Bianca Beauchamp

Duci Mánia Club

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 0%

Bianca Beauchamp

Bianca Stéphanie Beauchamp  Kanadai latex és fétis modell.

Bianca Montreálban született, egy kanadai-francia apától és egy olasz anyától. A szüleinek az alacsony jövedelmük ellenére is, sikerült őt betenniük egy el exkluzív magániskolába. 15 éves korában rájött hogy ő valójában biszexuális, így az otthoni nehezen viselhető körülményekre hivatkozva külön költözött a szüleitő, és így fejezte be a középiskolai tanulmányait, majd beiratkozott egy francia iskolába, mivel eldöntötte,hogy francia tanár szeretne lenni. Sikeres vizsgáit követően a University of Quebec egyetemen francia nyelvet tanított.

Ekkor találkozott leendő férjével, Martin Perreault-val, aki mint feltörekvő fotós, felkérte őt hogy legyen a múzsája. 18 évesen vette meg az első latex ruháját. 1998 ban a férjével megnyitotta a saját weboldalát, de az egyetem, ezt nem nézte jó szemmel, és felkérték, hogy zárja be, amit ők meg is tettek. Később újra megnyitotta, annak ellenére, hogy az egyetem felszólította, hogy ezt nem teheti meg a tanári kar tagjaként, de ő úgy döntött, hogy a fotózás neki többet jelent, ezért otthagyta az egyetemet, hogy folytassa a modell karrierjét.

Bianca Beauchamp

Karrier

Hamarosan megjelentek a képei a Bizarre, Heavy Rubber, Marquis, Nightlife, Penthouse, Playboy, Skin Two, és Whiplash magazinokban, mindeközben dolgozott a Mc Donalds-ban, videótékában, szex shopban és volt pincérnő is, miközben megalapozta karrierjét.

2007-ben ő lett az első modell, aki hatodszorra is megjelent a Bizarre magazin címlapján. ugyanabban az évben képviselt Hype Energy-t és a 2007 kanadai Formula 1 nagydíj versenyét. Ő is volt a borítóján Playboy Girls Kanada naptárnak. Ő volt a  Elexis Sinclaire videojáték  karaktere.

Benevezték őt az Askmen.com 99-es listájára az év nője cimre jelölve, és a következő évben ismét Ő került a Bizarre magazin címlapjára, így megelőzve mindenkit, mert ő az egyetlen, aki kilenc alkalommal büszkélkedhet erre a címre.

Mellplasztika

Döntése szerinte a modellkedésre összpontosított, ami megkövetelte, hogy az alakjára is figyeljen, ezért belekezdett egy fitnesz programba, aminek a következményeként a melle megereszkedett, így egy sürgősségi beavatkozás keretében, 32C-röl 34D-re méretezték át a melleit. Egy évre rá kiderült hogy a sós mplant nem megfelelő, ezért egy újabb sürgősségi műtét következett, amikor kicserélték az imalantot egy (2) szilikoncsomagra. 2009-ben további plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően, 800 köbcentiméteresre növelt melleit immár csak a 32FF kosárba tudja elrejteni.

Ő elutasítja kritikákat az implantátumokkal kapcsolatban , ugyanis szükség van képmutatásra hogy az emberek tapsoljanak.

Könyvek

2006-ban, Beauchamp kiadta a saját kiadású könyvét Bianca Beauchamp – Fetish Sex Symbol amely elsősorban a modell karrierjét mutatja be, mint latex fétis modell.

2007-ben megjelent film Bianca Beauchamp: All Access, a valóság-dokumentumfilm rendezte és szerkesztette az élettársa Martin Perreault.

2008 augusztusában, Beauchamp új filmjének a bemutatója Bianca Beauchamp All Access 2:  a montreali Fétis Weekend-en a  teltházas színházban.

Hivatalos weboldala: http://www.biancabeauchamp.com

Képek

Bianca_BeauchampBianca BeauchampBianca Beauchamp Bianca Beauchamp Bianca Beauchamp tumblr_n0p76ndAgb1qg7sdjo1_12803 Bianca Beauchamp Bianca Beauchamp Bianca Beauchamp

 

A csaj neve:
Bianca Beauchamp
Szakma:
Címlaplány
Feature Dancer: No
Hivatalos Oldal:
The Official Bianca Beauchamp Website Hivatalos Oldal
Bőrszín: Fehér
Származási ország: Kanada
Tartomány / Állam: Quebec
Születési hely: Montreal
Születési dátum: október 14, 1977 (36 éves)
Astrological Sign: Libra (Sep 23 – Oct 22)
Szemszín: barna
Hajszín: Vörös
Magasság: 157 cm – 5 feet and 2 inches
Súly: 52 kg – 114 lbs
Méretek: 32FF-25-35
Szilikonmell: igen
Career Status: Active
Career Start And End 1998 – 2014 (16 Years In The Business)
Cipőméret: 5 (U.S. & Canada Women Size) ?
Tetoválások: One small butterfly on the right and bellow my bellybotton
Testékszerek: one on the left nipple one on the belly button two on both labia
Extra szöveg: She is a fetish model, known particularly for her glamour, erotic and latex modeling. Has posed for Playboy Special Editions.
Közösségi oldalak linkjei:
A csaj FreeOnes helyezése:
610 Tegnapi helyezés 617
Ha szeretnél még adatot felvinni vagy a meglevőeket pontosítani, szerkesztés itt

Eddig 566 alkalommal olvasták ezt a történetet.
Ha tetszett, oszdd meg a barátaiddal is!

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik! Nem tetszik!
0% 0%

Duci Mánia Club

Vélemény, hozzászólás?