Ők azok, akik le merik írni a megtörtént, vagy elképzelt eseményeket, hogy elolvashasd. Ha te is szeretnéd a saját írásaidat közzétenni a Szex Blog oldalon, akkor küld el nekünk még ma. Kattints ide!

Nilla
Nilla
Vera
Vera
Kiss Tamás
Tamás
Ibolya
Ibolya
andrea
Andrea
Melinda
Melinda
Judit
Judit
Cyntia
Cyntia
Róbert
Róbert
Szancs
Szancs
Szeretem a szex minden formáját, szeretem a női nemet, és szeretem kielégíteni a vágyakat.
Nick Wood
Christine
Christine
John Miller
John Miller
Első randi és huncut ismerkedés a bárban - Szex Blog

Első randi és huncut ismerkedés a bárban

Oda hajolok az ujjához, megszagolom, és majdnem elélvezek a gyönyörtől. Annyira kellemes punci illata van, hogy szinte megrészegülök tőle. A következő pillanatban megfogom a kezét, majd magam felé húzom, és a számba veszem. Nyalogatom, szopom, de csak óvatosan hogy sokáig tartson. Amikor már nincs rajta semmi, Klári elhúzza a kezét, majd ismét benyúl a ruha alá, és egy újabb adagot tart az orrom alá. Ez most az előző duplája, hisz most két ujját veszem a számba, majd élvezettel szopogatom.

Meztelenül a kertben - Szex Blog

Meztelenül a kertben

Eleinte csak nézi, mintha még sose látott volna faszt, aztán egy kicsit bátortalanul megérinti, és lassan simogatja. Ahogy simogatja, a farkam egyre inkább kezd meredezni, amitól ismét zavarba jövök, és próbálok kitérni az újabb simogatás elől.

A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...
Séta helyett szex - Szex Blog

Séta helyett szex

– Gyere és basszál meg. Mondja nekem, miközben a szemeiben látom a vágyat. Válasz helyett, megteszem, amit meg kell tennem. Amikor elélvez, én kihúzom belőle a farkam, és nemes egyszerűséggel ráverem a hasára, a puncijára, amit ő kezével alaposan eldörzsöl, hogy pár pillanat múlva nyoma sem marad. 

A prosti és a két ügyfél - Szex Blog

A prosti és a két ügyfél

Liza előredőlt, kidugta a nyelvét, és a fehér cseppecskék már jöttek is John dákójából. Közvetlenül a szájába kapta, lecsúsztak a torkán, alig tudta megízlelni őket. És az anyag csak jött. A nő összegyűjtötte, aztán hagyta, hogy lefolyjon a mellére és a hasára. Egy párszor megveregette a makkot, hogy minden kijöjjön belőle. Aztán ezt a dákót is szopogatta egy kicsit, hogy megérezze, milyen az, amikor közvetlenül a forrásból jönnek a cseppek. John felnyögött, és mind kirázta.

Miki-móka a játszótéren - Szex Blog

Miki-móka a játszótéren

Ezután végre belémhatol. Erősen. Mélyre. Tövig. Majd újra, újra, és újra. Aztán hirtelen kiveszi a farkát belőlem, és leveszi rólam a combfixet. Még nem tudom, mi a terve, de lassan összeáll a kép. A hasamra fordít, a hinta, ahol az előbb leszoptam, még mindig lengedezik. Hirtelen megfogja a jobb csuklómat, és a hintához kötözi a combfixemmel, majd ugyanígy tesz a bal kezemmel is. És akkor hátulról hatol belém. Ez nagyon jó, nagyon jól csinálja.

Ajándékot készítek neked.

Ajándékot készítek neked. A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt. Letolom...
oralszex-avagy-hogyan-szopjál-faszt

Nyelvlecke nőknek – avagy mi kell a férfinak

Nyelvlecke nőknek - avagy mi kell a férfinak A férfi könnyen felizgatható, neki fontos a látvány, mert az már maga is roppant erős izgalmi állapotba hozhatja. Ha a kedvese meg is érinti, és megmutatja nőiességét, akkor a kívánt hatás biztosan nem marad el. Ha a férfinak tetszik, amit egy nő művel vele, akkor könnyen eljut a csúcsra. Természetesen a csúcsra vezető úthoz több út vezet, de mindenképpen érdemes a gyengéd kényeztetéssel kezdeni, és nem az erőteljesebb...
Anyával töltjük a karácsonyt kettesben - Szex Blog

Anyával töltjük a karácsonyt kettesben

Kicsit eltávolodik tőlem, és könnyedén lenyom a kanapéra, amitől így a hátamon fekve, várom hogy megtörténjen a dolog. Az egyik lábamat a kanapé mellé a szőnyegre teszi, a másikat, viszont magasba amelve a támlájára helyezi. Tudom mi következik, és vágyom is rá. Amikor megérzem a forró leheletét a puncimon, akkor már tudom, hogy elvesztem, és átadom magam a gyönyörnek.

egyszerre-mentunk-el

Laza stílus, gyönyörű szemek

Laza stílus, gyönyörű szemek Egyszer volt, hol nem volt. Talán így kéne kezdenem, 19 éves vagyok, talán sokan azt gondoljátok, hogy ilyen fiatalon még nem tudhatom, mi az a szerelem, mi az, amikor két ember annyira szereti egymást, hogy azt le sem lehet írni. De azért én megpróbálom megosztani veletek az élményeimet.Itthon van egy kis boltunk, általában csak öreg nénikék szoktak ide járni vetőmagot venni, de ezen a napon egy olyan pasi tévedett be hozzánk, amilyenről...
ekszakai-II-01

Az éjszakai fürdő után

a kemény farkam odaillesztem a puncidhoz, egy kicsit megmártogatom benne, majd betolom tövig, és egy pillanatig elidőzök, hogy kiélvezzem a forró lüktetést, ami körbeölel. Aztán elkezdek benned mozogni, előbb csak kicsiket aztán egyre nagyobbakat.

A szomszéddal maszturbáltam 3 - Szex Blog Történetek

A szomszéddal maszturbáltam 3

Lányoknak szóló változatot itt olvashatod: 1.rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész. A szomszéddal maszturbáltam 3. rész A vonatom időben megérkezett, késés nélkül, ami nagy szám. Kisétálok a peronok mentén az állomás végéig, pontosabban az elejéig, és közben forgatom a fejem, hogy megtaláljam Gábort. Nincs itt. Bassz meg. Körbejárom a bejárat környékét, megnézek minden embert, minden arcot, de nincs. Most mit csináljak? Már esete van, ha visszafordulok és hazamegyek, akkor éjjel lesz mire megérkezek. Nagyon gáz. Itt...
Beküldött történet

Hárman megerőszakoltak

Számba lévő manusz se bírja sokáig halottam, ahogy sóhajtozik, elkezdem, gyorsabban csinálni legyen már vége a rémálomnak majd farka lüktetett majd belém lőtte undorító keserű-magját azonnal elkapót a hányinger éreztem nem bírom vissza tartani.

Négy orgazmusom története - Szex Blog Történetek

Négy orgazmusom története

Amikor megérzem a remegést a popómban, az előzőnél szinte nagyobb orgazmust élek át. Hangosan sikítozva dobálom magam, amikor rácsap a seggemre. Ettől még inkább elveszítem a fejem, és kiabálva kérem még, hogy üssön meg.

A feleségem első szopása - Szex Blog Történetek

A feleségem első szopása

Azzal megfogta Edit mutatóujját és a szájába véve, bemutatta rajta a technikát. Menyasszonyom meglepődött a lány ilyen közvetlen módszerén de nekem azt mondta, hogy ez a gesztus elmélyítette barátságukat. Újra nekilátott a faroknak és közben sűrűn pillogott felfelé ellenőrizni szopása eredményét.

A szomszéd lány - Sex Blog

A szomszéd lány

Nika azonnal megmarkolta és a szájába vette. Nagy szenvedéllyel kezdett szopni, és közben a szemembe nézett. Nagyon élveztem, a szívem ezerrel kalapált, végül már semmi mást nem akartam , csak megdugni ezt a gyönyörű istennőt, aki kényeztet, és olyan élvezetet okozni neki, amekkorát csak képes vagyok.

szexbaleset

Hétköznapi szexbalesetek

Hétköznapi szexbalesetek A szex általában örömszerző tevékenység, de néha sérülésekhez vezethet egy-egy heves szexcsata. A különféle helyszínek és pózok ugyanis számos veszélyt rejthetnek a párok számáranaponta 240 millió ember szeretkezik a Földön, átlagban egy ember élete során 5100 alkalommal, évente az emberek 33% szenved el valamilyen sérülést szex közben. A leggyakoribb sérülések között az izomhúzódások, nyakficamok, hátsérülések, ujjficamok vagy épp a dörzsölt bőr áll az élen, de néhány ritka esetben törésekkel végződik a szeretkezés. A szex...
Hárman dugjuk meg a barátnőmet.

Hárman dugjuk meg a barátnőmet

Hárman dugjuk meg a barátnőmet. Először csak halkan, majd egyre hangosabban nyögdécselni kezdett, miközben tovább szopta a farkamat. Megszűnt a külvilág, csak a szerelmemet láttam, amint az élvezet hullámokban elborítja a testét. Az, hogy neki mindjárt jó lesz, erősebb inger volt számomra bárminél.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0%0%