Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Nudista élmények - Szex Blog

Nudista élmények

Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment.

Szombati ajándék vibrátor

Szombati ajándék

Szombati ajándék Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.- Hova mész? Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok. - Hozom neked a kávét. Néhány pernyi szöszmötölés után kész is van az illatos reggeli kávé, amit az ágyban kapsz kézbe. - Hú de rég volt már olyan, hogy ágyba kaptam reggel a kávét. - Nos, részemről ez alap, és csak egy feltétele van. - M lenne az? -...
A férjes asszony esete - Szex Blog beküldött történetek

A férjes asszony

Ha akarod megint leszoplak. ahányszor csak akarod. de baszni nem fogok veled. Nemsokára hazaérkezik a férjem. Neki tartogatom a pinámat. úgy is az lesz neki az első. Nem akarok csak látszatból kefélni. élvezni akarom a baszást.

A kedvesem barátnője

Mivel csak ketten voltunk, a kedves ledobta magáról a fürdőrucit, és megkért hogy kenjem be a testét a napolajjal, aminek persze nem tudtam ellenállni. Jó alaposan beolajoztam a testét, minden hajlatot, minden dombocskát, amit persze Ő is nagyon élvezett, ám én le sem tudtam volna tagadni, hisz állt a farkam mint a cövek.

Betty egy létrán állva lesz az enyém - Szex Blog

Betty egy létrán állva lesz az enyém

Kidugom a nyelvem, és belenyalok, minek hatására enyhe remegés fut végig rajta. Ez felbátorít, és újra belenyalok, ám most mélyebben és hosszabban teszem. Betty, mintha élvezné a játékot, kicsit hátrébb nyomja a fenekét, amitől a puncija kerül közelebb számhoz, és amiből láthatóan folyik a nedve.

Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

Karácsonyi buli

Karácsonyi buli A céges karácsonyi partik idejét éljük, lévén mindjárt itt a karácsony. Nálunk is volt egy jó "kis" puccos (kisestélyis-öltönyös) összejövetel. Az elején a szokásos évértékelés, meg fejtágítás a főnökség részéről, majd egy svédasztalos vacsora, aztán "szolid" bulizgatás.Utóbbira azért rendesen rákészültek, bár így is sikerült majdnem kiinni a helyet a tömény készletből 😉A hölgyek rendesen kitettek magukért, és kihasználták azon opciót is, hogy a cég állta az oda-vissza utat taxin, így aztán mindegyikük alaposan kirittyentette...
Karácsony második napja Szilvivel - Szex Blog

Karácsony második napja Szilvivel

Egy kicsit még húzom a dolgot, de nem sokáig, mert érezni akarom ahogy elélvez, ki akarom nyalni a puncijából az édes nedveit. Amikor a remegése már nem csillapodik akkor sem, amikor leállok, akkor még jobban begyorsítom a tempót, amitől szinte kirobban belőle az élvezet, és szinte a számba fröcsköli a finom levét.

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát - Szex Blog

Egy gyönyörű nővel osztom meg a motelszobát

Tényleg pont jó. Annyira izgalmas a nő, annyira felizgat szexuálisan, hogy az izgalmam egyre csak nő. Ennek hatására, olyan hirtelen tör fel belőlem az orgazmus, hogy szinte beleremegek. Csak húzgálom a farkam, miközben egymás után röppennek ki belőlem a fehér cseppek, amik egymást követve landolnak a két ágy közötti szőnyegen, kis sötét foltokká változva. – Ez nagyon szép volt. – mondja a nő, miközben látom rajta, hogy most ő következik.

A feleségem 2 nővel

A feleségem két nővel Egy nő barátommal találkoztam, méghozzá a feleségem tudtával. Nem ő volt az egyetlen ilyen kapcsolatom, de talán a legbensőségesebb. Kedvesem mégis teljes lelki nyugalommal engedett el, pontosan tudta, hogy nem kell féltékenykednie... Nagyon érdekes nő ez az Erika. Régebb óta ismerem mint a páromat, és soha nem volt szó a barátságnál szorosabb kapcsolatról. Még az esküvőnkre is eljött. Nem túl gyakran találkoztam vele, általában 2-3 havonta egyszer ültünk le beszélgetni valahol. Ilyenkor...

A rózsa illata

A rózsa illata Mikor hazaértem valamiféle furcsa illat csapta meg az orrom. Nem tudtam beazonosítni mi lehet az, de olyasmi volt mint amikor rózsa és levendula keveredik össze.- Itthon vagyok! - kiállítottam be a szobába. Semmi válasz. - Drágám, megjöttem! - Megint semmi. Téli nap volt, Decemberben járhattunk és már 4-kor jóformán sötét volt. Nem akartam felkapcsolni a villanyt, nem láttam értelmét, hiszen úgyis csak a nappaliig mentem, ahonnan viszont valamilyen tompa fény szűrődött ki.- Drágám!...
Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex – Hogyan szerezz örömet a barátnődnek

Az orális szex - Hogyan szerezz örömet a barátnődnek. Athena Douris a világ leghíresebb leszbikusainak egyike, számos leszbikus magazin szerkesztője, aki kétségkívül nagyon sokat tud arról, mi minden tudja lázba hozni, felcsigázni a női testet. Athena Douris beavat az orális szex rejtelmeibe. Lehet, hogy a kezdet néha viszontagságosnak tűnik, de cikkünkben közölt útmutatók alapján talán legközelebb jobban fog menni. Megéri igyekezni, mert ha jól csinálod, a barátnőd hálás lesz érte!ELSŐ LÉPÉS: Ha orális szexre kér...

Libegő gyönyör

Libegő gyönyör Hát ez mi? Éreztem kezeit a combomon felfutni, és megint a gombjaimon matatni. Mit akar? Álló dákóval kell majd kiszállnom odalent? De ő csak folytatta a ki- és felszabadító tevékenységét, és hamarosan bejutván az alsómba, megmarkolta farkamat.A 21-es busz nagy nehezen felkecmergett velünk végállomására, a Normafához. Mihelyt menetrendjére várva leállította a motorját, végre jó levegőt szívhattunk, és Kedvesem csókja még jóízűbb lett, mint bármikor. Gyönyörű őszi napsütés öntötte el a hegyet, és az...
Izgalmak a tömött vonaton - Szex Blog Történetek mindenkinek

Izgalmak a tömött vonaton

Ahogyan nyalom melleimet, elkezdett hörögni és már-már fájt, ahogyan magára húzott s közben erősen és gyorsan dörzsölte a csiklómat így másodpercekkel utána, követve őt hangosan nyögve én is elélveztem.

maszti-a-kadban

Maszti után egy menet a barátnőmmel

Maszti után egy menet a barátnőmmel Amit most le fogok nektek írni, két hete történt velem. Éppen egyedül voltam otthon, mert a szüleim elutaztak az egyik rokonunkhoz. Vártam a barátnőmet, akivel megbeszéltük, hogy délután át fog jönni körülbelül négy óra körül és majd elmegyünk valahova, vagy majd nálunk beszélgetünk.Tizenegy óra után gondoltam elütöm az időt és felmentem a szobámba gépezni, már megnéztem azokat az oldalakat, amik érdekeltek és úgy voltam vele, hogy feljövök a mellesleg oldalára....
Igaz történetem 2. rész - Szex Blog

Igaz történetem 2. rész

Ne csináld! Nem akarom! Kérlek! Könnyei kicsordultak, sírni kezdet. De a fasz nem állt meg, még intenzívebben baszta, míg csak meg nem feszült a férfi teste és engedte bele magját a nőbe. A megerőszakolt testébe, annak is a kivezető nyílásába. A férfi amikor beleélvezett, tövig belevágta magát, nem figyelve semmire sem. Amina úgy érezte, szétszakad a segge. Hihetetlenül fájt neki, mint eddig még egyszer sem, de akkor egy olyan erejű orgazmus csapta meg, hogy lassan távolodni kezdett a világ, a hangok, a fájdalom. Elsötétedett minden, Amina elájult.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%