Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nyelvlecke nőknek – avagy mi kell a férfinak

A férfi könnyen felizgatható, neki fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja. Ha a kedvese meg is érinti, és megmutatja nőiességét, akkor a kívánt hatás biztosan nem marad el. Ha a férfinak tetszik, amit egy nő művel vele, akkor könnyen eljut a csúcsra. Természetesen a csúcsra vezető úthoz több út vezet, de mindenképpen érdemes a gyengéd kényeztetéssel kezdeni, és nem az erőteljesebb ingerléssel. A férfinek az orális szex inkább takar fizikai jellegű együttlétet, mint a nőnek.

oralszex-avagy-hogyan-szopjál-faszt

A férfi ilyen módon történő kielégítése sokkal jobban benne van a köztudatban és elfogadottabb, mint fordítva. Bizonyos nők ezt „kényszerként” is kezelik, rájuk háruló „kötelességnek”. Arra kell törekedni, hogy az orális szex kényszerektől mentes legyen. A férfinak nem szabad követelőznie, mert az csak árt a meghitt együttlétnek.

Ez nem kalapácsnyél

Az orális szerelmi aktus nem akkor az igazi, ha a nő marokra fogja a megduzzadt hímtagot, mint egy kalapácsnyelet, és addig le nem veszi a kezét és a száját róla, amíg a férfi a csúcsra nem ér. Ennél a férfi sokkal intimebb dologra vágyik. A hímvessző környéke legalább olyan érzékeny, mint maga a nemi szerv, nem is beszélve a herezacskóról, a benne lévő herékkel, és környékéről. Kezdetben jó, ha a nő megnézegeti kedvese péniszét, és feltérképezi annak minden részét. Ha ismeri a nő a férfitag anatómiai felépítését, akkor tudja, hogy milyen varázspálcát tart majd a kezében és a szájában.
Kismadár, kismadár, én szeretlek nagyon

A nő kinyújtott nyelvével játszik a makkon, majd szálldos ide-oda a merev péniszen, mint egy kismadár, és közben nyelvével rebbenő mozdulatokkal érinti mindenhol a péniszt, ahol csak „le tud szállni”.

Csak nyaljuk a fagylaltot

Ujjaival, ha érzékien megfogja párja péniszét és herezacskóját, finoman nyalogathatja, mint a fagylaltot, felváltva, egyszer egyik, majd másik oldalról. A férfiak azt is szeretik, ha a nő nyelvével végigsimogatja a pénisz egész hosszát minden irányból. A makk rendkívül érzékeny része a férfitagnak. „Fagyizás” közben sok nő okoz partnerének emlékezetes gyönyört, ha a makkot az ajkai közé veszi és így nyalogatja.
Késleltetés a nagyobb siker fényében

Gondoljuk át, mi is valójában a célunk: az előjáték, vagy annál több, a kedvesünk csúcsra juttatása. Ha az utóbbi, azt is lehet szépen lassan, komótosan – az érintések minden egyes mozdulatát kiélvezve – elérni, és nem néhány hirtelen mozdulattal.

A férfiak sokkal hamarabb eljutnak a csúcsra, mint a nők, de az aktus meghosszabbításához számos fortélyt és trükköt be lehet vetni. A férfi is kifejezetten élvezi, ha „húzzák” egy ideig, vagyis késleltetik az orgazmust, de ha túlmegyünk az optimális ponton, az frusztrációhoz vezethet. Mindig érdemes figyelni a partner rezdüléseit, reakcióit, és ehhez igazítani az ingert. Olykor jó lassítani a tempón, vagy éppenséggel megállni, majd kis idő múlva ismét kezünkbe venni az irányítást. A férfiak többségénél felemelő érzést vált ki az is, ha kedvesük orális játék közben az anus környékét izgatja ujjaival.

Örömök és gyönyörök a szájon át

A legtöbb férfi szeret a kedvese szájába elélvezni, de ezt csak akkor szabad megtenni, ha a nő is vállalja az „élvezet édes mézének” befogadását. Két változata ismert. Egyik módszer, amikor a nő aktív, a férfi passzív, a másik módszernél pedig a férfié az aktív szerep. Az első módszernél a nő szájába veszi partnere merev péniszét, és fejét mozgatja le-fel, mintha közösülést végeznének, miközben nyelvével is érzékien játszik a hímvesszőn. A másik bizarrabb módszer, amikor a nő passzívabb, és várja, hogy a férfi merev hímvesszőjével a szájába hatoljon, és ott közösülésre utaló mozgásokat végezzen. Ezt sok férfi kedveli, de fontos, hogy a férfi ne legyen durva, és figyelje partnere reakcióit. Ha a nőnek nem jó ez a módszer, nem élvezi, azonnal abba kell hagyni.

A „mélytorok technika”

A férfiak egyik kedvence, mert vizuálisan is igen izgalmas jelenet, az érzése meg egyszerűen fantasztikus. A nők között néhányan nem kedvelik, mivel némi gyakorlást igényel, hogy ne legyen kellemetlen. Ha nem jól csinálják, vagy túlzott módon erőltetik, megsérülhetnek a torok szövetei. Aki vállalkozik rá, érdemes elsajátítania, hogyan is végzendő, de kivitelezése előtt mindenképpen beszélje meg partnerével.

A sikeres technika elsajátításához a nyakat megfelelő hajlásszögben kell tartani, ezért fontos a választott pozíció. A jó pozíció fél siker, mivel ilyenkor a hímvessző szinte akadálytalanul a torokba csúszhat. Először mindenkinél felléphet egy automatikus öklendezési reflex, de tudatos odafigyeléssel ez kiiktatható. Ennél az orális játéknál még fontosabb, hogy ne csak a nő szája legyen nedves, hanem partnerének pénisze is, így nagymértékben csökkenthető a súrlódás, így könnyebben csúszik a hímvessző a kívánt helyre. Talán a legkönnyebben kivitelezhető a technika, ha a nő szájürege és a torok egyenes vonalat képez, amihez a nőnek kinyújtott nyakkal hátra kell hajtania a fejét. Érdemes a nyelv hátsó részét is ellapítani, hogy a behatolás még probléma-mentesebb legyen. A lényeg, hogy a nőnek jól ki kell nyitnia a száját és a torkát, és a férfinak a nő ritmusát kell figyelnie, és ehhez igazodnia. A nő óvatosan, lassan beengedi a torkába a merev péniszt, miközben folyamatosan koncentrál a tevékenységre. Ha nem megy, nem kell erőltetni, nem kell elkeseredni, érdemesebb többször megpróbálni. Ha sikerül elsajátítani e technikát, a nő még a férfi herezacskóját is elérheti szájával. A mély toroktechnika valóságos varázslat, amit egy nő véghezvihet partnerével az orális szex terén.

Erotikus jojózás

A herezacskó, benne a herékkel és annak környéke rendkívül érzékeny testrésze a férfiaknak. Számos férfi szereti, sőt kéri is partnerétől, hogy herezacskóját nyalogassa, csókolgassa, heregolyóival játsszon, vegye a szájába és szopogassa.

Dugóhúzó technika

A nő szájába veszi partnere péniszét, majd úgy halad felfelé, hogy közben a fejét jobbra és balra fordítja, miközben nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza. Egyes férfiak szeretik, ha a nők közben olykor-olykor érzékien, lágyan „beleharapnak” a péniszükbe, de csak éppen annyira, hogy az kellemes reakciót váltson ki, és ne fájjon. Ha a nő a dugóhúzó technikával elérte a makkot, jó, ha ott kicsit elidőzve körbe nyalogatja azt, majd ismét visszatér a fent vázolt technikára, immár lefelé haladva.
Oldalról jön az érzéki „harapás”- avagy kukoricázás

Sok férfira intenzíven hat, ha kedvese megfogja partnere kemény péniszét, mintha főtt kukoricát enne, és azt oldalról finoman csókolgatja, harapdálja.

Erős, mélytengeri hatás

A férfiak számára szintén kellően erotikus élményt nyújt, ha kedvesük a hímvesszőjüket a szájába veszi, és erőteljesen szívja, természetesen csak olyan mértékig, ami még nem okoz fájdalmat.

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
Aranka néhány napig a vendégem - Szex Blog

Aranka néhány napig a vendégem

Aranka belép hozzám, és a farkamat bámulja. – Így sokkal nagyobbnak látszik, mint a gatyában. – mondja nekem, majd kérdés nélkül odalép az ágyamhoz, rátérdel, majd egészen közel kúszik hozzám, aztán megint csak kérdés nélkül megfogja a farkam, és ő veri tovább, miközben időnként rám pillant, és vigyorog. Ha nem jól csinálom, szólj és abbahagyom.

Egy bombanő a férje előtt szopott le a szabadban - Szex Blog

Egy bombanő a férje előtt szopott le

Egy bombanő a férje előtt szopott le Egy bombanő a szabad ég alatt, a férje előtt szopott le. Mindjárt elmesélem hogy ez hogy történt. A múlt héten, nagyon jó idő volt, igaz még nem kánikula, ám szélcsendes és napos. Ennek örömére kimentem a szigetre egy kicsit nudizni, és napozni. Kerestem egy magányosan álló padot, és letelepedtem. A pad, valójában egy asztal, a két hosszabbik oldala mentén egy-egy pad van, ami így egyben egy egységet képvisel. A napos...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük