Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A világ legabszurdabb szextörvényei

Íme egy rövid gyűjtemény a világ minden tájáról.

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

Anglia

Londonban tilos motoron szeretkezni. De tiltott az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Svédország

Egy nyilvános fotó-automatában fényképezkedsz, figyelj, hogy ne mutass magadból túl sokat! Teljesen meztelenül tilos ez a tevékenység, csak az alsó vagy a felső ruhadarabod hiányozhat.

Egyesült Arab Emirátusok

Abu Dhabiban egy nő arcára adott puszi „olyan tettre irányuló vágyakozást jelent, amely veszélyezteti a széles nyilvánosságot”. Büntetés: 10 nap börtön mindkettőjüknek.

lisa-ann-anal-porn-gif

Izrael

Izraelben tilos a pornófilm nézése. Ha rajtakapják, 3 évre is börtönbe kerülhet. A törvény a hotelszobában fogható pornócsatornára is vonatkozik!

Guam-sziget

Guam-szigetén tilos szűzen házasságot kötni. Ezért néhány kiválasztott férfinak az a főállású munkája, hogy járja a vidéket és pénzért elveszi a nők szüzességét.

Közel-Kelet

Több közel-keleti országban érvényes a törvény, miszerint tilos megenni a bárányt, ha korábban szexeltünk vele.

Libanon

Libanonban szabad megerőszakolni az állatokat, feltéve, hogy nőstények. Ha hímneműek, halálbüntetés jár érte.

Bahrein

Bahreinban a nőgyógyászoknak megengedik, hogy megvizsgálják a nők nemi szerveit, de nem nézhetnek rá közvetlenül. Ezért tükörből nézik a páciensek nemesebb részeit.

Hong Kong

Hong Kongban a feleségnek szabad megölnie hűtlen férjét, de csak puszta kézzel, mindenfajta segédeszköz, fegyver nélkül. A szerető bárhogy megölhető.

Bolívia

A bolíviai Santa Cruzban helyi rendelet tiltja, hogy egy férfi egyszerre szeretkezzen egy nővel és annak lányával.

Kolumbia

A kolumbiai Caliban egy nő törvényesen csak a férjével szeretkezhet, és az első alkalommal a nő anyjának jelen kell lennie.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Hármasban izgalmas maszturbálni - Szex Blog

Hármasban izgalmas maszturbálni

Ebben a pillanatban elélvezek. Mindkettőjük szája szorosan rátapad a farkamra, fel-le siklanak rajta, miközben az első adag geci magasan a fejük felett elszáll. Dia a következőt már megszerzi magának, mivel a szája szorosan a makkomra tapad, miközben szívja, szopja. Gitta is akar belőle, ezért simán kiveszi a farkam Dia kezéből, majd rábukik, hogy ő szophassa tovább. Az utolsó cseppeket, már felváltva nyalogatják a még most is keményen álló farkamról.

napozás

Évezzük a napozást

széthúzom a feneked, és az arcom belefúrom a punci-popsiba, és nyalni kezdem. Előbb az egyiket majd a másikat felváltva, ám mivel nem rég élveztél egy hatalmasat, a puncidból a fincsi nedűt alaposan kinyalom, mindeközben az egyik ujjam a fenekedben merül el, és így duplán izgatom a tested.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük