Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

Élvezetek a buszon hazafelé - Szex Blog

Élvezetek a buszon hazafelé

Ahogy az ujjam mozdul a keményre duzzadt csiklómon, a vágy teljesen letaglóz, az ujjam lassú mozdulatokkal simogatja. Felbátorít egy kicsit a helyzet, és mélyebben merülök a nadrágomba, és még intenzívebben simogatom a pinácskámat.

Izgalmak a tömött vonaton - Szex Blog Történetek mindenkinek

Izgalmak a tömött vonaton

Ahogyan nyalom melleimet, elkezdett hörögni és már-már fájt, ahogyan magára húzott s közben erősen és gyorsan dörzsölte a csiklómat így másodpercekkel utána, követve őt hangosan nyögve én is elélveztem.

Egy távoli rokon látogatása - Szex Blog

Egy távoli rokon látogatása

Amikor ezt kimondja, belenyal a fülembe, és megmarkolja a farkam, és az általam bevitt ütemben veri tovább. Szeretnék ellenállni, de nem vagyok rá képes. Élvezem a helyzetet, élvezem hogy a forró teste körbe ölel, és persze élvezem azt is hogy a kiveri a farkam.

riesenrad-vienna-giant-ferris-wheel

Óriáskerék

Óriáskerék Sosem ültem óriáskeréken. De mindig is bakancsilistás álmom volt. Egyesek felülnek a gyerekükkel, mert az “olyan izgi”, mások felülnek nyugdíjasan, mert “az olyan szép”. Én sajnos nem tudok elvonatkoztatni a perverz fantáziámtól. Igen, szeretném egyszer a levegőben csinálni (de nem a repülőgép mosdójában…). És ha én egyszer felülök az óriáskerékre, nem egy barátnőmmel teszem, hanem egy olyan fiúval, akit szó szerint megerőszakolok… Így történt hát, hogy eljutottam Bécsben a Práterbe. Odavagyok az extrémitásért, Minden izgalmasat ki...
fantázia

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája

A nők 10 legnépszerűbb szexuális fantáziája Miről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül. Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses.Összegyűjtötték azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba...
Közös maszti a kolleganőmmel az irodában - Szex Blog

Közös maszti a kolléganőmmel az irodában

Most nincs rajta a blúza, de még a melltartója sem, így most a teljes figyelmem a melleire összpontosul, amik csodásak, ám ez még nem minden. A szoknyája a derekára van felhajtva, ami alatt most még bugyi sincs. Ám ott van az egyik keze, ami a punciját simogatja, és ami időnként eltűnik benne. A másik keze a melleit simogatja, markolja, néha megcsípve a bimbókat is. Én csak nézem őt, ás ámulok rajta, egyben a látvány is magával ragad. A farkam a nadrágom mélyén ismét ágaskodni kezd.
– Tetszik? – kérdezi Szonja elcsukló hangon.

Szex a metrón - Szex Blog Történetek

Szex a metrón

Miközben nyelveltem a seggét az egyik kezemmel előrenyúltam és verni kezdtem a farkát. Amikor elég volt neki a seggnyelvelés ismét megfordult és berakta kemény faszát a számba. Most biztosan megfogta a fejemet és elkezdett a számba kúrni. A fasza gyorsan ki-be járt és én mindent megtettem a nyelvemmel amit csak lehetett.

Margit is szereti ha finom - Szex Blog

Margit is szereti ha finom

Ami végül meghozza a várt eredményt, az Margit. Ő is a lába közé nyúl és megsimogatja magát, amiben nincs semmi különleges, semmi extra, ám én mégis elélvezek tőle. Ekkor a farkam már úgy tartom, hogy a kilövellő geci, pont a bögrébe csurranjon. Több ütemben tör fel belőlem, és én igyekszem a mennyiséget igazságosan elosztani a két bögrébe, hogy mindketten kapjanak belőle bőségesen. Amikor már nincs több, a két nő rám vigyorog, és hozzálát kevergetni a kávét. Aztán leteszik a kanalat, majd felemelik, és szinte egyszerre kortyolnak bele. Amikor leteszik a bögréjüket, Margit szólal meg elsőként. – Hát ez tényleg isteni finom.

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban

Munkából hazafelé maszturbálok a parkban Ma megint szép idő van, mára végeztem a munkámmal, és épp hazafelé sétálok, a parkon át, hogy máskor is ne nincs kedvem busszal menni.Csodás az idő, süt a nap, a bőrömön érzem, ahogy a napsugarak csiklandoznak, pajkosan megcsipkednek, és ez nagyon jó hatással van rám. Sőt egyenesen izgató. Séta közben megfigyelem a rügyező fákat, a bokrokat, a fűben megbúvó apró színes virágokat, amik valójában nem is megbújnak, hanem egyenesen az ég...
Pajzán Viccek gyűjteménye 2 - Szex Blog

Pajzán Viccek gyűjteménye 2

Az ifjú férj és feleség nem tudnak betelni egymással a nászéjszakán. Egy percig kimerülten fekszenek egymás mellett, amikor hirtelen megszólal a férfi:
– Drágám, most egy darabig nem látsz majd. – Hogy-hogy? Még csak most kezdődött a nászutunk, hová mész máris? – Sehová! Csak fordulj meg!

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám

Úgy vársz rám A megbeszélt időre érkezem meg hozzád, kopogok, és néhány pillanattal később ott állsz előttem az ajtóban. Csak nézlek, és szóhoz sem jutok.Egy vékony selyemnek látszó köntös van rajtad, és tisztán látszik hogy alatta az új szerzeményed, egy vadítóan szexi melltartó van, és egy bugyi, de ez nem is látszik, de gondolom hogy rajtad van.Egyet lépünk beljebb, és én a virágot átadom neked, és közben a sarkammal az ajtót is becsukom. Majd lépünk még...
Egyedül élvezem a magányt - Szex Blog képregény történet

Egyedül élvezem a magányt

Cindy megmutatja neked a legújabb csipkésen szexi fehérneműjét, és amig őt nézed, annyira izgalomba jön, hogy nem bírja megállni, hogy ne nyúljon magához. Előtted maszturbál, és élvez el, hogy megközelebb mindenképpen visszatérj a Szex Blog oldalra!

szex-idős-korban

Szex ötven felett is – az időskori szex nyomában

Szex ötven felett is - az időskori szex nyomában Nemcsak a húszéveseké? Hát nagy csodákat nem fogunk állítani ebben a cikkben, és nem találjuk fel az örök fiatalság vizét sem, sokkal inkább megpróbálunk néhány tippet adni, mit tehet az, aki már idősebb, de mégis szereti az intimitást, és a szexet!Hormonok!Sokan azt gondolják, hogy a szexualitás maximum a harmincas éveink végéig erős, aztán szép lassan kihuny… jönnek a hölgyeknél a menopauza évei, csökken a női hormonok szintje,...
A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Négyen a szaunában. - Szex Blog Beküldött Történetek

Négyen a szaunában.

Továbbra sem nyúlt magához a kezével, csupán először a végén kibuggyant az anyag, majd talán kétszer, vagy háromszor lövellt is, miközben a farka összevissza csapkolódott, telefröcskölve a hasát, combját, de még a nyakára is jutott!

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe - Szex Blog

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe

Miután a vágyaink lecsillapodnak, iszunk egy pohárka jéghideg pezsgőt, majd az ágyban fekve beszélgetünk. Elmondom neki, hogy ez most mennyire sokat jelent nekem. Elmondom neki minden eddigi vágyam arról, hogy vele lehessek. Az éjszaka hátralevő részében méh sokszor szerettük egymást, aztán reggel folytattuk, és egészen vasárnap estig, megállás nélkül.

A legboldogabb ember a világon – Ruhynga IV - Szex Blog

A legboldogabb ember a világon – Ruhynga IV

Nem gyorsított a tempón inkább tartotta a lassú ütemet, amivel még inkább fokozta és elnyújtotta a saját gyönyörét. A farkamon éreztem, ahogy egyre szűkebbé válik kéjbarlangja az orgazmusa előtt, amely aztán roham szerűen tört rá. Néztem és hallottam, hogy hangszíne pillanatok alatt elvékonyodik, elcsuklik, aztán kitört belőle.

Nem csak nudizunk a Tisza partján - Szex Blog

Nem csak nudizunk a Tisza partján

Bemegyek én is a vízbe, mire mindketten odaúsznak hozzám, és közrefognak. Lilla megcsókol, miközben a farkamat simogatja. Ani is csatlakozik hozzá, így már ketten izgatnak a vízben, ami a kívülállók számára láthatatlan, így Zsolt sem látja, de ő már nem is érdekel, csak a két nő. – Szoptak le már vízben? – kérdezi tőlem Ani, miközben megszorítja a farkam. – Még nem. – mondom neki vigyorogva. – Szeretnéd? – kérdezi ismét, ám közben Lillára néz, aki szintén vigyorog rá. – Persze, hogy szeretném.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%