Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Nyelvlecke férfiaknak – avagy mi kell a nőnek

A nő a férfiakkal ellentétben általában „nem esik hasra” a látványtól, őt más módon kell megközelíteni és behálózni. Számára fontos a nyugalmas helyszín, a hangulat varázsa, az időzítés, a gyengéd simogatás, a becéző szavak.

A nők bőrérzete sokkal kifinomultabb a férfiakénál. A nő nem ütős-hangszer,
hanem olyan, mint egy csodálatos hárfa, amelyen érdemes szépen játszani.

Türelmes megközelítéssel kinyithatjuk személyiségét, eljuthatunk igazi énje legbelsőbb zugaiba. Figyelni kell testbeszédét, reakcióit, hogy meg tudjuk ítélni, mikor milyen izgalmi állapotba kerül. Kielégülése gyakorlatilag attól függ, hogy mi történik a szexuális játék során, és hogy ezekre a momentumokra mennyi időt, megértést és gyengédséget szánunk.

A nőnek az orális szex, illetve az orális közösülés sok esetben érzelmekkel átitatott együttlét, amelyben minden elfogadás benne lakozik. Ezt az elfogadást a férfinak nem szabad „eljátszania”. A nőnek fontos, hogy érezze, kellően erotikus és vonzó, és ebben a párja erősítse őt meg.

puncinyalas-1

 

Az orális szex még több gyönyörhöz vezethet

A legtöbb nő akkor vágyik az orális játékokra, ha tisztának, illatosnak, attraktívnak és kellőképpen szexisnek érzi magát. A szájjal, nyelvvel történő adok-kapok játék egy nagyon intim együttlét a szexuális életben.

Csikló izgatása

A csikló rendkívül érzékeny része a női nemi szervnek. Eleinte csak leheletfinoman érdemes a környékén elidőzni, és szinte alig érezhetően, lágyan megérinteni a nedves nyelvünkkel. Ha egyszer elkezdtük a csiklót izgatni, akkor nem szabad abbahagyni, vagy csak nagyon rövid időre, mert ellenkező esetben csökkenhet az esélye a nő orgazmusának. Szeretkezés közben a csiklót mindig tartsuk nedvesen, ha száraznak találjuk, nyálazzuk be. A nyelvet változatos irányban érdemes mozgatni (fel-le, jobbra-balra, körkörösen), mert ez különböző érzeteket stimulál, mindegyik más hatással van a kedvesre. Ha figyeli partnere reakcióit, könnyen megfejtheti, hogy mit kedvel leginkább.
Csikló az ajkak között

Ajkai közé vegye be kedvese csiklóját, de úgy, hogy a fogaival meg ne sértse, és ajkaival rendkívül óvatosan szívogassa, szopogassa és „harapdálja” azt. Sok nő szereti, ha partnere ujjaival kissé széthúzza szeméremajkait, mert ez jobb hozzáférést biztosít a csiklóhoz, és más érzetet is kelt. A csikló ilyen intenzív izgatása az izgalmi állapot felső szakaszában, közel az orgazmus állapothoz valósítható meg leginkább. Ilyenkor már nem szabad abbahagyni a csikló ingerlését. Ebben a szakaszban az inger egyre határozottabb és fokozottabb legyen.

Nyelvlecke a hüvelyben

Sok nő kifejezetten izgatónak találja, ha partnere olykor-olykor nyelvével behatol a hüvelybe. Ilyenkor vigyázni kell, mert az izgalom hevében, a túl mélyre történő behatolás során a férfi nyelvcsapja megsérülhet, és ez fájdalomhoz vezethet. Ha nyelvével a csiklóval játszik, akkor a nyállal síkosított ujját is bedughatja a nő hüvelyébe.

Gát gátlások nélkül

A gát, orvosi szóval a perineum (a hüvely és a végbélnyílás közötti terület) erekben és idegvégződésekben rendkívül gazdag területe az emberi testnek. Éppen ezért különösen alkalmas a nemi izgalom fokozására. Sok nő szereti, ha párja kicsit elidőz ezen a területen gyengéd simogatással, nyalakodással.

A csikló rezgetése

Bizonyos nők megőrülnek az izgalomtól, ha párjuk nyelvével gyors, frekventált mozgásokkal rezegtetik csiklójukat. Itt is fontos a fokozatosság elve, vagyis a könnyedebb mozdulatsortól az erőteljes ingerek felé való törekvés.

Hatvankilences pozíció ( 69-es)

Az orális szexuális együttlét azon módja, mikor a férfi a szájával, nyelvével elégíti ki a partnerét, miközben partnere is orálisan ingerli őt. A 69-es elfektetett szám olyan alakzatot mutat, amit ebben a pozitúrában szeretkező pár. Ebben a pozícióban ölt testet az egyidejű adás és kapás orális játéka. Van, aki szereti ezt a módszert, mert rendkívül izgatónak találja, mások viszont szeretnek egyszerre csak egy dologra koncentrálni.

Orális aranyszabályok

Soha ne kényszerítsük partnerünket olyan cselekedetek megtételére, amelytől ódzkodik, viszolyog. Csak olyan szexuális játékokat végezzünk, amelyek mindkét fél számára örömet jelentenek. Mindig figyeljük partnerünk reakcióit, testbeszédét, jelzéseit, érzelmeit. A biztonságos orális szex előfeltétele az alapvető higiéné betartása.

puncinyalals-2


A nők orgazmusa

A nők orgazmusa

A nők orgazmusa A nők szexuális kielégülésének sokkal komplexebb feltételei vannak, mint a férfiakénak. Ezzel minden férfinak tisztában kell lennie!A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre, a kölcsönös érzelmi ráhangolódásra. Át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Egyik nő és másik nő között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint...
  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük