Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A szexel foglalkozó oldalak a legnépszerűbbek a magyarok körében

Évente jelennek meg statisztikai kimutatások arról, hogy mely korosztály melyik témát kedveli a legjobban. Meglepő lett az eredmény. A statisztika szerint a férfiak 17%-át érdeklik az autók és technikai információk, 23%-át politika és gazdasági hírek vonzzák, a maradék 60 %-ot pedig egyértelműen a szex érdekli.

cybersex-e1389470245713

A nők érdeklődési köre ennél egyértelműbb, a család, a gasztronómia és otthon témákat a nők 48%-a keresi fel rendszeresen, a pletykákra mindössze 8%-a nyitott, az erotikára és romantikára viszont 44%-k kíváncsi.

A felmérésből kiderül továbbá az is, hogy az erotikus jellegű témák nem feltétlenül a fiatalokat érdeklik. Az érettebb korosztály gyakrabban keres fel ilyen oldalakat, ráadásul több időt is tölt el ezeken.

A kimutatás érdekessége, hogy a statisztika szerint évről évre növekszik az erotikát kedvelők száma.

Dr. Rudolf Endre pszichiáter szerint a növekedés betudható a modern technikai vívmányok erőteljes terjedésének, de a is elképzelhető hogy a házasságok nagy része sikeretlen és mindkét fél nyitott lenne több érzelemre, gyengédségre, romantikára.

A statisztikával kapcsolatban erotikában majdnem vezetünk, egyedül az olaszok előznek meg minket. Náluk a lakosság több mint 73%-a rendszeresen látogat felnőtt tartalmakat, igaz ők ezt nyíltan vállalják is.


A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Tömegben buszon - Szex Blog Történetek

Tömegben buszon

Eszméletlen jó érzés volt, ahogy a rázkódások miatt masszírozta a dákómat. Persze rá is tett még egy lapáttal, de abszolút nem feltűnően. Hozzám nyomogatta a fenekét. Már nagyon a végemet jártam, gondoltam egyet és átkaroltam a derekát , benyúltam a lenge blúza alá, hogy érezzem a hasa melegét, magamhoz húztam és beleélveztem a nadrágomba.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük