Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Üdvözlet a fedélzeten

A barátommal egy éve szakítottunk. Komoly kapcsolat volt a miénk, 2 évig voltunk együtt, a szüzességünket együtt vesztettük el (sőt mindennemű első szexuális élményünk egymástól származott), mindenki szerint álompár voltunk. Soha egy veszekedés vagy rossz szó a másikra. Senki nem értette 2 év után miért vetettünk véget az idillnek (szerintük idill volt). Mi tudtuk; egyszerűen meguntuk a nagy szerelmet. Nekem nagyon fájt az egész, szerintem neki is. Titkon mindig reménykedtem, hogy még helyre állhatnak a dolgok, bár ezt senkinek nem mertem elmondani. A szakítás után is jóban maradtunk, beszélgettünk elég sokszor, így tudtam róla, hogy azalatt az egy év alatt, amit immáron külön töltöttünk, nem volt másik barátnője. És ő is tudta rólam, hogy képtelen voltam más fiúval összejönni. Ugyan barátok maradtunk, de a 2 lépés távolságot mindig tartottuk egymással szemben. Ezért is csodálkoztam annyira, mikor 1 évvel a történtek után csörgött a telefonom és meglepve láttam hogy ő hív.

Azt kérdezte nincs-e kedvem átmenni, beszélgetni kicsit, és mondta, hogy van valami, amit meg akar mutatni nekem. Megbeszéltük hogy másnap átmegyek. Kíváncsiság lett rajtam úrrá, vajon mi lehet, amit mutatni akar? Nagyon örültem a meghívásnak, reméltem alkalom nyílik majd eddig rejtett érzelmeim bevallására.

A másnap hamar eljött, izgatottam álltam az ajtaja előtt, és megnyomtam a csengőt. Ajtót nyitott (nagyon jól nézett ki, finom parfüm illata lengte körül Őt) és beljebb invitált a lakásba (nagyon udvarias volt, kedves és figyelmes, mint mindig). Imádtam azt a helyet, ott mindig nagyon jól éreztem magam. Szakításunk óta nem jártam nála, a lakás kicsit megváltozott, de nekem így is nagyon tetszett. Rajta kívül senki nem volt otthon (mindig szokása volt elküldeni otthonról családja többi tagját, ha én mentem látogatóba), ezen már nem is csodálkoztam. Mondta, hogy menjünk a szobájába, ott kényelmesebb, és amit mutatni akar, az ott van bent.

A szobájában egy számomra ismeretlen bútordarab állt, egy hatalmas franciaágy, ami 1 éve még nem volt ott. Hellyel kínált, leültem a régen kedvencnek tartott fotelembe. Kiment a szobából, majd poharakkal és egy palack ásványvízzel tért vissza (meghatott hogy emlékszik rá hogy csak ásványvizet iszom), mindkettőnknek töltött, majd leült a hatalmas ágyra. Beszélgetni kezdtünk, nagyon jól éreztük magunkat, órákig csak csevegtünk semmiségekről. Akkor már nagyon kíváncsi voltam mit akar mutatni, úgyhogy rákérdeztem.

Válasz helyett kicsit elpirult, a videóhoz sétált és bekapcsolta, majd ezt mondta:
– Ezt eddig titkoltam előled. De mivel a Te életednek is része volt, meg szeretném osztani Veled. Remélem, nem fogsz haragudni rám, miután megnézted.
Ezeket, a szavakat nem tudtam mire vélni. Csak bólintottam hogy indíthatja. Elindult a videó.

Tátva maradt a szám a csodálkozástól, majd elpirultam a szégyentől. A felvételen kettőnket láttam, ugyanabban a szobában, ahol éppen ültünk. Ő ült a fotelban, én pedig még a régi ágyán térdeltem. Megdöbbentett az egész. Hogy lehetséges ez? Persze rögtön világossá vált, hogy a barátom egy rejtett kamerával vette fel a jelenetet, de el nem tudtam képzelni, hogy minek.

Az egész olyan bizarr volt. Ott térdeltem az ágyon, kényes nyögéseket hallattam és a vibrátoromat tömködtem magamba. A barátom szemközt ült a fotelban és verte rám a farkát. Erre az eseményre már szinte nem is emlékeztem, de ahogy a videót megláttam, rögtön beugrott minden.
– Te felvetted ezt? De hát miért? – kérdeztem
– Mindig erre maszturbálok – mondta kaján vigyorral.

Egy halvány mosoly az én arcomon is átfutott. Csak meredtem tovább a tévére, és megdöbbenve néztem magam, ahogy játékszerem segítségével juttatom magam a csúcsra. Csak akkor egyszer maszturbáltam a barátom előtt, az is sok időbe telt mire rá tudott beszélni. A felvétel egyszerre volt sokkoló, ugyanakkor nagyon izgató is. Olyan volt, mint egy pornófilm (gyakran néztünk pornófilmet együtt a barátommal, tudta hogy erre beindulok, lehet hogy most is ezt remélte). A gondolataim kicsit eltávolodtak a szobából, a videóról. Miközben a tévére meredtem, arra az emlékre gondoltam, amikor a legjobb barátnőm rajtakapott, hogy a vibrátorommal masztizok.

Táborozni voltunk. A kis játékszeremet természetesen nem hagyhattam otthon, tudtam, hogy nem bírok ki nélküle 2 teljes hetet. 3 napig uralkodtam magamon, ám a 4-dik estén kényszeredetten kerestem egy olyan helyet, ahol magamban lehetek a kis játékommal. A választásom a női zuhanyzóra esett (ami szerencsémre belülről zárható volt, ám szerencsétlenségemre elfelejtettem bezárni). Beálltam az egyik zuhany alá és megnyitottam a csapot, hogy a zubogó bíz hangja elnyomja nyögéseimet. Önfeledtem siklattam a vibrátort ki-be a hüvelyemben, nem is gondoltam arra, hogy bárki bejöhet, mivel azt hittem az ajtót bezártam.

Hirtelen ismerős hang csendült:
– Te meg mit csinálsz itt? – kérdezte a legjobb barátnőm, aki meglepett arccal állt az ajtóban és engem figyelt.
– Én csak… öö…
Rákvörös lettem, kihúztam magamból a vibrátort és eldugtam a hátam mögé (nem mintha már nem lepleztem volna le magam). a barátnőmnek látszólag tetszett, amit látott, mert ezt mondta:
– Segítsek?

Ezen nagyon meglepődtem, még sosem voltam lánnyal, de nagyon kíváncsi voltam milyen lehet. Lesütöttem a szemem, amiből ő tudta, hogy a válaszom igenleges. Gyorsan ledobta magáról ruháit, beállt mellém a zuhanyfülkébe és megcsókolt. Azt sem tudtam mit tegyek, hát viszonoztam a csókot. Pár percig csókolóztunk és simogattuk egymás testét, aztán éreztem, hogy kiveszi a kezemből a vibrátort, amit még mindig a hátam mögött tartottam. odaillesztette a hideg fémet a hüvelyem bejáratához és szépen lassan benyomta. Ekkor nagyot nyögtem…

Álmodozásomból saját hangom riasztott fel. Tényleg nyögtem egyet. A fotelban ültem még mindig és magamat simogattam. Volt barátom azt hihette a film van rám ilyen hatással. A képernyőn közben megváltozott a jelenet. Barátom a hátán feküdt, miközben én szép lassan beleereszkedtem hatalmas merev hímvesszőjébe, amit annyira imádtam és kívántam. Ekkor egy számukra nagyon vicces és jelentőségteljes mondat tört ki belőle: Üdvözlet a fedélzeten, hölgyem!

Elmosolyodtam, és lassan mozogni kezdtem rajta. Ez a mondat régen minden egyes szeretkezésünk alkalmával elhangzott, és számunkra körülbelül azt jelentette, hogy szeretlek, vagy hogy nagyon jó veled. Ez amolyan rituálé lett nálunk az ágyban.

A felvétel már jó ideje ment, a két szereplő szenvedélyesen csókolózott és szeretkezett. Egyre jobban felizgultam ott a fotelban ülve. Eddig nem mertem rápillantani exemre, de most oldalra néztem, és láttam hogy fejébe (illetve nemcsak fejébe) szökik a vér. Hirtelen felállt és odasétált a fotelemhez. Leguggolt mellém. Nyilván látta zavaromat, mert nagyon lágy hangon így szólt:
– Semmi baj kicsim.

Ettől a mondattól majdhogynem elolvadtam. ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy rávessem magam, de nem volt rá szükség, mivel a következő pillanatban, mutatóujját az államra téve az arcomat maga felé húzta, és olyan gyengéden és érzékien csókolt meg, mint még soha. Éreztem hogy újra lángra lobban köztünk a szerelem, soha többé nem akartam elengedni. De erre nem is volt szükség..

Miközben folytattuk a gyengéd csókolózást, felemelt a fotelból és az ágyához lépett velem. Lefektetett és odafeküdt mellém. Egy másodpercre sem engedtük el egymást, vágytunk a másik minden porcikájára. Hihetetlenül gyengéd volt. Minden nagyon lassan történt, ami méginkább felkorbácsolta bennem a vágyat. A csókok, az ölelések, és a simogatások mind erősítették bennünk az eltökéltséget, hogy olyannal ajándékozzuk meg a másikat, amilyet még soha nem adtunk egymásnak; egy csodálatos éjszakát, ami tele van szenvedéllyel, rajongással és szerelemmel.

Lassan beesteledett, és már csak a hold fénye világította meg időközben meztelenné vált testünket, ahogy egymásba fonódva kényeztettük a másikat. Ajkaink bejárták a másik testének minden zegzugát, olyan örömökhöz juttatva ezzel egymást, amik szinte őrjítőek voltak. Férfiasságát eddig direkt módon távol tartotta kelyhemtől, ezzel is késleltetni és fokozni akarta bennem a gyönyört. Mikor már látta hogy nagyon vágyom rá, hímvesszőjét a hüvelyem bejáratához helyezte. Miközben szépen lassan elkezdte betolni, egy mondatot leheltem a fülébe:

– Üdvözlet a… ahhh ahhh.. – nem tudtam folytatni, elöntött a gyönyör, mire tövig benyomta férfiasságát hüvelyembe már rángott a testem a mindent elsöprő orgazmustól. Mosoly terült szét barátom arcán, látta rajtam hogy már átéltem a gyönyört, ezért ütemesen mozogni kezdett bennem, hogy ő maga is elérhesse a csúcsot. arcán láttam hogy nagyon közel jár ehhez, még egy-két mozdulatot tett, és magját belém eresztette, s közben befejezte a befejezetlen mondatot; „…a fedélzeten.”


  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük