Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
leszbi-csók

Egy forró este Katival

Egy forró este Katival Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar.Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló...
Szex a parton - Szex Blog Történetek

Szex a parton

Anne-Mary fölém hajolt, a félhosszú vörös haját az arcomra lógatta, és lágyan megcsókolt. Beleremegtem attól az érintéstől és csóktól amit tőle kaptam. Éreztem, hogy farkam hegyén megjelenik az első finom előfolyás, amit ő érzékenyen szétkent rajta az ujjával. El sem hittem, hogy ez igaz lehet. Újra megcsókolt, mélyen. Nyelvemet magába szívta, majd lágyan körözni kezdtünk, egymás szájában.

A nővéremmel huncutkodunk a kertben - Szex Blog

A nővéremmel huncutkodunk a kertben

A nővéremmel huncutkodunk a kertben A nővéremmel hazafelé biciklizve alig tudtam kordában tartani a fütykösöm, mert a nővérem teste és viselkedése járt az eszemben. Lehet, hogy nem is olyan béna a csaj? De miért izgat állandóan? Most is, ahogyan előttem pedálozik abban a rövid sortban, és a kerek feneke jobbra, balra hintázik, néha hátranéz, mintha élvezné a dolgot... Direkt csinálja? Alig vártam, hogy megérkezzünk, mert sürgős dolgom volt a fürdőszobában.- Fürdöm egyet, rendicsek? - kérdeztem, miután...
Egy különleges kaland a szaunában - Szex Blog

Egy különleges kaland a szaunában

A sima puniján a méz egyre jobban csillogott. Ezt látva a farkam is egyre kezdett más formát ölteni. Leültem vissza a helyemre és én is tovább kenegettem magam. Tinka tekintete egyre fátyolosabb lett. Jobb kezével a puniját simogatta egyre nyíltabban, majd a bal kezével a melleit kezdte masszírozni. A látvány hatására már én is csak egy pontomra koncentráltam. A legtermészetesebb módon el kezdtem magammal játszani. Egymás szemébe, ölébe elmélyedve folytattuk ezt az élvezetes játékot.

Margit is szereti ha finom - Szex Blog

Margit is szereti ha finom

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen. Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként. – Hát ez tényleg isteni finom.

leszopta-a-faszt

Szex a webkamera előtt

Szex a webkamera előtt Dávid pénisze megfeszült a lány kezében, Anna becsukta a szemeit és várta, hogy a sperma az arcán landoljon. Aztán három hosszú lövedék terült szét az arcán és kezdett el folyni lefele. A maradék ondó Dávid makkjának végén csorgott le és csöpögött a lány melleire.Miután Anna kinyitotta a szemeit, bekapta a srác makkját és a nyelvével lenyalta az ondót és kiszívta a szájában a húgycsőben ragadt mennyiséget. Majd oldalról belenézett mosolyogva a kis...
Gyönyör a fürdőben - Szex Blog Történetek

Gyönyör a fürdőben

Fantáziám is elindult: elképzeltem, hogy párom váratlanul betoppan és benyit a fürdőszobába. Rövid megfigyelés után elővenné merev szerszámát, és kezével kényeztetni kezdené magát. Mivel számára is izgató lenne a látvány, nem kellene sok idő, hogy elérje a gyönyört.

Ébredés - Szex Blog Történetek

Ébredés

Lassan elkezdesz ráereszkedni. Nagyon szűk vagy és csak picit nedves. Ez teszi a legszebbé és legkellemesebbé ilyenkor a behatolást, ahogy makkom utat tör magának a forró puncid legmélyére, miközben hüvelyed minden pontját érinti és ingerli.

Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése - Szex Blog

Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése

Másnak lenni, nem minden esetben döntés kérdése Másnak lenni, nem mindig döntés kérdése, legalábbis nem úgy hogy gondolod. Vannak olyan körülmények, amik szinte kényszerítő hatással vannak az emberekre, hogy mássá váljon. Mi mássá? Egy nő legyen olyan, mint egy férfi, a férfiak meg legyenek nők. Ám ez nem szó szerint értendő. Vissza a kezdetekhez Volt idő, amikor egy nő, nőnek látszott, a férfi meg férfinak. Miért volt ez így? Mert ez a természetes, ez az eredendő nemiség, férfi...

A motoros kaland

A motoros kaland Mindig is bakancslistás tervem volt száguldani egy motoron. Zoli elvitt engem motorozni. Megjelent egy szexi motoros dzsekiben, farmerben, kezében pedig a bukósisak. O MY GOD… Nem hittem el. Te jó ég, hogy milyen jól néz ki. Elolvadásom itt kezdődött. Majd a nagy hőségben folytatódott a motoron. Hiába, közölte velem, hogy hozzak bőrdzsekit. Igen, azért vettem bőrdzsekit, mert egyszer el akartam menni motorozni, márpedig az anélkül nem működik ugyebár. Aztán felvettem a bukósisakot, amit hozott nekem,...
A kishúgom kíváncsisága megőrjít - Szex Blog

A kishúgom kíváncsisága megőrjít

Elé hasalok az ágyra, és a nyelvemmel izgatom őt, miközben az ujjaival játszik. Kis idő múlva, hugi is mellé fekszik, és ő is Ágihoz hasonlóan, játszani kezd magával. Az egyiket nyalom, a másikat csak nézem. Aztán gondolok egyet, és átcsusszanok hugihoz. Az ő puncija még majdnem sima, alig van rajta néhány pihe, ám úgy nedvedzik, mint egy igazi felnőtt. Oda hajolok hozzá, és megnyalom a csiklóját, ami csak egy apró gyöngyszem a rózsaszín kagylóban. Egyre jobban belemelegedek a nyalásba, és igazán élvezem. Ő most nem a húgom, hanem a szeretőm, akit ki kell elégíteni, és ezért mindent elkövetek, hogy ez összejöjjön.

A prosti és a két ügyfél - Szex Blog

A prosti és a két ügyfél

Liza előredőlt, kidugta a nyelvét, és a fehér cseppecskék már jöttek is John dákójából. Közvetlenül a szájába kapta, lecsúsztak a torkán, alig tudta megízlelni őket. És az anyag csak jött. A nő összegyűjtötte, aztán hagyta, hogy lefolyjon a mellére és a hasára. Egy párszor megveregette a makkot, hogy minden kijöjjön belőle. Aztán ezt a dákót is szopogatta egy kicsit, hogy megérezze, milyen az, amikor közvetlenül a forrásból jönnek a cseppek. John felnyögött, és mind kirázta.

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban - Szex Blog

Két kukkoló lánnyal szexelünk a szabadban

Alexa ettől kissé megnyugszik, majd még közelebb jön hozzám, majd bátortalanul hozzáér a kezével a farkamhoz. Az érintésétől megborzongok. Annyira finom a keze, ahogy hozzáér, hogy beleremegek. – Vedd a szádba nyugodtan. – mondja neki Ildi, mire a lány ránéz, majd a következő pillanatban odahajol hozzám és finoman, szinte alig érintve a szájába veszi a makkomat. Érzem, ahogy a nyelve lassan hozzáér, ahogy végigsimít rajta, és azt is érzem, hogy a lány megremeg. – Bátrabban csináld. bíztatja őt Ildi.

A haverom a húga és én - Szex Blog történetek felnőtteknek

A haverom a húga és én

A haverom a húga és én Sziasztok szeretnék veletek egy kis történet megosztani ami velem történt még fiatalabb korban.Volt nekem egy jó haverom. Mindketten 18 évesek voltunk. És úgy bár nagyon kanosak , hiszen se nekem se neki nem volt barátnője. Így hát csak a kezünk marat. És egyszer csak beszéltünk.hogy ki mire szokta verni . Elárult hogy ha csak ketten vannak otthon a húgával. Ès a huga alszik akkor ki szokta verni rá . Kérdezem tőle és azt hogyan? Elmesélte hogy csak...
Szüzesség elvesztése - Szex Blog Történetek

Szüzesség elvesztése

Egyre csak azt kiabálta „dugd már bele! nem bírom tovább érezni ararom hogy bennem vagy, na mi lesz basszál már!” én sem tudtam ellenállni az ágy elé térdelve beledugtam a meleg barlangba, ki-be, ki-be csak úgy csattogott a segge. Jót élveztünk. Szinte nem is vérzett. Iszonyúan leizzadtunk.

Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%