Saját történetek beküldése

Saját történetek beküldése. Itt lehetőséged van arra, hogy beküldd nekünk a saját történeted, ami felizgat másokat, vagy ami téged izgatott fel. Ha neked még nem volt ilyen élményed, akkor elküldheted a másokkal történt események leírását, vagy ha erre késztetést érzel használd a fantáziádat, és írj saját gondolataid alapján, valami izgalmasat.

  • A beküldött írásokat moderálás után közzétesszük, az elbírálás alapja teljesen szubjektív.
  • Az el nem fogadott anyagokat nem küldjük vissza, arról értesítést nem küldünk.
  • A beküldött írások elsődleges feltétele, hogy nyelvtanilag, helyesírásilag, szerkezetileg megfelelő legyen, nem javítunk semmit.
  • A beküldött fájl formátuma kizárólag  doc, docx, txt, rtf lehet.
  • a felhasználó törlése (októl függetlenül) esetén a közzétett írások maradnak az oldalon.

Nosza, ne kímélj minket töltsd ki a formot, és izgasd fel az olvasóinkat.


Feltölthető fájlformátumok: DOC,DOCX,RTF,TXT,ODT,
Feltölthető fájlformátumok: JPG, JPEG. A fájlok mérete legyen: 1200 x 675 pixel. Vízjel, és egyéb azonosító nélkül!
pc-izom

PC – az elfelejtett örömizom

PC - az elfelejtett örömizom Számos fiatal anya számára ismerős a szülés után fellépő kellemetlen jelenség: hirtelen lehajlás, vagy egy jóízű nevetés után néhány csepp vizelet ürül a nadrágba. A legtöbben szégyellnek a problémával orvoshoz fordulni, melyért egy elgyengült izomcsoport, a Pubococcygeus a felelős.A NAGYMAMA ELLENŐRIZTE Az amerikai Dr. Arnold Kegel elsők között foglalkozott a jelenséggel. Mivel az alhasi szervek, közöttük a méh, húgyhólyag, hüvely felfüggesztéséhez a Pubococcygeus ( a továbbiakban PC ) izomzat hozzájárul, ezen a...
A legfinomabb kávét nálunk ihatod - Szex Blog

A legfinomabb kávét nálunk ihatod

„- Kedves Kati, válaszd inkább a másik bögrét, mert ebbe belevertem a faszom, ott úszkál benne a sok geci.” Jó poén lenne, ha ezt mondanám neki, bár az az igazság, hogy megnézném az arcát, amikor közlöm vele a jó hírt. Ezért nem teszek semmit, csak nézem, ahogy lassan megkevergeti a kávét, majd a kanalat leteszi a tálcára. A bögrét a szájához emeli, beleszagol, majd bele is kortyol. – Imádom a kávédat. – mondja Dórinak, aki csak vigyorog rá.

Egyedül élvezem a magányt - Szex Blog képregény történet

Egyedül élvezem a magányt

Cindy megmutatja neked a legújabb csipkésen szexi fehérneműjét, és amig őt nézed, annyira izgalomba jön, hogy nem bírja megállni, hogy ne nyúljon magához. Előtted maszturbál, és élvez el, hogy megközelebb mindenképpen visszatérj a Szex Blog oldalra!

orgazmusjavitas hazilag

Orgazmusjavítás házilag

Orgazmusjavítás házilag – Az orgazmust tucatnyi tényező befolyásolja, és saját testünk szeszélyes működése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, ráadásul az ágyban segítséget leginkább a partnertől és magától várhat az ember

szexualis-fantaziak

Szexuális fantáziák

Szexuális fantáziák Felmérések alapján kiderült, hogy melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Kiderítették, mintha nem tudtuk volna, hogy a szexuális fantáziák mindig filmszerűek. Az eredmény magáért beszél...Fantáziálás a kedvesrőlEz jó hír, nem? A legtöbb pasi azokat a dolgokat idézi fel napközben, amelyeket a partnerével csinált – vagy szeretne csinálni. Találjátok meg együtt azokat a helyzeteket, ami mindkettőtök számára a legtöbb élvezetet nyújtja. Egyébként a nők is így vannak ezzel. Felejtsd hát el nyugodtan a szilikonnal és photoshoppal előállított címlapnőket. Ne akarj...
A Szeximádó bébiszitter - Szex Blog Történetek

A Szeximádó bébiszitter

Szép rózsaszín pinája volt, nem volt szétkúrva, nem volt salátás, hanem szép friss – persze már szűz sem volt, de ez cseppet sem zavart. Nem borotválta teljesen, hanem csiklója felett hagyott egy függőleges csíkot.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%