odatolom elé, Ő rám néz, és megköszöni.
– Köszönöm Dávid, aranyos vagy.
– Nagyon szívesen.
– Tudod nekem szinte soha senki nem csinál reggelenként kávét, és ez most nagyon jól esik. Köszönöm.

Aztán réveteg tekintettel tesz bele cukrot, tejet, majd keverni kezdi. A  kevergetés közben egyszer csak megszólal, mintha csak úgy magának mondaná, közben nem is néz ránk.
– Ti most végignéztétek az egész jelenetet?
– Nem egészen, amikor jöttünk már nagyon benne voltál, és meg közben megcsináltam a kávédat, de így is részem volt legalább 3 orgazmusban. Köszönjük, kellemes reggel így ébredni.

– Hú de ciki. Dünnyödte maga elé. Majd hozzátette.
– Még csak alig múlt 6 óra, a fene gondolta, hogy már fent vagytok.
– Nincs miért mentegetőznöd, mi élveztük hogy te élvezed a reggelt, és ennyi. Mindannyiunknak örömet szereztél vele. Különben is tegnap azt mondtad, hogy szóljunk neked ha valami izgi történik, hát most szólva van. Izgi volt nézni ahogy kényezteted magad.

  • +14
  • -0
  • 14
14 X
Tetszik! Nem tetszik!
100% 0%
Tags:
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első.

Szólj hozzá Te is.

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

© 2014 - 2023 Created by Platinum Design

Szex Blog

Nem engedélyezett művelet

Beléphetsz a Facebook fiókoddal

vagy    

Forgot your details?

Create Account