Téged Keresünk! Szex Blog Írói Club

A klitorisz – tiltott gyönyörök

A klitorisz. A nők orgazmusa című írás olvasottsága láttán, úgy gondolom, hogy ez a téma sokakat érdekel. Akár tabu a téma, akár nem, szinte minden ember szembesül vele akár naponta is, de vannak olyanok, akik ennél ritkábban. Aki napi szinten élvezi a szex adta élményeket, azoknak valószínűleg nincs problémája ezzel, de aki ritkán vagy egyáltalán nem szexel, azoknak lehet hogy a tudás hiánya, esetleg a megfelelő tudású partner hiánya miatt nincs jó élménye a szex terén, ezért nem is próbál ez irányban közeledni másokhoz.

A dokumentumfilm a női szervezet egy olyan szervének szentel időt, melynek nem igazán van evolúciós túlélési értéke, „mindössze” arra szolgál, hogy szexuális gyönyörben részesítse az emberiség felét. A filmben pszichológusok és szexuálterapeuták szólalnak meg, és megismerjük az ausztrál Helen O’Connel urológus munkásságát is: ő az egyetlen kutató, aki modern orvosi módszerekkel vizsgálta a köznyelvi nevén csiklónak nevezett szervecskét. Csúcsán 8000 idegvégződésével a klitorisz minden más emberi szervnél sűrűbben beidegzett: érzékenyebb a nyelvnél, de még a hímvesszőnél is!

A filmet ajánlom mindenkinek, aki tabuként kezeli a kérdést, és azoknak, akik szeretnének többet megtudni e rejtélyes szervről. Az anatómiai ismereteken túl a filmben utánajárunk, miként reagálnak a nők az erotikára.

Nézd meg a videót: https://www.youtube.com/watch?v=B5DbEajoO5o

 

Nick Wood - Egy Pajzán Hétvége
A szexrabszolga - Szex Blog Történetek

A szexrabszolga

Négykézláb vagyok, rácsapsz a csupasz fenekemre. Körbejársz lassan, és nézel. Én nem nézhetek Rád. Megfogod a hajamat, és hátrahúzod a fejem. A nyakam megfeszül, és harapdálni kezded hevesen. Beleharapsz az ajkaimba, közben húzod a hajam.

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe - Szex Blog

Beleszerettem a legjobb barátnőmbe

Miután a vágyaink lecsillapodnak, iszunk egy pohárka jéghideg pezsgőt, majd az ágyban fekve beszélgetünk. Elmondom neki, hogy ez most mennyire sokat jelent nekem. Elmondom neki minden eddigi vágyam arról, hogy vele lehessek. Az éjszaka hátralevő részében méh sokszor szerettük egymást, aztán reggel folytattuk, és egészen vasárnap estig, megállás nélkül.

  • +0
  • -0
  • 0
0 X
Tetszik
0% 0%
author-avatar

About SzexBlog

Megadom a lehetőséget másoknak, hogy közzé tegyék a legizgalmasabb élményeiket. Továbbá nyilvánosan a nagyközönség számára elérhetővé tesszük a legjobb írásokat, ami izgalomra ad okot

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük