Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A tinik is szexelhetnek, de csak csukott szemmel

Egy érdekes anomália gondolata fogalmazódott meg bennem, és itt hivatkoznék egy korábbi írásra: Büntetlenül szexelhetnek a tinik

Ez röviden arról szól, hogy az a tini, aki már elmúlt 12 éves, büntetlenül szexelhet 14, év alatti fiatallal! Ez eddig oké is, hogy csak a saját korosztályával, mert a szomszéd nagypapája nehogy már belepiszkáljon a zsenge punciba. DE gondolj bele: a kislányod, vagy fiad, épp ebben a korban van, és iskola után az osztálytársával  elhatározzák, hogy hancúroznak egyet, de van egy kis probléma, hogy hol? Mert az szinte biztos, hogy ha a Te csemetéd, azzal áll eléd, hogy

szia Anyu, itt van Zsolti az osztálytársam és feljönne hozzánk hogy keféljünk egyet„.

Mit gondolsz, mit lépnél erre? Na igen, valószínűleg a többi szülő is hasonló képen állna hozzá a dologhoz.

Ám mint tudod, ezek a makacs kölykök ha a fejükbe vesznek valamit, az „kell”. Ha nálatok nem lehet és Zsoltiéknál sem, hát akkor valahol mégis csak összehozzák, és akkor elkezdhetsz izgulni!

A jó a dologban, hogy a gyerekek, viszonylag jól el vannak határolva azoktól a forrásoktól, ahonnan ezt a számukra izgalmas információt megszerethetik. De ha mégis megtudják, akkor akkor jobb ha Te állítod őket kész tények elé, mintha ők téged, így jobb ha mielőbb megtartod a felvilágosító előadásodat, amit mér régen tervezel, és azóta is halogatsz. Tedd meg most!

Ha már egy „gyerek” szexelhet legálisan, akkor vajon honnan, hogyan tudja majd meg hogy a szex hogy működik? Mert a médiákban, ezek a tartalmak el vannak zárva a fiatalkorúak elől, vagyis aki még nem töltötte be a 18 évét, az hozzá sem szagolhat a témához. Persze ez nem így van, mert ami a gyerekeket érdekli, az nem lehet titok előttük, így azt is meg fogják tudni, hogy mit kell csinálni ha szexet akar. Ennek az elsődleges forrása ebben a korban, hogy egymás közt továbbítják az információt, ami vagy korrekt, vagy nem az, de inkább az utóbbi, nagy eséllyel a szülők az utolsók a sorban, akik megtudják, hogy a csemete már régóta aktívan űzi ezt a fajta tevékenységet.

20-30 éve az ilyen anyagok jellemzően újságok voltak, más nem is nagyon kerülhetett  a gyerek kezébe, de ma már amikor minden háztartásban van 150 tv csatorna és internet, akkor aligha tud a gyerek úgy eltölteni akár egy napot is, hogy ne akadjon valami a „hálójába”.

A másik érdekessége a dolognak, hogy ha már 12 évesen szexelhet, (azt nem tudni, hogy egy 12 éves gyerek mit tud a szexről) akkor vajon miért nem nézheti, miért nem olvashat róla? Itt nem arra gondolok, hogy fizess elő a gyereknek is saját pornócsatornára, hogy nézhesse, hanem arra akarok rávilágítani, hogy az a törvényhozás, ami tiltja a gyerekeknek, hogy megtudják mi az a szex, pont azt engedélyezi nekik, hogy csinálják bátran. 

Gondolj bele, szeretnél autót vezetni, de nincs jogsid, és nem is tudod hogyan kell, és egyszer csak azt mondják neked, hogy nosza, most már vezethetsz. Elég rémisztő. Ha csak rólad van szó, feltételezem hogy meg tudod oldani a problémát, de gondolj bele, egy globálisan milyen katasztrófákat okozhat, ha az emberek tudatlanul kimennek az autóval a közlekedésbe, és gondolj bele abba is, hogy egy 12 éves gyerek, aki szinte még a cipőjét sem tudja egyedül megkötni, mindenféle technikai, etikai, morális, társadalmi tudás nélkül megteheti azt, amit eddig tiltottak neki.

Technikailag is van kétségem a dolog felől. Ha egy gyerek aki 12 éves, és legálisan szexelhet egy korban hozzá illő partnerrel, aki még nem töltötte be a 14 évét, gyakorlatilag nulla tudással e témában, vajon milyen élmény lesz ez nekik? Mivel a szexet nem tanítják sehol, arra kell hagyatkozni, amit a szülők elmondanak, ami általában a legegyszerűbb megfogalmazásban elég kevés lehet, másrészről amit egymás közt „szóbeszélnek”. A valódi szex megtanulása legtöbb esetben egy érettebb, tapasztaltabb partner lévén jön létre, aki átadja a tudását, (legalábbis bemutatja, hogy Ő mit vél tudásnak) de egy másik 12 éves gyerektől ezt nem feltételezném.

Az viszont részben nyomasztó, hogy a 12-14 évesek számára a felső korhatár 18 év, mert ez a korosztály már tud helyrehozhatatlan károkat okozni akár mentálisan, akár testileg egy 13 éves gyereknek, ám abba még belegondolni is rossz, hogy ha már a kamaszok is vadászhatnak a fiatal gyerekekre.

Szóval szerintem elég komoly a helyzet, ha ez így marad, akkor a legjobb az lenne ha már az általános iskola 6. osztályában kötelező tárgy lenne a szex, és minden olyan tudomány, ami feltételezi, hogy egy gyerek elég érett arra, hogy az emberi faj jövőjét ebben a korban megalapozza. A törvényhozás részéről elég kétélű a dolog, mivel egyik oldalról azt feltételezi, hogy egy 13 éves gyerek tud önálló döntést hozni azzal kapcsolatban,hogy kivel és miként akar szexelni, ám ha ezt egy 18 év felettivel teszi meg, – akitől esetleg többet tanulhat, mint az osztálytársaktól, és aki már elég érett ahhoz, hogy egy ilyen szituációt kezelni tudjon, – az már szexuális visszaélésnek minősül, régi nevén megrontásnak.

Kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye erről a témáról, kinek volt már hasonló élménye, de a legjobb az lenne ha közzétennétek olyan felvilágosító metódusokat, amivel egy gyerek előtt is meg lehet birkózni.

szex-felvilagositas

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi - Szex Blog

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi

A csaj ismét letérdel előttem, majd minden bevezetés nélkül rábukik a farkamra, és szopni kezdi. Alig telik bele néhány perc, amikor elélvezek, amit ő lelkesen szív ki belőlem, majd a végén alaposan lenyalogatja a lankadó farkam. Én meg csak állok, mint akibe a villám csapott, a kezemben még mindig ott a pénz. A csaj feláll, ad egy csókot, amin jól érezhető a gecim.

leszopta-a-faszt

Szex a webkamera előtt

Szex a webkamera előtt Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire. Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgycsőben ragadt mennyiséget. Majd oldalról belenézett mosolyogva a kis...
Hogy szopd le a kedvesedet? - Szex Blog

Hogy szopd le a kedvesedet?

Ha mindenre odafigyelsz, és nem előjátéknak szántad az akciót, a végeredmény hamar szemmel látható lesz. A közelgő ejakuláció hatására a makk megduzzad, színe elsötétedik, ha tehát nem szeretnéd a száddal érezni párod végső gyönyörét, ez az a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük