Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

Miki-móka a játszótéren

Reggel 7-kor elmegyek futni a parkba. Felveszem a fekete feszülős cicanacimat (persze csak mert kényelmes… mindeközben irdatlan jó kerek fenekem van benne), és egy ujjatlan pólót. Miközben futok, zene megy a fülemben, amire szexi táncot képzelek… Ha most nem a parkban lennék, hanem a szobámban, ahol valaki az ágyon fekve nézne, valószínűleg egy erotikus táncot lejtenék neki, amit aztán egy lassú sztriptízzel zárok.
Este vendégem jön, egy rég nem látott “ismerős”. Futás közben azon gondolkozom, hogy is alakítsam a napomat. Kalkulálok, hisz’ a titkárnősködés, szervezkedés, előretervezés” a véremben van. Kimegyek érte a reptérre. 2 éve nem látott, valami igazán hatásos kell: Piros miniszoknya, magassarkú, és egy feszes fekete blúz. Amikor hazaviszem, egy üveg pezsgő várja majd, amit ketten iszunk meg. Este persze főzök neki valami finom vacsorát, desszertnek meg valami tejszínhabosat… Mert a tejszínhabban látok némi fantáziát.
Még mindig a parkban futok nagyban elmélyülve a gondolataimban. Tökéletes estének kell lennie. De akkor elhaladok egy játszótér mellett. Újra kattogni kezdenek a fogaskerekeim. Igen… ez micsoda helyszín lenne. újratervezés: Sétáljunk…

Délután 4-kor leszáll a gépe. Én a piros miniszoknyámban feszítek, és várom őt. Meglátjuk egymást, iszonyatosan zavarban vagyunk. Beülünk a kocsiba, ott már azért valamivel oldottabb a helyzet. Megérkezünk a lakásomba. A pezsgő persze kikészítve, töltök neki egy pohárral. Én szexin nekitámaszkodok az asztalnak, lábaimat keresztbe teszem. Látom, hogy végigmér, és tetszik neki a látvány. Na még oldjuk egy kicsit a hangulatot. Koccintunk, beszélgetünk, iszunk. Lassan odateszem sülni a vacsorát. Közben felrakok egy kis zenét. Látom, hogy nehezen bír magával. Miközben a szószt kavargatom, mögém áll, és a fenekemet simogatja. Végigsimítja a felső testem, keze a melleimnél, és hallom, ahogy a fülembe szuszog. Megfordulok, átölelem, és a fülébe súgom: “mutatok valamit”. Látom a szemében, hogy ez nagyon felizgatja. Letekerem a gázt, félreteszem a vacsorát.

Sétálni megyünk a parkba. Na persze látom rajta a csalódást… biztos valami kis “huncutkodásra” gondolt, nem pedig egy “romantikus, beszélgetős sétára”. Ó ha tudná… Elérünk a játszótérhez. Ő még mit sem sejt, én viszont már annál inkább be vagyok indulva. sötét van már, senki sincs a parkban, a környéken, elég veszélyes, de nem vagyok egyedül. “Ide jöttünk?” – kérdezi meglepetten, és hallom a hangján az elégedetlenséget. “Esetleg nem tetszik?” – kérdem én, és közben a mászókához szorítom, és megmarkolom a farkát. Ő nem jut szóhoz. Most már érti, hogy mire megy ki a játék, és ő is játszani akar. Nagyon is tetszik neki. Mosolyog egyet, aztán hevesen lesmárol. Aztán azt parancsolom neki, hogy üljön a hintába. Ő engedelmes, és beleül 🙂 Letérdelek, kicsatolom a nadrágját, és verni kezdem a farkát. Aztán a számba veszem. És háromszor lenyomom a torkomon, aztán tovább verem. Ekkor kiszáll a hintából, és a homokozóba terít. Vállaimat a földre szorítja, és lehúzza a bugyimat. Kigombolja a blúzomat, és markolászni majd csókolgatni kezdi a melleimet. Egy combfix van rajtam, úgyhogy ettől még jobban beindul. Ujjazni kezd, amitől már teljesen benedvesedek. Eközben a nyakamat csókolgatja, aztán szívni kezdi. Leveszi a kigombolt blúzom, aztán a melltartómat is egy mozdulattal a homokba hajítja.
Ezután végre belémhatol. Erősen. Mélyre. Tövig. Majd újra, újra, és újra. Aztán hirtelen kiveszi a farkát belőlem, és leveszi rólam a combfixet. Még nem tudom, mi a terve, de lassan összeáll a kép. A hasamra fordít, a hinta, ahol az előbb leszoptam, még mindig lengedezik. Hirtelen megfogja a jobb csuklómat, és a hintához kötözi a combfixemmel, majd ugyanígy tesz a bal kezemmel is. És akkor hátulról hatol belém. Ez nagyon jó, nagyon jól csinálja. És heves, és erős, ahhh….nem bírom hangok nélkül, muszáj nyögnöm. Nagyon élvezem. Fogja a derekamat, és dug, dönget. Felgyorsul, felhevül, majd hirtelen kiveszi a farkát, és a hátamra élvez. Én felnyögök egy utolsót.

Egy kicsit még magunkhoz térünk, lihegünk, aztán eloldoz. Kicsit megigazítom a szoknyámat, a sötétben botorkálva megkeresem a melltartómat és a blúzomat, és felöltözök. Amikor 4 éves voltam, anyukám játszani vitt ki a játszótérre, és azért, hogy könnyebben elaludjak, mert elfáradok. Anyukám azt mondta, ne vegyek mindent a számba 🙂 Hát… játszani játszottam. És el is fáradtam utána. Azt meg, hogy mit veszek a számba, hát…már nem is vagyok 4 éves.
Szóval ilyen volt a kis miki-móka…

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A jakuzziban - Szex Blog Történetek

A jakuzziban

Úgyhogy nagy levegőt vettem, lehúztam a fürdőnadrágját, és szopni kezdtem. Kezembe vettem, és közben vertem a farkát. Feljöttem a víz alól levegőért. Megkérdeztem: “na?” Karl csak annyit felelt: “Te jó ég, Cheryl, ez nagyon durva… elképesztő vagy”. Újabb nagy levegő, és megint. Élveztem, nagyon élveztem.

A telefonom csörgése ébresztett - Szex Blog Történetek

A telefonom csörgése ébresztett

Barbi tudta ezt, de határozottan elkerekedett a szeme, amikor a mondatom befejezésével szinte egy időben bokámig toltam a nadrágom, és egy laza mozdulattal kiléptem belőle. Levettem a felsőm is, mire a szoba ajtóig értem. Ott volt egy szék általában arra pakolom a ruháimat.

A csajom leszopja az ételfutárt - Szex Blog

A csajom leszopja az ételfutárt

Már egy ideje megy a műsor, a futár meg sem mozdul, ám Anett egyre jobban belemerül a dologba. Már nem csak a fasz jár ki-be a szájában, hanem a keze is a punciját simogatja, amitől hamarosan el fog élvezni. Ahogy mézem a formás seggét, ahogy az ujjai ujjazzák a nedves pináját, elfog a vágy, mire felállok a fotelből, odamegyek hozzá, majd a farkam belenyomom. Anett erre megremeg, és még erőteljesebben szopja a fickót, miközben én hátulról megkúrom őt.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

One thought on “Miki-móka a játszótéren

  1. Sweety szerint:

    Eperke! Nagyon tetszenek az írásaid, pont olyan mintha én lennék a szerző, azzal a kis különbséggel, hogy a pasik helyett nekem a csajok jönnek be. Feliratkoztam, már várom a következő írást 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük