Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Anális kényeztetés - Szex Blog

Anális kényeztetés

Amennyire tudtam a szájának nyomtam a fenekem, ő meg akkorát nyalt bele amekkorát bírt. Egyszerűen nem bírtam magammal, szinte sikítani tudtam volna annyira élveztem.
Csak csak aztán eszembe jutott hogy nekem is van még dolgom, olyan 1 percig szoptam mire teleélvezte a számat.

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Margit is szereti ha finom - Szex Blog

Margit is szereti ha finom

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen. Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként. – Hát ez tényleg isteni finom.

Nagy farkad van? Bizonyítsd be - Szex Blog

Nagy farkad van? Látni akarom!

Ahogy egyre közelebbről csodálja, ahogy a simogatás is egyre inkább átalakul, mintha maga felé húzna, már meg sem lepődök azon, hogy a kinyújtott nyelve, a makkomon matat, bedugja a résbe, majd körbenyalogatja. Nagyon felhúz az érintése, ahogy játszik a farkammal. Már csak azon drukkolok, hogy a nyalogatás helyett inkább kapja be, és alaposan szopjon ki belőlem mindent. Nem ez történik.

Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Nudi kemping szex

Hamarabb fejezték be, felültek a homokon és néztek minket. Katicám nem bírta visszatertani magát, nagy nyögések között elélvezett, én meg teletöltöttem forró puncikáját. Utána egy jót fürödtünk. A párral nem tudtunk megismerkedni, eltűntek. De nem keseredtünk el, ez volt még csak az első napunk.

Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

A kedvesem barátnője

Mivel csak ketten voltunk, a kedves ledobta magáról a fürdőrucit, és megkért hogy kenjem be a testét a napolajjal, aminek persze nem tudtam ellenállni. Jó alaposan beolajoztam a testét, minden hajlatot, minden dombocskát, amit persze Ő is nagyon élvezett, ám én le sem tudtam volna tagadni, hisz állt a farkam mint a cövek.

Egy csodás nyári nap története - Szex Blog Történetek

Egy csodás nyári nap története

Mi ketten szinte tátott szájjal néztük végig az egész műsort, Vera nagyokat nyelt közben és a mellbimbóját masszírozta, időnként a punciját  gyömöszölte. Láthatóan teljesen felizgatta a látvány. Miután vége lett, csak egymásra néztünk, és nevetünk majd felálltam és hoztam friss hideg innivalót, mert mindkettőnk szája kiszáradt a nagy izgalomtól. Ittunk aztán megkérdeztem a barátnőmet.

A segítőkész eladó - Szex Blog

A segítőkész eladó

A lökéseim egyre erősebbek lettek, olyan mélyre hatoltam amennyire csak tudtam. Aztán kihúztam péniszemet, nem akartam elélvezni és ez a pár másodpercnyi szünet segített kissé kitolni az élvezéshez szükséges hátralévő időt.

tanuljunk-a-pornobol

Tanuljunk a pornóból!

Tanuljunk a pornóból! Sok nő panaszkodik, hogy férje, barátja titokban pornót néz, ahelyett, hogy vele töltené idejét, és ami a legfőbb, vele osztaná meg szexuális vágyait és kívánalmait. Ha düh helyett nyitottsággal közelítünk a témához, kiderülhet, egyes elemeket a pornóból könnyen átültethetünk saját szexuális életünkbe, vita helyett ezzel is csökkentve a monitorban lakó nőkkel töltött órák számát.Ha tetszik, ha nem, a pornónak nagyon is sokat köszönhetünk. Tömeges terjedése legalább akkora felszabadító és formáló erővel bírt, mint...
edes-ebredes

Édes Ébredés

Édes Ébredés Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél.Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen...
A lehengerlően pimasz mosoly - Szexblog történetek - szxblog.com

A lehengerlően pimasz mosoly

Érzem, ahogy minden porcikámban szétárad, az a jóleső, ismert érzés és érzem, ahogy pár utolsó lökés után, ő is eljut a csúcsra, hogy aztán verítéktől csatakosan terüljön el rajtam. Teste megnyugtatóan nehezedik az enyémre, még érzem bensőmben a lüktetését.

swinger-party

Swinger klubban vesztettem el a szüzességem

Swinger klubban vesztettem el a szüzességem Imádok szexelni, szerintem ez a világ legtermészetesebb dolga. 16 éves koromban vesztettem el a szüzességemet, rögtön egy gruppen-szex partin, pontosabban egy Swinger klubban. Később mindenfélét kipróbáltam, férfiakkal és nőkkel egyaránt. A szex a mindenem, az életem értelme. Az első szexuális élménytől kezdve a legizgatóbb élményeimről naplót vezetek.Egyszer csak elakadt a lélegzetem, amikor éreztem, hogy hátulról valaki megfogja a melleimet. Nyakamon éreztem forró leheletét, és végigfutott rajtam a remegés, amikor a...
mikrobikini

A mikrobikini

A mikrobikini A nyár elmúltával nehezen találhatnánk jelenleg a bikininél kevésbé aktuális témát, de azért reméljük, lesz olyan olvasónk, akiket felüdít ez az apropó nélküli felvetés, amennyiben legalább egy pillanatra feledtetni tudja ezt a hideg őszi időt. A szemérmetlenül szexi fürdőruhákra a mikrobikini szakkifejezést alkalmazzák azok, akik nap mint nap foglalkoznak ezzel az idők során egyre kevesebb anyag felhasználásával készülő ruhadarabbal. A tervezőknek szemlátomást más gondja sincs évek óta, mint hogy honnan lehet még lecsippenteni egy-egy fecnit a nudizmus határait...
Szüzesség elvesztése - Szex Blog Történetek

Szüzesség elvesztése

Egyre csak azt kiabálta „dugd már bele! nem bírom tovább érezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszál már!” én sem tudtam ellenállni az ágy elé térdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak úgy csattogott a segge. Jót élveztünk. Szinte nem is vérzett. Iszonyúan leizzadtunk.

A telefonom csörgése ébresztett - Szex Blog Történetek

A telefonom csörgése ébresztett

Barbi tudta ezt, de határozottan elkerekedett a szeme, amikor a mondatom befejezésével szinte egy időben bokámig toltam a nadrágom, és egy laza mozdulattal kiléptem belőle. Levettem a felsőm is, mire a szoba ajtóig értem. Ott volt egy szék általában arra pakolom a ruháimat.

orális-szex javitja-a-nők hangulatát

A szex jót tesz a nőknek

A szex jót tesz a nőknek A hír, amire a férfiak nagy része várt, megérkezett: a szex ugyanis javítja a nők közérzetét.Legalábbis ezt állítják azok a New York-i kutatók, akik 293 nő részvételével tesztelték elméletük igazát. A kutatók abból a feltevésből indultak ki, hogy a spermában olyan kémiai anyagok (többek között szerotonin, melatonin, kortizol) találhatók, melyekről egyenként köztudott, hogy hangulatjavító hatásuk van: épp ezért a kutatók megvizsgálták, hogy ezek az anyagok összevegyítve is képesek-e javítani a...
Anális kényeztetés - Szex Blog

Anális kényeztetés

Amennyire tudtam a szájának nyomtam a fenekem, ő meg akkorát nyalt bele amekkorát bírt. Egyszerűen nem bírtam magammal, szinte sikítani tudtam volna annyira élveztem.
Csak csak aztán eszembe jutott hogy nekem is van még dolgom, olyan 1 percig szoptam mire teleélvezte a számat.

Szombati ajándék vibrátor

Szombati ajándék

Szombati ajándék Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.- Hova mész? Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok. - Hozom neked a kávét. Néhány pernyi szöszmötölés után kész is van az illatos reggeli kávé, amit az ágyban kapsz kézbe. - Hú de rég volt már olyan, hogy ágyba kaptam reggel a kávét. - Nos, részemről ez alap, és csak egy feltétele van. - M lenne az? -...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%