Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller

Szilvássy Fanny meglepő esete

Szilvássy Fanny meglepő esete Szilvássy Fanny elhelyezkedett a tikfa napozószéken, lerakta maga mellé Mandarina Duck táskáját, kivette belőle az Elit Woman magazint és hátradőlt. Kinyújtotta a lábát, bokában keresztezte, majd szórakozottan meghimbálta Escada márkájú, pántos papucsát, szétnyitotta térdén a magazint, az orrára engedte Sophia Loren napszemüvegét, és a sötét üveg takarásában a közeli teniszpálya felé fordította a szemét.Mercedes teniszezett ott a szálloda alkalmazottjával, Lacival, aki miatt Fanny a szokásosnál bő két órával korábban kelt, fél óráig...
Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

A nők orgazmusa

A nők orgazmusa

A nők orgazmusa A nők szexuális kielégülésének sokkal komplexebb feltételei vannak, mint a férfiakénak. Ezzel minden férfinak tisztában kell lennie!A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre, a kölcsönös érzelmi ráhangolódásra. Át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Egyik nő és másik nő között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint...
nőnapi-maszti

Egyedül ünnepelt nőnap

Egyedül ünnepelt nőnap Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.Evelin is várta az estét, várt egész nap... ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenetet a barátjától... de talán majd az esti hívásnál, akkor biztos mondja... Evelin körül...
Szex a parton - Szex Blog Történetek

Szex a parton

Anne-Mary fölém hajolt, a félhosszú vörös haját az arcomra lógatta, és lágyan megcsókolt. Beleremegtem attól az érintéstől és csóktól amit tőle kaptam. Éreztem, hogy farkam hegyén megjelenik az első finom előfolyás, amit ő érzékenyen szétkent rajta az ujjával. El sem hittem, hogy ez igaz lehet. Újra megcsókolt, mélyen. Nyelvemet magába szívta, majd lágyan körözni kezdtünk, egymás szájában.

Fotózás a nudista strandon - Szex Blog Nudi

Fotózás a nudista strandon

Fotózás a nudista strandon Fotózás és nudizmus, szinte mindenkinek azt jelenti, hogy megörökíti a meztelen élményeit. A nyáron én is ezt tettem, és a végeredmény nagyon jó lett. Az eredeti cél az volt, hogy a csajomat meglepjem vele, mert ő is szereti az ilyen huncutságokat, ám a végén mégsem mutattam meg neki a képeket, azt is mindjárt megtudod, hogy miért nem.A nyáron, ahogy máskor  is, amikor van rá lehetőségem kimegyek a nudira. Általában olyan helyet választok,...
A szomszéddal maszturbáltam

A szomszéddal maszturbáltam

A szomszéddal maszturbáltam a kertben. Néztem ahogy a pasi simogatja magát, és én úgyan abban az ütemben simogattam a puncimat.Így maszturbáltunk együtt, egymástól többszáz méterre, egymás számára tök idegenül, de élveztem.

A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Szex a parton - Szex Blog Történetek

Szex a parton

Anne-Mary fölém hajolt, a félhosszú vörös haját az arcomra lógatta, és lágyan megcsókolt. Beleremegtem attól az érintéstől és csóktól amit tőle kaptam. Éreztem, hogy farkam hegyén megjelenik az első finom előfolyás, amit ő érzékenyen szétkent rajta az ujjával. El sem hittem, hogy ez igaz lehet. Újra megcsókolt, mélyen. Nyelvemet magába szívta, majd lágyan körözni kezdtünk, egymás szájában.

Osztozkodni jó - Szex Blog Beküldött térténetek

Osztozkodni jó

Osztozkodni jó – Szex Blog. Miután az összes férfi elélvezett rám és barátnőm testére lőve a spermát, amit én a nyakamra kaptam és a és a puncimra is jutott belőle, barátnőm szép arca fürdött geciben neki álltunk egymásról lecsókolni és lenyalni az ondót az utolsó cseppig.

oralszex-avagy-hogyan-szopjál-faszt

Nyelvlecke nőknek – avagy mi kell a férfinak

Nyelvlecke nőknek - avagy mi kell a férfinak A férfi könnyen felizgatható, neki fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja. Ha a kedvese meg is érinti, és megmutatja nőiességét, akkor a kívánt hatás biztosan nem marad el. Ha a férfinak tetszik, amit egy nő művel vele, akkor könnyen eljut a csúcsra. Természetesen a csúcsra vezető úthoz több út vezet, de mindenképpen érdemes a gyengéd kényeztetéssel kezdeni, és nem az erőteljesebb...
Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi - Szex Blog

Leszopott a dögös-bögyös pizzafutár csajszi

A csaj ismét letérdel előttem, majd minden bevezetés nélkül rábukik a farkamra, és szopni kezdi. Alig telik bele néhány perc, amikor elélvezek, amit ő lelkesen szív ki belőlem, majd a végén alaposan lenyalogatja a lankadó farkam. Én meg csak állok, mint akibe a villám csapott, a kezemben még mindig ott a pénz. A csaj feláll, ad egy csókot, amin jól érezhető a gecim.

Hogy szopd le a kedvesedet? - Szex Blog

Hogy szopd le a kedvesedet?

Ha mindenre odafigyelsz, és nem előjátéknak szántad az akciót, a végeredmény hamar szemmel látható lesz. A közelgő ejakuláció hatására a makk megduzzad, színe elsötétedik, ha tehát nem szeretnéd a száddal érezni párod végső gyönyörét, ez az a pillanat, amikor érdemes visszavonulnod.

Beküldött történet

Hárman megerőszakoltak

Számba lévő manusz se bírja sokáig halottam, ahogy sóhajtozik, elkezdem, gyorsabban csinálni legyen már vége a rémálomnak majd farka lüktetett majd belém lőtte undorító keserű-magját azonnal elkapót a hányinger éreztem nem bírom vissza tartani.

A főnökasszony - Szex Blog - szexblog.com

A főnökasszony

A főnökasszony Megunván a vidéki életet nemrégiben úgy döntöttem, hogy felköltözök a fővárosba, és ott próbálok szerencsét. Felmondtam a munkahelyemen és Pesten kezdtem munkát keresni. Egy belvárosi irodaházban találtam magam, ahol már vártak engem és még egy tucat embert. Kicsit megingott az önbizalmam, de próbáltam leplezni. Rendben lezajlott az interjú, amit egy középkorú férfi vezényelt. Úgy éreztem jól sikerült, ezért vártam a folytatást. Nem is csalódtam, behívtak a második körre. Nagy izgalommal mentem el újra, és...
Nudi a kertben hugival - Szex Blog Történetek

Nudi a kertben hugival

Én elkezdtem masszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciját. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta.

A haverom a húga és én - Szex Blog történetek felnőtteknek

A haverom a húga és én

A haverom a húga és én Sziasztok szeretnék veletek egy kis történet megosztani ami velem történt még fiatalabb korban.Volt nekem egy jó haverom. Mindketten 18 évesek voltunk. És úgy bár nagyon kanosak , hiszen se nekem se neki nem volt barátnője. Így hát csak a kezünk marat. És egyszer csak beszéltünk.hogy ki mire szokta verni . Elárult hogy ha csak ketten vannak otthon a húgával. Ès a huga alszik akkor ki szokta verni rá . Kérdezem tőle és azt hogyan? Elmesélte hogy csak...
A nővéremmel huncutkodunk a kertben - Szex Blog

A nővéremmel huncutkodunk a kertben

A nővéremmel huncutkodunk a kertben A nővéremmel hazafelé biciklizve alig tudtam kordában tartani a fütykösöm, mert a nővérem teste és viselkedése járt az eszemben. Lehet, hogy nem is olyan béna a csaj? De miért izgat állandóan? Most is, ahogyan előttem pedálozik abban a rövid sortban, és a kerek feneke jobbra, balra hintázik, néha hátranéz, mintha élvezné a dolgot... Direkt csinálja? Alig vártam, hogy megérkezzünk, mert sürgős dolgom volt a fürdőszobában.- Fürdöm egyet, rendicsek? - kérdeztem, miután...
Amikor megáll a föld - Amina kalandjai - Szex Blog

Amikor megáll a föld

Csakhogy már megint nem az övé lett az irányítás. Mert a leány, a soron lévő ütemnél, egyszerűen lecsusszant a faszról, ami a másik lyukban már el is tűnt a következő pillanatban. Lassabban behatolva ugyan, de szinte minden ellenállás nélkül. A leány benne ül a férfi ölében teljes súlyával, seggében a fasszal, lábait felhúzva, hogy éppen csak lábujjhegye érintse az anyaföldet. Tövig benne a vastag péló.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%