Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Bevezetés a leszbikus szerelembe - Szex Blog

Bevezetés a leszbikus szerelembe

Kiszáradt a torkom, olyan csodásán izgalmas volt segédkezni Jenna megbaszásában. Sosem láttam még ilyen közelről, hogyan cuppog egy ilyen hatalmas fasz a nedves punciban! Egészen addig irányítottam a fekete pincér csípőjét, amíg Jenna hatalmas sikoltások közepette el nem élvezett.

Igaz történetem - Szex Blog

Igaz történetem

Amikor is a férfitest megfeszült, és kirobbant belőle magja, meleg spermája, egyenesen Amina szájába, aki egyetlenegy cseppet sem hagyott kiszabadulni börtönéből. Akkor Jázmin nyögött fel, és szorította össze combjait, Amina kezével együtt, amivel a nő izgatta sokat látott pináját. Ugyanakkor az orgazmusa hatására, ujjaival megszorította a lány csiklóját. Amina először fájdalommal reagált, majd a fájdalom átalakult élvezetté, az élvezet hullámai meg felostorozták orgazmusát, ami még neki is szokatlan hevességgel jött, rombolt le mindent, és ment. Hangosan hörögve, nyögve élvezett el, csukott szemekkel, még épp időben elengedve mind a férfi makkját, mind heréit, belekarolva az ízlésesen izmos meztelen férficombba.

Első randi és huncut ismerkedés a bárban - Szex Blog

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá. Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom.

Egy sikertelen üzlet - Szex Blog

Egy sikertelen üzlet

Eközben Jack sem marad tétlen és megfosztva kosztümöm nadrág részétől, majd a bugyimtól, azonnal nyalni kezdi a bejáratomat. Nemcsak a puncira fordít figyelmet, mindenhol „tisztogat”. Dan fél kézzel a kezeim tartja magunk fölé, másik kezével kiszabadítja kosarukból a melleim. E kettős támadás hatására nem tudok mit tenni. Eleinte vergődök, tiltakozok, de a vágy felülkerekedik bennem.

Ébredés - Szex Blog Történetek

Ébredés

Lassan elkezdesz ráereszkedni. Nagyon szűk vagy és csak picit nedves. Ez teszi a legszebbé és legkellemesebbé ilyenkor a behatolást, ahogy makkom utat tör magának a forró puncid legmélyére, miközben hüvelyed minden pontját érinti és ingerli.

leszbi-csók

Egy forró este Katival

Egy forró este Katival Ez még tavaly nyáron történt, talán júliusban. Forró egy hét volt, arra emlékszem, és minden este kitört egy hatalmas, tomboló vihar.Egyik este egyedül voltam otthon. Nagyon félek a viharoktól, ezért nyugtalanul járkáltam az üres lakásban, ahogy közelgett a fergeteg. A szüleim nyaraltak, a nővérem pedig pasizott valahol. Általában örülök az egyedüllétnek, amikor senki nem nyaggat, de most nem ez volt a helyzet. Nyugtalanul pillantgattam ki a borús égre, hallgatva a távolban morajló...
orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

A lehengerlően pimasz mosoly - Szexblog történetek - szxblog.com

A lehengerlően pimasz mosoly

Érzem, ahogy minden porcikámban szétárad, az a jóleső, ismert érzés és érzem, ahogy pár utolsó lökés után, ő is eljut a csúcsra, hogy aztán verítéktől csatakosan terüljön el rajtam. Teste megnyugtatóan nehezedik az enyémre, még érzem bensőmben a lüktetését.

A szomszéddal maszturbáltam 4 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 4

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 4. rész Reggel korán felébredek. Először azt sem tudom hol vagyok, de aztán apránként előbukkannak a tegnapi nap emlékei. Igen, emlékek, ezt megőrzöm az életem emlékkönyvében. A szemem nyitva, de nem mozdulok. Jó így. Csak a szemem járja körbe a szobát, ami egyszerű, de ésszerű berendezésű, nincs benne semmi személyes, igazi vendégszoba. Eszembe jut, hogy nincs itt velem a cuccom, sem a...
A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon - Szex Blog

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon

Ettől aztán végképp elszakad a cérna, és elélvezek. Pont a két melle közé, szinte hallani lehet ahogy a csattan a spermám a mellein, miközben ő áhitattal nézi ezt. Amikor befejezem a fröcskölést, Erzsi néni a szájába veszi a farkam, és alaposan lenyalogatja. Na ettől megint feltámad bennem a vágy, és érzem, hogy a szájában újra megkeményedik a farkam.

Anális kényeztetés - Szex Blog

Anális kényeztetés

Amennyire tudtam a szájának nyomtam a fenekem, ő meg akkorát nyalt bele amekkorát bírt. Egyszerűen nem bírtam magammal, szinte sikítani tudtam volna annyira élveztem.
Csak csak aztán eszembe jutott hogy nekem is van még dolgom, olyan 1 percig szoptam mire teleélvezte a számat.

A prosti és a két ügyfél - Szex Blog

A prosti és a két ügyfél

Liza előredőlt, kidugta a nyelvét, és a fehér cseppecskék már jöttek is John dákójából. Közvetlenül a szájába kapta, lecsúsztak a torkán, alig tudta megízlelni őket. És az anyag csak jött. A nő összegyűjtötte, aztán hagyta, hogy lefolyjon a mellére és a hasára. Egy párszor megveregette a makkot, hogy minden kijöjjön belőle. Aztán ezt a dákót is szopogatta egy kicsit, hogy megérezze, milyen az, amikor közvetlenül a forrásból jönnek a cseppek. John felnyögött, és mind kirázta.

A kukkoló anyós története - Szex Blog

A kukkoló anyós története

Szóval nézi a játékom. Nézd csak, engem nem zavar. Húzgálom még egy darabig, hogy jól láthassa. Aztán amikor már nem bírom tovább, elsül a faszom, és telespriccelek vele mindent. Amikor kész vagyok, a kezemről lenyalogatom a maradékot, majd odanézek a réshez. Pont amikor odanézek, akkor tűnik el, és magamra hagy. Szép kis képmutató az öreglány.

A szomszéddal maszturbáltam 2. rész - Szex Blog

A szomszéddal maszturbáltam 2

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 2. rész A borítékkal visszamentem a szobába, közben kibontottam, és az ágyra heveredve elkezdtem olvasni. Kedves Ismeretlen.Köszönöm a mai napot, igazán élvezetes volt így látnom téged, és azt gondolom, hogy neked is hasonló élmény volt. Eleinte, amikor először megláttalak, kissé zavarban voltam, de amikor láttam rajtad hogy veszed a lapot, és megmutattad magad teljes valódban, ahogy élvezted a közös játékot, tudtam hogy több...
A barátnőm és az anyja - Szex Blog

A barátnőm és az anyja

Kati ismét a punciját simogatja, ujjazza, amitől Gabi is egyre jobban felizgul, és persze én is. Megmarkolom a farkam, és magamat izgatom tovább, de Kati átveszi tőlem, és ő veri tovább, de én ennél többet akarok. Megkerülöm őket, és Gabi lábai között helyezkedek el, és a farkam betolom neki.

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Szex reggelire nagyon egészséges - Szex Blog történetek

Szex reggeli

A sperma pompás aromája remekül illik a füstölt sajt jellegzetes ízéhez. Ott fogyasszuk el, guggolva, hadd lássa a férfi, hogy milyen huncut mosollyal harapjuk a zsíros kenyérszeletet, és hogy nyúlik nyelvünkön az olvadt sajt és a fehér sperma.

női erogén zónák

A nő erogén zónái

A nő legfontosabb „erogén zónája” a férfi szeretetteljes közeledése és szexuális kívánalma. A célratörő és direkt erogén zónák ingerlése inkább taszítólag hat a nőre, minthogy kedvét lelné benne.Nem szabad elfelejtenünk, hogy a lány gyerek „nemtelenül” tanulja az anyjától a szeretettel járó viselkedés formákat. Ezzel szemben a fiú és az anya között szexuális státusz különbség van. A kis fiú már csecsemő korában szexuálisan is pozitív reakcióval éli át az anya szerető gondoskodását. A testi érintésre merevedéssel...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%